johnaras Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Βασιλη εσυ ειπες για σαγκουινη και οχι πορτοκαλια!!!ολο τα αλλαζεις βλεπω...
Dimitris_Kon Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 σε παρακαλω, δεν θελω να με φωναζεις οπως οταν ειμαστε μονοι μας.... :sHa_sarcasticlol: νομιζω λιγο τζογο πρεπει να εχουν ολες οι garrett. Και μενα παιζει μεσα εξω και αριστερα-δεξια. Δεν νομιζω να εχεις θεμα. Με 1.6 ηδη πρεπει να πας να αλλαξεις και λαστιχα, βαλε κανα 300αρι γιατι μου φαινεται οτι δεν θα αντεξουν. Δημητρη, δεν με ενδιαφερει τι θα κανεις, αλλα πρεπει το αμαξι να ειναι ετοιμο μεχρι 1/3/2012. Εχω κανονισει να φερω ενα φιλο με pagani zonda για κοντρα. Μην κανει το παλικαρι τοσα χιλιομετρα τσαμπα. Εχει κανονισει να κατεβει λαικη και μετα απευθειας κοντρα. Ενταξει,θα εχει λιγο παραπανω βαρος με τα πορτοκαλια μεσα, αλλα πιστευει οτι θα κατσει καλα διπλα σου Θα έχω και γω μέσα ΚΑΡΠΟΥΖΑΑΑΑΑ Δημήτρης
A80Avant Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 παιδια ο ανθρωπος θα κατεβει απο αγγλια, θα το κανει 2-3 ωρες max μεχρι αγκωνα και μετα θα πεταξει γιατι εχει βαλει και νιτρα στο zonda και στεκεται πανω απο τη θαλασσα, αρκει να μην εχει κυμα. Μου ειπε πορτοκαλια ηθελε γιατι ειναι ακριβα εδω και εχουν και πολυ βιταμινα!!! χαχαχα Περα απο την πλακα ομως, τα 750 τα εχεις. Μη σου πω 800 και δεν ξερεις τι δισκο να βαλεις...
ADIAFOROS Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Μπραβο ρε φιλε ευχομαι τα καλυτερα και μακρια απο ζημιες!!! αν δεν εχεις θεμα με παροχη απο βενζινες νομιζω οτι θα γραψει καλο νουμερο!!!!
Dimitris_Kon Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Μπραβο ρε φιλε ευχομαι τα καλυτερα και μακρια απο ζημιες!!! αν δεν εχεις θεμα με παροχη απο βενζινες νομιζω οτι θα γραψει καλο νουμερο!!!! Μακάρι βρε Χρήστο! Το ελπίζω και γω να πάνε όλα μια χαρά! Δημήτρης
Dikonou Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Δημήτρη όλα θα πάνε καλά.....το μόνο που μένει είναι εάν το τσάι θα είναι βαρύ ή όχι........
Dimitris_Kon Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Λοιπόν ήρθαν τα νέα μου πραγματάκια, εκτός από το δίσκο που περιμένω για να τελειώσω. Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να τον έχω γιατί δεν πάει άλλο.. Wastegate με waterports 44άρι v band "> 2η αντλία RS4 OEM για πατέντα εξτρά τροφοδοσίας (εκτός από τη walbro) Δημήτρης
kenzo Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Δεν φτανουν οι βενζινες μπρε ; Τεταρτη θα σε δουμε ; Αντε τελειωνε !!! Edited February 14, 2012 by kenzo
georgio3gr Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ποσο ειπαμε οτι εχεις μεση καταναλωση Δημητρη; Κοντα στα 8 λιτρα; Με το καλο να τελειωσεις φιλε το προτζεκτ σου και να δουλευει αψογα...
A80Avant Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ποσες αντλιες θα βαλεις? παει 3 ανα τουρμπινα????
Dimitris_Kon Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Χαχαχα άσε Billy, με βλέπω για εξτρά μπαταρία με τα γ@#tfsi Μη σου πω να βάλω άλλο ένα τεπόζιτο όπως έχει κάνει κάποιος άλλος Δημήτρης
A80Avant Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 και για χωρο αποσκευων σε βλεπω με τραιλερ! αν ομως παρεις τραιλερ, τοτε θα σε μετρησω πατηματα με το τραιλερ, γιατι ετσι θα ειναι η καθημερινη μορφη του αυτοκινητου!!! χαχαχα
Agelosa4 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Λοιπόν ήρθαν τα νέα μου πραγματάκια, εκτός από το δίσκο που περιμένω για να τελειώσω. Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να τον έχω γιατί δεν πάει άλλο.. Wastegate με waterports 44άρι v band "> 2η αντλία RS4 OEM για πατέντα εξτρά τροφοδοσίας (εκτός από τη walbro) Δημήτρης ωραιο το externalaki!!! με τις βενζινες γιατι? δεν εχεις πιεση?
PanoulisTheTroll Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ωραιο το externalaki!!! με τις βενζινες γιατι? δεν εχεις πιεση? Never Enough...
mariosA4 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 που να χορτάσουν τόσα άλογα, είναι και ... καλομαθημένα...
Alex Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 είναι και ... καλομαθημένα... Nαι να καθονται! Μητσε τελειωνε...σου δινω ενα μηνα διορια (ξερεις εσυ 11/3 )
Velos Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nαι να καθονται! Μητσε τελειωνε...σου δινω ενα μηνα διορια (ξερεις εσυ 11/3 ) Ωχ ωχ ωχ νάτα νάτα..............μάχη θα γίνει λέμε.. Κύριε Κον τελειώνεται γιατί με το ζόρι κράταω ορισμένους ορισμένους
Alex Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ωχ ωχ ωχ νάτα νάτα..............μάχη θα γίνει λέμε.. Κύριε Κον τελειώνεται γιατί με το ζόρι κράταω ορισμένους ορισμένους Eσυ επειδη εφαγες κολωνα απο Sky...παιξε με τον Αριστο...κοπιο θα πατε αλλα δεν μαμιετε...πατηστε να δουμε........
Velos Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Eσυ επειδη εφαγες κολωνα απο Sky...παιξε με τον Αριστο...κοπιο θα πατε αλλα δεν μαμιετε...πατηστε να δουμε........ Εμείς θα παίξουμε μεταξύ μας.... Θα σε πάρουμε μέτα όμως τηλ να έρθεις να "παίξεις" και εσύ μαζί για να μην νομίζεις ότι δεν σε παίζουμε και σένα :new_iloveyou:
Alex Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Εμείς θα παίξουμε μεταξύ μας.... Θα σε πάρουμε μέτα όμως τηλ να έρθεις να "παίξεις" και εσύ μαζί για να μην νομίζεις ότι δεν σε παίζουμε και σένα :new_iloveyou: Εγω παταω με αυτοκινητα εκτος Vag...ο Μητσος ειναι εξαιρεση λογω φιλιας
Velos Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Εγω παταω με αυτοκινητα εκτος Vag...ο Μητσος ειναι εξαιρεση λογω φιλιας :haha4: Δε μεταφέρεις σιγά σιγά τα off topic τώρα μη τα δεί και κανας Πανούλης και μας βάλει χέρι
Alex Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 :haha4: Δε μεταφέρεις σιγά σιγά τα off topic τώρα μη τα δεί και κανας Πανούλης και μας βάλει χέρι Θα τα μεταφερει ο Δημητρης...εγω απεργω
kenzo Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Θα τα μεταφερει ο Δημητρης...εγω απεργω Edited February 15, 2012 by kenzo
Recommended Posts