A80Avant Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Πάμε μαι για Michelin ps3 225/40/18. Τα βαρέθηκα τα 245 και δεν νομίζω ότι ήταν καλύτερα των 225. Βρήκα την τετράδα online για 420 λίρες και την χτύπησα. Εδώ βλέπεις άμα είναι φαγωμένα τα λάστιχα και σε τσεκάρουν δεν είναι λίγο το πρόστιμο...
johnaras Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 και εγω πιστευω με τα 225 θα μεινεις ευχαριστημενος!
Dikonou Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Μπορεί να σου βγάλουν λίγο θόρυβο κύλισης αυτά, αλλά πατάνε τέλεια.
A80Avant Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Μπορεί να σου βγάλουν λίγο θόρυβο κύλισης αυτά, αλλά πατάνε τέλεια. Ναι ε? Τα continental sc3 τα δίνουν ως πιο θορυβώδη από τα Michelin κατά 1 ολόκληρο decibel! Χαχαχα
Dikonou Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Τα conti SC5 που φοράω είναι πολύ καλά σε θόρυβο....τα Michelin ps3 τα φοράω στο Clio της αδερφής μου......195/45/16 και έχουν αισθητό θόρυβο...δυστυχώς....... http://www.michelin.gr/tyres/car-tyres#type=type_3&width=195&ratio=45&radial=16&load=84&speed=v&selectedFitment=complete&selectedFilter=summer
georgio3gr Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Κι εγω τα Sc5 φοραω αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος τοσο οσο με τα Sc2 που φορουσα 225-40-18 και τα δυο... Τα επομενα μου θα ειναι κατι με πιο σκληρο πλαϊνο...
A80Avant Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Φαίνεται τα SP5 είναι πιο καλα σε θόρυβο ίσως. Αλλά από πλαϊνά, ηδη τα sp3 ειχα αλλάξει ένα για λόγους καρουμπαλου
mariosA4 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 τα pirelli τα έχεις δοκιμάσει καθόλου σαν ελαστικό? Εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα pzero ειδικά σαν τετρακίνητο και στο στεγνό και βρεγμένο μου αρέσει πολύ. Δεν ξέρω πώς τα πάνε σε χαμηλές θερμοκρασίες
A80Avant Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Τα p-zero δεν τα εδώ δοκιμάσει η αλήθεια είναι. Τώρα ήρθανε τα Michelin και σε 10 μέρες θα πάω να τα βάλω.
A80Avant Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 (edited) Πρόσφατη προσθήκη. Μεμβράνες τζαμιών φαναριών. Υπάρχουν διάφορα χρώματα και επιλογές. Πήγα στην πιο ήπια. Έβαλα μονό στα φλασακια και προβολείς ομίχλης και σκέφτομαι να κάνω το ίδιο στα πίσω φανάρια και μιας τα εμπρός ειναι ήδη μαύρα να τα αφησω Edited June 11, 2013 by A80Avant 2
georgio3gr Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Ωραια Βασιλη... Ταιριαξαν με τα φαναρια και δεν ειναι πολυ σκουρα...
A80Avant Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Ωραια Βασιλη... Ταιριαξαν με τα φαναρια και δεν ειναι πολυ σκουρα... Ναι η εταιρία λέει ότι ακόμα και τα πιο σκούρα από αυτά δεν δεσμεύουν το φως αλλά δεν το πιστεύω αυτό. Παρηγγειλα λίγο ακόμα υλικό για πίσω και θα το βάλω εντός των επομένων ημερών. Προέχει μια μικρή διόρθωσή στις ταπετσαρίες στις πόρτες οπότε φαίνεται να μην έχουμε καλή κόλληση μιας φορμας βινύλιου που βρίσκεται εκεί με το σπρευ που χρησιμοποιήσαμε οπότε πρέπει να πάω να το ξανακολλησω καλύτερα. Βρήκα ένα που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και πιστεύω να κάνει δουλεία απλα πρέπει να ανοίξω τα καπάκια από μέσα για να μην χρειαστεί να ξηλωσω πάλι όλη την ταπετσαρία.
johnaras Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Στην φωτο φαινετε παντως οτι ταιραξαν μια χαρα με τα φαναρια και ειναι ωραιο σαν συνολο!Το υλικο σε δυσκολεψε? Μηπως εχεις καμια φωτο απο πανω απο το φλασακι να δω γωνια και τελειωμα? Γιατι εκατσα και εκανα τα πισω φαναρια και περα απο την ποση ωρα εφαγα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα, σαν εφαρμογη!
A80Avant Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Στην φωτο φαινετε παντως οτι ταιραξαν μια χαρα με τα φαναρια και ειναι ωραιο σαν συνολο! Το υλικο σε δυσκολεψε? Μηπως εχεις καμια φωτο απο πανω απο το φλασακι να δω γωνια και τελειωμα? Γιατι εκατσα και εκανα τα πισω φαναρια και περα απο την ποση ωρα εφαγα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα, σαν εφαρμογη! Προσπάθησα να δώσω βάση στα κομμάτια που φαίνονται και οχι αυτά που είναι κρυμμένα. Ήταν μικρά και εύκολα αυτά τα κομμάτια. Από πάνω και κάτω το τελείωμα είναι καλό. Θέλει λίγο μπιστολακι για να μαλακώσει το υλικό. Θα πάρω περισσότερες φωτογραφίες από τα πίσω φανάρια όταν τα φτιαξω
johnaras Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 ειχα και εγω πιστολακι αλλα με δυσκολεψε παρα πολυ (μιλαμε εφαγα χαλαρα ενα 3ωρο στο καθε φαναρι) και το αποτελεσμα δυστηχως δεν με ενθουσιασε, αν και ακομη τα εχω ετσι γιατι δειχνει ωραια! Εμενα ξεκολλησε σε μερικα σημεια εχω και ζαρες, για αυτο λεω μηπως φταει το υλικο που χρησιμοποιησα
A80Avant Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Αυτοι γραφούν ότι μπορεί να έχεις λίγες φουσκάλες αλλά φεύγουν μονες τους. Να σου πω δεν ξέρω πλέον θα κρατήσει αλλά θα δούμε...
A80Avant Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 (edited) Έτοιμα και τα πίσω φανάρια. Περισσότερες φουσκάλες εδώ αλλά/ελπίζω να φύγουν όπως λέει και το κατάστημά Edited June 17, 2013 by A80Avant
A80Avant Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Μετά από καιρό ας γράψω ένα συμβάν. Προχθές, συμπλέκτης μαλακώνει μέχρι τη μέση, μπαίνει 1 η πάω να ξεκινήσω και τσιναει/σβήνει. Πάω να ξαναβάλω ταχύτητα και το πεντάλ του συμπλέκτη μένει πάτωμα. Ταχύτητα φυσικά δεν μπαίνει. Το σπρώχνει με το αμάξι ρελαντί κανονικά στην ακρη, και βρώμαγε ο δίσκος. Η βρώμα παρέμεινε για αρκετή ώρα και μετά το σβήσιμο του μοτέρ. Μιλόντας με 2-3 άτομα πιστεύουν ότι το ρουλεμάν του δίσκου μάλλον έσπασε και κατά συνέπεια κατέστρεψε και το πλατό. Λύσιμο την τρίτη και λυπητερή επέρχεται. .. Κιτ δισκου από Αμερική και γρήγορη αποστολή σύνολο 1368$ southbend stage 4. Ωστόσο αυτή τη φορά θα βάλω μεταλλικό ρουλεμάν αντί του πλαστικού με ευχή να κρατήσει.
Dimitris_Kon Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Μπίλυ, κατέβασε σασμάν και βγάλε καμια φωτό να δούμε τη ζημιά. Δημήτρης
A80Avant Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Ελπίζω να πάρει καμιά φωτογραφία για να έχω μιας και το συνεργείο είναι κάνα 2ωρο μακριά από μένα για να πάω να δω. Όλα έγιναν ενώ γυρνούσα από Manchester και το αμάξι πήγε Mansfield και εγώ με τρένο Newcastle.
Dimitris_Kon Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Kατάλαβα οκ! Αν προλάβεις, ή έστω μετά τη ζημιά να το δούμε! Δημήτρης
A80Avant Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Θα προσπαθήσω να του ζητήσω για φωτογραφιες 2
A80Avant Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Ακόμα δεν έλυσαν σασμάν αλλά είδαν ότι ένα από τα τρόμπακια του συμπλέκτη (slave cylinder) χάνει υγρά και έτσι μου ζήτησαν να τους πάω και αυτό το ανταλλακτικό. Θα το έχουν αύριο για αλλαγη και θα δείξει αν ήταν αυτό. Ωστόσο αυτό δεν εξηγεί για την βρώμα του δίσκου. Το καλό είναι ότι το καινούριο κιτ έφτασε και πλέον έχουμε όλα τα ανταλλακτικά. Άντε να δουμε 2
Recommended Posts