Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παίζει να είναι και έτοιμο σε 1 μέρα. Έχει κέφια ο μηχανικός, θα κάνει καλό Πάσχα από μενα!

Άντε μετά να φτιάξουμε και τον χαρτη

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

Posted

Θέλει να σε τελειωσει ευγενικα και γρηγορα διότι αν δε το κανει θα τον βαλεις να ψήνει και να σου φτιάχνει το αμάξι....

Posted

Άσε πέρασα τώρα, τελείωσε την ανάρτηση και ελπίζει να τελειώσει και την τουρμπίνα σήμερα αν και μου πέταξε κάτι σαν: να μην στο κρατήσω μέσα στο Πάσχα να κάνω την τουρμπίνα μετά το Πάσχα...

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

Posted

Πλάκα πλάκα τώρα είναι το δυνατό 2bar και το valet 1.4 τεράστια διαφορά

Καλησπερα, με το καλο να τα βαλεις ολα απανω και να το χαρεις οσο δεν παει...

Τωρα μολις διαβασα αυτο και μου ηρθαν στο μυαλο τα δικα μου, στην καθημερινη του βολτα (οταν το κυκλοφορουσα) δουλευε 1,4 bar ενω οταν παταγα το κουμπι (στην μεγαλη πιεση) δουλευε 2,45bar και σε καποιες ποιο περιεργες καταστασεις εφτανε να δουλευει ακομα και 2,8bar over.

• Like 1
Posted (edited)

Ααααααααααυτα ειναι! Καλά χιλιόμετρα και απροβλημάτιστα!

Ερώτηση που σπουλάρει πλέον; πιο χαμηλά;

Edited by Dikonou
Posted

Δεν δοκίμασα ακόμα. Μια βόλτα το έκανα να τσεκάρουμε διαρροές κλπ. Φαίνεται πρόθυμο, χωρίς να πειράξω χάρτες ακόμα, ωστόσο ίσως γίνει καλύτερο σε λίγο. Αύριο θα παιξω

• Like 1
Posted

Χρειάστηκε να πειράξεις κάτι από περιφερειακά, το 63αρι tial κουμπώνει κανονικά?

Καλά χλμ και καλό Πάσχα bill

Posted

Δεν έχω tial εγώ αλλά το κλασσικό που έχω μπήκε κανονικά. Καμία αλλαγή, όλα τα ρακορ μπήκαν μια χαρά.

Εκ πρώτης όψεως στην ανηφόρα της αμφιθεας πάτησα 3η από 2100 και ανέβασε 2.25 στις 4000, που είναι 300στρ πιο γρήγορα από την HTA. Βέβαια ήταν και περισσότερη πίεση και ανηφόρα οπότε δεν είναι ενδεικτικό το δείγμα, αλλά σίγουρα ξυπνάει γρηγορότερα.

Έκανα κάποιες αλλαγές στον χάρτη τώρα και μείωσα το DC της βαλβίδας πίεσης γιατί ανεβάζει τρελά, οπότε να περιορίσουμε λίγο τα ξαφνικά μπαμ.

Δεν χρειάζεται τόση πίεση εξάλλου

• Like 1
Posted

Τώρα θα μου πεις γιατί τουρμπιζε τόσο αργά σε μένα? Θέλεις λίγο η πεσμένη συμπίεση, λίγο τα χλμ της τουρμπινας... όλο και κάτι θα φταίει.

Αν έχω ακόμα το αμάξι και πάω για γενικό σέρβις αργότερα πιστεύω θα ανοίγει από χαμηλότερα

Sent from my SM-P550 using Tapatalk

Posted

Σε yb μοτερ, αλλαξα αυτη βδομαδα απο 3076 0.63 σε gtx 3071 0.63 gen 2.

Στον ιδιο δρομο, για πιεση 1.4 εχει 200-300 στροφες γρηγοροτερο spool και σιγουρα περισσοτερη δυναμη φαινεται αμεσως.

Πολυ καλη επιλογη!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Λοιπον, μια γρηγορη ένδειξη για το τι κάνει το αμαξι τωρα αλλα θέλει λίγο fine tuning. Είχε λίγη κατηφόρα στο σημείο του πατήματος. 3η ταχυτηταf566da378ce11d5e6eda270ab8bb60d6.jpg

Edited by A80Avant
  • Like 1
Posted (edited)

βασιλη αφησες γκάζι ψηλά μετα τις 6500 ή εχει πτωση πίεσης? Ωραιο και καθαρο διαγραμμα πάντως αν και περιμενα να δω περισσότερη δυναμη σε πόση πίεση ειναι?  :sHa_wink3:

Edited by mariosA4
Posted

Δεν αφησα. Το έχω προγραμματίσει έτσι γιατί με το 63αρι μαντεμι μετά τις 6500 δεν βγάζει δύναμη οπότε Ρίχνω πίεση.

Κρατάει 2bar από 3900 έως 6000, μετά 1.9 στις 6500 μετά 1.6 από τις 7 και πέρα.

Με την HTA Δεν είχα αγγίξει πότε τα 400 εκτός από μια μεγάλη κατηφόρα στην αγγλια

Posted

Πιστεύω Μαρίνο τα πολλά άλογα θα έρχονται με μεγαλύτερα hotsides

Posted (edited)

Με προβληματιζεις Bill  χα χα :sHa_wink3:

Πριεργο πάντως που δεν ειχες δει πανω από 400 με ΗΤΑ, εμενα ειχε βγαλει 420 ρόδα στα 2 bar - Dynojet, δεν πηγαμε παραπανω τοτε 

Edited by mariosA4
Posted

Τα είχες δει σε δυναμομετρο. Εγώ μετράω δρόμο. Επίσης εγώ το έχω αρκετά safe, Και λόγω του 5ου κυλίνδρου βγάζω περισσότερα καυσαέρια που πρέπει να μην ανεβαίνουν οπότε ρίχνω πιεση

Posted

Να υποθέσω ότι δεν έχεις πάνω από 10-12 μοιρες στατικό αβάνς Βασίλη; Πάντως τώρα που το λες η δική μου δυναμομετρηση ήταν με το 82αρι μαντέμι το οποίο ψηλά έβγαζε πολύ δύναμη. Ήταν όμως πολύ ψοφιο κάτω απτις 4000...

Σπουδαία υπόθεση ο άγραφος πάντως όσον αφορά τις ρυθμίσεις.

Posted

δε βγαζει αλογα ο βασιλης επειδη δεν ξερει να προγραμματιζει

αυτο ειναι ολο

ακου 412 τροχο

ουτε 413 δεν εβγαλε

• Like 1
Posted

Το κάθε μοτέρ είναι διαφορετικό ως προς το αβανς του, αλλά σε μένα ξεκινάει από τις 13 μοίρες και φτάνει στις 20. Δεν είναι στατικό. Ποτέ δεν πρέπει το αβανς να μένει στατικό όσο ανεβαίνουν οι στροφες

Posted

δε βγαζει αλογα ο βασιλης επειδη δεν ξερει να προγραμματιζει

αυτο ειναι ολο

ακου 412 τροχο

ουτε 413 δεν εβγαλε

Είπαμε σε κατηφόρα αυτο!
Posted

η αποψη μου ειναι (περα απο την πλακα ) οτι το τουρμπο ειναι ταμαμ για τον 2,2 και οτι η παροχη του δικαιολογει αυτο το νουμερο και πολυ μεγαλυτερο ακομα

(επιφυλασσομαι για το λιγο μεγαλυτερο μαντεμι.... τι να εχανε απο σπουλ αραγε και τι να κερδιζε επανω... να αξιζε?)

οπως και να εχει μπραβο για το μερακι και τις γνωσεις σου 

(καλα λογια και ας μην μου εχεις στειλει  ακομα το .xls)