stefan147 Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Ισχύει. Το κλαμπ όμως φαντάζομαι δεν είναι απίκο πότε θα μου την καπνίσει εμένα (και του όποιου άλλου) να κάνω καθαρισμό και θα πρέπει να περιμένω πότε θα οργανωθεί κάτι τέτοιο ώστε να επωφεληθώ.
Kavouras Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Ισχύει. Το κλαμπ όμως φαντάζομαι δεν είναι απίκο πότε θα μου την καπνίσει εμένα (και του όποιου άλλου) να κάνω καθαρισμό και θα πρέπει να περιμένω πότε θα οργανωθεί κάτι τέτοιο ώστε να επωφεληθώ.Απλά ενημερωτικά μέσα στο Μάιο θα κανονίσουμε καθαρισμό. 99% θα ανεβάσω σήμερα topic (αργά το απόγευμα). Just FYI...
stefan147 Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 OK ευχαριστώ. To κάνω hold και αναμένω νέα από το club.
TommasK. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 παιδες ξερει κανενας απο q5 με κωδικο κινητηρα cdnc η αντλια νερου ειναι πλαστικη? εχει βγει αναβαθμισμενη απο το εργοστασιο μεταλλικη σε περιπωση αλλαγης της?
stefan147 Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Νομίζω αυτή που έβαζε και βάζει το εργοστάσιο είναι μεταλλική με πλαστικό καβούκι. Αν θυμάμαι καλά όταν είχα κοιτάξει είχα βρει aftermarket φουλ μεταλλικές.
Dimitris_Kon Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Στην αρχή ήταν όλες πλαστικές και μετά τις έκαναν μεταλλικές. Δημήτρης 1
TommasK. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 σε ερωτηση που εκανα σε μηχανικο μου ειπε οτι στο q5 χωριζεται σε 3 μεγαλα τμηματα η αντλια νερου, διοτι του ζητησα κοστος αλλαγης ολης της αντλιας, γτ κοιταω για μεταχειρισμενο οποτε θεωρω οτι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο αξιζει η αλλαγη για να μην εχω εκπλξηξεις...συνηθως τι ακριβως παρουσιαζει διαροη και ευαισθησια στατιστικα παντα?
stefan147 Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Άμα φτάσεις να αλλάξεις την αντλία, καλό θα ήταν να αλλάξεις και την καδένα. Οπότε υπολόγισε ένα 500αρι γι' αυτή τη δουλειά. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι μιλάμε για αυτοκίνητο πέραν της 5-6ετίας και με 100Κ χλμ και πάνω αλλιώς νομίζω δεν έχει νόημα.
TommasK. Posted May 26, 2017 Author Posted May 26, 2017 Ευχαριστω δημοσιως το φορουμ τελικα ειμαι κατοχος τις τελευταιες μερες ενος Q5 2.0 tfsi quattro Μanual μαυρου χρωματος...πρωτο κριτηριο αγορας ηταν το recall τις εταιριας για το θεμα της καταναλωσης λαδιων και μετα ο εξοπλισμος, ευχαριστω για τις συμβουλες σας! 3
TommasK. Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Μετα απο 3 σχεδον μηνες συμβιωσης με το Q5 οι εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες και οι αναμενομενες..αν και καθυστερημενα μερικες φωτο!! ερχονται και αλλες, να πλυθουμε πρωτα και απεξω..για την ωρα μονο πλυσιμο μηχανης εγινε σημερα 3
TommasK. Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 ερωτηση: πως αλλιως σβηνει η οθονη του mmi εκτος απο τα settings του display? υπαρχει κατι αλλο που μου διαφευγει?
Kavouras Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 ερωτηση: πως αλλιως σβηνει η οθονη του mmi εκτος απο τα settings του display? υπαρχει κατι αλλο που μου διαφευγει? α) γιατί να τη σβήσεις? β) όχι.
TommasK. Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 απλα σε ταξιδι βραδυ ειναι λιγο πιο ξεκουραστο..
Kavouras Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 απλα σε ταξιδι βραδυ ειναι λιγο πιο ξεκουραστο.. χαμηλόνοντας το φωτισμό της καμπίνας, χαμηλώνει αντίστοιχα και ο φωτισμός της οθόνης. Υπάρχει βέβαια και ρύθμιση (πέρα από το σβήσιμο) του πόσο φωτεινή θες να είναι η οθόνη. Ίσως "παίζοντας" λίγο με τη φωτεινότητα να βρεις το σημείο εκείνο που δε σε ενοχλεί ώστε να μην σβήνεις σε κάθε βραδυνό ταξίδι την οθόνη. (κι εγώ έτσι έκανα με το RNS-e στο Α3 μου, καθώς στην αρχή μου φαινόταν πολύ φωτεινή ακόμα και χαμηλώνοντας τέρμα το φωτισμό στην καμπίνα. Μετά ανακάλυψα τη ρύθμιση φωτεινότητας μέσα από το μενού - το οποίο υπάρχει και σε σένα)
TommasK. Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 ναι ναι το ξερω απλα απορω γτ πρεπει να πατησεις 3 κλικ για να την σβησεις εντελως απο εργονομια περισσοτερο το λεω, καποιες φορες μετα απο κουραση και το dimαρισμα δεν αρκει χαχα..ευχαριστω για την απαντηση!
Dimitris_Kon Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Άσχετο ίσως αλλα ξέρει κανεις τι ελκτική ικανότητα εχει το δίλιτρο q5; Δημήτρης
TommasK. Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 (edited) ειναι στα 2000Kg.. http://www.uktow.com/towing%20capacity.asp?make=Audi&model1=Q5 Edited August 5, 2017 by TommasK.
Dimitris_Kon Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Ωραίος, άρα δεν μου κάνει, ευχαριστώ. Δημήτρης
Kavouras Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ωραίος, άρα δεν μου κάνει, ευχαριστώ. Δημήτρης έχω άκρη να σου βρω τράκτορα με ελκτική ικανότητα 40 τόνους. Τι θες? 1
Dimitris_Kon Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Πρέπει λογικά να προσδιορίζεται από τη ροπή αλλά και το ύψος του αυτοκινήτου, όταν πχ το RS6 έχει παρόμοια ελκτική με το q5 το δίλιτρο, παρόμοια και με το allroad. Απ΄ την άλλη, το Q7 και το Tuareg έχουν 3700.. Δημήτρης
TommasK. Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 (edited) με το Q7 και το Τouareg σερνεις και boeing 747 αμα τυχει γιατι οχι ασχετο..σημερα πηγα σε επισημη αντιπροσωπια για αλλαγη δυο λαμπτηρων θέσεων (ψειρες) με p13 led..γιατι επρεπε να βγει ο προφυλακτηρας ωστε να βγει το φαναρι για να εχουμε προσβαση...τρομερη εργονομια Edited August 9, 2017 by TommasK. 1
Kavouras Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 με το Q7 και το Τouareg σερνεις και boeing 747 αμα τυχει γιατι οχι ασχετο..σημερα πηγα σε επισημη αντιπροσωπια για αλλαγη δυο λαμπτηρων θέσεων (ψειρες) με p13 led..γιατι επρεπε να βγει ο προφυλακτηρας ωστε να βγει το φαναρι για να εχουμε προσβαση...τρομερη εργονομια η αλήθεια είναι ότι είναι χρήσιμο feature. Μπορεί να χρειαστεί να τραβήξεις το προσωπικό σου αεροπλάνο... 1
Van.Leb Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 η αλήθεια είναι ότι είναι χρήσιμο feature. Μπορεί να χρειαστεί να τραβήξεις το προσωπικό σου αεροπλάνο... Δηλ με το rsq7 μπορεις να τραβηξεις ενα οικοδομικο τετραγωνο? 1
Kavouras Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Δηλ με το rsq7 μπορεις να τραβηξεις ενα οικοδομικο τετραγωνο? τραβάς και το boeing του γείτονα... 1
Recommended Posts