Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Μην τα μπερδεύεις μεγάλε...το άλλο είναι 20vt(που λέει ο Μήτσος)...:sFun_nahnahna3:

Για το S3 20vt του στρατη λες με την pt6765 (που λεμε να πατησουμε?) ????

Edited by NOEL-S3
Posted (edited)

Οταν (και αν) ολα πανε καλα και τελειωσω το αυτοκινητο θελω να τα παω με το συγκεκριμενο, απλα για να δω ποσο θα φαω (με νορμαλ πιεση οχι 3 bar) sHa_thumbgoodjob.gif

Edited by Soki
Posted

Οταν (και αν) ολα πανε καλα και τελειωσω το αυτοκινητο θελω να τα παω με το συγκεκριμενο, απλα για να δω ποσο θα φαω (με νορμαλ πιεση οχι 3 bar) sHa_thumbgoodjob.gif

Eννοειται :sHa_sarcasticlol:

Posted

Θα εχω εγω ενα όπλο που δουλεύει 3bar και θα σου κάνω την χάρη

να ριξω πίεση και δύναμη για να δεις εσυ το αυτοκινητο σου...εχεις τρελαθεί...:sHa_sarcasticlol:

Posted

Θα εχω εγω ενα όπλο που δουλεύει 3bar και θα σου κάνω την χάρη

να ριξω πίεση και δύναμη για να δεις εσυ το αυτοκινητο σου...εχεις τρελαθεί...:sHa_sarcasticlol:

Οχι φιλαρακι εσυ εχεις τρελαθει αν νομιζεις οτι θα πατησω μαζι του με 3BAR ΠΙΕΣΗ... Στο κατω-κατω ενα πατημα θα κανουμε (αν κατσει τελικα) να δουμε πως πανε τα αυτοκινητα μας, δεν θα βγουμε να δουμε ποιος την εχει ποιο μεγαλη (την πιεση στην τουρπινα του)sHa_sarcasticlol.gif...

Posted

Οχι φιλαρακι εσυ εχεις τρελαθει αν νομιζεις οτι θα πατησω μαζι του με 3BAR ΠΙΕΣΗ... Στο κατω-κατω ενα πατημα θα κανουμε (αν κατσει τελικα) να δουμε πως πανε τα αυτοκινητα μας, δεν θα βγουμε να δουμε ποιος την εχει ποιο μεγαλη (την πιεση στην τουρπινα του)sHa_sarcasticlol.gif...

....ε ναι,γιατί το παλικάρι τότε να ρίξει πίεση??

Ρε κάτσε στα αβγά σου και στα άλογά σου...θα βρούμε πολλά αυτοκίνητα ισάξια-ισοδύναμα

να δούμε πως πάει η κάσα σου...:sFun_nahnahna3:

Posted

Δημήτρη για πόσα άλογα το υπολογίζεις αν δουλέψει όπως θέλεις?

Δημήτρης

Posted

....ε ναι,γιατί το παλικάρι τότε να ρίξει πίεση??

Ρε κάτσε στα αβγά σου και στα άλογά σου...θα βρούμε πολλά αυτοκίνητα ισάξια-ισοδύναμα

να δούμε πως πάει η κάσα σου...:sFun_nahnahna3:

Καλα μπορει και να σε ακουσω τελικα...

Οσο για το κασα δεν θα το συζητησω, θα στο αποδειξω οταν ερθει η ωρα......sHa_thumbgoodjob.gif ΥΓ...πλακα κανω (εχουμε πει με φιλους δεν παταω.... Απλα τους περναω...)sHa_sarcasticlol.gif

Posted

Δημήτρη για πόσα άλογα το υπολογίζεις αν δουλέψει όπως θέλεις?

Δημήτρης

Στη χειροτερη 470 ροδα και στην καλυτερη 500 ροδα...

Αλλα ολα αυτα ειναι απλα εικασιες μονο το αποτελεσμα μπορει να μας πει τι θα κανει αυτο το τουρμπο με ολα αυτα τα περιφεριακα που εχω (κακος ή καλος) βαλει...

Εσυ τι κανεις τελικα τελειωσες?

Και σου κανω και εγω την ιδια ερωτηση εσυ ποσα αλογα υπολογιζεις να βγαλεις αν ολα πανε καλα?

Posted

Καλα μπορει και να σε ακουσω τελικα...

Οσο για το κασα δεν θα το συζητησω, θα στο αποδειξω οταν ερθει η ωρα......sHa_thumbgoodjob.gif ΥΓ...πλακα κανω (εχουμε πει με φιλους δεν παταω.... Απλα τους περναω...)sHa_sarcasticlol.gif

Βγάλτο εσυ(κάποια στιγμή) και μακάρι να με περνάς....:sFun_nahnahna3:

Posted

Βγάλτο εσυ(κάποια στιγμή) και μακάρι να με περνάς....:sFun_nahnahna3:

Μακαρι???????????sHa_sarcasticlol.gif

• 2 weeks later...
Posted

Και μια μικρη ενημερωση...

Το αυτοκινητο ξανα λυθηκε το καπακι (δεν νομιζω οτι εχει σκοπο να βγει απο το συνεργειο πριν το 2012) για τριτη φορα διοτι δεν πατησαν καλα οι φλατζες του καπακιου, με αποτελεσμα να περασουν νερα μεσα στα λαδια και να γινουν ολα μπο_ρ_ελο...

Ας ελπισουμε να καταφερω να το παρω απο το συνεργειο και να δουμε επιτελους τι μπορει να κανει, καθως το παιδεμα και η χρονοτριβη που εχω υποστει με εχει ξενερωσει αφανταστα...sHa_thumbgoodjob.gif

Posted (edited)

Και μια φωτο απο τα καινουργια ελατηρια της cat(και των 20 βαλβιδων)...

http://img710.images.../dsc04028v.jpg/

Και η αποθηκευση της τουρπινας μπας και ξορκισουμε την γκατεμια του αυτοκινητου μου...

http://img708.imageshack.us/i/dsc04037q.jpg/

Edited by NOEL-S3
Posted

Δε την βαζεις σε καμμια σακκουλα με σκορδα?

Παρε επισης και κανενα δεματι ,πατησε τα,ξεζουμισετα και ραντισε ολο το αμαξι!!

Καποιος εχει την φωτο απο το αμαξι σου και οποτε το βγαζεις,την πασαλιβει με γρασσο...

Αμαν ρε φιλαρακι!!!

Posted

Δε την βαζεις σε καμμια σακκουλα με σκορδα?

Παρε επισης και κανενα δεματι ,πατησε τα,ξεζουμισετα και ραντισε ολο το αμαξι!!

Καποιος εχει την φωτο απο το αμαξι σου και οποτε το βγαζεις,την πασαλιβει με γρασσο...

Αμαν ρε φιλαρακι!!!

Βασιλη πιστευω οτι τωρα (ισως) το βγαλω και το στρωσω για 500 χλμ... Αν ολα πανε καλα θα σε παρω τηλ. να κανονισουμε να τα πουμε και να τελειωνουμε...

Posted

όταν στρώσεις πές μου από πού πέρασες να ....στρώσω και γώ.....Τό' πιασες μάστορα??? :flag_of_truce::sHa_thumbgoodjob:

Posted (edited)

Το αυτοκινητο τελικα (-επιτελους) βγηκε απο το συνεργειο και εχει αρχισει να στρωνετε και να ετοιμαζεται για τα δυσκολα (για να δουμε τι θα μπορεσει να κανει, καθως τα λογια απο μερικους γνωστες ειναι πολυ-πολυ θετικα)... Αμα δεν ξανα-χαλασει (το εχω παρει με πολυ φοβο) πιστευω οτι θα καταφερω (εστω λιγο) να το ευχαριστηθω...sHa_thumbgoodjob.gif

Edited by NOEL-S3
Posted

για πές μας πρ'ωτες εντυπώσεις? εκανες τη μέτρηση με το vag com? αντε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά φίλε:sHa_thumbgoodjob:

Posted

για πές μας πρ'ωτες εντυπώσεις? εκανες τη μέτρηση με το vag com? αντε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά φίλε:sHa_thumbgoodjob:

Τι εντυπωσεις ρε Μαρινο, με δουλευεις???

Το στρωνω και φυσικα δεν ξεπερναω τις 3500rpm (και αυτο με λιγο γκαζι), παντος σε καποια φαση που επεσε το ματι μου στο μπαρομετρο (χωρις πολυ επιθετικο γκαζι) στις 3600rpm ειδα 0.5bar (με 5 ταχυτητα) ας ελπισουμε να πεσει και αλλο το spool...sHa_thumbgoodjob.gif

Posted

Τι εντυπωσεις ρε Μαρινο, με δουλευεις???

Το στρωνω και φυσικα δεν ξεπερναω τις 3500rpm (και αυτο με λιγο γκαζι), παντος σε καποια φαση που επεσε το ματι μου στο μπαρομετρο (χωρις πολυ επιθετικο γκαζι) στις 3600rpm ειδα 0.5bar (με 5 ταχυτητα) ας ελπισουμε να πεσει και αλλο το spool...sHa_thumbgoodjob.gif

Μπράβο φίλος αν και νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΏΤΑ ΔΉΓΜΑΤΑ αντε να το δούμε το οπλο στο δρόμο!!!! καλό στρώσιμο να έχεις :sHa_thumbgoodjob: και πραγματικά χωρίς προβλήματα και ας μην βγάλει και 700hp ΑΡΚΕΊ να ειναι απροβληματιστο :flag_of_truce: [As βγαλει 699hp χαχαχα μην χάσουμε και κανενα hp] :sHa_thumbsup2:

Posted

Μπράβο φίλος αν και νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΏΤΑ ΔΉΓΜΑΤΑ αντε να το δούμε το οπλο στο δρόμο!!!! καλό στρώσιμο να έχεις :sHa_thumbgoodjob: και πραγματικά χωρίς προβλήματα και ας μην βγάλει και 700hp ΑΡΚΕΊ να ειναι απροβληματιστο :flag_of_truce: [As βγαλει 699hp χαχαχα μην χάσουμε και κανενα hp] :sHa_thumbsup2:

Χρησταρα (μακαρι να μην μου βγαλει προβληματα και απο αλογα ας βγαλει οσα θελει-μπορει, πραγματικα δεν με πειραζει <<<μεχρι καποιο οριο φυσικα... 550 το λιγοτερο>>>) δεν νομιζω ρε φιλος να βγαλει πανω απο 550 αλογα (τωρα αν ειναι και 551 δεν θα μας πειραξει)...

Posted

Χρησταρα (μακαρι να μην μου βγαλει προβληματα και απο αλογα ας βγαλει οσα θελει-μπορει, πραγματικα δεν με πειραζει <<<μεχρι καποιο οριο φυσικα... 550 το λιγοτερο>>>) δεν νομιζω ρε φιλος να βγαλει πανω απο 550 αλογα (τωρα αν ειναι και 551 δεν θα μας πειραξει)...

Μήτσο Ξέχασες την υποσημείωση: " O Αρρωστος αναβάτης των Αλόγων...":sFi_dualpistols::sHa_thumbgoodjob::flag_of_truce:

Posted

Μήτσο Ξέχασες την υποσημείωση: " O Αρρωστος αναβάτης των Αλόγων...":sFi_dualpistols::sHa_thumbgoodjob::flag_of_truce:

Και εσυ ξεχασες να γραψεις:

ΜΟΝΙΜΑ<<Αρρωστος αναβάτης των Αλόγων>>..............sHa_sarcasticlol.gif

Posted

Καλό στρώσιμο Μήτσο και καλά αποτελέσματα :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης