Dikonou Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Γμ την xenonz μου μεσα για την πολιτική πληρωμής της γμ!!! #@$%@$$@ ΜΟΝΟ paypal και τίποτε άλλο....γμτ μου μια μερα έφαγα να στείλω τα λεφτά!!! Α!!! Ε Ε Ερχεται!!!!! :chair: 3
Dikonou Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 Βρήκα άκρη για τον διάχυτη με φίλο απο Ρουμανία. Να δούμε τι θα έρθει.... 2
Kavouras Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 IMG_0533.JPG IMG_0536.JPG Με ΟΕΜ καπάκια ζάντας..... ωραίο το ύψος Δημήτρη από το έδαφος. Τι απόσταση έχεις από το έδαφος μπρος-πίσω? 1
Kavouras Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 (edited) Δημήτρη, μέτρα εδώ. edit: στη φωτογραφία φαίνεται να γέρνει λίγο μπροστά (~0,5cm με 1cm) Edited March 15, 2017 by Kavouras 1
Kavouras Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Οκεικ θα σου απαντήσω εντός της ημέρας.Οποτε εισαι ευκαιρος. Δεν ειναι και πληροφορία του θανατά. Χαχαχαχαχαχαχα 1
Prince_73 Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Δημήτρη, μέτρα εδώ. post-9951-0-99815700-1489503840.jpg edit: στη φωτογραφία φαίνεται να γέρνει λίγο μπροστά (~0,5cm με 1cm) Εννοείται θα μετρήσει στο αμάξωμα...θα μετρήσω και εγώ να δω! Μπροστά έχει και μεγαλύτερο βάρος όπως ξέρεις...
Dikonou Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 Γιώργο υποκλίνομαι!!!! 16.5 μπροστά 17.5 πισω 2
Kavouras Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Εννοείται θα μετρήσει στο αμάξωμα...θα μετρήσω και εγώ να δω! Μπροστά έχει και μεγαλύτερο βάρος όπως ξέρεις... Δεν εχει Σημασια. τα σωστα ελατήρια για το αμαξι σου εχουν λάβει υπόψη τους οτι ειναι μπροστοβαρο το α3.
Kavouras Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 (edited) Γιώργο υποκλίνομαι!!!! 16.5 μπροστά 17.5 πισω Αμα κόβει το μάτι.......Χαχαχαχαχαχα Εχεις χειροτερέψει την αεροδυναμική σου. Edited March 15, 2017 by Kavouras
Dikonou Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 Όχι μόνο αεροδυναμική....μπροστά αλλά και επειδή ειναι τόσο χαμηλό σε απότομη στροφή με το κατέβασμα της ανάρτησης βρίσκει λάστιχο στο φτερό. Επομένως αυτές τις μέρες θα ανεβεί μισό πόντο μπροστά και θα γίνει και ευθυγράμμιση.
Dimitris_Kon Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Aν βρίσκει και λάστιχο, τότε θέλει έλεγχο της γεωμετρίας σου μήτσο Δημήτρης 1
Dikonou Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 (edited) Πολυ χαμηλό Δημήτρη τουλάχιστον μπροστά. Edited March 15, 2017 by Dikonou
Kavouras Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Πολυ χαμηλό Δημήτρη τουλάχιστον μπροστά.Δε θα επρεπε να βρίσκει ανεξάρτητα απο το ποσο χαμηλό ειναι. Στην χειρότερη θα επρεπε να βρίσκουν τα bump stops. Εκτός κι αν εχεις βγαλει τις ρόδες πιο έξω (παλιοκαγκουρα) και γι αυτο βρίσκει και ο μονος λόγος αποτροπής της επαφής ειναι να σκληρύνσεις την ανάρτηση. ΥΓ: ειναι ρυθμιζόμενη κατα σκληρότητα;
Prince_73 Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Όχι δεν ειναι ρυθμισιμη σε σκληρότητα. βάλε και εσύ μια pss 10 ή μια kw variant 3 να κάνεις τα κουμάντα σου....
Dikonou Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 Ήρθε η γρίλια! Πραγματικά πολυ καλή ποιότητα κατασκευής! Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε σχέση με τις άλλες ειναι πως το σήμα της Audi δεν ειναι πρόσθετο αλλα κομμάτι της γρίλιας όπως με την ΟΕΜ. Άντε να δω ποτε θα έρθει και το diffuser να το βάψω και να μπουν όλα επάνω..... 5
Kavouras Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Ήρθε η γρίλια! Πραγματικά πολυ καλή ποιότητα κατασκευής! Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε σχέση με τις άλλες ειναι πως το σήμα της Audi δεν ειναι πρόσθετο αλλα κομμάτι της γρίλιας όπως με την ΟΕΜ. Άντε να δω ποτε θα έρθει και το diffuser να το βάψω και να μπουν όλα επάνω..... 4
Prince_73 Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Ήρθε η γρίλια! Πραγματικά πολυ καλή ποιότητα κατασκευής! Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε σχέση με τις άλλες ειναι πως το σήμα της Audi δεν ειναι πρόσθετο αλλα κομμάτι της γρίλιας όπως με την ΟΕΜ. Άντε να δω ποτε θα έρθει και το diffuser να το βάψω και να μπουν όλα επάνω..... Και που να τη δεις πως δείχνει πάνω στο αμάξι φίλε ...είναι άριστης ποιότητας replica της γνήσιας γρίλιας μας, με μόνη διαφορά το εσωτερικό μέρος που είναι κυψελωτό σε look rs3....γιαυτό την πληρώνεις και τόσο, οι άλλες που λες, οι Β κλάσης, έχουν από € 100 - € 150 maximum!! Να σου πω και μερικά hints & tips τώρα για να μην τα ξεχάσω αργότερα: 1: Πρόσεχε πως θα κουμπώσεις το πλαίσιο για την πινακίδα, το χείλος πάει από πάνω - στο λέω γιατί αν το βάλεις ανάποδα, ίσως είναι δύσκολο να το βγάλεις μετά, αφού οι πιάστρες του σφηνώνουν στις κυψέλες καλά! 2: Πρόσεχε πως θα τρυπήσεις το πλαίσιο για να βιδώσεις την πινακίδα - δε θα ήθελες να γδάρεις ή να σπάσεις καμιά κυψέλη - καλύτερα θα είναι να τρυπήσεις το πλαίσιο πριν το βάλεις πάνω στη γρίλια!! 3: όταν τοποθετήσεις τη γρίλια, να ξέρεις ότι το αφρολέξ που έχει η oem μάσκα μας από την πίσω πλευρά που ακουμπάει στην τραβέρσα του προφυλακτήρα δεν κάθεται καλά στη νέα γρίλια λόγω διαφορετικού φορμά σε σχέση με την oem, με συνέπεια αν το αφήσεις έτσι να μην βιδωθεί καλά ο προφυλακτήρας στη θέση του. Έχεις τότε δύο εναλλακτικές: - η πρώτη να κόψεις κατά μήκος λίγο το αφρολέξ για να κάτσει αυτό καλύτερα πάνω στην τραβέρσα και να μην κλωτσάει τον προφυλακτήρα από τη θέση του στην επανατοποθέτηση (αυτό έκανα εγώ). - η δεύτερη είναι να μη βάλεις καθόλου το αφρολέξ στη νέα γρίλια σου, όμως έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα φαίνεται το ασημί χρώμα της τραβέρσας μέσα από τις κυψέλες - μπορείς κατά την τοποθέτηση να έχεις εύκαιρο ένα spray μαύρου χρώματος να βάψεις την τραβέρσα ώστε να πετύχεις άριστο αισθητικό αποτέλεσμα... Good luck και εις αναμονή fotos... 1
Kavouras Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 (...) Να σου πω και μερικά hints & tips τώρα για να μην τα ξεχάσω αργότερα: 1: Πρόσεχε πως θα κουμπώσεις το πλαίσιο για την πινακίδα, το χείλος πάει από πάνω - στο λέω γιατί αν το βάλεις ανάποδα, ίσως είναι δύσκολο να το βγάλεις μετά, αφού οι πιάστρες του σφηνώνουν στις κυψέλες καλά! 2: Πρόσεχε πως θα τρυπήσεις το πλαίσιο για να βιδώσεις την πινακίδα - δε θα ήθελες να γδάρεις ή να σπάσεις καμιά κυψέλη - καλύτερα θα είναι να τρυπήσεις το πλαίσιο πριν το βάλεις πάνω στη γρίλια!! 3: όταν τοποθετήσεις τη γρίλια, να ξέρεις ότι το αφρολέξ που έχει η oem μάσκα μας από την πίσω πλευρά που ακουμπάει στην τραβέρσα του προφυλακτήρα δεν κάθεται καλά στη νέα γρίλια λόγω διαφορετικού φορμά σε σχέση με την oem, με συνέπεια αν το αφήσεις έτσι να μην βιδωθεί καλά ο προφυλακτήρας στη θέση του. (...) Good luck και εις αναμονή fotos... μερικά σχόλια για τα 2-3. 2. μπορείς να βιδώσεις πρώτα την πινακίδα στο πλαίσιο και μετά να το κουμπώσεις στη γρίλια, αποφεύγοντας περιπτώσεις σαν αυτή που περιγράφεις. 3. έχει αφρολέξ εκεί? Δεν το θυμάμαι εγώ στο δικό μου που το έχω λύσει κιόλας μόνος μου* μέχρι και τα ψυγεία. *Κον, που είσαι?που σε είχε πάρει ο ύπνος.....???
Dimitris_Kon Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Θα σε σκίσω χαχαχχαχααχ! Κλαίω ρεεεε! Δημήτρης 1
Prince_73 Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 (edited) μερικά σχόλια για τα 2-3. 2. μπορείς να βιδώσεις πρώτα την πινακίδα στο πλαίσιο και μετά να το κουμπώσεις στη γρίλια, αποφεύγοντας περιπτώσεις σαν αυτή που περιγράφεις. 3. έχει αφρολέξ εκεί? Δεν το θυμάμαι εγώ στο δικό μου που το έχω λύσει κιόλας μόνος μου* μέχρι και τα ψυγεία. *Κον, που είσαι?που σε είχε πάρει ο ύπνος.....??? Καλημέρα Γιώργο και καλά ξυπνητούρια!!! Τον Kon ψάχνεις, αλλά εσύ μάλλον δες έχει πιει καφέ Στο σχόλιο Νο 2 αυτό δε γράφω παραπάνω??? τρύπημα πρώτα το πλαίσιο και μετά τοποθέτηση στη γρίλια!! Στο σχόλιο Νο 3, δεν έχεις αφρολέξ εσύ γιατί το δικό σου είναι χρέπι - τώρα στα σοβαρά, μήπως τα pro-facelift δεν είχαν??? τα 2009+ πάντως έχουν!! Edited March 22, 2017 by Prince_73
Kavouras Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Καλημέρα Γιώργο και καλά ξυπνητούρια!!! Τον Kon ψάχνεις, αλλά εσύ μάλλον δες έχει πιει καφέ Στο σχόλιο Νο 2 αυτό δε γράφω παραπάνω??? τρύπημα πρώτα το πλαίσιο και μετά τοποθέτηση στη γρίλια!! Στο σχόλιο Νο 3, δεν έχεις αφρολέξ εσύ γιατί το δικό σου είναι χρέπι - τώρα στα σοβαρά, μήπως τα pro-facelift δεν είχαν??? τα 2009+ πάντως έχουν!! δες εδώ φωτο: Που ακριβώς είναι αυτό το αφρολέξ που λες? Ανάμεσα στην τραβέρσα και την γρίλια? γιατί "εμείς" (εγώ δηλαδή) λύνοντας δεν το βρήκαμε. ΥΓ: 10:00 είμαι στα μέσα του πρώτου φρέντο... ΥΓ2: κοίτα πόσο αδύνατος δείχνω στις 2 τελευταίες φωτογραφίες. Και έχω μαυρίσει κιόλας από τα πολλά μπάνια... 3
Recommended Posts