Jump to content

Recommended Posts

Posted

φιλαρακι κουραγιο και οντος ο σκυλος κατι ξερει..............................φαντασου τι εχεις να τραβηξεις στο δεσιμο.υπομονη!!!!

Posted

αν δυσκολευτεις στο δεσιμο....προσεχε μην καταλη3εις δεμενος με κανενα ομορφο λευκο πουκαμισακι που δενει με λουρια απο πισω.....

Posted

Οταν με το καλό τελειώσεις και το βάλεις μπροστά,θα ξεχάσεις όοοολες τις δυσκολίες

που πέρασες(σεις),στάνταρ!!!

Καλή συνέχεια,θα τα πούμε και απο κοντά,αν με αφησουν οι securiti να περάσω.. :P

Posted

Αντε ρε φιλαρακι υπομονη το κεφαλι κατω και..... :speak_cool:

Υ.Γ εχεις αρχησει και μεταμορφωνεις το μοτερ, αντε και καλα αποτελεσματα ευχομαι!!!

Posted

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά :speak_cool:

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, στο τέλος θα δείξει..

Δημήτρης

Posted

σήμερα θα είμαι αθήνα.πάρε τον alex και έλατε μία βόλτα να σου δείξω τα νέα καλούδια μου να πάρεις ιδέες.

Posted

Θα εισαι στην συναντηση σημερα Μιχαλη?

Posted
Kαλή 'αρχή',καλή συνέχεια και αψογα αποτελέσματα... ;):coffeetime:

Ευχαριστώ φιλαράκι, ξηλώθηκαν όλα και βγήκε το μοτέρ σήμερα, αύριο πάει ρεκτιφιέ :thumbsup:

Για να δούμε...

Δημήτρης

Posted
Για να δούμε...

Δημήτρης

Ναι αντε να τελειωνουμε...@$@$@$@$@$$@@$@$...δημητρη :D

Posted

3ερεις μετα......300 χιλιομετρα εθνικη οδο για ενα καλο στρωσιμο και μετα Πηλιο για στροφιλικια!!

Posted

Λοιπόν για πάμε να δούμε τι έγινε σήμερα :thumbsup:

Μπαίνει το αυτοκίνητο στο συνεργείο και ετοιμάζεται να ξηλωθεί η μηχανή

DSC00099.jpg

Κατέβηκε η μηχανή από το αυτοκίνητο μετά από αρκετή προσπάθεια

DSC00082.jpg

DSC00088.jpg

DSC00087.jpg

Το κουφάρι χωρίς μηχανή :cry::cry:

DSC00084.jpg

και χωρίς εξάτμιση :

DSC00098-1.jpg

Posted

Μπλοκ με καπάκι ετοιμάζονται για αποχωρισμό :

DSC00089.jpg

DSC00090.jpg

DSC00091.jpg

Και η αποστολή εξετελέσθη :

DSC00092.jpg

DSC00095.jpg

και μια φωτό μαζί με το κιβώτιο στο πλάι :

DSC00094.jpg

Αύριο πρωί φεύγει για ρεκτιφιέ επιτέλους. Υπόψιν, ότι τα πιστόνια είναι ελαφρώς oversized που σημαίνει ότι μετά το ρεκτιφιέ ο κυβισμός θα αυξηθεί λιγάκι στα 2080 - 2090 κυβικά..

Δημήτρης

Posted
ο κυβισμός θα αυξηθεί λιγάκι στα 2080 - 2090 κυβικά..

Δημήτρης

Οριστε...τωρα να μιλησω... :D

Ασε γιατι θα μας παρεξηγησουν...ετσι οπως τα λεμε τα 2 μας...

Ακου εκει...2080..2090...

Posted

Μητσαρα μην ξεχασεις (αυριο πρωι-πρωι) να πας να δηλωσεις τον υπερκυβισμο :P γιατι μπορει (αν με περασεις :cry: ) να παω να σε καρφωσω ;) ...

Posted

εμενα παντος μετα τις τελευταιες αλλαγες κανεις δεν θα μπορει να με καρφωσει.Θα φυγει και η κεφαλη που λεει porsche πανω και μπερδευει τους τροχαιους και τα κτεο, και ετσι κανεις δεν θα ξερει οτι το αμαξι εχει μετατροπες!!!!

καρτα καυσαεριων κανεις? Με τον αγραφο βγαζω οποτε θελω. Ειναι θεμα 3 λεπτων αλλαγη στις ρυθμισεις!!! χαχα

end of offtopic!!!

Posted
Μητσαρα μην ξεχασεις (αυριο πρωι-πρωι) να πας να δηλωσεις τον υπερκυβισμο :P γιατι μπορει (αν με περασεις :cry: ) να παω να σε καρφωσω ;) ...

:P:P

Posted

Πάντως, θα σας πω να προβληματιστείτε για το εξής : Ο κινητήρας μου έχει κάνει 36000 χιλιόμετρα αυστηρά με super plus 99 οκτανίων υποτίθεται. Ο θάλαμος καύσης, τα πιστόνια και οι βαλβίδες μου ήταν μαύρα με πολλές επικαθίσεις :knife::knife:

Δηλαδή στα 100000 χιλιόμετρα πως θα ήταν? :unsure:

Απλά το αναφέρω για να μην το ξεχάσω να ανοίξω ένα σχετικό θέμα.. Τώρα που κλείνει το μοτέρ με τα κεραμικά πιστόνια, μπιέλες, μέταλλα και βαλβίδες νατρίου, εκτός του ότι θα αλλάξω μάρκα στη βενζίνη (αμφιβάλλω αν θα έχει τόσο νόημα), θα ψαχτώ να βάζω ένα καθαριστικό 1 φορά το μήνα σε ταξίδι για να διατηρώ τα εσωτερικά σε καλή κατάσταση, μαζί με την pcv με παγίδα αναθυμιάσεων λαδιού που έχω πάρει.. Έσκασα ένα σωρό λ7 σε 100άρα βενζίνη και το αποτέλεσμα ήταν το μοτέρ να είναι σαν να έχει διανύσει τα διπλάσια μην πω τριπλάσια χιλιόμετρα.. Πεταμένα λ7 στην κυριολεξία :thumbsdown::thumbsdown:

Δημήτρης

Posted
Πάντως, θα σας πω να προβληματιστείτε για το εξής : Ο κινητήρας μου έχει κάνει 36000 χιλιόμετρα αυστηρά με super plus 99 οκτανίων υποτίθεται. Ο θάλαμος καύσης, τα πιστόνια και οι βαλβίδες μου ήταν μαύρα με πολλές επικαθίσεις :knife::knife:

Δηλαδή στα 100000 χιλιόμετρα πως θα ήταν? :unsure:

Απλά το αναφέρω για να μην το ξεχάσω να ανοίξω ένα σχετικό θέμα.. Τώρα που κλείνει το μοτέρ με τα κεραμικά πιστόνια, μπιέλες, μέταλλα και βαλβίδες νατρίου, εκτός του ότι θα αλλάξω μάρκα στη βενζίνη (αμφιβάλλω αν θα έχει τόσο νόημα), θα ψαχτώ να βάζω ένα καθαριστικό 1 φορά το μήνα σε ταξίδι για να διατηρώ τα εσωτερικά σε καλή κατάσταση, μαζί με την pcv με παγίδα αναθυμιάσεων λαδιού που έχω πάρει.. Έσκασα ένα σωρό λ7 σε 100άρα βενζίνη και το αποτέλεσμα ήταν το μοτέρ να είναι σαν να έχει διανύσει τα διπλάσια μην πω τριπλάσια χιλιόμετρα.. Πεταμένα λ7 στην κυριολεξία :thumbsdown::thumbsdown:

Δημήτρης

Δημήτρη τι λάδι βάζεις?επίσης είχες κανένα πρόσθετο μέσα?

Posted
Δημήτρη τι λάδι βάζεις?επίσης είχες κανένα πρόσθετο μέσα?

Γνήσιο λάδι AUDI (καλά δεν είναι audi - castrol είναι αλλά έβαζα τέτοιο που το βρίσκεις και πολύ δύσκολα) προδιαγραφών longlife μόνο, χωρίς κανένα απολύτως πρόσθετο Κώστα.

Δημήτρης

Posted

δημητρη, ξεχνα τα καθαριστικα και βαλε ενα ψεκασμο νερου/μεθανολης. Ουτε καν μην τον ρυθμισεις για tuning. ΑΠλα βαλτον να ψεκαζει μια μικρη ποσοτητα. Μολις ξανανοιξεις το μοτερ σου,θα ειναι πεντακαθαρο!

Posted
δημητρη, ξεχνα τα καθαριστικα και βαλε ενα ψεκασμο νερου/μεθανολης. Ουτε καν μην τον ρυθμισεις για tuning. ΑΠλα βαλτον να ψεκαζει μια μικρη ποσοτητα. Μολις ξανανοιξεις το μοτερ σου,θα ειναι πεντακαθαρο!

Έχω πάρει Βασίλη, αλλά με την πλαστική - της πλάκας - εισαγωγή που έχουμε εμείς οι tfsi, άντε να βάλεις με ασφάλεια μπεκ.. Σκέφτομαι να το περάσω μέσω της υποπίεσης, αλλά σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο.

Δημήτρης

Posted

Δημητρη και δικη μου γνωμη απεφυγε τα προσθετα.

Επισης αφου κανεις που κανεις αλλαγες δοκιμασε και τα αντιστοιχα aral λαδια οπως ειχα εγω και το μοτερ ανοιχθηκε και ηταν "καινουριο" ;)

Και το water methanol θα βοηθησει σιγουρα

Posted

Δημητρη εχω γνωστο στα διυλιστηρια και μου εχει πει οτι ολες οι βενζινες, ειτε απλες ειτε super unleaded, βγαινουν απο το ιδιο καζανι... Μετα η εκαστοτε εταιρια βαζει τα δικα της προσθετα... Οι μονες απο τις super αμολυδες οι οποιες και εχουν διαφορα ειναι η Vpower Racing plus και η BP Ultimate που ερχονται απο το εξωτερικο ετοιμες και δεν φτιαχνονται στα δικα μας διυλιστηρια... Επισης μου ειπε οτι η μονη "ελληνικη" βενζινη που τις πλησιαζει σε αποδοση σε σουπερ αμολυβδη ειναι η ΕΚΟ Kinitron...