simon a4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Αντε ρε φιλαρακι επιτελους.Ολα να πανε καλα να το χαρεις επιτελους το θηριο!
mariosA4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 πολύ καλη φαίνεται φίλε , καλορίζικη και καλά 2μπαρα
Aristos Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 (edited) Μητσάκο... Πραγματικά ανυπομονω να δω τι πιεση θα ανεβασει. Θα τα πούμε το βραδυ λέμεεε. Edited December 1, 2009 by Aristos
PanoulisTheTroll Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Κάποιος με γκαντέμιασε μάλλον.. Που να του καει το βιντεο...... Αντε επιτελους Δημητρη..... να δουμε τα πολυποθητα αποτελεσματα.....
lekoS3 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Αντε αντε καλως ορισε η αντλιουλα! Καλοριζικη φιλε και μακαρι να εχεις τα αναμενωμενα αποτελεσματα να τελειωνεις!!!
Dimitris_Kon Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 (edited) Ευχαριστώ βρε παιδάκια!! Σήμερα στο συνεργείο βγήκε η πεταλούδα η οποία παρουσιάζει αυτή τη κατάσταση : Όπως βλέπετε, λείπει το μισό κομμάτι της (!!!) αλλά και όλη έχει συρρικνωθεί και δεν εφαρμόζει.. Και η πλάκα ότι στα tfsi είναι η μοναδική που είναι από πλαστικό και όχι από μέταλλο. Πανίκο, κοίταξε σε παρακαλώ, πρέπει να κάνει η πεταλούδα από tuareg, αλλά δεν ξέρω αν έχει τον ίδιο μηχανισμό. Άκου πλαστική πεταλούδα Συνεχίζω με τσιμούχα στροφάλου που έπρεπε να αλλαχθεί και ένας έλεγχος στα κολάρα Και μια φωτό από ψηλά : Επίσης, τα ρουλεμάν του δυναμό τα έχουν παίξει και θέλουν αλλαγή όπως και ο οδηγός του, όπερ σημαίνει αλλαγή δυναμό ήτοι 650 ευρώ.. Αργότερα μάλλον θα το αλλάξω, διότι έχω και τα 420 ευρώ της πεταλούδας που να με πάρει Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Μανώλη και Νίκο Δρακάκη που πραγματικά το εξετάζουν το αυτοκίνητο με τρομερή λεπτομέρεια και προσοχή. Ευτυχώς δλδ.. Δημήτρης Edited December 1, 2009 by dimitris A4TFSIQ
The Dog Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 (edited) Αστο.. Θα στείλω να βάλεις την δικιά μου. S4 B5. Το bolt pattern ειναι το ίδιο(65x65),οποταν βιδώνει κατεύθυναν, άλλα η πεταλούδα είναι 70mm αντι 65mm του stock. Αρα καλύτερη και το κυριότερο μεταλλική. Θέλει μόνο αλλαγή στην πολικότητα ,μιας και η δικιά σου ανοίγει ανάποδα. Για τον δυναμό τι να πω...Το έλιωσες το καημένο το αμάξι.. Το μισό κομμάτι της πλαστικής πεταλούδας που πήγε? Edited December 1, 2009 by The Dog
Dimitris_Kon Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Αστο.. Θα στείλω να βάλεις την δικιά μου. S4 B5. Το bolt pattern ειναι το ίδιο(65x65),οποταν βιδώνει κατεύθυναν, άλλα η πεταλούδα είναι 70mm αντι 65mm του stock. Αρα καλύτερη και το κυριότερο μεταλλική. Θέλει μόνο αλλαγή στην πολικότητα ,μιας και η δικιά σου ανοίγει ανάποδα. Για τον δυναμό τι να πω...Το έλιωσες το καημένο το αμάξι.. Το μισό κομμάτι της πλαστικής πεταλούδας που πήγε? Επάνω διπλωμένο πίσω είναι!! Κάτι κομματάκια ψάχνω.. Δημήτρης
Aristos Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Το μισό κομμάτι της πλαστικής πεταλούδας που πήγε? Αυτο ακριβως αναρωτηθηκα και τον ρωτησα και εγω...αλλά πάλι καλά που το βρηκε. Πραγματικά κουλό να έχει πλαστικη πεταλούδα,ποιος ο λόγος να μην την εχουν φτιάξει μεταλική ρε παιδιά?
COSTAS S3 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Δημήτρη αυτό πώς έγινε?και πώς δούλευε? δεν έχω καναδεί κάτι παρόμοιο.Αλλά τα κομματάκια άστα βγήκαν ατμοποιημένα από την εξάτμιση
mariosA4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 περίεργη όρεξη έχει τωρα τελευταία το αμάξι σου ρε φίλε. Ακου εκεί να τρώει .... πεταλούδες και για επιδόρπιο τι θέλει .... βασιλικό πολτό?
Dimitris_Kon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 περίεργη όρεξη έχει τωρα τελευταία το αμάξι σου ρε φίλε. Ακου εκεί να τρώει .... πεταλούδες και για επιδόρπιο τι θέλει .... βασιλικό πολτό? Ξέρω γω βρε Μαρίνο μου? Τελείωσε το αυτοκίνητο σήμερα και όλα οκ, εκτός από την αντλία. Ο λόγος είναι ότι η υποδοχή για την έξοδο καυσίμου, έχει μικρότερο λίγο σωληνάκι μέχρι το φίλτρο καυσίμου, σε σχέση με το δικό μου και έτσι παραγγέλθηκε το γνήσιο και σωστό σωληνάκι - το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει και θα έρθει αεροπορικώς από Γερμανία Δευτέρα.. Δημήτρης
strivis Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Αντε λιγο εμεινε να τελειοποιηθει το εργαλειο!!!Και μετα...
A80Avant Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 αιντε να δουμε, λιωνεις πεταλουδες, πεταλωνεις τζιτζικια, στον δρομο να δουμε τι κανεις!!!! και εις ανωτερα!!!
Dimitris_Kon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 αιντε να δουμε, λιωνεις πεταλουδες, πεταλωνεις τζιτζικια, στον δρομο να δουμε τι κανεις!!!! και εις ανωτερα!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω λυπηθεί καθόλου! Ανοίγω παντού και πάντα Bill!! Δημήτρης
A80Avant Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 εεετσι πρεεεπει εγω παλι ανοιγω σε αυτους που αντιμιλανε! σε αλλους απλα δεν ασχολουμαι!
Aristos Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω λυπηθεί καθόλου! Ανοίγω παντού και πάντα Bill!! Δημήτρης To εχουμε διαπιστωσει αυτο μεγαλε,ανοιγεις ακομα και με ΚΟ4, δεν υπάρχει λογος,τα εχουμε ξαναπει.. Αντε παλικαρι μου,περιμενουν πολλοι στην ουρα και που ακομα απορουν... (Δενα θα κρατηθω,αυτο ειναι σιγουρο)
Dimitris_Kon Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 To εχουμε διαπιστωσει αυτο μεγαλε,ανοιγεις ακομα και με ΚΟ4, δεν υπάρχει λογος,τα εχουμε ξαναπει.. Αντε παλικαρι μου,περιμενουν πολλοι στην ουρα και που ακομα απορουν... (Δενα θα κρατηθω,αυτο ειναι σιγουρο) Καλά έχω κάνει λίστα! Εντωμεταξύ, θα πέσει και η θερμοκρασία και θα ανέβουν οι πιέσεις. Τι έχει να γίνει.. Δημήτρης
Aristos Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ξεθαβουμε τσεκουρι???? Αυτο απο Δευτερα...μεχρι τοτε και η σφεντονα του κάνει.
varaderum Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 (edited) Αντε με το καλό να ξεμπερδεύεις Δημήτρη. Λίγο έμεινε! Και μετά .. Edited December 3, 2009 by varaderum
Dimitris_Kon Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Αντε με το καλό να ξεμπερδεύεις Δημήτρη. Λίγο έμεινε! Και μετά .. Ευχαριστώ πολύ George! Σήμερα έδωσα την παλιά πεταλούδα για να γίνει custom κατασκευή με μεταλλικό πορτάκι και μεγαλύτερης διαμέτρου σχηματισμού V 70mm. H τιμή της ανέρχεται περίπου στα 750 ευρώ, θα την βάλω διότι δεν βλέπω να αντέχει και αυτή που έβαλα.. Δημήτρης
mariosA4 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 (edited) Ευχαριστώ πολύ George! Σήμερα έδωσα την παλιά πεταλούδα για να γίνει custom κατασκευή με μεταλλικό πορτάκι και μεγαλύτερης διαμέτρου σχηματισμού V 70mm. H τιμή της ανέρχεται περίπου στα 750 ευρώ, θα την βάλω διότι δεν βλέπω να αντέχει και αυτή που έβαλα.. Δημήτρης ρε δημήτρη τι το θές το πορτάκι και το βάζεις ? Εγώ στη θέση σου θα έβαζα κουνουπιέρα με τις μεγάλες τρύπες.. Edited December 3, 2009 by mariosA4
Dimitris_Kon Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Καιρό έχω να γράψω.. - Παραγγέλθηκε πεταλούδα μεταλλική 70 mm και σε μερικές ημέρες θα είναι έτοιμη - Παραγγέλθηκε το σωληνάκι επιστροφής της αντλίας, καθώς όταν πήγα στον Αρίστο να την βάλω, διαπιστώσαμε ότι είναι διαφορετικό και της επιστροφής! - Αγοράστηκαν μπεκ bosch motorsport και τα περιμένω - Παραγγέλθηκαν δίσκος custom, καθώς πάλι τα έπαιξε και αυτός που είχα βάλει (1000 ευρώ για πέταμα!!), σκάστρα AWE που έβγαλε για τα BT tfsi και μεγαλύτερες σωληνώσεις από και προς το IC. - Το water meth μου το ζήτησαν και το έδωσα, οπότε παράγγειλα άλλο.. Δημήτρης
Recommended Posts