silaxim Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Οπως λεει ο τιτλος.Εχω μερικες αποριες.Με μια συντομη ματια στο ιντερνετ βλεπω οτι σχεδον ολα ανεξαρτητως χρονολογιας εχουν flat bottom τιμονι.Γινεται το συγκεκριμενο μοντελο να εβγαινε και χωρις flat bottom τιμονι?Να εχει δηλαδη το τριακτινο τιμονι το στρογγυλο,οπως αυτο που παραθετω παρακατω?Εβγαινε δηλαδη ετσι με το στρογγυλο κι αν ηθελες σαν εξτρα εβαζες το flat bottom?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Van.Leb Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 σε καθε παραγγελια ειχες δωρεαν την επιλογη ειτε το τιμονι της φωτογραφιας ειτε το φλατ μποτομ.... βεβαια 9/10 παραγγελιες ηρθαν με φλατ μποτομ διοτι αντικειμενικα ειναι πιο ομορφο απο το αλλο κ εν ετει 2007 ηταν κατι ''καινουργιο'' αυτη η κοψια στο τιμονι... 3
csaris Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Οταν εψαχνα περυσι για s3 ειχα δει ενα μπλε που ειχε το στρογγυλο τιμονι. 1
kwsths Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Ναι εχω δει 2 S3 τον τελευταιο καιρο φιλων, το ενα μπλε σκουρο που δεν ειχαν αλλα εβαλαν, ειχαν το κλασσικο 3κτινο
Kavouras Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 (edited) σε καθε παραγγελια ειχες δωρεαν την επιλογη ειτε το τιμονι της φωτογραφιας ειτε το φλατ μποτομ.... βεβαια 9/10 παραγγελιες ηρθαν με φλατ μποτομ διοτι αντικειμενικα ειναι πιο ομορφο απο το αλλο κ εν ετει 2007 ηταν κατι ''καινουργιο'' αυτη η κοψια στο τιμονι... Όπως τα λεει ο Βαγγέλης. Επίσης στα προ-facelift ηταν με χρεωση η αλλαγή σε Faust bottom. Επίσης χρηστικά ειναι χειροτερο το «κοφτό τιμονι» αλλα προφανώς οι περισσότεροι χρήστες (μαζι κι Εγω) εστιάζουν στην ομορφιά παρα στη χρηστικότητα. Edited February 17, 2018 by Kavouras
Van.Leb Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 (edited) Όπως τα λεει ο Βαγγέλης. Επίσης στα προ-facelift ηταν με χρεωση η αλλαγή σε Faust bottom. Επίσης χρηστικά ειναι χειροτερο το «κοφτό τιμονι» αλλα προφανώς οι περισσότεροι χρήστες (μαζι κι Εγω) εστιάζουν στην ομορφιά παρα στη χρηστικότητα. το 2008 που πηρα το δικο μου...δεν ειχε χρεωση η αλλαγη...ειχε χρεωση σαν πολυλειτουργικο οχι σαν απλο τιμονι... την εχουμε ξανακανει την συζητηση.... edit: ισως η διοφορα σε αυτο που λεω παραπανω να εχει να κανει με S3 κ ΟΧΙ με Α3 Edited February 17, 2018 by Van.Leb
audidis Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Όπως τα λεει ο Βαγγέλης. Επίσης στα προ-facelift ηταν με χρεωση η αλλαγή σε Faust bottom. Επίσης χρηστικά ειναι χειροτερο το «κοφτό τιμονι» αλλα προφανώς οι περισσότεροι χρήστες (μαζι κι Εγω) εστιάζουν στην ομορφιά παρα στη χρηστικότητα. Faust Bottom Steering Wheel Special Order :sHa_hehe: 3
Van.Leb Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 st.jpg Faust Bottom Steering Wheel Special Order :sHa_hehe: Εκλαψα... :laughing: :laughing: :laughing: 1
silaxim Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 Αρα για να καταλαβω..εβγαινε s3 8p με το στρογγυλο τιμονι,απλα ειχες την επιλογη να διαλεξεις μεταξυ του στρογγυλου και του flat bottom.Σωστα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kavouras Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Αρα για να καταλαβω..εβγαινε s3 8p με το στρογγυλο τιμονι,απλα ειχες την επιλογη να διαλεξεις μεταξυ του στρογγυλου και του flat bottom.Σωστα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. @audidis Ρεεεε!!! Χαχαχαχαχαχαχα 1
Recommended Posts