nasosGT Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Γενικά σε αυτά τα αμάξια δεν πρέπει να μένεις με πατημένο συμπλέκτη σε φανάρια κλπ πολύ ώρα. Καλύτερα νεκρά και πάτημα μόνο για να μπει η ταχυτητα δεν καταλαβα το γιατι η διαταξη λειτουργει οπως σε οποιοδηποτε αλλο οχημα με συμπλεκτη.... εχει την ιδια σχεδιαση τιποτα διαφορετικο μολογα
A80Avant Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Όχι απλά τα αμάξια μας λόγω μεγαλύτερης ροπής και βάρους 4 κίνησης φθείρουν την πλαστική επιφάνεια του ρουλεμάν ειδικά πάνω στο πλατό με τα ενισχυμένα χτένια. Έτσι με τη μεταλλική επιφάνεια κάνει λίγο θόρυβο σε μερικά αμαξια (εμένα δεν κανει) αλλά καταφέρνεις να μην κατεβάζεις σασμαν για ρουλεμάν! . 1
GTaros Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Νασο η μη σωστή απόσυμπλεξη μπορεί να προκαλέσει πατιναρισμα. Αν η θεωρία μου είναι σωστή δλδ ότι το ρουλεμάν μένει "κολλημένο" πάνω στο πλατό δικαιολογεί πατιναρισμα μιας και δεν έχει αποσυμπλεξει 100%. Πάντως το LUK εμφανησιακα δείχνει καλύτερο και πιο ανθεκτικό!!! Θα είναι η επόμενη δοκιμή.
nasosGT Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Νασο η μη σωστή απόσυμπλεξη μπορεί να προκαλέσει πατιναρισμα. Αν η θεωρία μου είναι σωστή δλδ ότι το ρουλεμάν μένει "κολλημένο" πάνω στο πλατό δικαιολογεί πατιναρισμα μιας και δεν έχει αποσυμπλεξει 100%. Πάντως το LUK εμφανησιακα δείχνει καλύτερο και πιο ανθεκτικό!!! Θα είναι η επόμενη δοκιμή. δεν το σκεφτηκα ετσι.... σωστο ακουγεται
nasosGT Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 μετα απο τις εκτενεις διακοπες του συνεργειου μετα απο τις επηγουσες δουλειες του συνεργειου μετα απο τα συνδρομα στερησης του συνεργειου μετα απο τα προβληματα στους γρυλους του συνεργειου ΔΕΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΟΥ (να θυμησω με μαμα διπλης μαζας βολαν ζακς ρεισινγκ σκληρο πλατο (χωρις αυτορυθμιζομενα χτενια) και ξερο 6δισκο φτιαχτο δισκο) εντυπωσεις ευχαριστες..... το πενταλ ειναι πιο μαλακο απο πριν..... η διαδρομη συμπλεξης αποσυμπλεξης ειναι ελαχιστη.... μοιαζει ικανο για να διαχειριστει την εξτρα ροπη... εντυπωσεις δυσσαρεστες.... σκορτσαρισματα φουλ....ΦΟΥΛ... (οταν βαζω 1η ή οπισθεν) μου ειπαν οτι ''θα στρωξει'' δεν το πολυ πιστευω... μαλλον εγω θα στρωσω....το προβλημα λυνεται οταν το πατιναρεις ελαφρα πανω απο 1500 στροφες.... η μικρη διαδρομη με ψιλοτρομαζει και απαιτει εξοικειωση αληθεια το σκορτσαρισμα εκει κοντα στο ρελαντι θα φυγει ποτε?
GTaros Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Δυστυχώς θα ελαττωθει μεν αλλά δεν Θα φύγει ποτέ. Αυτος που σου έφτιαξε τον δίσκο έπρεπε να τον ρυθμίσει μαζί με πλατό και βολάν για να μην έχεις σκορτσαρισματα. Anyway καλοφορετο και καλά σκισιματα χμμμμμμ εεε καλές βόλτες!!!! 1
nasosGT Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 o μαστουρης ειχε στα χερια του και τα 3 αυτα πραγματα και ειπε οτι εκανε ολες τις σχετικες ενεργειες για βελτιστο αποτελεσμα και πραγματικα σε ολες τις υπολοιπες συνθηκες πλην 1ης και οπθισθεν ειμαστε αριστα να δουμε λοιπον τι θα γινει με το στρωσιμο
A80Avant Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Διαδρομή γιατί τόσο μικρή? Έτσι είναι συνήθως στα διδισκα?
nasosGT Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 μη με τσιτωνεις τωρα διοτι αυτο σκεφτηκα και εγω ο μαστορας ειπε οσο θα τρωγεται θα αυξανει και η διαδρομη τεσπα η νεκροψια θα δειξει μιας και σκοπευω να το τσιτωσω το χειμωνα αφου το μοτερ του δεν εσπασε μεχρι τωρα χαχα
nasosGT Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 με το σκατοΑΒS δεν τα εχουμε καταφερει ακομα λεει ο εγγεφαλος του οτι κατι γινεται πισω δεξια(00287 - ABS Wheel Speed Sensor; Rear Right (G44) 30-00 - Open or Short to Plus) τραμπαρουμε τους αισθητηρες ... παλι πισω δεξια κανουμε εξωτερικη καλωδιωση παλι πισω δεξια αλλαζουμε εγγεφαλο παλι πισω δεξια δαφακ καμια ιδεα?
GTaros Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Άλλαξε τρόμπα συμπλέκτη???? ( φθηνη είναι άλλωστε) κάνε πάντως κάποια χιλιόμετρα και ξανακανε εξαερωση στο σύστημα και θα βελτιωθεί. Είναι μανίκι για να το επαναφερεις στα ισα του. Τα χω περάσει!!!!! Σχετικά με το abs κάτι παίζει με το πίσω δεξί άκρο. Αισθητηρας μεν αλλά και κάτι ακόμα... Μήπως έχει φάει καμία πίσω δεξιά (μπορεί και σπεζοδρομιο) Αν έρθεις συνάντηση θα τα πούμε και από κοντά...
A80Avant Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Δεν περιμένω να στρώνει έτσι ένας διδισκος και να μεγαλώνει η διαδρομή. Θα ρωτήσω τον μηχανικό μου δευτερα γιατί εγώ δεν τα ξέρω αυτά.
nasosGT Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Άλλαξε τρόμπα συμπλέκτη???? ( φθηνη είναι άλλωστε) κάνε πάντως κάποια χιλιόμετρα και ξανακανε εξαερωση στο σύστημα και θα βελτιωθεί. Είναι μανίκι για να το επαναφερεις στα ισα του. Τα χω περάσει!!!!! Σχετικά με το abs κάτι παίζει με το πίσω δεξί άκρο. Αισθητηρας μεν αλλά και κάτι ακόμα... Μήπως έχει φάει καμία πίσω δεξιά (μπορεί και σπεζοδρομιο) Αν έρθεις συνάντηση θα τα πούμε και από κοντά... το αμαξι δεν εχει ακουμπισει πουθενα και ποτε ..... χεσε μεσα μυστηριο η ζημια Δεν περιμένω να στρώνει έτσι ένας διδισκος και να μεγαλώνει η διαδρομή. Θα ρωτήσω τον μηχανικό μου δευτερα γιατί εγώ δεν τα ξέρω αυτά. μονοδισκο ειναι το σετ
GTaros Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Ρε Νασο μήπως το πρόβλημα σου δεν είναι πίσω και είναι μπροστά??? Δλδ μήπως είναι θέμα της μονάδας που είναι στο χώρο της μηχανής. Από εκεί ξεκινάνε τέσσερις σωληνογραμμες. Μια για κάθε τροχό. Μήπως έχει "κλασει" πάνω της η γραμμή για την πίσω δεξιά ρόδα?????
A80Avant Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Ακόμα χειροτερα. Θα έπρεπε να έχεις διαδρομή. Το sachs racing δεν έχει μικρή διαδρομή. Ή κάποιο τρομπακι θέλει αλλαγή ή η εξαερωση δεν έγινε σωστα 1
GTaros Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Εξαερωση. Θέλει πολύ πολύ ώρα και υπομονή. Λογικά αν βάλεις το πόδι σου πίσω από το πενταλ θα πρέπει να σηκώνεται. Πάρε τηλ να σου πω τον τρόπο. Θέλει πραγματικά πολύ ώρα.
nasosGT Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Ρε Νασο μήπως το πρόβλημα σου δεν είναι πίσω και είναι μπροστά??? Δλδ μήπως είναι θέμα της μονάδας που είναι στο χώρο της μηχανής. Από εκεί ξεκινάνε τέσσερις σωληνογραμμες. Μια για κάθε τροχό. Μήπως έχει "κλασει" πάνω της η γραμμή για την πίσω δεξιά ρόδα????? εχω 3 μοναδες που λενε το ιδιο πραγμα και καναμε και εξωτερικη καλωδιωση ...τζιφος Ακόμα χειροτερα. Θα έπρεπε να έχεις διαδρομή. Το sachs racing δεν έχει μικρή διαδρομή. Ή κάποιο τρομπακι θέλει αλλαγή ή η εξαερωση δεν έγινε σωστα τα τρομπακια και τα 2 αλλαξαν πριν 2 μηνες οποτε...... Εξαερωση. Θέλει πολύ πολύ ώρα και υπομονή. Λογικά αν βάλεις το πόδι σου πίσω από το πενταλ θα πρέπει να σηκώνεται. Πάρε τηλ να σου πω τον τρόπο. Θέλει πραγματικά πολύ ώρα. will do thanks
Dimitris_Kon Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 με το σκατοΑΒS δεν τα εχουμε καταφερει ακομα λεει ο εγγεφαλος του οτι κατι γινεται πισω δεξια(00287 - ABS Wheel Speed Sensor; Rear Right (G44) 30-00 - Open or Short to Plus) τραμπαρουμε τους αισθητηρες ... παλι πισω δεξια κανουμε εξωτερικη καλωδιωση παλι πισω δεξια αλλαζουμε εγγεφαλο παλι πισω δεξια δαφακ καμια ιδεα? Τις γειώσεις σου τις έχει δει κάποιος? Δημήτρης
johnaras Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Εγω οταν ειχα θεμα με τους αισθητηρες ηταν επειδη δεν ηταν στην σωστη θεση, ειχαν τραβηχτει λιγο ποιο εξω αλλα να φανταστω αφου εχετε δοκιμασει δεξια αριστερα το εχετε δει... Επισης οταν εψαχνα για το προβλημα μου ειχαν πει να δω το κοματι που εχει τα κενα και μετραει ο αισθητηρας μηπως εχει καποιο θεμα Edited September 4, 2016 by johnaras
nasosGT Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 δυστυχως ηταν απο τα πρωτα που κοιταξα
nasosGT Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 δεν τα καταφεραμε τελικα με το αβς παρολη την προσπαθεια και τον χρονο που αφιερωθηκε αλλαξαν ΟΛΑ 3 εγγεφαλοι 1 ολοκληρη μοναδα μαζι με το υδραυλικο κομματι ολη η καλωδιωση απο πισω δεξια μεχρι μπροστα ο ''μαστορας'' θεωρει οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης μπορει να αλλαξε ακρο πισω δεξια και να μην ειναι συμβατο εμενα δε μου ταιριαζει αυτη η θεωρια διοτι το σφαλμα βγαινει αμεσως και ειναι ηλεκτρικο μολις εχθες καταφερα να κανω καποιες πιο σοβαρες δοκιμες για το γκρουπ του συμπλεκτη και μαλλον δεν ειμαι ευχαριστημενος κοντα στο οριο των στροφων η αλλαγη ταχυτητας δυσκολευει αρκετα αυτο δεν ειναι αποδεκτο διοτι το οχημα ειναι για να παιζω με τα αλλα παιδακια και να εχω ελπιδες να κερδιζω ποτε ποτε να φταιει το σετ? να φταιει η τοποθετηση? να στρωσει μετα απο λιγο καθως δεν εχει κανει ουτε 50 κμ ακομα? ευτυχως πατιναρισματα δεν παιζουν ουτε εκκινηση απο σταση με 5000στροφες σε καλο οδοστρωμα 1
GTaros Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Νασο τελικά με το abs OK???? Τι σε προβλημάτισε με τον συμπλέκτη??? Στρώσιμο καλά για να μην έχεις θέματα.... Ότι χρειαστείς πάρε τηλ.
nasosGT Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Νασο τελικά με το abs OK???? Τι σε προβλημάτισε με τον συμπλέκτη??? Στρώσιμο καλά για να μην έχεις θέματα.... Ότι χρειαστείς πάρε τηλ. με το αβς τζιφος τιποτα λαμπακι και αγιος ο θεος με τον συμπλεκτη εγραψα πιο πανω οτι αν η φαση ειναι κοντρα και γρηγορες αλλαγες κοντα στον κοφτη ...... εχει σφιξιμο ο λεβγιες και μαλλον αργουν οι αλλαγες (θα κανω και αλλες δοκιμες) τη γνωμη σας χρειαζομαι για ολα αυτα μπας και εμπνευστω καμια λυση
Recommended Posts