Jump to content

Recommended Posts

Posted

Οπως λεει ο τιτλος.Εχω μερικες αποριες.Με μια συντομη ματια στο ιντερνετ βλεπω οτι σχεδον ολα ανεξαρτητως χρονολογιας εχουν flat bottom τιμονι.Γινεται το συγκεκριμενο μοντελο να εβγαινε και χωρις flat bottom τιμονι?Να εχει δηλαδη το τριακτινο τιμονι το στρογγυλο,οπως αυτο που παραθετω παρακατω?Εβγαινε δηλαδη ετσι με το στρογγυλο κι αν ηθελες σαν εξτρα εβαζες το flat bottom?Σας ευχαριστω εκ των προτερων.8f63a5b0ed7458280623cf55977b36ec.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted

σε καθε παραγγελια ειχες δωρεαν την επιλογη ειτε το τιμονι της φωτογραφιας ειτε το φλατ μποτομ....

βεβαια 9/10 παραγγελιες ηρθαν με φλατ μποτομ διοτι αντικειμενικα ειναι πιο ομορφο απο το αλλο κ εν ετει 2007 ηταν κατι ''καινουργιο'' αυτη η κοψια στο τιμονι...

• Like 3
Posted

Οταν εψαχνα περυσι για s3 ειχα δει ενα μπλε που ειχε το στρογγυλο τιμονι.

• Like 1
Posted

Ναι εχω δει 2 S3 τον τελευταιο καιρο φιλων, το ενα μπλε σκουρο που δεν ειχαν αλλα εβαλαν, ειχαν το κλασσικο 3κτινο

Posted (edited)

σε καθε παραγγελια ειχες δωρεαν την επιλογη ειτε το τιμονι της φωτογραφιας ειτε το φλατ μποτομ....

βεβαια 9/10 παραγγελιες ηρθαν με φλατ μποτομ διοτι αντικειμενικα ειναι πιο ομορφο απο το αλλο κ εν ετει 2007 ηταν κατι ''καινουργιο'' αυτη η κοψια στο τιμονι...

Όπως τα λεει ο Βαγγέλης. Επίσης στα προ-facelift ηταν με χρεωση η αλλαγή σε Faust bottom.

Επίσης χρηστικά ειναι χειροτερο το «κοφτό τιμονι» αλλα προφανώς οι περισσότεροι χρήστες (μαζι κι Εγω) εστιάζουν στην ομορφιά παρα στη χρηστικότητα.

Edited by Kavouras
Posted (edited)

Όπως τα λεει ο Βαγγέλης. Επίσης στα προ-facelift ηταν με χρεωση η αλλαγή σε Faust bottom.

Επίσης χρηστικά ειναι χειροτερο το «κοφτό τιμονι» αλλα προφανώς οι περισσότεροι χρήστες (μαζι κι Εγω) εστιάζουν στην ομορφιά παρα στη χρηστικότητα.

το 2008 που πηρα το δικο μου...δεν ειχε χρεωση η αλλαγη...ειχε χρεωση σαν πολυλειτουργικο οχι σαν απλο τιμονι...

την εχουμε ξανακανει την συζητηση....

edit: ισως η διοφορα σε αυτο που λεω παραπανω να εχει να κανει με S3 κ ΟΧΙ με Α3

Edited by Van.Leb
Posted

st.jpg

Faust Bottom Steering Wheel Special Order

:sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

• Like 3
Posted

Αρα για να καταλαβω..εβγαινε s3 8p με το στρογγυλο τιμονι,απλα ειχες την επιλογη να διαλεξεις μεταξυ του στρογγυλου και του flat bottom.Σωστα?

Posted

Αρα για να καταλαβω..εβγαινε s3 8p με το στρογγυλο τιμονι,απλα ειχες την επιλογη να διαλεξεις μεταξυ του στρογγυλου και του flat bottom.Σωστα?

Ναι.

@audidis

Ρεεεε!!!

Χαχαχαχαχαχαχα

• Like 1