Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αρχιζουμε με φιλους και γνωστους να δουμε τι στο καλο, μπαινω και εγω αλλα βαζω και το αμαξι σε μια διαδικασια δοκιμης της υπομονης μου αλλα του αμαξιου με συνεχη λογκαρισματα για αντλιες πισω αντλιες μπροστα μπουζι πολλαπλασιαστες και να δουμε και αυτο και να δουμε και το αλλο και ακρη δεν εβγαινε οπως ηταν φυσικο....Ξεκιναω λοιπον να βρω ενα συνεργειο κοντα μου οσο γινετε ακομα και στην διπλανη πορτα ωστε να μπορω να παρακολουθω και το αμαξι και να μου ειναι ευκολο, Μετα απο αρκετο καιρο βρισκω τον Κωστα (faster zone) και τον Βασιλη (SVS) οπου ειναι μαζι, εδω στον Κορυδαλλο στα 5 λεπτα απ το σπιτι, αφου καθισαμε και τους ειπα ολο το ιστορικο με το αμαξι και οτι ειμαι αποφασισμενος να το φτιαξω, βγηκαμε και οι 3 στο δρομο να δει ο μηχανικο μαζι με τον προγραμματιστη τι γινετε!!!  Εχουμε φτασει πλεον 15 Οκτωμβριου!!!!!!! και το αμαξι ειναι χειροτερο απ οτι οταν ηταν μαμα..!!!

Βγαινουμε λοιπον δρομο αρχιζουμε τα πανω κατω και παρατηρουνε οντως οτι το αμαξι μετα περιπου τις 4500 ειτε πατας γκαζι ειτε οχι ειναι το ιδιο, δεν ειχε να δωσει τιποτα και ξεκιναει το ξυσιμο κεφαλιου και να δουμε και αυτο και το αλλο και αντλιες και ετσι και αλλιως!! ολα καλα , δεν εδειχνε κατι το αμαξι. 

Κοιτιουντε λοιπον καποια στιγμη οι 2 τους και λενε την μαγικη λεξη λες ο ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ...?????!!!!!!!! :sSc_eek:  :sSc_eek:

Λογκαρουν λοιπον 2 καναλια για το χρονισμο και βρισκουν οτι το αμαξι κατα 99,99999 ειναι ΑΧΡΟΝΙΣΤΟ!!! βεβαια καμια ενδειξη ουτε σαν σφαλμα ουτε ομως και στην λειτουργια του αμαξιου, Αφου λοιπον τους ειχα πει οτι πριν κατι μηνες ειχε λυθει το αμαξι ιμαντες εκκεντροφοροι και τα συναφη μου ειπαν οτι μαλλον εκει εχει γινει η μαλακια, το θεμα ηταν αν ειναι απο ιμαντα Η απο καδενα.... Η μονη λυση ηταν να μπει να λυθει και να τσεκαριστη!!! Βεβαια με παροτρυναν να παρω τον μηχανικο που το εφτιαξε και να του πω οτι το αμαξι δειχνει να ειναι αχρονιστο και να τσεκαρει τι γινετε..!!!

Παρολο το φτυσιμο που ειχα φαει απο τον Φονσο εκανα μια τελευταια προσπαθεια μηπως μπορεσει να με βοηθηση και τελιωνουν τα βασανα μου... αφου λοιπον τον πηρα τηλ και του ειπα τα καθεκαστα, φυσικα και δεν δεχοταν οτι ισχυε κατι τετοιο!!!! Του πηγα απο κει σε στικ τα λογκαρισματα και η απαντηση του ηταν εχω προβληματα και τωρα δεν μπορω να δω και να ασχοληθω...!!!! (ποοοο τι τα θυμαμαι αναβω!!) και μαλιστα η διαγνωση του ηταν οτι μπορει να ειναι καποιος κνοκ παιγμενος να διαβαζει πυρακια και να κλεινει η πεταλουδα !!!!

Πισω στο συνεργειο Κορυδαλλο και λεω οτι ας ξεχασουμε τι και ποιος και να φτιαξουμε το αμαξι με οτι μπορει αυτο να συνεπαγαιτε!!!

Μου προτεινει λοιπον ο Βασιλης να βγαλουμε το προγραμμα να το δουμε και το αμαξι τι κανει σε μαμα μορφη, πραγματι μου περναει ενα μαμα file και ξαναβγαινουμε στο δρομο.... τα ιδια παλι κλειστη πεταλουδα!!!! 

Δεν υπηρχε αλλη επιλογη παρα να μπει μεσα το αμαξι να λυθει και να φτιαχτει!

Πραγματι το επομενο πρωι με παιρνει τηλ ο μηχανικος και μου λεει οτι το αμαξι ειναι αχρονιστο στον ιμαντα!!!!

υπαρχουν αντιστοιχα βιντεο-φωτογραφιες πριν και μετα !!!

Δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω το βιντεο......

ΠΡΙΝ

xronisma2.jpg

ΜΕΤΑ

xronisma.jpg 14686631_10207876708184594_690944840_n.j

Κλεινει το αμαξι με περιμενει μεχρι το απογευμα να σχολασω και παω απο κει, βγαινουμε βολτα ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ!!!!!!!!! ανοιγε λες και πηρε 100 αλογα κατεβαζε το στροφομετρο σε χρονο 0 πεταλουδα καρφι 99.6!!!!!!!!!!!! 

Η χαρα και η γαληνη που ενιωσα μετα απο τοσους μηνες απλα δεν περιγραφετε ολο αυτο με τρωγε σαν σαρακι ολο αυτο τον καιρο!!!! Γυριζε συνεχεια στο μυαλο μου, με κουρασε τοσο σωματικα οσο και ψυχολογικα!!!

• Like 4
Posted

Kαλσπερα σας , 

απλα για την ενημερωση και μονο , ουδεποτε αδιαφορησαμε Γιωργο για την περιπτωση σου , απλα δυστυχως το αυτοκινητο σου ειχε παρα πολλα χλμ , πολλα μηχανικα προβληματα , απο αντλιες , χρονισμο , βασικη ρυθμιση πεταλουδας που δεν επερνε κλπ κλπ , στα οποια δεν ειμαστε κατ ακαμια εννοια υπευθυνοι αλλα ο υπευθυνος μηχανικος που το αναλαμβανει . 

Εμεις ειμαστε απλα υπευθυνοι να σε ενημερωσουμε οτι εχεις εκει προβλημα , και βρες το Γιωργο , τον Κωστα , τον Μητσο , η οποιον αλλο να στο φτιαξει . 

Τετοια αυτοκινητα εχουμε ρυθμισει με 500 και 600+ΗΡ ( AgelosA4 , Dimitris Kon ) προ 10ετιας , οχι 1α σταδια ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ 10ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ . Οτι χρειαστεις απο προγραμματιστικα μπορουμε να αναλαβουμε, οπως εχουμε ξανακανει . 

Posted

Επισης , φιλικα στο λεω , το να βγαζεις φωτο με τον " κακο " μηχανικο ειναι πολυ χειροτερο απο το να τον επαιρνες ενα τηλ. , να του ελεγες οτι εκει εισαι φαουλ , και να ζητησεις αποκατασταση του προβληματος . 

Posted (edited)

Δεν ασχοληθηκες παρα μονο μιση ωρα που εβαλες το προγραμμα και 15 λεπτα στο dyno,σε οτι μα οτι βοηθεια ζητησα και γνωμη απο σενα βρηκα μονο τοιχο, ποτε δεν σου ανεφερα να μου φτιαξεις το αμαξι μηχανικα αλλα να βρισκαμε μια ακρη... Τωρα πως ξαφνικα σε πιασε ο πονος να εμφανιστεις μετα απο τοσους μηνες για να μου πεις τι...???? αστο ουτε καν!!! Ατυχες πολυ η παρεμβαση σου, ουτε την γνωμη σου ζηταω τι ειναι και τι κανει πλεον το αμαξι, φτιαξε οσα θες 500 και 600 αλογα !

Edited by kwsths
  • Like 1
Posted (edited)

Επισης , φιλικα στο λεω , το να βγαζεις φωτο με τον " κακο " μηχανικο ειναι πολυ χειροτερο απο το να τον επαιρνες ενα τηλ. , να του ελεγες οτι εκει εισαι φαουλ , και να ζητησεις αποκατασταση του προβληματος .

Το τι θα κανω εγω θα το κρινω εγω....συμβουλες δεν τις χρειαζομαι!

Μαλλον δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις οτι ο μηχανικος ενημερωθηκε και πηγανε λογκαρισματα στα χερια του αλλα και παλι δεν!

Οποτε επειδη μαλλον καποιος σου τα μετεφερε μαλλον ουτε και αυτος μπηκε στο κοπο να τα διαβασει...

Edited by kwsths
  • Like 1
Posted

Το τι θα κανω εγω θα το κρινω εγω....συμβουλες δεν τις χρειαζομαι!

Οκ , εν τελει το πολυ καλο ειναι οτι τα παιδια το φτιαξανε , κι αυτο μετραει . 

Posted

Οκ , εν τελει το πολυ καλο ειναι οτι τα παιδια το φτιαξανε , κι αυτο μετραει . 

Φυσικα και φτιαχτηκε γιατι 2 ανθρωποι απλα θελανε να ασχοληθουν και ασχοληθηκαν συνολικα λιγοτερο απο 10 ωρες που λες εσυ.....

• Like 2
Posted

Επισης να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσα παιδια με βοηθησαν σε οτι και αν τους ρωταγα!!!!

tasossline και pavlospap Ευχαριστω πραγματικα για την υπομονη σας!!!!!!

Αυριο ερχονται περισσοτερα ευχαριστα update μιας και αφου φτιαχτηκε το αμαξι δεν μειναμε με σταυρωμενα χερια  :chair:  :chair:

• Like 6
Posted

Πραγματικα η εμπειρια που μοιραστικες μαζι μας αυτην την στιγμη αντικατρωπτιζει το ποσο αδιαφοροι και απατεωνες ειναι οι επαγγελματιες του συγκεκριμενου κλαδου στην ελλαδα (δεν θελω να επεκταθω σε αλλους κλαδους). Δυςτυχως καποιοι ειναι τυχεροι και καποιοι ατυχοι και πεφτουν σε τετοια φαινομενα. Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν καθονται να ασχοληθουν οταν τσιμπανε τοσα λεφτα σε δυσκολους καιρους ενω γνωριζουν πως θα μαθεφτει παρα εξω και θα χασουν πελατες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
Posted

μου κανει εντυπωση ολα αυτα που γραφονται για  τον Φονσο...διοτι υπαρχουν πολλα μελη (μαζι με μενα) που ειναι ευχαριστημενοι με τις δουλειες που κανει κατα καιρους στα αυτοκινητα μας...

αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι ειναι λιγο ιδιορρυθμος σαν ανθρωπος κ οτι χρειαζεται να εχεις λιγο υπομονη μαζι του κυριως λογω φορτου εργασιας...

τεσπα...εφοσον ξεμπερδεψες ολα καλα κ ολα ωραια...κοιτα πλεον να χαρεις το αμαξι σου κ να το φτασεις εκει που θελεις!!!

Posted

Αρχιζουμε με φιλους και γνωστους να δουμε τι στο καλο, μπαινω και εγω αλλα βαζω και το αμαξι σε μια διαδικασια δοκιμης της υπομονης μου αλλα του αμαξιου με συνεχη λογκαρισματα για αντλιες πισω αντλιες μπροστα μπουζι πολλαπλασιαστες και να δουμε και αυτο και να δουμε και το αλλο και ακρη δεν εβγαινε οπως ηταν φυσικο....Ξεκιναω λοιπον να βρω ενα συνεργειο κοντα μου οσο γινετε ακομα και στην διπλανη πορτα ωστε να μπορω να παρακολουθω και το αμαξι και να μου ειναι ευκολο, Μετα απο αρκετο καιρο βρισκω τον Κωστα (faster zone) και τον Βασιλη (SVS) οπου ειναι μαζι, εδω στον Κορυδαλλο στα 5 λεπτα απ το σπιτι, αφου καθισαμε και τους ειπα ολο το ιστορικο με το αμαξι και οτι ειμαι αποφασισμενος να το φτιαξω, βγηκαμε και οι 3 στο δρομο να δει ο μηχανικο μαζι με τον προγραμματιστη τι γινετε!!!  Εχουμε φτασει πλεον 15 Οκτωμβριου!!!!!!! και το αμαξι ειναι χειροτερο απ οτι οταν ηταν μαμα..!!!

Βγαινουμε λοιπον δρομο αρχιζουμε τα πανω κατω και παρατηρουνε οντως οτι το αμαξι μετα περιπου τις 4500 ειτε πατας γκαζι ειτε οχι ειναι το ιδιο, δεν ειχε να δωσει τιποτα και ξεκιναει το ξυσιμο κεφαλιου και να δουμε και αυτο και το αλλο και αντλιες και ετσι και αλλιως!! ολα καλα , δεν εδειχνε κατι το αμαξι. 

Κοιτιουντε λοιπον καποια στιγμη οι 2 τους και λενε την μαγικη λεξη λες ο ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ...?????!!!!!!!! :sSc_eek:  :sSc_eek:

Λογκαρουν λοιπον 2 καναλια για το χρονισμο και βρισκουν οτι το αμαξι κατα 99,99999 ειναι ΑΧΡΟΝΙΣΤΟ!!! βεβαια καμια ενδειξη ουτε σαν σφαλμα ουτε ομως και στην λειτουργια του αμαξιου, Αφου λοιπον τους ειχα πει οτι πριν κατι μηνες ειχε λυθει το αμαξι ιμαντες εκκεντροφοροι και τα συναφη μου ειπαν οτι μαλλον εκει εχει γινει η μαλακια, το θεμα ηταν αν ειναι απο ιμαντα Η απο καδενα.... Η μονη λυση ηταν να μπει να λυθει και να τσεκαριστη!!! Βεβαια με παροτρυναν να παρω τον μηχανικο που το εφτιαξε και να του πω οτι το αμαξι δειχνει να ειναι αχρονιστο και να τσεκαρει τι γινετε..!!!

Παρολο το φτυσιμο που ειχα φαει απο τον Φονσο εκανα μια τελευταια προσπαθεια μηπως μπορεσει να με βοηθηση και τελιωνουν τα βασανα μου... αφου λοιπον τον πηρα τηλ και του ειπα τα καθεκαστα, φυσικα και δεν δεχοταν οτι ισχυε κατι τετοιο!!!! Του πηγα απο κει σε στικ τα λογκαρισματα και η απαντηση του ηταν εχω προβληματα και τωρα δεν μπορω να δω και να ασχοληθω...!!!! (ποοοο τι τα θυμαμαι αναβω!!) και μαλιστα η διαγνωση του ηταν οτι μπορει να ειναι καποιος κνοκ παιγμενος να διαβαζει πυρακια και να κλεινει η πεταλουδα !!!!

Πισω στο συνεργειο Κορυδαλλο και λεω οτι ας ξεχασουμε τι και ποιος και να φτιαξουμε το αμαξι με οτι μπορει αυτο να συνεπαγαιτε!!!

Μου προτεινει λοιπον ο Βασιλης να βγαλουμε το προγραμμα να το δουμε και το αμαξι τι κανει σε μαμα μορφη, πραγματι μου περναει ενα μαμα file και ξαναβγαινουμε στο δρομο.... τα ιδια παλι κλειστη πεταλουδα!!!! 

Δεν υπηρχε αλλη επιλογη παρα να μπει μεσα το αμαξι να λυθει και να φτιαχτει!

Πραγματι το επομενο πρωι με παιρνει τηλ ο μηχανικος και μου λεει οτι το αμαξι ειναι αχρονιστο στον ιμαντα!!!!

υπαρχουν αντιστοιχα βιντεο-φωτογραφιες πριν και μετα !!!

Δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω το βιντεο......

ΠΡΙΝ

xronisma2.jpg

ΜΕΤΑ

xronisma.jpg 14686631_10207876708184594_690944840_n.j

Κλεινει το αμαξι με περιμενει μεχρι το απογευμα να σχολασω και παω απο κει, βγαινουμε βολτα ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ!!!!!!!!! ανοιγε λες και πηρε 100 αλογα κατεβαζε το στροφομετρο σε χρονο 0 πεταλουδα καρφι 99.6!!!!!!!!!!!! 

Η χαρα και η γαληνη που ενιωσα μετα απο τοσους μηνες απλα δεν περιγραφετε ολο αυτο με τρωγε σαν σαρακι ολο αυτο τον καιρο!!!! Γυριζε συνεχεια στο μυαλο μου, με κουρασε τοσο σωματικα οσο και ψυχολογικα!!!Ε

Είναι απαράδεκτο να ασχολειται 15 λεπτά ο καθε προγραμματιστης και μετα να σου λεει ψαξε βρες!Άλλοι τα λεφτά που παίρνει ο προγραμματιστής τα παίρνουν σε 1 μήνα!! Ελεος

• Like 1
Posted

Κωστα αν και προσωπικα το θεμα δεν με αγγιζει γιατι ειμαι απο επαρχια θα σου πω ενα μεγαλο μπραβο που αφιερωσες τοσο χρονο ωστε να ενημερωσεις φιλους και γνωστους για την περιπετεια σου...

Τωρα αν καποιοι αλλοι ειναι ικανοποιημενοι απο τους συγκεκριμενους επαγγελματιες ειναι αλλη υποθεση....και στο κατω κατω δεν ειπες σε κανεναν να μην πατησει το ποδι του εκει..ανεφερες απλα την εμπειρια σου....δηλαδη αν θελω να παω εγω σε καποιο μαστορα θα σκεφτομαι λες να ειμαι τυχερος και να μ εξυπηρετησει σαν τον Δημητρη ή θα με γραψει στα παπαρια  του οπως τον Κωστη....????

αυτος ειναι ενας απο του λογους υπαρξης του φορουμ: να λεμε τις εμπειριες μας....

Ο καθενας λεει τα βιωματα και βγαζει τα συμπερασματα του...και παλι μπραβο που αφιερωσες τοσο χρονο...

• Like 3
Posted (edited)

Δεν χρειαζετε να κατηγορησω και να παροτρεινω κανεναν να μην επιλεξη τους συγκεκριμενους, πιστευω πως τα λεγομενα μου ειναι αυτα που μιλανε απο μονα τους, μπορει οντως πολλοι να ειναι ευχαριστημενοι αλλα και αλλοι ακομα που δεν ειναι και το ξερω, εγω απλα ειπα την ιστορια μου χωρις να κανω κανενα λαικο δικαστηριο, δεν το κανα οταν εχασα τα λεφτα μου και παρελαβα ενα αμαξι σκουπιδι οχι τωρα που ηδη ειμαι πιο ηρεμος και το αμαξι ειναι αστερι!!!

Απλα οπως εξυμνουμε οταν ειμαστε ευχαριστημενοι ετσι θα πεφτει και η καραμουζα !!!! Τουλαχιστον αυτο θα γινετε απο μενα

Εδωσα ευκαιριες να διωρθοσουνε τα λαθοι τους προτιμησανε ομως να μην μπουν καν στο κοπο.... Οποτε το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να το μοιραστω με ολους εσας που προσπαθουσαμε να βγαλουμε μια ακρη !

Μπορουσα να γραψω σελιδες για την ολη παραμυθατζα που εφαγα και μου κοστισε αλλα δεν εχει ουσια, το ρεζουμε πιστευω πολλοι το καταλαβαν....

Edited by kwsths
  • Like 3
Posted

Μην απολογισε σε κανέναν καλά έκανες και το έγραψες με τις φωτογραφίες και δείχνοντας το πρόβλημα... Τέλος καλό όλα καλά,για μένα γνώμη μου είναι να σε αποζημίωσει ο μηχανικός και φυσικά και ο προγραμματιστης γιατί δεν έκαναν τίποτα απολύτως...

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1
Posted (edited)

Δεν χρειαζετε να κατηγορησω και να παροτρεινω κανεναν να μην επιλεξη τους συγκεκριμενους, πιστευω πως τα λεγομενα μου ειναι αυτα που μιλανε απο μονα τους, μπορει οντως πολλοι να ειναι ευχαριστημενοι αλλα και αλλοι ακομα που δεν ειναι και το ξερω, εγω απλα ειπα την ιστορια μου χωρις να κανω κανενα λαικο δικαστηριο, δεν το κανα οταν εχασα τα λεφτα μου και παρελαβα ενα αμαξι σκουπιδι οχι τωρα που ηδη ειμαι πιο ηρεμος και το αμαξι ειναι αστερι!!!

Απλα οπως εξυμνουμε οταν ειμαι ευχαριστημενοι ετσι θα πεφτει και η καραμουζα !!!! Τουλαχιστον αυτο θα γινετε απο μενα

Εδωσα ευκαιριες να διωρθοσουνε τα λαθοι τους προτιμησανε ομως να μην μπουν καν στο κοπο.... Οποτε το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να το μοιραστω με ολους εσας που προσπαθουσαμε να βγαλουμε μια ακρη !

Μπορουσα να γραψω σελιδες για την ολη παραμυθατζα που εφαγα και μου κοστισε αλλα δεν εχει ουσια, το ρεζουμε πιστευω πολλοι το καταλαβαν....

Καλα εκανες κ τα εγραψες κ μπραβο σου σε τιμαει αυτο...

Απο τοτε που εμπλεξα κ εγω με βελτιωσεις κ με τα οσα διαβαζω εδω κ σε αλλα φορουμ...αυτο που εμαθα καλα ειναι να μην αποθεωνω κανεναν παρα να εχω μια καλη η μια κακη γνωμη...αλλα ως εκει....

Ολοι ειναι καλοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου...

Edited by Van.Leb
  • Like 4
Posted

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ εντελως πεφτουν στα χερια μου αυταααααα

15209107_10209593516569394_2110078329_n.

15218734_10209593516609395_1044228016_n.

15218558_10209593516689397_522614144_n.j

15226349_10209593516529393_436383875_n.j

Αναθάρρησα βλεπετε και ειπα να το παω λιγο παραπερα το θεμα....

• Like 6
Posted

Περασανε πολλες σκεψεις απο το μυαλο μου οταν πλεον ηρθε το αμαξι σε μια σωστη μορφη...

Πρωτα ειπα να ξεκινησω να του κανω μια επισκευη στο μοτερ ωστε να ξεκινησω απ το 0 και να μην υπαρχει καμια υπονια, τα βαλαμε κατω με τον μηχανικο και βγαλαμε κατα προσεγγιση που θα φτασουμε...!!!! Το ποσον δεν ηταν ιδιετερα απαγορευτικο αλλα μου ειπε πως μπαινω σε μια διαδικασια που μπορει να με παρει και να με σηκωσει!!!! Δεδομενου λοιπον οτι η τουρμπινα που φοραγα δεν ειχε να προσφερει σε μελλοντικη βελτιωση κατι που θα με εξυταριζε και δεδομενου φυσικα οτι πλεον σε 2 μηνακια ερχετε η κοριτσαρα μου!!!!! ειπαμε να μην κανω καμια κινηση με το μοτερ μιας και απ οτι εδειχνε δεν ειχαμε κανενα απολυτως θεμα εαν κραταγαμε χαμηλα την ιπποδυναμη και την ροπη !

Νουμερα δεν με ενδιεφεραν ετσι κι αλλιως εξ αρχης να βγαλω σε αλογα, μου ειπε κιολας οτι θα δω πολυ μεγαλη διαφορα με πριν ακομα και με πολυ safe καταστασεις με την Κ04, ε δεν ηθελα και γω πολυ, και ξεκινησε το προτζεκτακι να μπει η τουρμπινα πανω!!!

• Like 1
Posted

Σε τρωει ο κ@λος σου......

Posted

Σε τρωει ο κ@λος σου......

TΩΩΩΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ EINAI ΑΥΤΗ Η ΦΑΓΟΥΡΑ!!! :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :chair:  :chair:  :chair:

• Like 3
Posted

Μπαινει λοιπον το αμαξι συνεργειο..... παραγγελνονται φλατζες,relocation και τα συναφη και ξεκιναει το ξηλωμα!!

15218483_10209593650212735_2073232877_n. 15211716_10209593650492742_256985964_n.j 15225306_10209593516449391_2115328437_o.

Δυστηχως πολλες φωτο απο την ολη διαδικασια της τοποθετησης δεν εχω γιατι ο μηχανικος το ετρεχε το θεμα γενικα σε κανονικους ρυθμους!

Παντως bolt on η τουρμπινα δεν μπαινει ηθελε τροποποιησεις ωστε να πατηση κανονικα...

• Like 2
Posted

Τι εννοεις πεσαν στα χερια σου?Απ τον ουρανο? Γιατι εαν ειναι ετσι θελω και γω μια ttrs!

• Like 1
Posted

Με γειες Κωστή! Καλά αποτελέσματα φίλε από δω και μπρος απροβλημάτιστο σου εύχομαι!

Δημήτρης

Posted

Τι εννοεις πεσαν στα χερια σου?Απ τον ουρανο? Γιατι εαν ειναι ετσι θελω και γω μια ttrs!

Θεοσταλτα σε λεω ηταν!!!

Εγω θα στην παρω την ttrs αν καταφερεις ομως και την βαλεις εγω θα.....

• Like 1
Posted

Με γειες Κωστή! Καλά αποτελέσματα φίλε από δω και μπρος απροβλημάτιστο σου εύχομαι!

Δημήτρης

Χιλια ευχαριστω Μητσαρα μου ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!

• Like 1
Posted

Μπαινει λοιπον το αμαξι συνεργειο..... παραγγελνονται φλατζες,relocation και τα συναφη και ξεκιναει το ξηλωμα!!

15218483_10209593650212735_2073232877_n. 15211716_10209593650492742_256985964_n.j 15225306_10209593516449391_2115328437_o.

Δυστηχως πολλες φωτο απο την ολη διαδικασια της τοποθετησης δεν εχω γιατι ο μηχανικος το ετρεχε το θεμα γενικα σε κανονικους ρυθμους!

Παντως bolt on η τουρμπινα δεν μπαινει ηθελε τροποποιησεις ωστε να πατηση κανονικα...

Η εισαγωγη βλεπω πεντακαθαρη!!Σε ποιο συνεργειο πηγες φιλε, να μας το προτεινεις κι εμας :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

Αντε με το καλο να τελειωσει το προτζεκτακι σου Κωστη!! Κ κυρίως!!!!Με το καλο να ερθει η κορακλα σου!!!!!!!!!! 

• Like 2