Jump to content

Recommended Posts

Posted

δεν καταλαβα

α)πως καπνιζουν τα μπουζι απο την ακινησια

β)γιατι ευθυνονται αυτα που δεν παιρνει (σκεψου τι χρωμα θα εχουν τα δικα μου ας πουμε χαχα)

Posted

Βασικά τα παιδιά το έβαζαν μπροστά μόνο για να το βάλουν και να το βγάλουν από το συνεργείο. Το αμάξι όντας κρύο έχει πολύ πλούσιο μίγμα. Συνεπώς από την καύση μαύρισαν τόσο τα μπουζί που γύρναγε αλλά δεν έπαιρνε εμπρός. Μάλλον αυτό γινόταν.

Έβαλα κάποια πρόχειρα μεταχειρισμενα και όλα καλά. Απλά όταν το βάζεις εμπρός πρέπει να το αφηνεις να πιάνει θερμοκρασία σωστή να πηγαίνει ο lamda 1.00 για να έχει σωστή καυση

• Like 1
Posted

Πολύ ωραίο. Μπράβο. 

Ο Άγγλος έχει δίκιο. Άσε 1 μήνα τουλάχιστον να καθίσει καλά και να σκληρύνει το βερνίκι. Αυτό που θα έκανα, με τα λεφτά που αναφέρεις, είναι ένα γυάλισμα με πολύ ψιλή γυαλιστική αλοιφή για να φύγουν οποιαδήποτε bubbles και ατέλειες από το βερνίκι, και μετά θα κοίταγα για ένα ceramic coating που προστατεύει και χαρίζει απίστευτο γυάλισμα.

• Like 1
Posted

f43de9526ec5e7b97f437d15f981306e.jpg

Σήμερα δεν έπαιρνε εμπρός είχαν καπνισει τα μπουζί από την ακινησία. ..

Είδες τα καταραμένα άμα δεν τα τρέχεις?

Κάνω κάθε μέρα 45km. Ψήνεσαι να μου το δίνεις για να το κινώ σα συντήρηση να μη χαλάει από την ακινησία? :P

Α.....και η βενζίνη δική μου :D

Posted

Βασιλη στη δυναμομετρηση θα εισαι ετοιμος λες;

Posted (edited)

Ποια δυναμομετρηση?

Το αμάξι το δυναμομετρώ μόνος μου και δεν εμπιστεύομαι κανένα δυναμόμετρο για απόλυτα νούμερα.

Τα δυναμομετρα είναι εργαλεία για φτιαξιμο προγράμματος και έλεγχο ανόδου των επιδόσεων.

Ωστόσο οπότε γίνει έρχομαι για την παρέα.

Sent from my SM-P550 using Tapatalk

Edited by A80Avant
  • Like 2
Posted

Και τώρα που είδα ότι είναι και στον φωτεινελη που έχουμε και προϊστορία εκεί σίγουρα δεν ανεβάζω το αμάξι! !!

Ωστόσο θα λείπω αγγλια στις 20/11 οπότε δεν θα ειμαι

Posted

πω πω

μη μου απτου

• Like 1
Posted

Είναι κάπου μέσα σε αυτό το thread. Οι μετρήσεις εκεί ήταν αυτές που με έκαναν να αγοράσω το performance box και να πατάω μόνος μου!

Posted (edited)

Ρέ σας λέω ανέβαζαν την αντίσταση στα ραουλα και έβγαζαν υπέρμετρη ροπή γιατί το αμάξι προσπαθούσε να υπέρ νικήσει την αντίσταση και στο τέλος ψόφαγε και από αέρα και από δύναμη. Άμα είναι να μετράει λες και ανεβαίνει ανηφόρα....εεεε μα

Edited by A80Avant
  • Like 1
Posted

πωπωπω ιδιοτροπος

• Like 1
Posted

Ρέ σας λέω ανέβαζαν την αντίσταση στα ραουλα και έβγαζαν υπέρμετρη ροπή γιατί το αμάξι προσπαθούσε να υπέρ νικήσει την αντίσταση και στο τέλος ψόφαγε και από αέρα και από δύναμη. Άμα είναι να μετράει λες και ανεβαίνει ανηφόρα....εεεε μα

:sorry::sSa_worried3:   :sHa_hehe:

Posted

Αφού ξεφορτωσα κάμποσα χρήματα το πήρα σήμερα.

Έχει αρκετή δουλίτσα ακόμα αλλά εμφανισιακά. .. θα κρίνετε όσοι έρθετε την Κυριακή.

Αύριο θα βάλω εσωτερικό μέσα και θα το ισιώσω λιγο

• Like 1
Posted

Σιγά μη χαζέψουμε τη κάσα σου την Κυριακή ρε.

Δημήτρης

Posted

Εσύ ειδικά θα θαμπώσεις τόσο που θα ξεχάσεις να καθαρίσεις τις εισαγωγες

Posted

Εεεε ελεος με τον καιρό σήμερα.

Μια δουλειά 40 λεπτών με πήρε 3 ώρες και έγινα μούσκεμα και πλυμμηρισε και το γκαράζ.

Posted

πως σε ανεχεται η αγια

πολυ γκρινια

Posted (edited)

Δεν ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ να έρθεις από την πιλοτη να σε φτιάξω και να μην βραχεις....

Ελπίζω να μην τοποθετησες και καμιά εξωλεμβια

Edited by GTaros
Posted

Άλλη φορά θα σε λέω. Δεν γίνεται αλλιώς.

Τώρα είναι έτοιμο. Απλά αύριο αν παίξει κανένα καθαριστικο καρμπυρατερ ή φρένων φέρτε που θέλω να αλλάξω τα μπουζί μου

Posted

Μπιλυ όπως σου είπα γνώμη μου - ποτε δεν βάζουμε επαναχρησιμοποιημενα μπουζί. Φέρε τα καινούργια να βάλουμε πάνω.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Τελικά μάλλον θέλει λίγο πλακωμα το αμάξι αλλά θα γίνει σιγά σιγά.

Τώρα κάτι παίζει με τις αποστάσεις των αισθητήρων ABS καθώς μπαίνει το σύστημα για ψιλου πηδημα. Μόλις έβγαλα ασφάλεια ABS τα φρένα δουλεύουν μια χαρά. Οπότε θα επανέλθουμε στο θέμα. ..

Posted

Λοιπόν μάγκες,

Σήμερα βόλτα μέχρι ασπροπυργο. Το αμάξι είναι φτωχό σε όλο το χάρτη.

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Κάτι φταίει εκτός προγράμματος.

Πιθανολογώ είτε τρόμπα, είτε κακή βενζίνη αρχικά και να βούλωσε το φίλτρο κλπ.

Στο πάτημα γίνεται τόσο φτωχό που μπαίνει σε fuel cut για ασφάλεια...