Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

χωρις να θελω να σε επηρρεασω  αυτο το ''μικρο'' σκορτσαρισμα εμενα μου εχει σπασει τα νευρα

και γενικα δεν σπανε ευκολα

βεβαια εμενα εχει μια μπαρα της AWE απο κατω η οποισ δενει το σασμαν με το πλαισιο οποτε .... ολο αυτο μπορει να το βιωνω πιο εντονα

εγραψα επειδη εκανα ακριβως αυτο που σου προτειναν... ισως και στο ιδιο καταστημα

για πατιναρισμα ουτε υποψια

με ρεπριζαρισματα απο ολες τις ταχυτητες απο την 1η μερα

αντοχη οκ με εκκινησεις με σεμισλικ λαστιχα απο την 1η μερα

τα νευρα βεβαια κομμενα σε καθημερινη χρηση

αυτα με α4 β5 2,7 κουατρο με 620ΝΜ ροπη και 1590 κιλα αδειο

Edited by nasosGT
Posted

Για το σκορτσαρισμα μου το πε και μενα αλλα απ οτι φαινετε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, δυστηχως θα ειναι μονοδρομος!! Εκκινησης δεν εκανα ουτε θα κανω ποτε τρεφω μια λυπησει για το αμαξι!!

Posted

εγω σου τα ειπα επειδη τγα περναω και ενοχλουμαι

οσο αφορα στις εκκινησεις κανω κατα παραγγελεια ακομα και με την 4μελη οικογενεια με σκυλο μεσα (αφου μου ζητανε)

δεν μοιαζει να νιωθει τιποτα

επισης δεν υπαρχει καλυτερο συναισθημα να βλεπει ο γρηγοριδης καγκουροπουλος με το ''τουμπανο'' του (ο οποιος  κοιτα υποτιμητικα στο φαναρι)  να τον περναει απλητο παλαιολιθικο αβαντ με ολο τον κοσμο και τον σκυλο μεσα σπιναροντας τα 4

• Like 2
Posted

Τα θέλει κι εσένα ο πωπός σου Νάσο.... φουλ γεμάτο κι εκκινήσεις τάπα.....

Έλα πες την αλήθεια γουστάρεις τρέλα!

• Like 1
Posted

οχι οχι

μονο για την οικογενεια θυσιαζομαι

(η αληθεια ειναι οτι ''περνω αερα'' οσο δεν σπαει και δεν κανει περιεργους θορυβους και κανει πατηματα μεχρι πολυ ψηλα..... και οσο ολα πανε καλα.... μου δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι δεν παθαινει τιποτα.... οποτε)

• Like 1
Posted

Κωστή, λύση δίσκο πλατώ sachs performance έχεις σκεφτεί;

Posted

Κωστή - γνώμη μου : Μακρυά από "κατασκευές".. Καμία σχέση η καταπόνηση του αυτοκινήτου σου με 3 ξεχωριστά διαφορικά, με τα Α3/S3 κλπ. Σκέψου και το αυτοκίνητο φιλαράκι και το ζόρι που τραβάει, αλλά και το δάγκωμά του που θα σου σπάσει τα νεύρα ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Κωστή, λύση δίσκο πλατώ sachs performance έχεις σκεφτεί;

Ναι το χω σκεφτει και πολυ μαλιστα!! Αλλα !!! θα αντεξει οταν με το καλο θα τερματισω την κ4 (συντομα) η θα πρεπει παλι πανω κατω...?????

Posted

Κωστή - γνώμη μου : Μακρυά από "κατασκευές".. Καμία σχέση η καταπόνηση του αυτοκινήτου σου με 3 ξεχωριστά διαφορικά, με τα Α3/S3 κλπ. Σκέψου και το αυτοκίνητο φιλαράκι και το ζόρι που τραβάει, αλλά και το δάγκωμά του που θα σου σπάσει τα νεύρα ;)

Δημήτρης

Συμφωνω απολυτα και το τελευταιο που θελω να δημιουργησω και θεμα με τη 4κινηση!!! Τι λυσεις υπαρχουν ομως αν δεν παω σε κατασκευη...??? Μαμα παλι και οσο αντεξει??? 

Posted

Ναι το χω σκεφτει και πολυ μαλιστα!! Αλλα !!! θα αντεξει οταν με το καλο θα τερματισω την κ4 (συντομα) η θα πρεπει παλι πανω κατω...?????

Αντέχει φίλε.

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

Μπηκαν και οι καινουργιες ζαντες!!! Ισως η καλυτερη επιλογη πιστευω που θα μπορουσε να γινει σε σχεδιο....

Η ζαντα ειναι μαρκας Monaco γερμανικης προελευσης και διαστασης 18x8 με 35 οφσετ, συνδυαστηκε με ελαστικα kormoran gamma b2 225/40/18

Δηλωνω απιστευτα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα!!!!

Ενα τεραστιο ευχαριστω στα Ελαστικα Παπαδοπουλος και φυσικα  στον pavlospap που με εξυπηρετησε απιστευτα, τοσο να τις βρουμε οσο και να δωσουμε τις παλιες!!!

zantes5.jpg

zantes4.jpg

zantes8.jpg

zantes9.jpg]

• Like 14
Posted

Πολυ ομορφη ζαντα. Ταιριάζει στο αμαξι πολύ, κατα την γνωμη μου. Φτου φτου...

Posted

Ευχαριστω πολυ ολους!!!! Εκατσε τουμπανο!!! Θελει βεβαια ενα χαμηλωμα ειδικα μπροστα γιατι ο tasosline με λεει Q3 χααχχααχαχ

Posted

Μπηκαν και οι καινουργιες ζαντες!!! Ισως η καλυτερη επιλογη πιστευω που θα μπορουσε να γινει σε σχεδιο....

Η ζαντα ειναι μαρκας Monaco γερμανικης προελευσης και διαστασης 18x8 με 35 οφσετ, συνδυαστηκε με ελαστικα kormoran gamma b2 225/40/18

Δηλωνω απιστευτα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα!!!!

Ενα τεραστιο ευχαριστω στα Ελαστικα Παπαδοπουλος και φυσικα  στον pavlospap που με εξυπηρετησε απιστευτα, τοσο να τις βρουμε οσο και να δωσουμε τις παλιες!!!

zantes5.jpg

zantes4.jpg

zantes8.jpg

zantes9.jpg]

Τα ειπες ολα. Δεν ειπες και για τη βαψιματαρα που εκανα στις δαγκανες.!!

Posted

Τα ειπες ολα. Δεν ειπες και για τη βαψιματαρα που εκανα στις δαγκανες.!!

Kαλα δαγκανες εβαψες......δεν ζωγραφισες Μυταρα

• Like 5
Posted

Kαλα δαγκανες εβαψες......δεν ζωγραφισες Μυταρα

χαχαχαχαχα δάκρυσα!!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

χαχαχαχαχα δάκρυσα!!

Δημήτρης

Εεεε τον ετρωγε.....

Posted

Όντως για q3 έδειξε πολύ όμορφο τέλειο χαχαχαχαχαχαχααχαχ

Posted

Όντως για q3 έδειξε πολύ όμορφο τέλειο χαχαχαχαχαχαχααχαχ

:sFi_dualpistols:  :sFi_dualpistols:  :sFi_dualpistols:  :ranting2:  :ranting2:  :ranting2:

Posted

Τασο ακομα καλυτερα ενα αμαξι 5000 € (AUDI A4 2.0 TFSI) Δειχνει για Q3 αξιας 35000€. Πέτυχαν οι ζάντες

• Like 1
Posted

ρε μπας και υπονοοεί ο Τάσος ότι είναι λίγο κατσίκι...? :whistling:

• Like 1
Posted

Τασο ακομα καλυτερα ενα αμαξι 5000 € (AUDI A4 2.0 TFSI) Δειχνει για Q3 αξιας 35000€. Πέτυχαν οι ζάντες

Εγινες και εκτιμητης εκτος απο ζωγραφος...;;;;

• Like 2
Posted

ρε μπας και υπονοοεί ο Τάσος ότι είναι λίγο κατσίκι...? :whistling:

Γιωργο λιγοοοο?  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  τωρα εαν αλλαξει το σημα και βαλει πισω ενα σημα της vw και βγαλει και το α4 και βαλει ενα αυτοκολλητο να γραφει amarok εχει γινει σωστο αγροτικο.  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

• Like 1