Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

+80 crank hp εσυ

Εάν βάλεις extra injectors γιατί σε ενδιαφέρει το κύκλωμα υψηλής πίεσης?

Θα βάλεις σωληνώσεις χαμηλής μέχρι το σημείο που περνούν τροφοδοσία τα extra μπεκ και εάν δεν σε φτάνει η πίσω αντλία, βάζεις μεγαλύτερη.

Άφησε το σύστημα υψηλής ως έχει

Edited by The Dog
Posted

+80 crank hp εσυ

Εάν βάλεις extra injectors γιατί σε ενδιαφέρει το κύκλωμα υψηλής πίεσης?

Θα βάλεις σωληνώσεις χαμηλής μέχρι το σημείο που περνούν τροφοδοσία τα extra μπεκ και εάν δεν σε φτάνει η πίσω αντλία, βάζεις μεγαλύτερη.

Άφησε το σύστημα υψηλής ως έχει

Για το χαμηλής μιλάω Πάνο μόνο..

Δημήτρης

Posted

τότε πάρε ακόμη μία μαμά γραμμή και πέρασε την δίπλα απο την ήδη υπάρχουσα.στάνταρ θα υπάρχει χώρος απο κάτω.

Posted

τότε πάρε ακόμη μία μαμά γραμμή και πέρασε την δίπλα απο την ήδη υπάρχουσα.στάνταρ θα υπάρχει χώρος απο κάτω.

Αυτό Μιχάλη δεν το είχα σκεφτεί! Και υπάρχει όντως χώρος, το τσέκαρα.

Στο θέμα μας με την πεταλούδα, μετά από αρκετό ψάξιμο και στα ξένα forum, διαπίστωσα ότι η πεταλούδα είναι όντως το αδύνατο σημείο για εφαρμογές από 500 hp και πάνω. Μάλιστα, χαρακτηριστικά, ένα από τα πιο αξιόπιστα σε τεχνικά θέματα forum το vortex και ένα μέλος που έχει μεγάλη εμπειρία όντας μηχανικός, καταθέτει : "..οnce you pass 500whp your throttle plate will snap.. FSI is an awesome motor, they use plastic parts where no one else would think to use them.."

Δημήτρης

Posted

To ψάχνουν πάντως γενικά, καθώς έχουν σπάσει πολλές. "I will say that the throttle body upgrades we have planed for the FSI will use a metal impeller plate.

The plastic plate was the biggest joke of all time and we cracked MANY of them." (πηγή fortitude από βελτιωτή)

70mm-RMR_001.jpg

Κάτι παρόμοιο δοκίμασα και γω αλλά δεν δούλεψε. Επίσης, έμαθα ότι και η vf ετοιμάζει throttle body metal & upsized @ 70mm καθώς και σκάστρα.. Για να δούμε!

Δημήτρης

Posted

Εχθές τοποθέτησα μια πεταλούδα από Α4 2.0tfsi μοντέλο 2009 που έχει κωδικό J στο τέλος, όπως το ΤΤS ΜΥ 2009. Αυτό που παρατήρησα, ήταν ότι έχει πιο άμεση απόκριση και υποπτεύομαι ότι έχει άλλο μοτεράκι η πεταλούδα απ΄ότι στα προηγούμενα μοντέλα. Περιμένω και την άλλη να την στείλω μηχανουργείο για να προχωράμε..

Δημήτρης

Posted

Μακαρι να ειχα την ορεξη και το μερακι σου ρε Μητσαρα (δηλαδη θα το ειχα παρατησει πριν απο πολυ καιρο, οχι οτι εγω εχω τραβηξει λιγα αλλα οχι και ετσι) μακαρι να συνεχισεις ετσι και ευχομαι και ακομα πιο δραστικα) :biggrinthumb::sSc_jawdrop2: !!!

Posted

Μακαρι να ειχα την ορεξη και το μερακι σου ρε Μητσαρα (δηλαδη θα το ειχα παρατησει πριν απο πολυ καιρο, οχι οτι εγω εχω τραβηξει λιγα αλλα οχι και ετσι) μακαρι να συνεχισεις ετσι και ευχομαι και ακομα πιο δραστικα) :biggrinthumb::sSc_jawdrop2: !!!

Σε ευχαριστώ Μήτσο! Είναι το θέμα ότι δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα τεχνογνωσία για το μοτέρ μου στην Ελλάδα και το ψάχνω μόνος μου σε όλα και για όλα. Ενώ το 1.8Τ μοτέρ, έχουν αναλυθεί τα πάντα και παντού στον υπέρτατο βαθμό.. Είπαμε πείραμα κάνω και δοκιμάζω τα πάντα!

Δημήτρης

Posted

ελπιζω να ενοοεις μονο στο αμαξι δοκιμαζεις τα παντα... :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Posted

ελπιζω να ενοοεις μονο στο αμαξι δοκιμαζεις τα παντα... :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Δοκιμάζω και σε ζώα αν τύχει μεγάλε :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

μπράβο μπάσιμο ο δικηγόρος....και στόπα μήτσο ,σε είδα λίγο πλαδαρό στην παραλία:sHa_sarcasticlol:

Posted

εχει εδω στη σκωτια κοντα κατι μαλλιαρες αγελαδες. Ενδιαφερεσαι??

Posted

εχει εδω στη σκωτια κοντα κατι μαλλιαρες αγελαδες. Ενδιαφερεσαι??

Εσένα και τον ακριβώς από πάνω σου, θα σας κεράσω τρελές αγελάδες. gym_food.gifgym_bike.gif

Δημήτρης

Posted

eτοιμασου εσυ να κλαις πισω απο μια νεκροφορα....:sHa_sarcasticlol:

Posted

eτοιμασου εσυ να κλαις πισω απο μια νεκροφορα....:sHa_sarcasticlol:

Πάρε φόρα από Ζωγράφου και γράψε το όνομά σου στη λίστα, έχω πολλούς να κεράσω :new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

εγω θα σου ραψω κουστουμακι παντως...να το θυμασαι...:sFi_dualpistols:

Posted

εγω θα σου ραψω κουστουμακι παντως...να το θυμασαι...:sFi_dualpistols:

1η ερώτηση : από Sportec θα είναι η βελτίωση? 20000 ευρώ για 300 άλογα και αν?

2η ερώτηση : Αν είναι να με ράψεις και συ, να το κουκουλώσω από τώρα?

Δημήτρης

Posted (edited)

απαντηση1-----toyo racing θα ειναι παλι για να στο θυμισω

απαντηση2-----επρεπε ηδη να το εχεις για βαψιμο σε μπλε ελεκτρικ...:sHa_sarcasticlol:

α και που εισαι....αρχισε να βαζεις ταξιμετρο και καπελο γιατι σε βλεπω να κανεις μονο βολτες πλεον....:sHa_sarcasticlol:

Edited by Toyo
Posted

απαντηση2-----επρεπε ηδη να το εχεις για βαψιμο σε μπλε ελεκτρικ...:sHa_sarcasticlol:

α και που εισαι....αρχισε να βαζεις ταξιμετρο και καπελο γιατι σε βλεπω να κανεις μονο βολτες πλεον....:sHa_sarcasticlol:

Καλά, επειδή βαριέμαι να σχολιάσω, αφήνω τον Αρίστο. Καλορίζικη η νεκροφόρα!

Δημήτρης

Posted

τι νεκροφορες ρε παιδια? εχασα επεισοδιο??

καλες ειναι οι νεκροφορες. Δεν θελω να ακουω σχολια!

Posted

τι νεκροφορες ρε παιδια? εχασα επεισοδιο??

καλες ειναι οι νεκροφορες. Δεν θελω να ακουω σχολια!

Βασίλη, έχει χρησιμότητα ναι το ξέρω..

Δημήτρης

Posted

Βασίλη, έχει χρησιμότητα ναι το ξέρω..

Δημήτρης

ναι να σου βγάζει την γλώσσα το σκυλλί όταν θα είσαι πίσω του σε κοντρίτσα:P

ολόκληρο κυνοκομείο χωράει μέσα :P

Posted

Xaaxaxaxxa....ετσι σε θελω,βγάζεις γλώσσα... :biggrinthumb:

Posted (edited)

Αφού αγόρασα μια 2η πεταλούδα να τη στείλω στο χυτήριο, μαζί με μια πολλαπλή που βρήκα ΟΕΜ που θα στείλω και αυτή στο χυτήριο, προχώρησα να μεταφέρω τη σκάστρα κοντά στη πεταλούδα, για να εκτονώνει γρήγορα τον αέρα, αντί να κάνει όλη τη διαδρομή μέσα από το ic και μετά πίσω. Μου βγήκε το λάδι να τη μεταφέρω, έπρεπε να απομονώσω καλωδίωση, να ταπώσω κολλάρο πίεσης που είχε έξοδο για σκάστρα και να περάσω T joint σύνδεσμο κοντά στη πεταλούδα. Τελικά μετά από αρκετή ώρα και προσπάθεια, με τη βοήθεια του Γιώργου και πολύ λίγο του Αρίστου τα κατάφερα :

DSC05362.jpg

DSC05361.jpg

Το αποτέλεσμα είναι λίγο πιο έντονος θόρυβος, αλλά η εκτόνωση είναι σαφώς πιο άμεση.. Αντε να δούμε..

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon