Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Έτσι! Άραγμα στο πίσω κάθισμα με το κοντρόλ στο χέρι και με γυμνό πόδι steering μπροστά [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2
Posted

Σήμερα μπήκε το ΟΕΜ ηχοσύστημα και δουλεύουνε τα πλήκτρα, φωνή πάνω κάτω και αλλαγή σταθμού ( ανάποδα όμως το ανέβασμα κατέβασμα στο αριστερό κοντρόλ στο τιμόνι ). Παρηγγειλα ανταπτορα και έχει και δυνατότητα αντιστροφής λειτουργίας πλήκτρων, όποτε πιστεύω θα είμαι οκ!

τι εννοείς "αντιστροφής λειτουργίας πλήκτρων"?

ΥΓ: μπορείς να ενεργοποιήσεις και τα νίτρα από το τιμόνι μετά? :P

• Like 2
Posted (edited)

Όχι Μωρε απλά το μπουτόν μεθανόλης.....

Όσο για την αντίστροφη ότι με είπε σε ειπα, τωρα εάν γίνεται....... όταν έρθει θα το δούμε κι αυτό.

Edited by Dikonou
Posted

Μετά απο 3 εβδομάδες ήρθαν οι ζάντες!!!!!!!....αύριο εάν προλάβω θα τις περάσω και θα ανεβάσω καμία φωτό.

Οδοντίατρο ΔΕΝ πάω........

• Like 4
Posted

Πανέμορφο! Ταιριαξαν πάρα πολύ με το χρώμα του αυτοκινήτου και το αποτέλεσμα είναι πολύ αρμονικό και ομοιογενες!

• Like 1
Posted (edited)

Να σε πω την αλήθεια πιο άνετο ειναι με την 19αρα και πιο ήσυχο σαν λάστιχο μου φαίνεται. Πιο βαριά η ζάντα βέβαια. Δεν περίμενα να κάτσει τόσο καλά.

Μη γελάς Γιώργο ναι!! πιο άνετο μου φαίνεται με την 19αρα....και πρέπει να ειναι πιο μαλακό το vredestein με σαφώς λιγότερο θόρυβο κύλησης!

Edited by Dikonou
  • Like 1
Posted (edited)

Η μεγάλη ζάντα είναι όλα τα λεφτά

Με γειες.....

Edited by GTaros
  • Like 1
Posted

Να σε πω την αλήθεια πιο άνετο ειναι με την 19αρα και πιο ήσυχο σαν λάστιχο μου φαίνεται. Πιο βαριά η ζάντα βέβαια. Δεν περίμενα να κάτσει τόσο καλά.

Μη γελάς Γιώργο ναι!! πιο άνετο μου φαίνεται με την 19αρα....και πρέπει να ειναι πιο μαλακό το vredestein με σαφώς λιγότερο θόρυβο κύλησης!

Μεγειες! Διπλή προσοχή τώρα στις λακούβες!!

• Like 1
Posted

έχε χάρη που λόγω προβλημάτων που δεν ήταν στο χέρι μου, δεν ανέβηκα πάνω και να ζητήσω βόλτα...

ΥΓ: σημασία έχει να αρέσει σε σένα ούτως ή άλλως.

• Like 1
Posted

Μεγειες Μητσαρα!!!Φ Ο Β Ε ΡΟ το αποτέλεσμα...

• Like 1
Posted

Ναι Γιώργο έχει λιγο περιθώριο ακομα αλλα εκεί θα μείνει. Ευθυγράμμιση και τέλος!

Posted (edited)

Αψογη εμφανιση Δημητρη! Με μια αεροτομη θα δειξει ακομα περισσοτερο!!

Φτου φτου σκορδα!! :wave:

Edited by iliasr38
  • Like 3
Posted

Άσε τι έχω ακούσει αυτές τις μέρες....... φανάρια ξένον, προφυλακτήρες μπροστά πίσω απο S3 ( ξέρεις ποιος είσαι δε θα κατονομάσω εδώ μέσα ρεμάλι ).... αεροτομή....... σαλόνι μπακετ........

Σας παρακαλώ είμαι επιρρεπής ........ ένα ένα......

• Like 2
Posted

Άσε τι έχω ακούσει αυτές τις μέρες....... φανάρια ξένον, προφυλακτήρες μπροστά πίσω απο S3 ( ξέρεις ποιος είσαι δε θα κατονομάσω εδώ μέσα ρεμάλι ).... αεροτομή....... σαλόνι μπακετ........

Σας παρακαλώ είμαι επιρρεπής ........ ένα ένα......

:sSc_eek: Τιιιι????  δεν έχεις φανάρια xenon ακόμη??? 

Α Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Η Τ Ο Σ! :sHa_hehe: 

• Like 3
Posted

Που να τα βρω ρε; σε τι τιμή; και με την αυτορρύθμιση τι θα γίνει;

Posted

Ολα γίνονται ααααν θες
  • Like 1
Posted (edited)

Σου βρίσκω εγω γνήσια απο Γερμανία ένα χιλιάρικο με τα μεταφορικά, με τις λάμπες και τους μετασχηματιστές μεςα, βάλε και ένα πενηντάρικο επιπλέον την καλωδίωση για μετατροπή παροχής αλογόνου σε bi-xenon και είσαι κομπλέ!

Το auto leveling τι στην ευχή το θες? Ποτέ χρησιμοποίησες ρύθμιση ύψους δέσμης για τελευταία φορά στο αμάξι σου? Εγω μια φορά, καμία!

Πάντως αν ψήνεσαι μην κανείς καμία κίνηση μοναχός, θέλω και εγω όποτε αν μαζευτούμε 2-3 να πιέσουμε για καλύτερη τιμή...αν θα την κάνω την κίνηση, θα πάει σετ με intercooler για να ξηλώνουμε μια φορά προφυλακτήρα και όχι κάθε τρεις κι λίγο....βέβαια αν έχεις δει όλη τη μούρη λυμένη και έχεις επιβιώσει απο εγκεφαλικό, το βγάλσιμο προφυλακτήρα-μετώπης, ειναι παιχνιδάκι!

Edited by Prince_73
  • Like 1
Posted

Δηλαδή θα ξηλώσεις ολα αυτά, θα βάλεις καινουρια φανάρια και θα ξαναβάλεις τον ίδιο προφυλακτήρα;;;Ντροπή....

• Like 2
Posted

Δηλαδή θα ξηλώσεις ολα αυτά, θα βάλεις καινουρια φανάρια και θα ξαναβάλεις τον ίδιο προφυλακτήρα;;;Ντροπή....

:hysterical:  :hysterical:  :hysterical:

• Like 1