Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ετοιμάζω τα πακέτα, εντός των δύο επόμενων ημερών. Θα ενημερώσω τον καθένα ξεχωριστά.

Δημήτρης

Posted

Άσε να το ψάξω λίγο και θα σε παρω τηλ.

Δημήτρης

δημητρη μετα απο πολλες δοκιμες καταληξα στο εξης....

επειδη εχω το polar fis το εμποδιζει να διαβασει το vagcom "ακου εκει" που να το φανταστω!

Posted

δεν είναι λογικό αυτό , θα έχουν κάνει δοκιμές...

Posted

Λογικο ειναι απο τη στιγμη που ο εγκέφαλος μηχανησ δεν μπορει να δινει data blocks σε δυο πηγές.
  • Like 1
Posted

δν χρειαζεται να αποσυνδεθει απλα να απενεργοποιηθει....

παντως οταν ειχα το p3cars συνδεδεμενο στην obd θυρα το polar fis δν δουλευε σωστα.

Posted

στην obd συνδέεται ή παράλληλα στην καλωδίωση !!??

Posted (edited)

εγω το αναφερα μην εχει καποιος το ιδιο θεμα και παει αντιπροσωποια και τou πουν θες καινουργια ecu Edited by xristoforosQ
Posted

σχετικά με το καλώδιο vag-com, διάβαζα στα forum  ότι υπάρχει και η γραμμή Κ2-line και το RNS-E είναι συνδεδεμένο σε αυτή την γραμμή  και είναι μόνο αυτό , οπότε πρέπει να υποστηρίζει και K2-Line για να μπορεί να δουλέψει , υπάρχει ένα μηχάνημα το οποίο μπαίνει ανάμεσα στο καλώδιο και στο αυτοκίνητο και αναγνωρίζει με ποια Kline να δουλέψει αλλά έχει 200ευρω.

Οπότε πιθανότατα για RNS-E μόνο  με original γίνεται δουλειά

Posted

Όχι. Το 80% των rnse στο κλαμπ ειναι τοποθετημένα εκ των υστέρων και δουλεύει κανονικά το καλώδιο - κόπια.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

οπότε πρέπει να έχουν k2-line !???!!

Posted

Στο δικό μου, οταν το περασα το κωδικοποιησα κανονικα, και μπηκα οσες φορες χρειαστηκε. Μετα απο χρονια οταν ηθελα να το ξαναμπω, δεν μπορεσα, οσες φορες και αν προσπαθησα. Δοκιμασα πολλα καλωδια, ολα πανω απο την εκδοση 11 και κανενα δεν δουλεψε.

Μου εδωσε ενας φιλος και μελος του forum το δικο του καλωδιο ver 908 και μπηκα κανονικά. Απο τοτε το συγκεκριμένο καλώδιο το κρατώ σαν θησαυρό.

• Like 1
Posted

Στο δικό μου, οταν το περασα το κωδικοποιησα κανονικα, και μπηκα οσες φορες χρειαστηκε. Μετα απο χρονια οταν ηθελα να το ξαναμπω, δεν μπορεσα, οσες φορες και αν προσπαθησα. Δοκιμασα πολλα καλωδια, ολα πανω απο την εκδοση 11 και κανενα δεν δουλεψε.

Μου εδωσε ενας φιλος και μελος του forum το δικο του καλωδιο ver 908 και μπηκα κανονικά. Απο τοτε το συγκεκριμένο καλώδιο το κρατώ σαν θησαυρό.

Όπως ανέφερα και σε παλιότερο μήνυμα εμένα με τα καινούρια καλώδια που πήραμε, στο μόνο module που δεν μπορώ να μπώ είναι του radio...αν και φαίνεται να προσπαθεί να επικοινωνήσει μιας και σε κάθε προσπάθεια ανάβει η lcd οθόνη του radio, τελικά δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το radio.

Posted

Το ξέρω ότι είναι αργότερα και από το "αργά" αλλά αν έχει περισσέψει κανένα καλώδιο...

• Like 1
Posted

Όπως ανέφερα και σε παλιότερο μήνυμα εμένα με τα καινούρια καλώδια που πήραμε, στο μόνο module που δεν μπορώ να μπώ είναι του radio...αν και φαίνεται να προσπαθεί να επικοινωνήσει μιας και σε κάθε προσπάθεια ανάβει η lcd οθόνη του radio, τελικά δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το radio.

και μενα το ιδιο
Posted (edited)

@Dimitris_Kon Κοιτά λίγο τα pm όποτε μπορείς

Ευχαριστώ, Θάνος

Edited by Thanos@A3
Posted

Θέλω να γράψω κατι για αυτό το καλώδιο ....

το έχω χρησιμοποιησει αρκετά ...σε αρκετά αυτοκίνητα ...είναι ένας μικρός θησαυρός είναι πολύ γρήγορο και κάνει τα πάντα ,δε κολλάει πουθενά !!!καμια σχεση με το 12.12 ΑΞΊΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛ ΕΥΡΩ !!!!!

• Like 2
Posted

Θάνο θα αποσταλούν εντός της εβδομάδας. Επειδή έκλεισε και η τελευταία παραγγελία πριν μερικές μέρες, θα τα στείλω όλα μαζί και θα σας ενημερώσω με pm.

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Θέλω να γράψω κατι για αυτό το καλώδιο ....

το έχω χρησιμοποιησει αρκετά ...σε αρκετά αυτοκίνητα ...είναι ένας μικρός θησαυρός είναι πολύ γρήγορο και κάνει τα πάντα ,δε κολλάει πουθενά !!!καμια σχεση με το 12.12 ΑΞΊΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛ ΕΥΡΩ !!!!!

+++++++μφωνω και γω!!!

πολλα like!!!!!!

Posted

Θάνο θα αποσταλούν εντός της εβδομάδας. Επειδή έκλεισε και η τελευταία παραγγελία πριν μερικές μέρες, θα τα στείλω όλα μαζί και θα σας ενημερώσω με pm.

Δημήτρης

ασε φιλαράκι,ξέρουμε... :)

• Like 1
Posted

Για εμας που δεν το πηραμε χαμπαρι θα υπαρξει φως στο τουνελ μελλοντικα;;;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted

Μπορει καποιος που το εχει παρει να επιβεβαιωσει οτι δουλευει με το Α3 8v tdi???

Posted

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Άκυρο για εμένα το καλώδιο τελικά μιας και το βιάζομαι και είδη πέρασε σχεδόν ένας μήνας.

Νομίζω κάποιος ενδιαφέρεται ένα παιδί λίγο ποιο πάνω.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση.

Posted

ασχετη/σχετικη ερωτηση...το software που ακολουθει το καλωδιο ειναι universal & free? μπορει να εγκατασταθει σε pc & tablet (android/iOS?)