Dimitris_Kon Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 μια λιγο πιο παλια, αλλα φαινονται τα φωτα.. DR θέλω και γω χρώμα απ΄ αυτό στην αποθήκη Δημήτρης
A80Avant Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Κανενα προβλημα Δημητρη, Αν δεν βιαζεσαι, τον φλεβαρη που κατεβαινω, συναντιομαστε και παμε να ψαξουμε παρεα!!! Εγινε και η ευθυγραμμιση, και αλλαξα και το λαστιχο (continental SP3) το οποιο εκανε καρουμπαλο. Παει για ελεγχο μπας και παρω πισω τιποτα χρηματα, αλλα αμφιβαλλω...
Dimitris_Kon Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Κανενα προβλημα Δημητρη, Αν δεν βιαζεσαι, τον φλεβαρη που κατεβαινω, συναντιομαστε και παμε να ψαξουμε παρεα!!! Εγινε και η ευθυγραμμιση, και αλλαξα και το λαστιχο (continental SP3) το οποιο εκανε καρουμπαλο. Παει για ελεγχο μπας και παρω πισω τιποτα χρηματα, αλλα αμφιβαλλω... Ok done! Σε περιμένω Μέχρι τότε λογικά θα έχω στρώσει και το δικό μου να κάνουμε εκείνη τη μέτρηση. Δημήτρης
A80Avant Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 ανετα! εν το μεταξυ μπορεις να κανεις μετρηση με το vagcom οπως ειπα στον Αγγελο, και να μου τη στειλεις. Οταν ερθω κανουμε και με το perfomance box!
mariosA4 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Κανενα προβλημα Δημητρη, Αν δεν βιαζεσαι, τον φλεβαρη που κατεβαινω, συναντιομαστε και παμε να ψαξουμε παρεα!!! Εγινε και η ευθυγραμμιση, και αλλαξα και το λαστιχο (continental SP3) το οποιο εκανε καρουμπαλο. Παει για ελεγχο μπας και παρω πισω τιποτα χρηματα, αλλα αμφιβαλλω... κλασσική περίπτωση τελικά το καρούμπαλο στα conti...
A80Avant Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Μετα απο ενα μινι ταξιδι στη Σκωτια, το αμαξι παει μια χαρα! Η ευθυγραμμιση ομως τους εφυγε λιγο απο την αλλη πλευρα, μαλλον το τιμονι κουνηθηκε λιγο με αποτελεσμα να δειχνει λιγο στραβα οποτε κλεισαμε ραντεβου να μου το ξαναφτιαξουν... Οσον αφορα το υψος, βλεποντας φωτογραφιες συνεχως μου δειχνει ομορφο,αλλα οσο το οδηγας, λες κερδος μηδεν, οποτε ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα μεινει ως εχει... Ωστοσο νομιζω οτι το φρυδακι εμπρος θα παρει ποδι τελικα. Δεν μου κανει κεφι πλεον, και μαλλον θα το πουλησω. Σειρα εχει να γινει ενας ελεγχος στα ελατηρια και λιγο σπρευ χαλκου στην πισω αναρτηση καθως ακουγονται αρκετοι τριγμοι σε λακουβες, και επισης αγορασα κατι λαστιχενια sleeves για τα ελατηρια μπας και οι τριγμοι ερχονται απο εκει... η καταναλωση ηταν στα 11.5λ/100χλμ με σπιρτοζικο οδηγημα, και ειμαι ευχαριστημενος με αυτο. Μια φωτο απο το παρκινγκ του αποστακτηριου Dewars, και μια απο το νησι holy island οπου με την πλημμυριδα γινεται νησι, με την αμποτη μπορεις να πας οδικως!
georgio3gr Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 κλασσική περίπτωση τελικά το καρούμπαλο στα conti... Εγω και με τα SP2 που ειχα Μαρινο και με τα SP5 που εβαλα πριν λιγους μηνες, δεν ειχα τετοιο θεμα...
georgio3gr Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Εντυπώσεις από τα SC5 Όντας πολυ ευχαριστημενος απο τα SC2 και μη εχοντας ακουσει καλα λογια για τα 3 ειπα να δοκιμασω τα SC5 σε 225-40-18... Οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες μεχρι στιγμης... Στριβει απιστευτα καλα χωρις να κουραζεται (ενταξει, δεν τα ελιωσα κιολας), εχει σκληρα πλαινα και σου δινει καλη πληροφορηση στο τιμονι... Προκειται κατ'εμε για ενα ελαστικο με αρκετα καλο Value for Money (630 αγορα-τοποθετηση) αλλα αν δεν κανουν χλμ να δω την μετεπειτα πορεια τους, δεν μπορω να εχω 100% ορθη γνωμη... Τα SC2 παντως που ηταν του 2006 με καμια 30αρια χιλ χλμ συνεχιζαν να στριβουν απιστευτα και σε στεγνο και σε βρεμενο...
Dikonou Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Για τα SC3 έχω την ίδια αρνητική άποψη και γω μιας και τα φοράω.........δυστυχώς..........σκέφτομαι σοβαρά με 10000 χλμ πάνω να τα ''στείλω''........ off topic συγνώμη......... :flag_of_truce: Edited December 28, 2011 by Dikonou
kenzo Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Βασιλη να το βγαλεις και εγω βλεπω οτι δεν καθεται καλα οπτικα σε RS2 προφυλακτηρα !
A80Avant Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Νομιζω οτι το χορτασα Ηλια. Θυμαμαι οτι οταν το βαζαμε ηταν πολυ ομορφο. Αλλα δεν ξερω, καπου μου περασε τωρα. Επισης διαπιστωνω οτι κατι τριξιματα κανει πισω αριστερα η αναρτηση, και θα την πλακωσω σε σπρευ χαλκου το ΣΚ. μπας και σταματησει. Δεν φαινεται να βρισκει η ροδα πουθενα οποτε θα δουμε...
kenzo Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Εγω νομιζω οτι αυτο το τριξιμο που λες πρεπει να οφειλεται στα ελατηρια . Αυτα δεν ειναι που ειχες συμπιεσει ;
A80Avant Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 ναι, ειχα και παρομοιο στα εργοστασιακα, απλα τωρα ειναι πιο εντονο
johnaras Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Σειρα εχει να γινει ενας ελεγχος στα ελατηρια και λιγο σπρευ χαλκου στην πισω αναρτηση καθως ακουγονται αρκετοι τριγμοι σε λακουβες, και επισης αγορασα κατι λαστιχενια sleeves για τα ελατηρια μπας και οι τριγμοι ερχονται απο εκει... Και για πες αυτο το σπρει χαλκου τι κανει?Εχει καποιο αποτελεσμα? Για τα SC3 έχω την ίδια αρνητική άποψη και γω μιας και τα φοράω.........δυστυχώς..........σκέφτομαι σοβαρά με 10000 χλμ πάνω να τα ''στείλω''........ off topic συγνώμη......... :flag_of_truce: Δυστηχως ετσι ειναι μιας και ειχα και εγω ασχημη εμπειρια + οτι οταν το συζηταμε μου τα λενε βεντουζα και τρελαινομαι!Ευτυχως την εχουν πατησει κι αλλοι αλλιως θα νομιζα οτι ημουν ετοιμος για το πουκαμισο που δενει πισω
A80Avant Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 σπρευ χαλκου ειναι σαν την παστα χαλκου που βαζεις σε βιδες για να λυνονται ευκολα. Αλλα εχει και ιδιοτητες λιπανσης. Οποτε πηρα ενα να το δοκιμασω. Θα λυσω τη πισω ροδα και θα ψεκασω σε ολα τα σινεμπλοκ και λιγο στο ελατηριο στα σημεια στηριξης του. Θα μπορουσε κανεις να ψεκασει WD40,αλλα δεν νομιζω να κρατησει πολυ...
johnaras Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Σαν χθες θυμαμε οταν εκανα επισκευη την αναρτηση που ψεκασα σε ολους τους συνδεσμους αντισκωριακο....σαν να ειχα 15αρες,αλλο αυτοκινητο αλλα κρατησε για λιγο! Πριν λιγο καιρο αλλαξα ολα τα ψαλιδια μπροστα...βελτιωθηκε μεν αλλα δεν εφτασε στο εππιπεδο του αντισκωριακου, αν και δεν αλλαξα τα λαστιχακια της αντιστρεπτικης και εκει που ποιανει αλλα δεν ξερω αν κανουν διαφορα.... Περιμενω εντυπωσεις απο το σπρευ χαλκου!
A80Avant Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Δεν φαίνεται να είναι τα σινεμπλοκ που έκατσα σήμερα. Ο θόρυβος παραμένει. Μπορεί να είναι τα ελατήρια όπως είπε ο Ηλίας. Το φρύδι πήρε πόδι!
A80Avant Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Μια απο τις σημερινες φωτογραφιες μετα απο μια εκδρομη προς βορρα... Θεματακια που μενουν ακομα, ειναι ενα τριξιμο που δεν μπορω να καταλαβω απο που ερχεται!!! πισω δεξια μερια της αναρτησης. Υστερα απο ψεκασμα και ψαξιμο παντου για το προβλημα, δεν μπορω να το λυσω, οποτε το αφηνω. Μπορει να ειναι το ιδιο το ελατηριο που κανει θορυβο! Αυριο ξαναπαω στο μαγαζι της ευθυγραμμισης να κοιταξουν το τιμονι που κοιταει απο την αλλη μερια. Καποια ψιλοδιαρροη λαδιου εξακολουθει, αλλα ειναι ασημαντη. Θα μεινει το αμαξι στον μηχανικο τον Μαρτη, και ελπιζω να την βρει... Το συστημα του κλιματιστικου θελει ακομα ψαξιμο,αλλα προβλεπω να το κοιταω μολις η μερα γινει μεγαλυτερη και εχω παραπανω χρονο.. Τελος το κυκλωμα της μεθανολης με το safe injection, το οποιο περιμενω τον ρελε για να το βαλω με το δευτερο προγραμμα. Ισως(αμα παρω κατι χρηματα πισω απο την audi) να κανω το cat-back 76mm αντι του 70 που ειναι τωρα, μηπως και πεσουν λιγακι οι θερμοκρασιες καυσαεριων στα ψηλα. Καλα ειναι τωρα, αλλα πιστευω οτι θα ειναι λιγο καλυτερα-ασφαλεστερα ετσι. Αν γινουν τα καζανακια λιγο μεγαλυτερα ο θορυβος πιστευω δεν θα αυξηθει... Θα δειξει!
kenzo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ευτυχως που εβγαλες το λιπ . Ειδικα απο αυτην την γωνια δεν θα κολλαγε καθολου . Για το τριξιμο εγω συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι το ελατηριο αλλα αν δεν σε ενοχλει αστο ετσι για την επομενη αλλαγη αναρτησης .
A80Avant Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 βασικα επειδη μου αρεσει παααρα πολυ σε αυτο το υψος το αμαξι, σκεφτομαι να μιλησω με τον μηχανικο να δω αν παιζει να κανει καμια μετατροπη στις αναρτησεις μου να τις κανει ρυθμιζομενες καθ'υψος με τα εργοστασιακα ελατηρια, ή αλλα, ωστε να μπορω να τα μετατρεπω μονο οταν χρειαζεται, σε κανα πλοιο, 'η υπογειο γκαραζ κλπ...
kenzo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 βασικα επειδη μου αρεσει παααρα πολυ σε αυτο το υψος το αμαξι, σκεφτομαι να μιλησω με τον μηχανικο να δω αν παιζει να κανει καμια μετατροπη στις αναρτησεις μου να τις κανει ρυθμιζομενες καθ'υψος με τα εργοστασιακα ελατηρια, ή αλλα, ωστε να μπορω να τα μετατρεπω μονο οταν χρειαζεται, σε κανα πλοιο, 'η υπογειο γκαραζ κλπ... Γινεται πολυ ευκολα Bill ! Αν δεν το βιαζεσαι το κουβεντιαζουμε και το κοιταμε μαζι τον Μαρτιο !
A80Avant Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 τον μαρτιο ομως δεν θα εχω το αμαξι, τοτε θα το εχει ο μηχανικος. Ωστοσο, παιζει το καλοκαιρι,κατα τον ιουνιο να κατεβω ελλαδα οδικως παλι, αλλα θα δειξει...
kenzo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Νομιζα οτι θα το κατεβασεις στον Γιαννη . Θα σου πω τοτε τι χρειαζεται για την διαδικασια για να τα κανεις ρυθμιζομενα !
A80Avant Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 οχι, τον μαρτη, θα το εχει ο αγγλος για κατι βασεις που θελουν αλλαγη και κατι top mounts. Απλα το ειχε προτεινει και εκεινος για την περιπτωση ρθυμιζομενων, οποτε ειπα να τον ξαναρωτησω.
Recommended Posts