Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mε τα νέα μπροστινα φρένα.......357 διπίστονα Clubsport...και το αντίστοιχο βάψιμο στα παλιά πίσω...

IMG_20221022_210119.jpg

Edited by Dikonou
  • Like 5
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Μετρημενη μπροστινη οεμ αντιστρεπτικη 22.5mm 

Και πισω 21.0 mm

Τοποθετηθηκαν οι H&R 26mm μπροστα και 22mm πισω 

Και σηκωσα και λιγο το αμαξι σε υψος ανεβασα ενα εκατοστο μπροστα και πίσω. 

Το αμαξι εσφιξε,  εγινε λιγο πιο σφιχτο στις χαμηλες ταχυτητες και σε καποιες περιπτωσεις φαινεται λιγο πιο αποτομο. 

Στον δρομο σε κυληση ειναι σχεδον το ιδιο με πριν. 

Μαζι με αντιστρεπτικες αλλαξαν ακρομπαρα ημιμπαρα και ζαμφορες. 

IMG_20221115_151754.jpgIMG_20221115_151750.jpg

Και καποιες εργασιες καθαρισμου

IMG_20221115_150316.jpgIMG_20221115_150312.jpg

Βασικα ξηλωθηκαν τα παντα μπροστα απο γεφυρα ψαλιδια για να μπει. 

Αξιζε τον κοπο. 

• Like 3
Posted

Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι στροφηλικια

• Like 1
Posted

Μοσχατο θέλει κανονικα, αλλά το ζητημα ειναι οτι δεν έχει συντηρηθεί σωστά ο δρόμος εκεί και είναι ψιλοεπικίνδυνα σε καποια σημεια. 

Αλλιως κανεις το γυρο της λίμνης απο πεζουλα.... Και με το νεο τμημα νεοχωρι μπελοκομυτη αν ειδα σωστα που κατεβαινει χαμηλα παραλια λιμνης. 

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

80 ολα..... ελευθερα πραγματα με γομαρι τελικο και ειναι πιο ησυχη απο την 76αρα που ειχα πριν. 

Εισαγωγη 90αρα

• Like 1
Posted

Εμμμμμμμμμμμ να ρωτήσω μία .......... ενισχυμένα ημιαξόνια για τα δικά μας βγαίνουνε;

Posted
On 1/29/2023 at 8:25 PM, Dikonou said:

Εμμμμμμμμμμμ να ρωτήσω μία .......... ενισχυμένα ημιαξόνια για τα δικά μας βγαίνουνε;

άρχισαν οι δύσκολες ερωτήσεις. :)

Πέραν της πλάκας, δεν ξέρω μήπως του RS3 αν σου κάνουν...

Επειδή φοράς και DSG, πρέπει να δεις με αυτό το σασμάν αν έβγαινε κάποιο πιο δυνατό ώστε να δούμε κωδικούς.

• Like 1
Posted (edited)

Αρρύθμιστο πεερίπου στο 2.1

324914128_5893843657398557_8595317024202998407_n.jpg

Για όσους σπευσουν να πούνε σιγά και τί έκανε........1480 κιλά και άλλα 95 εγώ πλέον.......και 19άρες........και θεόκοντο σασμάν

Γιατί βλέπουμε χρονάρες γενικά και παλεύουμε να καταλάβουμε πώς έγιναν.....

Edited by Dikonou
  • Like 2
  • Dikonou changed the title to Α3 1.8 Tfsi f/l sportback Κ04RS550+ Forged!!
Posted
33 minutes ago, Dikonou said:

Λογικα πανω απο 470

...συμφωνα με βαρος και βημα

Εγώ πάλι σε βλέπω να φλερτάρεις με κάτι κοντά στο 500... :D

• Like 1
Posted

Θα δουμε συντομα

Μπηκε δευτερο 1000αρι μπεκ μεθανολης

Και απο βδομαδα αν μας αφησει η πτν η ζωη ήσυχους λεω να ρυθμισω..... 

• Like 1
Posted
On 1/31/2023 at 6:57 PM, Dikonou said:

Αρρύθμιστο πεερίπου στο 2.1

324914128_5893843657398557_8595317024202998407_n.jpg

Για όσους σπευσουν να πούνε σιγά και τί έκανε........1480 κιλά και άλλα 95 εγώ πλέον.......και 19άρες........και θεόκοντο σασμάν

Γιατί βλέπουμε χρονάρες γενικά και παλεύουμε να καταλάβουμε πώς έγιναν.....

Εγώ δεν θα σχολιάσω το χρόνο σου μέχρι να ρυθμίσεις.

Πώς γίνεται όμως να είσαι στα κιλά του S3 8P; Το έχεις ζυγίσει και όντως είναι τόσα; Μήπως ήθελες να γράψεις 1380;

Δεν σε συγκρίνω, απλά παραθέτω ενδεικτικά ένα setup σε Leon Cupra 5F, που φοράει μαμά IS38 και έχει γίνει υβρίδιο με άλλα φτερά και άξονα (επώνυμο υβρίδιο που το αγοράζεις κουτί και μετά τους στέλνεις το δικό σου turbo και σου επιστρέφουν την αξία του), με απόδοση περίπου 500ps στο 1,9 και οι χρόνοι που παίζουν σε ένα τέτοιο setup είναι 6,5 sec με +/- μισό sec ανάλογα τα ελαστικά και τις συνθήκες γιατί αν σπινάρεις πολύ το χασες το μισό sec πριν καν το σκεφτείς. Πάντως max 7.

Μπράβο σου για τη δουλειά που έχεις κάνει και αναμένουμε αποτελέσματα μετά τη ρύθμιση. Και που σαι, χέσε τα άλογα, τα δυναμόμετρα στην Ελλάδα είναι γτπ, στο 100-200 πληρώνονται όλα. Καιρός να κοιτάξεις για 4κίνηση όμως, δε νομίζεις; Καταρχήν μακράν το σημαντικότερο, θα πορωθείς, έστω και 1ες να πατάς γιατί η στάση ενέχει κινδύνους, έστω και 1ες θα νιώσεις όπως δεν ένιωσες ποτέ (ξέρω πώς ακούστηκε χαχα, όμως μεταξύ σοβαρού και αστείου, το λες και ηδονή). Και δεύτερον, είναι κρίμα με τέτοιο θηρίο να σου κουνιέται δε σου λέω στάση, έστω και 1ες 4κίνητο με 100 άλογα κάτω και να πετάς χαρταετό. Και είναι πολλέεες οι περιπτώσεις για πάτημα 1ες, πολλές, πάρα πολλές. Άκου με και mark my words, τα ωραιότερα λεφτά που έδωσες ποτέ.

• Like 2
Posted (edited)

1480 στην πλάστιγγα χωρις εμενα μεσα. 

Γι αυτό λεω... Αμαξι με 200-300κιλα κατω στο συνολο 17αρια και σωβρακο μεσα για βγαλει χρονο δε μου λεει κατι........ 

Edited by Dikonou
Posted

Εννοείται και προσωπικά θεωρώ κωμικοτραγικό που βγάζουν τα πίσω καθίσματα για ένα συννενοημένο πάτημα. Σκέψου ακόμα και ρεζέρβα που βγάζουν, που το έκανα και εγώ με το edition (την είχα συνέχεια αποθήκη και την έβαζα στο αμάξι μόνο για ταξίδι), πλέον το θεωρώ λίγο αστείο. Το τωρινό αμάξι δεν έχει, αλλά αν είχε δεν θα την έβγαζα ξανά.

Πάντως είναι κουφό να είσαι στα κιλά του S3 8P, και μόλις 40-50 κιλά ελαφρύτερος του S3 8V με 19άρες και μιλάμε για εργοστασιακές, με 4κίνηση, με ενισχύσεις στο πλαίσιο, με εξοπλισμό με με με. Εγώ θα το ζύγιζα και αλλού αν έβλεπα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά αν εσύ είσαι οκ πάσο.

• Like 1
Posted

Oxi μόνο πίσω καθίσματα.....μόνο του οδηγού μενει........και ότι μπορεί να βγεί γειά σας........

Εγώ πάλι πατάω στις περισσότερες των περιπτώσεων φουλαρισμένος.......χαχαχαχαχαχαα

Θα ρυθμίσω πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά............και μετά βλέπουμε και χρόνους......

Τώρα μαφλες ( με πρόγραμμα μαφλες, αλλά λαμπάκι για μάφ αναμενο ) η κατανάλωση είναι ζόρικη........

• Like 1