Dikonou Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 (edited) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Βάψιμο τραβέρσας θα γίνει σίγουρα. Τωρα επειδή όλα θα αλλαχθούν εντός αντιπροσωπείας και θα πέσει και το βάψιμο που έλεγα..... θα αργήσω λιγο και ελπίζω να έχει έρθει και ο διάχυτης να μπούνε όλα μαζί. Υ.Γ. Πρίγκηπα είσαι Άρχοντας!!!!!! Α!και κάτι για προσοχη.....το πλαίσιο πινακίδας ειναι ήδη πάνω στην γρίλια. Έτσι ήρθε πακεταρισμένο. Edited March 22, 2017 by Dikonou 2
Dimitris_Kon Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 δες εδώ φωτο: IMG_1250.JPG IMG_1262.JPG IMG_3080.JPG IMG_3081.JPG Που ακριβώς είναι αυτό το αφρολέξ που λες? Ανάμεσα στην τραβέρσα και την γρίλια? γιατί "εμείς" (εγώ δηλαδή) λύνοντας δεν το βρήκαμε. ΥΓ: 10:00 είμαι στα μέσα του πρώτου φρέντο... ΥΓ2: κοίτα πόσο αδύνατος δείχνω στις 2 τελευταίες φωτογραφίες. Και έχω μαυρίσει κιόλας από τα πολλά μπάνια... Πρέπει να έχεις ψηλώσει και λίγο ε; Δημήτρης 2
Prince_73 Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 δες εδώ φωτο: IMG_1250.JPG IMG_1262.JPG IMG_3080.JPG IMG_3081.JPG Που ακριβώς είναι αυτό το αφρολέξ που λες? Ανάμεσα στην τραβέρσα και την γρίλια? γιατί "εμείς" (εγώ δηλαδή) λύνοντας δεν το βρήκαμε. ΥΓ: 10:00 είμαι στα μέσα του πρώτου φρέντο... ΥΓ2: κοίτα πόσο αδύνατος δείχνω στις 2 τελευταίες φωτογραφίες. Και έχω μαυρίσει κιόλας από τα πολλά μπάνια... ναι, όντως δε φαίνεται να το έχεις...δες φώτο παρακάτω να δεις ποιο κομμάτι εννοώ!! 1
Dikonou Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Ναι Ρουμανία και Σάββατο παίζει να τον έχω στα χέρια μου!!!!! 3
Dikonou Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Made in Austria με έγκριση TUV παρακαλώ.... Να ταιριάζει μόνο...... 1
Prince_73 Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Άσε τα tuv και τις βλακείες...απο απτή ποιότητα υλικού, τι λέει? Έτσι είχα πάρει και εγω ένα μπροστινό κομμάτι σπόιλερ με tuv και λοιπά πιστοποιητικά, αλλά απο ποιότητα τζίφος....μου το είπανε και οι φανοποιοί που το πήγα για βάψιμο.....ακόμη κλαίω τα € 170 που έδωσα!!! 1
Dikonou Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Ε καλά κοντά το βλέπω να είμαστε χαχαχα απ έξω κούκλα και απο μέσα ....... να δούμε τι θα μου πει ο φανοποιος αύριο..... 1
Dikonou Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Και αβαφο μπαίνει εξωτερικά ειναι καλό θα βγάλω σε λιγο φωτό.... 1
escape_A3 Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 (edited) edit: για Dikonou Άντε καλοφορετα!! Θα "δείξει" πολύ!!!! Να προσθέσω και εγώ ένα tip όσον αφορά το πλαίσιο της πινακίδας στη γρίλια, μιας και έχω βάλει προ 2 μηνών την ίδια ακριβώς και εντάσσεται στο γνωμικό "κάλιο γαϊδουρόδενε..." Επειδή το σημείο που βρίσκεται το πλαίσιο είναι πααααρα πολύ ευάλωτο σε "ακουμπίσματα" από παρκάρισμα (είναι στο ύψος των προφυλακτήρων των εμπρός αυτοκινήτων, αυτό που έκανα εγώ όταν μου ήρθε η γρίλια, ήταν: 1: να βιδωσω με το χέρι την πινακίδα στο πλαίσιο έτσι ώστε να γίνουν οι τρύπες (το πλαίσιο έχει από πριν έτοιμες τρύπες αρκετές αλλά είναι λίγο απίθανο να τύχει να "πέσουν" στο ίδιο σημείο με τις ήδη τρύπες τις πινακίδας) και ξανά βγαλσιμο της πινακίδας, αφού έγιναν οι νέες τρύπες 2 (το σημαντικότερο): Έχοντας κουμπώσει το πλαίσιο αλφαδιασμενο εκεί που πρέπει, με τα 3 γαντζακια που δίνει στο κουτί, εκμεταλλεύτηκα τις προϋπάρχουσες τρύπες του πλαισίου και πέρασα μακριά μαύρα tie-rap από τρύπα σε τρύπα και στη λούπα που κάνουν πίσω "έπιασα" και τη γρίλια!!!! Έβαλα αριστερά & δεξιά από ένα κάθετο και στη μέση οριζόντια ένα πάνω & ένα κάτω. Δεν ξέρω αν είμαι κατανοητός, αλλά αν τη δεις μπροστά σου τώρα θα καταλάβεις τι εννοώ... π.χ (αριστερά) το πλαίσιο έχει 1 τρύπα πάνω & 1 κάτω στις γωνίες... πέρασα τη μύτη του δεματικου-tierap στη 1 πάνω τρύπα, το έφερα πίσω από τις κυψέλες της γρίλιας (έπιασε 2-3 κυψέλες) και το έβγαλα στην κάτω τρύπα του πλαισίου και το έσφιξα...αυτό το έκανα σε 4 διαφορετικά σημεία όπως σου είπα... Τώρα το πλαίσιο δεν κουνιέται με τίποτα ( και εννοείται δεν φαίνεται τίποτα,αφού από πάνω είναι η πινακίδα) Αυτό το έκανα γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στα πλαστικά κλιπσάκια που έχει, γιατί εάν χτυπά ξύλο έσπαγαν θα έπρεπε να κάνω πατέντες με τη γρίλια πάνω στο αμαξι Edited March 26, 2017 by escape_A3 1
escape_A3 Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Ευχαριστώ για το τίπ για την γρίλια!Υποχρέωση μου Ελπίζω να ήμουν αναλυτικός-επεξηγηματικός.... καντο, δεν θα το μετανιώσεις Ο διάχυτης κουκλί...σα να μη θέλει βαψιμο 1
Dikonou Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 (edited) Βγάζοντας το απο την ζελατίνα είδα πως έχει μικρογρατσουνιες ανεπαίσθητες αλλα υπαρκτές! Θα το πάω αύριο να το δουν να μου πουν εάν άξιζε τα λεφτά που έδωσα. Edited March 26, 2017 by Dikonou
Prince_73 Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 (edited) Το βασικό ειναι να παίρνει βάψιμο, μην το θεωρείς σίγουρο...θα σου πει ο φανοποιός αύριο! Δημήτρη ποσά έδωσες αν επιτρέπεται? Όσον αφορά τη γρίλια και το πλαίσιο της πινακίδας, εμένα δεν είχε πολλές τρύπες, μόνο δυο στο κέντρο περίπου όπου έπιαναν δυο βίδες με δυο κυψέλες της γρίλιας που είχε υποδοχές! Και εμένα δε κουνιέται ρούπι τώρα, μπετόν! Edited March 26, 2017 by Prince_73 1
escape_A3 Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Μια χαρά είναι...εγώ είχα δώσει πριν 2 χρόνια 190€ για τον διάχυτη του s-line 1
GTaros Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Μια χαρα δείχνει. Άντε με το καλό και πανω στ αμάξι 1
Dikonou Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Τα έχω μαζέψει όλα πλην της αεροτομής. Περιμένω απάντηση και ανάλογα θα πράξω εάν και δεν το βλέπω να περιμένω τόσο!!!!!
Kavouras Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Τα έχω μαζέψει όλα πλην της αεροτομής. Περιμένω απάντηση και ανάλογα θα πράξω εάν και δεν το βλέπω να περιμένω τόσο!!!!! Την αεροτομή την περιμένω κι Εγω Να τη βαλει καποιος γνωστός πρωτα. Δυστυχως εκτός της original όλες μου φαινεται οτι εχουν προβλημα στην εφαρμογή. 1
escape_A3 Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 (edited) Αμα κόβει το μάτι.......Χαχαχαχαχαχα Εχεις χειροτερέψει την αεροδυναμική σου. Σε σύγκριση με ΟΕΜ τη χειροτέρεψε; Ένα χαμηλωμένο αυτοκίνητο έχει καλύτερη αεροδυναμική, έστω κι αν είναι 1 εκ. χαμηλότερο μπροστά σε σχέση με πίσω, νομιζω Edited March 26, 2017 by escape_A3
Prince_73 Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Την αεροτομή την περιμένω κι Εγω Να τη βαλει καποιος γνωστός πρωτα. Δυστυχως εκτός της original όλες μου φαινεται οτι εχουν προβλημα στην εφαρμογή. Εξαρτάται την αεροτομή Γιώργο - η δική μου (carbon μεν αλλά βγαίνει και πολυεστερική) έχει τέλεια εφαρμογή!! Ότι πληρώνεις σε αυτή τη ζωή παίρνεις... 1
Kavouras Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Εξαρτάται την αεροτομή Γιώργο - η δική μου (carbon μεν αλλά βγαίνει και πολυεστερική) έχει τέλεια εφαρμογή!! Ότι πληρώνεις σε αυτή τη ζωή παίρνεις... είμαι ο πρώτος που το λέει, αλλά όταν πήγα να ρωτήσω για την εργοστασιακή αεροτομή, όλοι μου τα κάνανε δύσκολα (φανοποιοί). "φίλε μόνο κολλητή, δε σου κάνω τρύπες να βιδωθεί όπως η εργοστασιακή γιατί....."( έλαβα βλακώδεις δικαιολογίες και στην ουσία ποτέ δε μου εξήγησαν γιατί τόσο αρνητική κατάσταση) Εντομεταξύ στα 5θ/sportback Α3, η αεροτομή του facelift έχει πάνω της το φως led του stop. Αν αυτό για κάποιο λόγο χαλάσει, θα πρέπει να βγάλεις την αεροτομή και να ξεκουμπώσεις από μέσα τα κλιπς για να το βγάλεις (και να το αντικαταστήσεις). Αν.....την κολλήσεις, πώς θα βγάλεις το φως? οεο? (εγώ γι' αυτό δεν την έχω βάλει)
Recommended Posts