tasossline Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 Καλορίζικο!!! Καλές και όμορφες διαδρομές! ευχαριστω πολυ φιλε
iliasr38 Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 (edited) Καλοταξιδο ρε ασωτε!!!!!!!!!! Και μεις με τα 1.8τσι ποιον θα ρωταμε τωρα :cold: ?????? Δημητρη κον, προτεινω να μαζεφτουν ολα τα ποστ του Τασου πριν το πετρελαιο... Edited May 22, 2017 by iliasr38 1
Dikonou Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ρε αφού ξέρετε.......πρώτα το ζαντικο να γίνει μπανικο, μετά ακολουθεί τουρμπίνα εισαγωγη....... έπειτα να μην στρίβει και λιγο καλύτερα; την κόβω εγώ την δουλειά......σε δυο χρόνια θα το βλέπουμε και δεν θα το γνωρίζουμε..... 1
tasossline Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 Καλοταξιδο ρε ασωτε!!!!!!!!!! Και μεις με τα 1.8τσι ποιον θα ρωταμε τωρα :cold: ?????? Δημητρη κον, προτεινω να μαζεφτουν ολα τα ποστ του Τασου πριν το πετρελαιο... Ευχαριστω ρε φιλε να σε καλα για τις ευχες σου, οσο για το ποιον θα ρωτας πιστευω αγορι μου πως εσυ δεν χρειαζεται να ρωτας κανεναν μετα απο οσα εχεις δοκιμασει. Ρε αφού ξέρετε.......πρώτα το ζαντικο να γίνει μπανικο, μετά ακολουθεί τουρμπίνα εισαγωγη....... έπειτα να μην στρίβει και λιγο καλύτερα; την κόβω εγώ την δουλειά......σε δυο χρόνια θα το βλέπουμε και δεν θα το γνωρίζουμε..... εσυ σταματα για να μη σου .......... αντε τωρα , ειπαμε ξερω που να μην ηξερα και πως δεν θα βαλω χερι σε αυτο , τωρα μην αρχιζεις και με βαζεις φυτιλια 1
tasossline Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 Για να μην πω για diffusers προφυλακτήρες RS3 8v ρε για δειτε με ενα Π...η που εμπλεξα. ρε πας καλα τωρα? 1
Dimitris_Kon Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Καλοταξιδο ρε ασωτε!!!!!!!!!! Και μεις με τα 1.8τσι ποιον θα ρωταμε τωρα :cold: ?????? Δημητρη κον, προτεινω να μαζεφτουν ολα τα ποστ του Τασου πριν το πετρελαιο... Μπορεί να ειναι και το πρώτο πετρέλαιο που θα αναστενάξει χαχαχαχ! Δημήτρης 4
ianos Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Πρώτα απ όλα καλορίζικο. Ειναι πανέμορφο!! Στα υπόλοιπα τώρα μια απορία: Τα πιστεύεις αυτά που λες;; Ένα προγράμμα, ένα φίλτρο και τέλος.... πραγματικά δεν (χαμό)γελάς όταν τα γράφεις;; Εκτος και αν διαβάζει το forum η γυναίκα σου, όποτε προσυπογράφω όλα αυτά που λες οτι δεν θα πειράξεις ουτε βίδα, κόβουμε την κουβέντα εδω και συνεχίζουμε την συνομιλία μας σε αλλο θεμα που θα ανοίξεις με αλλο username... 1
audidis Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Οντως ειναι φιλε πολυ ομορφο, απο τα πιο ομορφα αμαξια της AUDI. Δεν καταλαβα ομως τι εννοεις στο ΥΓ. μπορεις να μου το εξηγησεις ? Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. Μετά το "διδακτορικό" σου στο βενζινοκίνητο tfsi, λέω ΑΝ απογοητευτείς με το πετρέλαιο και τις επιδόσεις του, μη στεναχωριέσαι, θέλω να είμαι ο πρώτος (και τελευταίος) υποψήφιος αγοραστής του . το ζηλεύω πραγματικά το sedan. Και λόγω "γνωριμίας" μέσω του φόρουμ, αναμένω μια φιλική έκπτωση 80% 1
Prince_73 Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Φίλε καλορίζικο και από εμένα, εύχομαι να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει και να είναι απροβλημάτιστο! Να ξέρεις η συγκεκριμένη έκδοση (sport sedan) είναι η αγαπημένη του audidis αλλά και εμένα, μ' αρέσει πολύ!! Από tuning μεριά, θα μιλήσουμε σε μερικά χρόνια που θα λήγει η εγγύηση, σωστός??? προς το παρόν άρχισε με το αισθητικό κομμάτι, αεροτομές, spoilers, ζάντες 18'' (τουλάχιστον), ανάρτηση - πληροφορίες κατά dikonou μεριά!!! 4
tasos28 Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Καλορίζικο συνονοματε! Καλα χλμ, να το ευχαριστηθείς!! 1
tasossline Posted May 23, 2017 Author Posted May 23, 2017 κάπως έτσι το βλέπω Οχι Γιωργο δεν θα το κανω ετσι αλλα καπως αλλιως ...... Μπορεί να ειναι και το πρώτο πετρέλαιο που θα αναστενάξει χαχαχαχ! Δημήτρης Καλα ρε Δημητρη με εχεις για τετοιο ρε φιλε? Τι υπονοεις τωρα δηλαδη οτι το α3 το προηγουμενο το ειχα ανατιναξει ? ρολοι δουλευε τα τελευταια χρονια . Πρώτα απ όλα καλορίζικο. Ειναι πανέμορφο!! Στα υπόλοιπα τώρα μια απορία: Τα πιστεύεις αυτά που λες;; Ένα προγράμμα, ένα φίλτρο και τέλος.... πραγματικά δεν (χαμό)γελάς όταν τα γράφεις;; Εκτος και αν διαβάζει το forum η γυναίκα σου, όποτε προσυπογράφω όλα αυτά που λες οτι δεν θα πειράξεις ουτε βίδα, κόβουμε την κουβέντα εδω και συνεχίζουμε την συνομιλία μας σε αλλο θεμα που θα ανοίξεις με αλλο username... Τα πιστευω λεω φιλε τωρα ομως τι θα προκυψει στη πορεια αυτο ειναι αλλονου παπα ευαγγελιο, οσο για το χαμολγελο να σου πω κρατιεμαι οταν γραφω. Μετά το "διδακτορικό" σου στο βενζινοκίνητο tfsi, λέω ΑΝ απογοητευτείς με το πετρέλαιο και τις επιδόσεις του, μη στεναχωριέσαι, θέλω να είμαι ο πρώτος (και τελευταίος) υποψήφιος αγοραστής του . το ζηλεύω πραγματικά το sedan. Και λόγω "γνωριμίας" μέσω του φόρουμ, αναμένω μια φιλική έκπτωση 80% Ααααααα τωρα μιλας καθαρα και τωρα μιας και το που το αναφερεις ετοιμασου γιατι το πουλαω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Φίλε καλορίζικο και από εμένα, εύχομαι να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει και να είναι απροβλημάτιστο! Να ξέρεις η συγκεκριμένη έκδοση (sport sedan) είναι η αγαπημένη του audidis αλλά και εμένα, μ' αρέσει πολύ!! Από tuning μεριά, θα μιλήσουμε σε μερικά χρόνια που θα λήγει η εγγύηση, σωστός??? προς το παρόν άρχισε με το αισθητικό κομμάτι, αεροτομές, spoilers, ζάντες 18'' (τουλάχιστον), ανάρτηση - πληροφορίες κατά dikonou μεριά!!! Να σε καλα Δημητρη , ευχαριστω πολυ, οσο για το tuning ας περασουν 2-3 εβδομαδες εεεεεεεεε συγνωμη χρονια ηθελα να πω και βλεπουμε . Καλορίζικο συνονοματε! Καλα χλμ, να το ευχαριστηθείς!! Να σε καλα φιλε σε ευχαριστω πολυ 2
PanA4 Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Ξέρεις εσύ!!!!! glacier-white-metallic-audi-s3-suspension-upgrades-performance-exhaust-3.jpg Φοβερός συνδυασμός!!! 1
Dikonou Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Ααααχχχχχ εγώ τα λέω! Ποιός με ακούει είναι το θέμα!!!!!! 3
tasossline Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 Ααααχχχχχ εγώ τα λέω! Ποιός με ακούει είναι το θέμα!!!!!! εσυ σταματα για να μη σε γαργαλισω , εσυ τα κανεις ολα . 1
tasossline Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 (edited) εεεεεεε δεν βαζεις μυαλο εσυ με ΤΙΠΟΤΑ, ζητω απο τη διαχειριση παρακαλω τη τιμωρια του συγκεκριμενου μελους DIKONOU , διοτι μου βαζει φυτιλια . Παρακαλω για την αμεση συμορφωση του εν λογου μελους. Ευχαριστω. ΥΓ. Σου αρεσε? παρε να εχεις τωρα Edited May 25, 2017 by tasossline 4
Fkon Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 (edited) καλοταξιδο το εργαλειο, οντως πολυ ομορφο καλουπι το νεο Α3!!! Edited May 26, 2017 by Fkon 1
Prince_73 Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Άστον ρε Μητσάρα να αγιάσει....μόλις βγήκε απο την αντιπροσωπεία με ελαφρύτερο πορτοφόλι κατά € 23000...οι εποχές ειναι δύσκολες για...πρίγκηπες! Αστον κανα...δίμηνο να το συνηθίσει!!! 2
tasossline Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 καλοταξικο το εργαλειο, οντως πολυ ομορφο καλουπι το νεο Α3!!! ευχαριστω φιλε να εισαι καλα. Άστον ρε Μητσάρα να αγιάσει....μόλις βγήκε απο την αντιπροσωπεία με ελαφρύτερο πορτοφόλι κατά € 23000...οι εποχές ειναι δύσκολες για...πρίγκηπες! Αστον κανα...δίμηνο να το συνηθίσει!!! Να και ενας ανθρωπος που λεω οτι καπως με σκεφτεται Παντως η διαχειριση δεν λεει να κανει κατι ως προς το μελος dikonou. 1
Audzig Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Αστον ρε Μητσο αφου ξερεις θελει να το παιζει δυσκολος... Θα αρχισει μετα να ανεβαζει φωτος σιγα σιγα... Βεβαια εσυ θα ξερεις απο πριν τι εχει κανει αλλα θα περιμενεις να το ανεβασει για να πεις : στα ελεγα εγω.... 2
Recommended Posts