Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μόλις πήρα ειδοποίηση Toyooooooooooo! :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Ειδοποίηση μεσω τηλεφώνου ή fb πήρες ρε?sFun_nahnahna3.gif

Αυριο θα το έχω στα χέρια μου μεγάλε...JC_doubleup.gif

Posted

Ειδοποίηση μεσω τηλεφώνου ή fb πήρες ρε?sFun_nahnahna3.gif

Αυριο θα το έχω στα χέρια μου μεγάλε...JC_doubleup.gif

Τηλεφωνου? :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sHa_sarcasticlol:

Posted

Τηλεφωνου? :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sHa_sarcasticlol:

Ξέρει αυτός...είναι νέος τρόπος...sFun_nahnahna3.gif

Posted

Καλησπερα ρε Δημητρη δεν μας λες τελικα, ποιο turbo ηρθε το comp ή το garret???

Ποιο απο τα δυο??????????????????????????????????

Posted

Ποιο απο τα δυο??????????????????????????????????

Yπαρχει και 3η επιλογη...αυτη της κ04.... :sHa_sarcasticlol:

Posted (edited)

Δεν θέλεις να βγάλει περισσότερα από σένα ???biggrin.gif(πλάκα κάνω!!!)

Edited by andre a3
Posted

Δεν θέλεις να βγάλει περισσότερα από σένα ???biggrin.gif(πλάκα κάνω!!!)

Δεν ειναι θεμα τι θελω εγω...Αλλα τι ειναι σωστο να γινει :new_lol:

Posted

Δεν ειναι θεμα τι θελω εγω...Αλλα τι ειναι σωστο να γινει :new_lol:

Για να το λες εσύ , κάτι παραπάνω θα ξέρεις ...sCo_hmmthink.gifnew_thumright.gif

Posted

Παντως προχθες το ειδα το καραβι του Μητσου...καιρο ειχα να το δω! :sSa_worried3:

Αντε συντομα θα βγει :vinsent:

Posted

Παντως προχθες το ειδα το καραβι του Μητσου...καιρο ειχα να το δω! :sSa_worried3:

Αντε συντομα θα βγει :vinsent:

καράβι το φεγγάρι :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

καράβι το φεγγάρι :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Εγω σήμερα θα είμαι ''έτοιμος''....αν θες το βράδυ βρισκόμαστε για παραλαβή-παράδοση...new_thumright.gif

Posted

Για να το λες εσύ , κάτι παραπάνω θα ξέρεις ...sCo_hmmthink.gifnew_thumright.gif

Εδώ γελάνε Αντρέα! :hysterical::new_lol:

Δημήτρης

Posted

Και συ TD-KO4 έχεις? :haha4:

Τέλειωνε λέμε !! sHa_thumbsup2.gif

Sky φίλε μου, έχουμε και ένα Βluetooth να βάλουμε ε?

Εγω σήμερα θα είμαι ''έτοιμος''....αν θες το βράδυ βρισκόμαστε για παραλαβή-παράδοση...new_thumright.gif

Εγκατάσταση παίζει? :sHa_friends::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Και συ TD-KO4 έχεις? :haha4:

Sky φίλε μου, έχουμε και ένα Βluetooth να βάλουμε ε?

Εγκατάσταση παίζει? :sHa_friends::new_iloveyou:

Δημήτρης

Τα πάντα όλα...sFun_nahnahna3.gif

• 2 weeks later...
Posted

Λοιπόν τα νεότερα έχουν ως εξής : Τοποθετήθηκε το τούρμπο με νέες σωληνώσεις και χωρίς restrictor, με το μαντέμι της TIAL και 82άρι κώλο. Αφού με παίδεψε λίγο με νερά και λάδια, μιας και είναι λίγο στριμόκωλα στα ράμφη του Α4, ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες το στρώσιμο του τούρμπο. Αυτή τη στιγμή είναι σεταρισμένο στο 1 bar και με 4η έχω full boost στις 4200 που νομίζω ότι είναι πολύ καλά.. Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά έχει ξυπνήσει και το τούρμπο σπουλάρει προοδευτικά και γρήγορα σχετικά χωρίς καθυστερήσεις. Σε σύγκριση με το προηγούμενο τούρμπο αλλά και το προ - προηγούμενο (gt30r με 63 κώλο) το τούρμπο αυτό πραγματικά δεν έχει καμία σχέση σε αίσθηση τουλάχιστον. Δεν θέλω να βιάζομαι να πω συμπεράσματα, πάντως δείχνει ότι έχει μεγάλη ευαισθησία και στις στροφές που έχω full αυτή τη στιγμή. Σε μερικές μέρες έρχονται και φωτό από τη τοποθέτηση, μιας και το στρώνω καθημερινά για να τελειώνουν τα 500 χιλιόμετρα που θέλω να κάνω πριν ανεβάσω πίεση..

Δημήτρης

Posted

Ρε τελειωνε σημερα με το στρωσιμο :sSig_banned:

Σε βλέπω βιάζεσαι να το κουκουλωσεις :sHa_sarcasticlol::hehe:

Posted

Λοιπόν τα νεότερα έχουν ως εξής : Τοποθετήθηκε το τούρμπο με νέες σωληνώσεις και χωρίς restrictor, με το μαντέμι της TIAL και 82άρι κώλο. Αφού με παίδεψε λίγο με νερά και λάδια, μιας και είναι λίγο στριμόκωλα στα ράμφη του Α4, ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες το στρώσιμο του τούρμπο. Αυτή τη στιγμή είναι σεταρισμένο στο 1 bar και με 4η έχω full boost στις 4200 που νομίζω ότι είναι πολύ καλά.. Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά έχει ξυπνήσει και το τούρμπο σπουλάρει προοδευτικά και γρήγορα σχετικά χωρίς καθυστερήσεις. Σε σύγκριση με το προηγούμενο τούρμπο αλλά και το προ - προηγούμενο (gt30r με 63 κώλο) το τούρμπο αυτό πραγματικά δεν έχει καμία σχέση σε αίσθηση τουλάχιστον. Δεν θέλω να βιάζομαι να πω συμπεράσματα, πάντως δείχνει ότι έχει μεγάλη ευαισθησία και στις στροφές που έχω full αυτή τη στιγμή. Σε μερικές μέρες έρχονται και φωτό από τη τοποθέτηση, μιας και το στρώνω καθημερινά για να τελειώνουν τα 500 χιλιόμετρα που θέλω να κάνω πριν ανεβάσω πίεση..

Δημήτρης

δωστω στον Alex για στρώσιμο :sSic_cold: απο τα :hysterical: !!!!! καλά χιλιόμετρα φιλαράκι!!!

Posted

Καλορίζικο το εργαλείο σου, καλοφούσκωτο και εύχομαι να το ευχαριστηθείς όσο πάει :sHa_thumbsup2: . Βάλε και κανένα βιντεάκι και σ'εμάς με την k03 να γουστάρουμε.

Posted

Μπραβο Μητσο , αντε να τελειωνεις να δουμε τι ψαρια επιασες ! :fishing1::sHa_sarcasticlol:

Παμε μια Λαμια σημερα και εισαι ετοιμος ! :biggrinthumb:

Posted

αντε ρε δημητρη , σου ευχομαι τα τελευταια προβληματα να ηταν αυτα!!

απο εδω και περα να ειναι απροβληματιστο και καλοταξιδο!!

Posted

Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά! Ευχαριστώ και όλους όσους με πήραν τηλέφωνο!

Δημήτρης