Jump to content

Recommended Posts

Posted

Όχι. Απλά τη βγάλαμε. Αυτή είχα αγγλια απλά την έχω φτιάξει πρόσφατα και ακόμα γυαλιζει

Posted

Όχι. Απλά τη βγάλαμε. Αυτή είχα αγγλια απλά την έχω φτιάξει πρόσφατα και ακόμα γυαλιζει

παρελθοντικό χρόνο βλέπω. Θα την αλλάξεις? :D

Posted

Όχι απλά την έφτιαξα αγγλια. 76cm από εμπρός μέχρι πίσω με 2 καταλύτες. Τι άλλο? Και είναι wife approved

• Like 2
Posted

βιδες το εκαναν

Posted

Χαχα! Μπιλυ το πίσω διαφορικό ειναι σαν μεγάλο σεσουάρ!

Δημήτρης

Posted

Άστα να πάνε. ..

Πήγα τις ζάντες στον Πεττα σήμερα επίσης. Αύριο ίσως τα πίσω αμορτισέρ να λύσουν το πάνω καπάκι να περάσουν το σπείρωμα της καθυψος ρύθμισης με ανοξείδωτο. ..

Κατά τα άλλα καλά πάμε. Κάτι φούσκες θέλουν άλλαγμα, σωληνάκια φρένων, οι 4 αισθητήρες ABS...

Posted

Άστα να πάνε. ..

Πήγα τις ζάντες στον Πεττα σήμερα επίσης. Αύριο ίσως τα πίσω αμορτισέρ να λύσουν το πάνω καπάκι να περάσουν το σπείρωμα της καθυψος ρύθμισης με ανοξείδωτο. ..

Κατά τα άλλα καλά πάμε. Κάτι φούσκες θέλουν άλλαγμα, σωληνάκια φρένων, οι 4 αισθητήρες ABS...

Παναγιά μου.... Rebuild κανεις;;
Posted

Οι θήκες - σπειρωματα που είχαμε φτιάξει για τα coilovers απλά είχαν σκουριάσει. Οπότε είχα φτιάξει καινούρια ανοξείδωτα.

Ότι άλλο βγαίνει πάει για έλεγχο και αντικατασταση ή ανακατασκευή.

Πχ οι πίσω θολοι οι πλαστικοί ήταν για πέταμα. Έγιναν κομμάτια. Δεν υπάρχουν πουθενά. Παρειγγειλα από Α4 quattro του 98 που φαινομενικά πρέπει να είναι οι ιδιοι

Posted

Kαλό είναι όπως είναι τώρα να τα φτιάξεις όλα τα σκουριασμένα μέρη, που είναι ξηλωμένο - γνώμη μου Μπιλ.

Δημήτρης

Posted (edited)

Βρε γιαυτό γίνεται η όλη δουλειά.

Σκουριά είναι μονο επιφανειακή και έχει καθαριστεί όλο για να πέσει η πίσσα και τα πούπουλα.

Όλα τα ψαλίδια κλπ έφυγαν για αμμοβολη και ηλεκτροστατικη.

Σκέφτομαι γέφυρες μαύρες, ψαλίδια κόκκινα, ελατήρια μαύρα ή κόκκινα. ..

Τι λέτε?

Edited by A80Avant
  • Like 1
Posted

Μαύρα όλα εκτός από ελατηρια. Δεν είναι Ιαπωνικό.....

• Like 2
Posted

Μπιλυ καγκουρια δεν ταιριάζει - γνώμη μου!

Δημήτρης

Posted

Τα ελατήρια τα εμπρός είναι φρέσκο βαμμένα και καινούρια σε μαύρο. Οπότε θα τα αφήσω μαύρα.

Θα κάνω κόκκινες μόνο τις αντιστρεπτικες

Posted

χαρα στο κουραγιο τα φραγκα και την ορεξη σου

φοβερη δουλεια θα παιξει

εμενα μου αρεσει και η φωτο που ποσταρες με τα κοκκινα ψαλιδια......αλλα το dna μου ειναι τζαπαν

Posted

Και απο εμένα όχι στην κοκκινίλα. Εργοστασιακό και stealth προσωπικό γενικό γούστο αυτό.

• Like 1
Posted

Συνήθως μερικά ανταλλακτικά που είναι αναβάθμισης έχουν άλλο χρώμα έτσι και αλλιώς.

Πχ τα ελατήρια HR που έβγαιναν ήταν πράσινα!

Οπότε οι αντιστρεπτικες σε κόκκινο πιστεύω είναι μια διακριτική αλλαγή.

• Like 1
Posted

καλη δουλεια βλεπω εγινε με την αντισκωριακή προστασία Βασιλη, το πιο σημαντικό για παλιο αμαξι!