Jump to content

Recommended Posts

Posted

ρε σύ δημήτρη , το δίνει στον αλέξη για ....στρώσιμο?. Ούτε σεντόνι δεν θα αφήσει πάνω αυτός.....

Το στρωσιμο εχει τελειωσει Μαριε... :biggrinthumb:

Posted

Ελα μην με τεντωνεις πρωινιατικα... :laughing:

Με το νεο δισκοπλατω αν στην αλλαγη κραταει 5500...θα ειναι απλα επιτυχια...Τον λεβιε να σφιξουμε λιγο για ψυχολογικους λογους...λιγο ποιο αντρικο...μου εταξες θα το φροντισεις... :whistling:

Ψάχνω ήδη για shortshift για πάρτη σου..

Δημήτρης

Posted

δημήτρη τι δισκοπλατώ θα βάλεις ? το δικό μου δεν πατινάρει αλλά αποσυμπλέκει σχετικά "ψηλά " , σαν να έχει φάει τα ψωμιά του και δείχνει κάπως να "κουράζεται" στις αλλαγές ψηλά .

έχω γύρω στα 96000 κμ και σκέφτομια μήπως θα έπρεπε να τον αλλάξω προληπτικά , σκέφτομαι τον οργανικό της sachs:

http://www.sachsperformance.com/EU/sachs-race-performance-clutch/audi/a4-8d2/18-75kw-0700-bis-1100/sre-performance-kupplung-set-2.htm

τι λές

Posted

δημήτρη τι δισκοπλατώ θα βάλεις ? το δικό μου δεν πατινάρει αλλά αποσυμπλέκει σχετικά "ψηλά " , σαν να έχει φάει τα ψωμιά του και δείχνει κάπως να "κουράζεται" στις αλλαγές ψηλά .

έχω γύρω στα 96000 κμ και σκέφτομια μήπως θα έπρεπε να τον αλλάξω προληπτικά , σκέφτομαι τον οργανικό της sachs:

http://www.sachsperformance.com/EU/sachs-race-performance-clutch/audi/a4-8d2/18-75kw-0700-bis-1100/sre-performance-kupplung-set-2.htm

τι λές

FX-500 Θα μπει στο αυτοκινητο του δημητρη...ελπιζω να ειναι αρκετα ανθεκτικος...

Γιατι απο αλλα παραδειγματα για τον συγκεκριμενο δισκο π.χ fx-300 δεν ειχαν καλη αποδοση και δεν αντεξαν καθολου...και υπηρξαν δυσλειτουργειςς...

Posted

FX-500 Θα μπει στο αυτοκινητο του δημητρη...ελπιζω να ειναι αρκετα ανθεκτικος...

Γιατι απο αλλα παραδειγματα για τον συγκεκριμενο δισκο π.χ fx-300 δεν ειχαν καλη αποδοση και δεν αντεξαν καθολου...και υπηρξαν δυσλειτουργειςς...

πάντως από διάρκεια αυτοί οι δίσκοι είναι άστα να πάνε .... και πρέπει να έχουν σκληρό πεντάλ , πές στο δημήτρη να ρχίσει προπόνηση στον τετρακέφαλο :smokeing:

Posted

πάντως από διάρκεια αυτοί οι δίσκοι είναι άστα να πάνε .... και πρέπει να έχουν σκληρό πεντάλ , πές στο δημήτρη να ρχίσει προπόνηση στον τετρακέφαλο :smokeing:

Τους θεωρω μουφα δισκους για s3 παντως...ελπιζω στου δημητρη να δουλεψει υποδειγματικα και να βγαλει την δυναμη οπως πρεπει...ενα μειον μα για πολυ μειον ομως ειναι ο θορυβος που κανουν...

Posted

o organic της sachs εχει επισημα αντοχη 520Νm αλλα λενε οτι κραταει και μεχρι 600Νm. Εγω αναγκαστικα με τετοια τουρμπινα πρεπει να σκεφτομαι sinter μετα.... Ας ελπισουμε οτι θα κρατησει προς το παρον το δικο μου...

Παρεπιπτοντος,.... αυτοκινητο και γυναικα δεν δανειζονται λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

Posted (edited)

Παρεπιπτοντος,.... αυτοκινητο και γυναικα δεν δανειζονται λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

Η γυναικα ναι...και δεν σηκωνω κουβεντα.... :new_thumright:

Το αυτοκινητο δανειζεται υπο προυοθεσεις...και αναλογως τι εμπιστοσυνη σου εχει ο φιλος σου... :updown:

Παντως το μοτερ δουλευει ΡΟΛΟΙ...μπραβο στους Δρακακηδες...

Αντε να ερθει η τεταρτη... :whistling:

Edited by @LEX$3
Posted

Και ενώ επέστρεφα από Πάτρα που είχα κατέβει τις προηγούμενες μέρες, ξαφνικά, στα μέσα της εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, έπεσα σε ένα τούμπι - απότομο σαμαράκι, με ταχύτητα και με πλήρες φορτίο.. Το αποτέλεσμα ήταν μια σπασμένη ζάντα. Και ενώ άλλαξα και έβαλα τη ρεζέρβα, συνέχισα το ταξίδι μου, όπου στη συνέχεια διαπίστωσα (αφού είχα γεμίσει σε κάποιο τυχαίο πρατήριο 100άρα) ότι το αυτοκίνητο δεν ανέβαζε πίεση πάνω από 1 bar με τίποτα - εκτός από κάποιες φορές στις 5500 σαλ!! Τα νεύρα μου :ranting2::ranting2:.

Σήμερα πήγα το αυτοκίνητο στα παιδιά στο συνεργείο, όπου διαπιστώθηκε ότι μάλλον λόγω του απότομου χτυπήματος, κατέβηκε λίγο η πολλαπλή με αποτέλεσμα να χάνει πίεση το μοτέρ και στη συνέχεια να αρχίζει να "ξεφυσάει" και να γεμίζει καυσαέρια την χοάνη..

Αφού έγινε η εξαγωγή, αλλάχθηκε η φλάτζα και επανατοποθετήθηκε η εξαγωγή, βγήκα βόλτα να δούμε πως πάει και το αποτέλεσμα το ίδιο δηλαδή σχεδόν δεν τούρμπιζε καθόλου!! :ranting2: Α και ξέχασα : από σφάλματα μηδέν!!

Αφού πήρα και τον the dog και του έπρηξα τα συκώτια, γέμισα ξανά το αυτοκίνητο με καλή βενζίνη από πρατήριο που έχω ξαναβάλει και ενώ έκανα κάποιες βόλτες, ω του θαύματος, άρχισε να ξαναζωντανεύει το μοτέρ!! Σιγά σιγά δηλαδή, ανέβαζε πίεση στην αρχή στις 5000 μετά στις 4500 και μετά στις 4200 1,55 όπως το είχα σετάρει με gain στο boost control 40. Δεν ξέρω αν είναι κάτι άλλο, ή θα επιστρέψει η λειτουργία του όπως πριν, που τούρμπιζε ακριβώς στις 4000, πάντως δεν ήταν τελικά μόνο η εξαγωγή αλλά απ΄ ότι φαίνεται και η βενζίνη..

Ραντεβού την προσεχή Τρίτη με τον Κρίτωνα για να το ελέγξει και να τελειοποιήσει το πρόγραμμα (στέγνωμα και σήκωμα πίεσης δλδ).

Δημήτρης

Posted

Δημήτρη δεν παίζει να είναι θέμα adaptation του εγκεφάλου η επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις;

Τι ζάντες έχεις τώρα επάνω, 19άρες; Αμάν πια μ'αυτούς τους κ...δρομους στην Ελλάδα!!

Μιχάλης

Posted

Και ενώ επέστρεφα από Πάτρα που είχα κατέβει τις προηγούμενες μέρες, ξαφνικά, στα μέσα της εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, έπεσα σε ένα τούμπι - απότομο σαμαράκι, με ταχύτητα και με πλήρες φορτίο.. Το αποτέλεσμα ήταν μια σπασμένη ζάντα. Και ενώ άλλαξα και έβαλα τη ρεζέρβα, συνέχισα το ταξίδι μου, όπου στη συνέχεια διαπίστωσα (αφού είχα γεμίσει σε κάποιο τυχαίο πρατήριο 100άρα) ότι το αυτοκίνητο δεν ανέβαζε πίεση πάνω από 1 bar με τίποτα - εκτός από κάποιες φορές στις 5500 σαλ!! Τα νεύρα μου :ranting2::ranting2:.

Σήμερα πήγα το αυτοκίνητο στα παιδιά στο συνεργείο, όπου διαπιστώθηκε ότι μάλλον λόγω του απότομου χτυπήματος, κατέβηκε λίγο η πολλαπλή με αποτέλεσμα να χάνει πίεση το μοτέρ και στη συνέχεια να αρχίζει να "ξεφυσάει" και να γεμίζει καυσαέρια την χοάνη..

Αφού έγινε η εξαγωγή, αλλάχθηκε η φλάτζα και επανατοποθετήθηκε η εξαγωγή, βγήκα βόλτα να δούμε πως πάει και το αποτέλεσμα το ίδιο δηλαδή σχεδόν δεν τούρμπιζε καθόλου!! :ranting2: Α και ξέχασα : από σφάλματα μηδέν!!

Αφού πήρα και τον the dog και του έπρηξα τα συκώτια, γέμισα ξανά το αυτοκίνητο με καλή βενζίνη από πρατήριο που έχω ξαναβάλει και ενώ έκανα κάποιες βόλτες, ω του θαύματος, άρχισε να ξαναζωντανεύει το μοτέρ!! Σιγά σιγά δηλαδή, ανέβαζε πίεση στην αρχή στις 5000 μετά στις 4500 και μετά στις 4200 1,55 όπως το είχα σετάρει με gain στο boost control 40. Δεν ξέρω αν είναι κάτι άλλο, ή θα επιστρέψει η λειτουργία του όπως πριν, που τούρμπιζε ακριβώς στις 4000, πάντως δεν ήταν τελικά μόνο η εξαγωγή αλλά απ΄ ότι φαίνεται και η βενζίνη..

Ραντεβού την προσεχή Τρίτη με τον Κρίτωνα για να το ελέγξει και να τελειοποιήσει το πρόγραμμα (στέγνωμα και σήκωμα πίεσης δλδ).

Δημήτρης

στους 1.8τ 20v η βενζινη και λιγο μαπα να ηταν δεν επηρεαζε και τοσο. στους tfsi επηρεαζει πολυ αμεσα η κακη ποιοτητα βενζινης.

Posted

Χμμμ...δεν σκεφτηκαμε καθολου την βενζίνη,επαιξε τον ρόλο της.

Τελικά,οντως εχανε Μητσο ε?

τι να πεις,Ελληνικοί δρόμοι!!

Εν αναμονή λοιπόν για Τρίτη,αντε λέμεεε. :biggrinthumb:

Posted

Δημήτρη δεν παίζει να είναι θέμα adaptation του εγκεφάλου η επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις;

Τι ζάντες έχεις τώρα επάνω, 19άρες; Αμάν πια μ'αυτούς τους κ...δρομους στην Ελλάδα!!

Μιχάλης

Ναι Μιχάλη έτσι ελπίζω, θα κάνω και ένα reset στα fuel trims μήπως επιταχύνω το adaptation.. Μακάρι να είναι και αυτό διότι ξενέρωσα.

Δυστυχώς 19άρες φοράω..

Δημήτρης

Posted

Ναι Μιχάλη έτσι ελπίζω, θα κάνω και ένα reset στα fuel trims μήπως επιταχύνω το adaptation.. Μακάρι να είναι και αυτό διότι ξενέρωσα.

Δυστυχώς 19άρες φοράω..

Δημήτρης

Σημερα θα τα επιταχυνουμε ολα...θα περασουμε μια απο Α.Ο...και μετα κατηφοριζουμε... :new_iloveyou:

Posted

Δυστυχώς 19άρες φοράω..

Δημήτρης

κάτι ξέρω εγώ πού αφήνω τις 17άρες επάνω...... μικρές στο μάτι , μεγάλες στο...

Posted

Δημήτρης

Αχ βρε Μητσαρα τι επαθες ρε φιλο:cry:

Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα και καλα κουραγια...Τι να κανεις ρε φιλε δυστηχος ετσι ειναι οι 19αρες σε σχεση με τους κωλοδρομους που εχουμε(κατι ξερω και εγω:cry:)...

Posted

Ευτυχώς όλα καλά τελικά. Προφανώς ήταν η βενζίνη σε συνδυασμό με την απώλεια καυσαερίων στο μηχανοστάσιο, λόγω της πολλαπλής.. Σήμερα κάναμε δοκιμές με Αλέξανδρο και Σόκι και ευτυχώς όλα επανήλθαν!!:whoohoo::whoohoo:

Συμπέρασμα : Αν έχετε κάποιο θέμα με μοτέρ, επιμείνετε να μπουν μέσα ο Αλεξ και ο Σόκι και όλα θα πάνε καλά:new_lol:

:new_iloveyou::new_iloveyou:

Αντε και από Τρίτη τα επόμενα..

Δημήτρης

Posted (edited)

Εγω θα αναφερθω σε μια M3E92 λευκη 420 αλογων που δεν πατησε ουτε μια φορα οταν την προκαλεσαμε να δουμε διαφορες...ουτε μια φορα δεν ανοιξε ο αχρηστος και ηταν και νεαρος... :ranting2:

Edited by @LEX$3
Posted

Τα νέα έχουν ως εξής : Το μοτέρ είναι οριακά στο 1,65 - 1,70 διότι στεγνώνει η μαμά πίσω αντλία (μόνο 2,1 bar), η δε αναλογία αέρα καυσίμου είναι σωστή πλέον (11.5 - 11.7) και άρα πρέπει να ανεβάσω πίεση. Θα βάλω την aftermarket που έχω πάρει και θα κάνουμε δοκιμές με τον Κρίτωνα για να σηκώσω 2 + bar.. Πάντως ακόμα και στο 1.7 για λίγο που το πήγα και με τσιτωμένη τη πίσω αντλία, έχει μεγάλη διαφορά :biggrinthumb:

Η τουρμπίνα με την αύξηση της πίεσης αυξάνει σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο την δύναμη του αυτοκινήτου.. Στα 1,9 bar ο Κρίτωνας υπολογίζει 480++

Θα ανεβάσω βιντεάκι προσεχώς με 1,65 να μου πείτε τη γνώμη σας και την επόμενη εβδομάδα που θα βάλω και την αντλία και δίσκο, θα δούμε διαφορές. Το θέμα βέβαια είναι ότι θα είναι ψιλοπατέντα και θέλει ψάξιμο, ωστόσο δεν βιάζομαι ούτε και απογοητεύομαι, θα τη βρώ τη λύση!!

(Να σας πω ότι μπήκα σε preorder list για μια πολλαπλή εισαγωγής από Αμερική, αλλά και για ένα άλλο τούρμπο που φροντίζει ο the dog)

Δημήτρης

Posted

Δημητρη, απο το 1.9bar στο 2.1 ή 2,2 που θελεις να πας, ποσο νομιζεις οτι θα δεις διαφορα στα αλογα? Γιατι μη ξεχνας οτι εκει ψηλα πιθανον το αβανς να πεσει παραπανω για να μην εχεις πυρακια, και το μιγμα να γινει επισης πιο πλουσιο.Αρα μπορει να εχεις την πιεση αλλα να δεις το πολυ 10 αλογα παραπανω. Αξιζει?

Posted

Δημητρη, απο το 1.9bar στο 2.1 ή 2,2 που θελεις να πας, ποσο νομιζεις οτι θα δεις διαφορα στα αλογα? Γιατι μη ξεχνας οτι εκει ψηλα πιθανον το αβανς να πεσει παραπανω για να μην εχεις πυρακια, και το μιγμα να γινει επισης πιο πλουσιο.Αρα μπορει να εχεις την πιεση αλλα να δεις το πολυ 10 αλογα παραπανω. Αξιζει?

Δεν ξέρω Bill, απλά επειδή θα δουλέψω και το water/meth σκέφτομαι ότι θα βοηθήσει να ανέβω εκεί έστω για λίγο ανεβάζοντας αβάνς. Αν είναι μόνο 10 άλογα διαφορά δεν το συζητώ δεν θέλω να φυσήξω τόσο πολύ χωρίς κέρδος :g:

Θα δείξει..

Δημήτρης

Posted

Θα ανεβάσω βιντεάκι προσεχώς με 1,65 να μου πείτε τη γνώμη σας

Δημήτρης

την γνωμη μας θες η να μας αρρωστησεις παλι ρε φιλε????? δειξε λιγο ελεος....... :S:S:S:S:S:S

Posted

το water meth θα σου ελεγα να μην το χρησιμοποιησεις στο 100% των δυνατοτητων του για να ανεβασεις πολυ αβανς. Κυριως για να μειωνεις την θερμοκρασια εισερχομενου αερα. Ο λογος ειναι γιατι οσο καλα και αν 1 μπεκ ψεκαζει νερο μεσα στην εισαγωγη, υπαρχει παντα ο φοβος να μην πηγαινει η ιδια ποσοτητα σε ολους τους κυλινδρους και να εχεις knock εστω και ελαχιστο.

Καντο για δοκιμη, αλλα και εγω για λογους ασφαλειας, δεν το χρησιμοποιω προς το παρον.

Posted

Καντο για δοκιμη, αλλα και εγω για λογους ασφαλειας, δεν το χρησιμοποιω προς το παρον.

Aν έχω αποτέλεσμα σοβαρό, θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα Βασίλη - το έχω ήδη και κάθεται σπίτι..

Δημήτρης