simon a4 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Όντως βρήκα τακάκια ferodo 2500 για τα 8πίστονα και οφείλω να ευχαριστήσω τον Αντρίκο που μεσολάβησε, έψαξε και τα βρήκε, όπως και το μέλος Τάσο (groupa) που μου τα προμήθευσε.. Υγρά αγοράστηκαν και λογικά μέχρι την Παρασκευή θα σας πω εντυπώσεις Μετά καπάκι για 2.2 σταθερό, μαζί με το δίσκο που τον περιμένω από μέρα σε μέρα.. Δημήτρης :whoohoo: :whoohoo: :whoohoo:
antrikos13 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 (edited) Μετά καπάκι για 2.2 σταθερό, μαζί με το δίσκο που τον περιμένω από μέρα σε μέρα.. Δημήτρης Θα παρω τα pumbers μου...2,4 over και βολτα μεγαλε!!!! Edited March 22, 2010 by antrikos13
lekoS3 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Όντως βρήκα τακάκια ferodo 2500 για τα 8πίστονα και οφείλω να ευχαριστήσω τον Αντρίκο που μεσολάβησε, έψαξε και τα βρήκε, όπως και το μέλος Τάσο (groupa) που μου τα προμήθευσε.. Υγρά αγοράστηκαν και λογικά μέχρι την Παρασκευή θα σας πω εντυπώσεις Μετά καπάκι για 2.2 σταθερό, μαζί με το δίσκο που τον περιμένω από μέρα σε μέρα.. Δημήτρης Εχε χαρη που το S μου ειναι σε ακινησια... Τυχερος εισαι... Κοιτα να το χαρεις μεχρι να φτιαχτει ο υπερ-πυραυλος μου, γιατι μετα θα ξενερωσεις!!!
Dimitris_Kon Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Εχε χαρη που το S μου ειναι σε ακινησια... Τυχερος εισαι... Κοιτα να το χαρεις μεχρι να φτιαχτει ο υπερ-πυραυλος μου, γιατι μετα θα ξενερωσεις!!! Αν και offtopic, σου έχω πει και σε άλλες συζητήσεις, ότι το δικό σου πάει πάρα πολύ καλά, για τα πράγματα που έχει πάνω και απ΄ ό,τι ξέρω, το έχεις δει και εσύ στο δρόμο με άλλα και θεωρητικά πιο δυνατά Γιαννάκη Δημήτρης
Kritonas Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 (edited) Όντως βρήκα τακάκια ferodo 2500 για τα 8πίστονα και οφείλω να ευχαριστήσω τον Αντρίκο που μεσολάβησε, έψαξε και τα βρήκε, όπως και το μέλος Τάσο (groupa) που μου τα προμήθευσε.. Υγρά αγοράστηκαν και λογικά μέχρι την Παρασκευή θα σας πω εντυπώσεις Μετά καπάκι για 2.2 σταθερό, μαζί με το δίσκο που τον περιμένω από μέρα σε μέρα.. Δημήτρης Δημητρη , προχωρα με φρενα , κλπ . γιατι εχω "αγριες" διαθεσεις , σε προειδοποιω ... !!! Σε λιγο , δεν θα ειναι και τιποτα σπουδαιο να βλεπουμε 500+ΗΡ στα TFSI , αλλοι ετοιμαστηκαν , αλλοι ετοιμαζονται πυρετωδως ... !!! Προβλεπεται χαμος στις "αθηναϊκες πιστες" - και οχι μονο - το 2010 !!! Edited March 26, 2010 by Kritonas
Dimitris_Kon Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Δημητρη , προχωρα με φρενα , κλπ . γιατι εχω "αγριες" διαθεσεις , σε προειδοποιω ... !!! Σε λιγο , δεν θα ειναι και τιποτα σπουδαιο να βλεπουμε 500+ΗΡ στα TFSI , ετοιμαζονται πολλοι ... !!! Πιο άγριες από μένα αποκλείεται, έχω ήδη κλείσει για δοκιμή και άλλο turbo μεγάλε. Επιπλέον, πήρα valve springs, spring seats, Ti retainers και Lifter shims, για στροφάρισμα 8200 + Κανόνισε το θέμα τροφοδοσίας και άσε τα άλλα πάνω μου Αύριο λογικά θα το βγάλω με τα δισκόφρενα κομπλέ.. Δημήτρης
TASOS_GTC Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Τι φρένα έβαλες φίλε Δημήτρη ? Αν κατάλαβα καλά ... μπροστά 8πίστονα RS4 με δίσκο ? ... και πίσω ?
Dimitris_Kon Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Τάσο κοίτα πιο πίσω http://forum.audisportsclub.gr/index.php?/topic/7508-my-project-%CE%B14-20tfsi-400-450-whp/page__st__1020 Δημήτρης
Kritonas Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Πιο άγριες από μένα αποκλείεται, έχω ήδη κλείσει για δοκιμή και άλλο turbo μεγάλε. Επιπλέον, πήρα valve springs, spring seats, Ti retainers και Lifter shims, για στροφάρισμα 8200 + Κανόνισε το θέμα τροφοδοσίας και άσε τα άλλα πάνω μου Αύριο λογικά θα το βγάλω με τα δισκόφρενα κομπλέ.. Δημήτρης Δημητρη , ειμαι ετοιμος απο τροφοδοσια . Ολα τα θεματα εχουν λυθει εδω και καιρο ! Σημερα ειδα "χαλαρα" 518ΗΡ @ ΜΑΗΑ με 200αρι TFSI , και ο περιορισμος ηταν το turbo και οχι η τροφοδοσια . Οσον αφορα στην τουρμπινα σου , ακι η δικια σου με 82αρι μαντεμι ειναι πολυ καλη λυση ( αληθεια τι θα βαλεις ? )! Αλλα το πιο σημαντικο πραγμα που κανεις για το μοτερ , ειναι οτι ασχολεισαι με το valve train . Αυτο ειναι το κλειδι για στροφαρισμα . Και μεγαλο τουμρπο χωρις στροφαρισμα , δεν αξιζει να χρησιμοποιειται , γιατι το power band ειναι πολυ μικρο . Βγαλτο εξω , στρωσε το δισκο και ξεκιναμε ευθυς αμεσως ! !!!
Dimitris_Kon Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Έχω αλλάξει βαλβίδες με μεγαλύτερες, έχω βάλει τσιμούχες εφαρμογών dragster και έχω κάνει και ροική. Μόλις πριν κανα μήνα βγήκαν αυτά που έγραψα παραπάνω, τα πήρα και θα τα βάλω (εκκεντροφόρους μόνο ΔΕΝ θα αλλάξω - δεν έχουν δώσει καλά δείγματα οι schrick). Αφού πρώτα ξεζουμίσεις την 3076, πάμε για δοκιμή μια custom της COMP και έχω και μια πρόταση για ΗΤΑ 3582 με 1.06 εξαγωγή. Το καλό είναι ότι με το v band, μπορώ εύκολα να τις αλλάζω Δημήτρης
tasosS3 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Καλα και με "πλακακι" να ηταν παλι θα τις αλλαζες ρε μαστορα
Dimitris_Kon Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Καλα και με "πλακακι" να ηταν παλι θα τις αλλαζες ρε μαστορα Χαχαχα ναι! Αλλά είναι μεγαλύτερος μπελάς μάστορα! Ενώ τώρα θα φάει χωσέ ο Αρίστος μαζί με τον Μπάμπη και όλα μια χαρά Τάσο!! Δημήτρης
Kritonas Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Έχω αλλάξει βαλβίδες με μεγαλύτερες, έχω βάλει τσιμούχες εφαρμογών dragster και έχω κάνει και ροική. Μόλις πριν κανα μήνα βγήκαν αυτά που έγραψα παραπάνω, τα πήρα και θα τα βάλω (εκκεντροφόρους μόνο ΔΕΝ θα αλλάξω - δεν έχουν δώσει καλά δείγματα οι schrick). Αφού πρώτα ξεζουμίσεις την 3076, πάμε για δοκιμή μια custom της COMP και έχω και μια πρόταση για ΗΤΑ 3582 με 1.06 εξαγωγή. Το καλό είναι ότι με το v band, μπορώ εύκολα να τις αλλάζω Δημήτρης Καλυτερα , Δημητρη , που δεν αλλαζεις εκκεντροφορους . Ετσι κι αλλιως και οι ΟΕΜ ειναι καλοι για στροφαρισμα μεχρι 8000σαλ , με μεγαλο τουρμπο . 1.06 A/R στο μαντεμι εξαγωγης ειναι υπερβολικο νουμερο για 2λιτρο μοτερ . Και με 0.82 με τοσο μεγαλο αξονα , η διαφορα σε ισχυ ψηλα θα ειναι απο ελαχιστη εως καθολου , ενω θα τουμρμπισει σε πιο λογικες σαλ . Παντως αν βρεις ενα μαντεμι 0.82 για την 3076 , να με θυμηθεις οτι δεν θα την αλλαξεις . Με 2,2bar ct , θα εχεις 400+ gr/sec αερα , αρα επαρκει για 540-550ΗΡ με "καλες" ρυθμισεις . Δεν χρειαζεται και παραπανω , εκτος και αν εχεις πραγματικα πολυ αγριες διαθεσεις και θες το "ΤΕΡΜΑ". Υπαρχει ενα μπλε S3 που θα βγει σε λιγο , που πραγματικα οι λυσεις που εχουν εφαρμοστει ειναι τρομακτικες κυριολεκτικα ( 8-μπεκο , GT35 , κλπ , κλπ ) και αξιζουν παρουσιασης . Σου λεω θα γινει κολαση εφετος με τα ΒΤ TFSI ...
Dimitris_Kon Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Καλυτερα , Δημητρη , που δεν αλλαζεις εκκεντροφορους . Ετσι κι αλλιως και οι ΟΕΜ ειναι καλοι για στροφαρισμα μεχρι 8000σαλ , με μεγαλο τουρμπο . 1.06 A/R στο μαντεμι εξαγωγης ειναι υπερβολικο νουμερο για 2λιτρο μοτερ . Και με 0.82 με τοσο μεγαλο αξονα , η διαφορα σε ισχυ ψηλα θα ειναι απο ελαχιστη εως καθολου , ενω θα τουμρμπισει σε πιο λογικες σαλ . Παντως αν βρεις ενα μαντεμι 0.82 για την 3076 , να με θυμηθεις οτι δεν θα την αλλαξεις . Με 2,2bar ct , θα εχεις 400+ gr/sec αερα , αρα επαρκει για 540-550ΗΡ με "καλες" ρυθμισεις . Δεν χρειαζεται και παραπανω , εκτος και αν εχεις πραγματικα πολυ αγριες διαθεσεις και θες το "ΤΕΡΜΑ". Υπαρχει ενα μπλε S3 που θα βγει σε λιγο , που πραγματικα οι λυσεις που εχουν εφαρμοστει ειναι τρομακτικες κυριολεκτικα ( 8-μπεκο , GT35 , κλπ , κλπ ) και αξιζουν παρουσιασης . Σου λεω θα γινει κολαση εφετος με τα ΒΤ TFSI ... Θα την αλλάξω για δοκιμή, θέλω να δω διαφορές σε powerband και σε τρόπο απόδοσης. Για να δούμε.. Δημήτρης
Aristos Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Μου φτιάξατε την μέρα πρωι πρωι...αρκεί όλα αυτά να γίνουν πράξη. Μην καθυστερούμε όμως γιατί λόγω ηλικίας με πιάνει πάρκισον και δεν θα μπορώ να λύνω κολιέδες v band.... . Mητσάρα,επειδή δεν έχω πάρει μοτέρ για την σούβλα,θα χρειαστώ το μοτέρ σου, το αρνι είναι μεγάλο και θέλει 8000στροφές για να ψυθεί...
tasosS3 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Μου φτιάξατε την μέρα πρωι πρωι...αρκεί όλα αυτά να γίνουν πράξη. Μην καθυστερούμε όμως γιατί λόγω ηλικίας με πιάνει πάρκισον και δεν θα μπορώ να λύνω κολιέδες v band.... . Mητσάρα,επειδή δεν έχω πάρει μοτέρ για την σούβλα,θα χρειαστώ το μοτέρ σου, το αρνι είναι μεγάλο και θέλει 8000στροφές για να ψυθεί...
Kritonas Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Μου φτιάξατε την μέρα πρωι πρωι...αρκεί όλα αυτά να γίνουν πράξη. Μην καθυστερούμε όμως γιατί λόγω ηλικίας με πιάνει πάρκισον και δεν θα μπορώ να λύνω κολιέδες v band.... . Mητσάρα,επειδή δεν έχω πάρει μοτέρ για την σούβλα,θα χρειαστώ το μοτέρ σου, το αρνι είναι μεγάλο και θέλει 8000στροφές για να ψυθεί... Aριστο , τα 500+ΗΡ ειναι πλεον τυπικη διαδικασια ... ειδικα στο μοτερ του Δημητρη , που ειναι ισως το πληρεστερο TFSI στην Ελλαδα απο θεμα parts κινητηρα . Οσο για τη σουβλα , αν σκεφτεσαι να το χρησιμοποιησεις θα χρειαστεις μειωτηρα με σχεση μεταδοσης 200:1 , δεν ξερω ομως αν τα 12000+kgrm ροπη που θα εχει ο αξονας της σουβλας επαρκουν για να τη γυρισουν !!!
Aristos Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Aριστο , τα 500+ΗΡ ειναι πλεον τυπικη διαδικασια ... ειδικα στο μοτερ του Δημητρη , που ειναι ισως το πληρεστερο TFSI στην Ελλαδα απο θεμα parts κινητηρα . Οσο για τη σουβλα , αν σκεφτεσαι να το χρησιμοποιησεις θα χρειαστεις μειωτηρα με σχεση μεταδοσης 200:1 , δεν ξερω ομως αν τα 12000+kgrm ροπη που θα εχει ο αξονας της σουβλας επαρκουν για να τη γυρισουν !!! Οπότε θα σε χρειαστώ για επιτόπου προγραμματισμό...
tasosS3 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Μητσο μην ψαχνεις "τσαμπα" i am your man 6262 Billet Wheel & 6765 Billet Wheel αντε γεια.... Τα υπολοιπα δεν κανουν ουτε για σεσουαρ.... υγ ....το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον ...... που θα παει θα γυρισει και για μας
Dimitris_Kon Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Μητσο μην ψαχνεις "τσαμπα" i am your man 6262 Billet Wheel & 6765 Billet Wheel αντε γεια.... Τα υπολοιπα δεν κανουν ουτε για σεσουαρ.... υγ ....το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον ...... που θα παει θα γυρισει και για μας Συμφωνώ μεγάλε, αν και αυτό που σου έχω εδώ με την ΗΤΑ δεν θα με χάλαγε : ΗΤΑ 034 Δημήτρης
Aristos Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Συμφωνώ μεγάλε, αν και αυτό που σου έχω εδώ με την ΗΤΑ δεν θα με χάλαγε : ΗΤΑ 034 Δημήτρης Αντε γεια!!!
tasosS3 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 (edited) Μητσο μην σε στενοχωρησω αλλα δεν εντυπωσιαστηκα καθολου φιλε. Το video και η εισαγωγη του αλλα και το στησιμο του αυροκινητου (εκτος ζαντες) ειναι πολυ καλος προλογος αλλα δυστυχως καθολου καλο Traction και χρονος απογοητευτικος εντελως + χαλια ταχυτητα εξοδου. Για βολτας καλο ειναι αλλα για youtube μετριο Σου παραθετω ενα 10.9 sec πολυ χαλαρο με τα παντα στοκ (διαβασε επανω info) 6262+3 in ic+cams Tο αυτοκινητο ειναι πληρες με λαστιχα δρομου+αεροτομες+στοκ σασμαν κλπ Υποψιν αυτο δεν ειναι τπτ.... Edited March 27, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
Dimitris_Kon Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 (edited) Μητσο μην σε στενοχωρησω αλλα δεν εντυπωσιαστηκα καθολου φιλε. Το video και η εισαγωγη του αλλα και το στησιμο του αυροκινητου (εκτος ζαντες) ειναι πολυ καλος προλογος αλλα δυστηχως καθολου καλο Traction και χρονος απογοητευτικος εντελως + χαλια ταχυτητα εξοδου. Για βολτας καλο ειναι αλλα για youtube μετριο Σου παραθετω ενα 10.9 sec πολυ χαλαρο με τα παντα στοκ (διαβασε επανω info) 6262+3 in ic+cams Tο αυτοκινητο ειναι πληρες με λαστιχα δρομου+αεροτομες+στοκ σασμαν κλπ Υποψιν αυτο δεν ειναι τπτ.... Φιλαράκι σιγά μην στεναχωρηθώ! Το βίντεο το έβαλα για το τούρμπο της ΗΤΑ και το αυτοκίνητο εδώ είναι στο στρώσιμο.. Έχει κατέβει ήδη στα χαμηλά 9άρια και από δύναμη check this out : Δημήτρης Edited March 27, 2010 by dimitris A4TFSIQ
Dimitris_Kon Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Για το πασχα ειναι special Λιώνωω χαχαχαχαχααχα!!! Δημήτρης
Recommended Posts