Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δημητρη τελικα καλα σου ελεγα οτι επρεπε να βαλεις μεγαλυτερα φρενα!!!Βλεπεις οτι τα 380 ειναι πολυ μικρα! :sHa_sarcasticlol::sHa_comfort:

Posted (edited)

Πάλι καλά που στα έλεγα απο το τηλέφωνο γιατί μαντάρα θα τα έκανες... :sHa_sarcasticlol:

Απο που πήρες σημα για τις στροφές? :sCo_hmmthink:

Edited by Aristos
Posted (edited)

Να προσθέσω, ότι για την αφαίρεση του καλύματος του εγκεφάλου πρέπει να βγει και ο αριστερός υαλοκαθαριστήρας..

Δημήτρης

Edited by L3g3nd
Posted (edited)

Κλείνω το κουτί του εγκεφάλου, αφού έχω περάσει τις γραμμές, μέσα από το στεγανωτικό υλικό..

Δεν έβγαλα μια φωτό στο τέλος, έχω αφήσει τον άγραφο έξω ανοικτό για τον προγραμματισμό του. Μετά θα μπει και αυτός μέσα, καθώς δεν χρειάζεται επίβλεψη..

Δημήτρης

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ : Οι απόψεις που εκτίθενται στην παρούσα ενότητα (ή στις παρακάτω ενότητες) σε σχέση με αντιμετώπιση και επίλυση κάθε μορφής βλάβης, είναι θεωρητικές, δεν έχουν επιβεβαιωθεί, δεν έχουν διαγνωστεί σε εξειδικευμένο και ελεγχόμενο συνεργείο και κατα συνέπεια η χρησιμοποίηση και υιοθέτησή τους, μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Για τους λόγους αυτούς το Audisportclub συνιστά την αντιμετώπιση πάσης μορφής βλαβών και προβλημάτων σε νόμιμο εξειδικευμένο συνεργείο και σε κάθε περίπτωση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις πιο πάνω εκτιθέμενες στο forum απόψεις. Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από το προσωπικό μου αρχείο και ό,τι περιγράφω πρέπει να γίνει από νόμιμο και εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολογείο και μηχανολογικό συνεργείο.

Edited by L3g3nd
Posted

ωραιος.. αντε να αρχιζει ο ψεκασμος!!!

τωρα απλα θα ανεβαζετε πιεση και θα βλεπετε αν το μιγμα στον λαμδα φτανει στα σημεια που θελετε?

Posted

ωραιος.. αντε να αρχιζει ο ψεκασμος!!!

τωρα απλα θα ανεβαζετε πιεση και θα βλεπετε αν το μιγμα στον λαμδα φτανει στα σημεια που θελετε?

Ναι Bill, μαζί με έλεγχο πίεσης στη μπεκιέρα :sHa_thumbsup2::new_thumright::biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

ωραιος!!!

περιμενω νεα!!!

Δευτέρα Bill τα νεώτερα! Έλεγξα και το κύκλωμα, τους σφικτήρες και το μπεκ και διαπίστωσα ότι πάει καύσιμο με πολύ μεγάλη πίεση στο μπεκ - κάτι που είναι πολύ θετικό. Περιττό να σου πω ότι ο στόχος μου είναι σταθερή στο 2.2 και over 2.3 - 2.4

Δημήτρης

Posted

Μπραβο Δημητρη!!!

Εισαι πολυ καλος μαλλον θα φερω και το δικο μου εκει...

Μηπως να παρεις και του φαλακρου καιλα(αριστος) μπας και

βγαλει και κανενα αλογο παραπανω το δικο του!!!!

Posted

Μπραβο Δημητρη!!!

Εισαι πολυ καλος μαλλον θα φερω και το δικο μου εκει...

Μηπως να παρεις και του φαλακρου καιλα(αριστος) μπας και

βγαλει και κανενα αλογο παραπανω το δικο του!!!!

Σε ευχαριστώ Γιάνναρε :new_iloveyou: Άσε με το καράφλα μας έχει λιώσει στην αγγαρεία.. Για το κ...κάθισμά του, μας τρέλανε να του το φτιάξουμε, επειδή οδηγούσε σαν κονιόρδος! Ευτυχώς δηλαδή που είναι και ο Πανούλης και δίνει κανα χέρι βοηθείας.. Όσο για τα άλογά του, άσε καλύτερα ο τζάμπας πέθανε :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

Δημητρη καλα αποτελεσματα.

nice job man :sSig_goodjob::biggrinthumb:

εμεις εχουμε 0.5 σταθερη(0.8over) και εσυ μας λες 2.2 -2.3 σταθερη ,παιζεις με τον πονο μας............... :Party_fest39::sFun_nahnahna3:

Posted

Δημητρη καλα αποτελεσματα.

nice job man :sSig_goodjob::biggrinthumb:

εμεις εχουμε 0.5 σταθερη(0.8over) και εσυ μας λες 2.2 -2.3 σταθερη ,παιζεις με τον πονο μας............... :Party_fest39::sFun_nahnahna3:

Να σαι καλά Γαβριήλ, άντε με ένα πρόγραμμα θα ανέβεις και συ! Εκτός αν σκέφτεσαι για ΒΤ, οπότε σε βλέπω και σένα μια απ΄ τα ίδια στο μέλλον! 'Ασε που το δικό σου Α4 Β8 είναι το πιο ωραίο που έχω δει :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted

Thnx man :new_thumright:

για δωσε τωρα info απο ποιο καλωδιο πηρες σημα για τις στροφες(εχει καποιο χρωμα) για να τσεκαρω και εγω αν ειναι το ιδιο με το δικο μου για να συνδεσω απευθειας το shift light της Pivot

Posted

Thnx man :new_thumright:

για δωσε τωρα info απο ποιο καλωδιο πηρες σημα για τις στροφες(εχει καποιο χρωμα) για να τσεκαρω και εγω αν ειναι το ιδιο με το δικο μου για να συνδεσω απευθειας το shift light της Pivot

Το 3ο κατά σειρά στις πίπες των μπουζί, το οποίο στο δικό μου είναι το πιο λεπτό. Πήρα από τον 1ο και 3ο κύλινδρο.. (πρόσεξε μην κάνεις κανένα λάθος και τα κάψεις φίλε, βάλε tester)

Δημήτρης

Posted

φίλος απλά respect.δεν έχω να προσθέσω τπτ παραπάνω.αναμένω τις θετικές σου εντυπώσεις απο το project.

Posted

φίλος απλά respect.δεν έχω να προσθέσω τπτ παραπάνω.αναμένω τις θετικές σου εντυπώσεις απο το project.

Σε ευχαριστώ Μιχάλη :new_thumright: Εντυπώσεις από Δευτέρα, έχει δουλειά ο Κρίτωνας.. :Party_fest39:

Δημήτρης

Posted

Περνε ιδεες ... Μιχαλη ! :biggrinthumb: !

Posted

Σε ευχαριστώ Μιχάλη :new_thumright: Εντυπώσεις από Δευτέρα, έχει δουλειά ο Κρίτωνας.. :Party_fest39:

Δημήτρης

... ευχαριστη δουλεια η συγκεκριμενη , Δημητρη !

Posted

... ευχαριστη δουλεια η συγκεκριμενη , Δημητρη !

Εντωμεταξύ με έχεις βάλει σε σκέψεις και ψάχνω να βρω πολλαπλή εισαγωγής customized.. Ωραία ιδέα το 8μπεκο! Θα θέλει όμως και εξτρά αντλία βενζίνης σε σειρά και ρυθμιστή πίεσης λογικά. Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν θα χωράει και μια 3582 με την υπάρχουσα πολλαπλή μου, μάλλον θα θέλει άλλη.

Δημήτρης

Posted

Δημήτρης ο μπρίζας...με τις φωτογραφίες του.!

Posted

χωρις φιλτρο!!! χαχαχα

ελα μωρε, κοψε λιγο σασι! εχεις μπολικο!!!

παντος κατ εμε, μην βαλεις 35αρα. Μην κανεις το ιδιο λαθος... κανε τις δοκιμες σου και παιζε εκει που εισαι. Η 3076 εχει φτασει και 600 αλογα σε διαφορα μοτερ με καταλληλες λυσεις...

Posted

χωρις φιλτρο!!! χαχαχα

παντος κατ εμε, μην βαλεις 35αρα. Μην κανεις το ιδιο λαθος... κανε τις δοκιμες σου και παιζε εκει που εισαι. Η 3076 εχει φτασει και 600 αλογα σε διαφορα μοτερ με καταλληλες λυσεις...

καλά ναι, αν δουλέψει το σύστημα λέω Bill. 600 μακάρι, αλλά φοβάμαι θέλει πολύ ψάξιμο με την 3076..

Δημήτρης

Posted (edited)

χωρις φιλτρο!!! χαχαχα

Φανταζομαι Βασιλη η 3076 βγηκε εκτος χαρτη που λεμε!

Η κανω λαθος?

Edited by @LEX$3
Posted

Φανταζομαι Βασιλη η 3076 βγηκε εκτος χαρτη που λεμε!

Η κανω λαθος?

Η tial έχει διαφορετικό χάρτη από την κανονική. Μικρές βέβαια διαφορές για να λέμε..

Δημήτρης