Jump to content

Recommended Posts

Posted

Με τέτοια παιδιά πως να μην περνάς τέλεια. Αυτή είναι η αληθινή σχέση ανθρώπων-λεσχης-αυτοκινήτου .

Με συμπληρώσατε παίδες από όλες τις απόψεις!

Να περνάμε καλά και να γελάμε !

Σύντομα η επόμενη συνάντηση εεεε σας πρόλαβα δε σας πρόλαβα αυτή τη φορά .

• Like 4
Posted

Συνάντηση; Βρε τα έχετε χάσει ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Λευτέρη (mokas) δεν ξανα ανεβαίνω σε σένα συνοδηγός,αυτό πάει γρήγορα ρε συ  :heat:

ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ότι δεν βάζω ΙΗΙ στο αμάξι μου,το φοβήθηκα!!  :thumbsup:  (Λευτέρη,με πόρωσες άσχημα να ξέρεις :JC_cheesy: )

Πέραν της πλάκας,τέτοιες επίσημες θα πρέπει να γίνονται 1 φορά την εβδομάδα τουλάχιστον,χωρίς προβλήματα,χαβαλέ,καφεδάκι

να ξεφεύγουμε απο την καθημερινότητα συζητώντας για τα δικά μας προβλήματα  :icon_turbo:

Υ.Γ. Το πάτημα έγινε,δεν έφταιγε όμως ότι ήταν αρρύθμιστος ο φίλτατος VIPER,αλλά ρε σείς,εσείς οι 20βάλβιδοι,είπαμε,όταν βλέπετε

TFSI ανάψτε αυτό το ρημάδι το δεξί το φλας και μην ασχολείστε, αφού χαλιέστε μετά  :P:

Υ.Γ.2 Ντίνο,αν θέλεις φωτογραφίες,κάνε ένα τηλέφωνο στην τροχαία του περιφερειακού Θεσ/νίκης,σίγουρα θα έχουν βγάλει 2-3 :hysterical:

Υ.Γ.3 Πρώτη φορά τόσες φατσούλες,αλλά με έπιασε σήμερα :crazy:

• Like 6
Posted

Συνάντηση; Βρε τα έχετε χάσει ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Λευτέρη (mokas) δεν ξανα ανεβαίνω σε σένα συνοδηγός,αυτό πάει γρήγορα ρε συ  :heat:

ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ότι δεν βάζω ΙΗΙ στο αμάξι μου,το φοβήθηκα!!  :thumbsup:  (Λευτέρη,με πόρωσες άσχημα να ξέρεις :JC_cheesy: )

Πέραν της πλάκας,τέτοιες επίσημες θα πρέπει να γίνονται 1 φορά την εβδομάδα τουλάχιστον,χωρίς προβλήματα,χαβαλέ,καφεδάκι

να ξεφεύγουμε απο την καθημερινότητα συζητώντας για τα δικά μας προβλήματα  :icon_turbo:

Υ.Γ. Το πάτημα έγινε,δεν έφταιγε όμως ότι ήταν αρρύθμιστος ο φίλτατος VIPER,αλλά ρε σείς,εσείς οι 20βάλβιδοι,είπαμε,όταν βλέπετε

TFSI ανάψτε αυτό το ρημάδι το δεξί το φλας και μην ασχολείστε, αφού χαλιέστε μετά  :P:

Υ.Γ.2 Ντίνο,αν θέλεις φωτογραφίες,κάνε ένα τηλέφωνο στην τροχαία του περιφερειακού Θεσ/νίκης,σίγουρα θα έχουν βγάλει 2-3 :hysterical:

Οταν ερθω στο Κιλκίς θα σε πάω εγω βόλτα με παραπάνω πίεση και με gt2860rs μην πεις ομως κόψε κόψε γιατι τελευταία ολο αυτο μου λενε

• Like 1
Posted

Στοιχίζουν πολύ στην εμφάνιση αυτές οι φωτογραφίες.... :sHa_sarcasticlol:

• Like 3
Posted (edited)

Πλέον δεν μας αγχώνει τίποτα!!! Τώρα με τον coolAlexis θα τα βγάλουν αντισυνταγματικά τα ραντάρ!!!

:sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

Edited by georgio3gr
  • Like 5
Posted

κανατε και αλητειες μετα τετι μποιδες....

κωστακη παλι προκαλεις βλεπω :)

• Like 3
Posted

κριμα δεν τα καταφερα ρε γ@μwτο και ηθελα τοσο πολύ να δω τις φατσες σας...

• Like 4
Posted

Ελα πες οτι ηθελες να κανεις κι εσυ αλητειες... :P

• Like 3
Posted (edited)

αντε !!! οριστε μια ημερομινια απο τωρα ,ωστε να μη την χασουμε την συναντηση , να ετοιμαστουμε !!! :wave:  :wave:

Edited by Χρήστος Dolbi
  • 4 weeks later...
Posted

Καμια συνάντηση θα κάνουμε βρε παιδιά;

• Like 1
Posted

Δεν κρατιεσαι Κωστακη ε ;;; Εχε το νου σου για Κυριακη 08Μαρτιου στα γνωστα μερη !!! Θα ανεβει κ σχετικο τοπικ !!! Κυριακη

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Αναμένουμε την επόμενη...

Posted

Αντε θα κάνουμε κανένα πάτημα τι θα γίνει

Posted

Αντε θα κάνουμε κανένα πάτημα τι θα γίνει

κωστα σε τι φαση βρισκεσαι;ανεβασες πιεση;

εγω στρωνω δισκο πλατω

Posted

κωστα σε τι φαση βρισκεσαι;ανεβασες πιεση;

εγω στρωνω δισκο πλατω

Ναι ναι ανέβασα 1.25 τελικά βρήκα την ρύθμιση αλλα απο οτι βλέπω αρχίζει ο δίσκος να πατιναρι. εσυ τι δισκο έβαλες;

Posted

Κοιτάξτε να είστε έτοιμοι και στρωμένοι γιατί θα έχουμε νέο ή νέους παίκτες στην αρένα...

• Like 2
Posted

Κοιτάξτε να είστε έτοιμοι και στρωμένοι γιατί θα έχουμε νέο ή νέους παίκτες στην αρένα...

Και εγω νεος είμαι

Posted

Μυρίζομαι "τουλάχιστον" ανεπίσημο καφεδάκι.Δώστε κανα 10ήμερα στο Team του Κιλκίς να τελειώσει το

Fine Tuning και μέσα για ότι θέλετε.

• Like 1
Posted

Σας τρέχω όλους [emoji379][emoji379]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
Posted

Μέχρι την Κυριακή μπορώ μετά θα μπορώ μετα την ανάσταση

Posted (edited)

Ok.μαλλον για μετα την ανάσταση το κοβω να στρώσω δίσκο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by mokasquatrro
  • Like 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.