Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εμενα θα μου απαντησει κανενας ή ... :new_sugkrotima:

Posted

θα σου πω ιδιαιτερως καποια στιγμη...:sFi_dualpistols:

Posted

θα σου πω ιδιαιτερως καποια στιγμη...:sFi_dualpistols:

:sSig_goodnight:

Posted

:party2:

Μη μου χαλάτε το τόπικ με πάνες, καροτσάκια και συνταγές για κουλουράκια :sHa_sarcasticlol:

Δημήτρης

• 2 weeks later...
Posted

τι εγινε Μητσο? εκανες τιποτα ακομα?

Με έχουν πεθάνει τα ταχυδρομεία Bill άσε. Έχουν έρθει οι σωληνώσεις βενζίνης και το τούρμπο, τα υπόλοιπα (βαλβίδες oversized, αναβαθμισμένα ωστήρια κλπ, πολλαπλή εισαγωγής και water meth) ακόμα περιμένω.. Μου φαίνεται θα βάλω το τούρμπο πρώτα, με τα σωληνάκια και την αντλία και μετά τα υπόλοιπα, αν και θα ήθελα να την γυρίσω στια 8500 να δω τι γίνεται.

Δημήτρης

Posted

ωραιος. θα ελεγα περιμενε να τα βαλεις ολα πανω, σιγουρα οι αλλαγες στην κεφαλη θα δωσουν αλλη πνοη! ωστοσο αν εβαζες την τουρμπινα τωρα,θα εβλεπες διαφορες τουρμπινας μονο. για reference.

εγω ψαχνω για μια δευτερη κεφαλη ρεζερβα, αλλα φαινεται οτι ορισμενα πραγματα που εχουν να κανουν με την ροικη της εξελιξη φαινεται να δινουν αρκετα αλογα παραπανω και λιγοτερο lag οποτε πιστευω οτι θα το επιχειρησω για το μελλον.

Posted

ωραιος. θα ελεγα περιμενε να τα βαλεις ολα πανω, σιγουρα οι αλλαγες στην κεφαλη θα δωσουν αλλη πνοη! ωστοσο αν εβαζες την τουρμπινα τωρα,θα εβλεπες διαφορες τουρμπινας μονο. για reference.

εγω ψαχνω για μια δευτερη κεφαλη ρεζερβα, αλλα φαινεται οτι ορισμενα πραγματα που εχουν να κανουν με την ροικη της εξελιξη φαινεται να δινουν αρκετα αλογα παραπανω και λιγοτερο lag οποτε πιστευω οτι θα το επιχειρησω για το μελλον.

Ναι σωστά. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν έχω και άγχος με όλο αυτό, καθώς η κεφαλή αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη κατασκευαστικά και δεν παίρνει πολύ "περιποίηση". Ήδη είναι ροικά λίγο "περιποιημένη" τώρα και με τις μεγαλύτερες βαλβίδες θα υποστεί νέα επεξεργασία. Ψάχνω και βρω μήπως βρω ένα 2ο καπάκι για δοκιμές, αλλά δύσκολο..

Δημήτρης

Posted

...θα ελεγα περιμενε να τα βαλεις ολα πανω, σιγουρα οι αλλαγες στην κεφαλη θα δωσουν αλλη πνοη! ωστοσο αν εβαζες την τουρμπινα τωρα,θα εβλεπες διαφορες τουρμπινας μονο. για reference.

Συμφωνω . Mετα απο ενα σημειο , δεν εχει νοημα να τοποθετηθει πολυ μεγαλυτερο τουρμπο . Πρεπει πρωτα να δημιουργηθει η υποδομη , ωστε το μοτερ να μπορει να ειναι τοσο ροϊκο για να μπαινει μεσα του η μεγαλη ποσοτητα αερα που θα πρεσαρει το μεγαλυτερο τουμρπο . Αλλιως θα εχουμε υπερβολικη πιεση στην εισαγωγη και αναλογικα μικρη ισχυ .

Απ οσα εχω δει εως τωρα , τουμρπο μεγαλυτερο απο GT3076R , για πολλους λογους , δεν χρειαζεται στο συγκεκριμενο μοτερ ( 2.0TFSI ) , πριν γινουν ριζικες και ακριβες αλλαγες . Το κερδος σε ισχυ θα ειναι πολυ μικρο , σε σχεση με τον περιορισμο του powerband που αναγκαστικα εχουμε με το μεγαλυτερο τουμρπο .

Posted

Ναι σωστά. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν έχω και άγχος με όλο αυτό, καθώς η κεφαλή αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη κατασκευαστικά και δεν παίρνει πολύ "περιποίηση". Ήδη είναι ροικά λίγο "περιποιημένη" τώρα και με τις μεγαλύτερες βαλβίδες θα υποστεί νέα επεξεργασία. Ψάχνω και βρω μήπως βρω ένα 2ο καπάκι για δοκιμές, αλλά δύσκολο..

Δημήτρης

Δημητρη , εκτιμω οτι το προβλημα δεν ειναι στο καπακι . Αυτο που θα κανει τη διαφορα ειναι οι εκκεντροφοροι . Χρειαζεται να μπουν εκκεντροφοροι με + 1-1,5mm βυθισμα , να γινει "πολεμος" ψηλα . Τοτε θα δειξει και την αξια του το turbo με την υψηλη παροχη . Μεχρι τοτε η GT3076R ( που εχει καλη παροχη ακομα και σε λογους πιεσης 3+ ) , ειδικα με 0.82 A/R , ειναι μια χαρα . Πιστευω οτι αξιζει να μπουν ολα τα πραγματα μαζι , για να δουμε ποσο αξιζει το επομενο βημα .

Posted

Δημητρη , εκτιμω οτι το προβλημα δεν ειναι στο καπακι . Αυτο που θα κανει τη διαφορα ειναι οι εκκεντροφοροι . Χρειαζεται να μπουν εκκεντροφοροι με + 1-1,5mm βυθισμα , να γινει "πολεμος" ψηλα . Τοτε θα δειξει και την αξια του το turbo με την υψηλη παροχη . Μεχρι τοτε η GT3076R ( που εχει καλη παροχη ακομα και σε λογους πιεσης 3+ ) , ειδικα με 0.82 A/R , ειναι μια χαρα . Πιστευω οτι αξιζει να μπουν ολα τα πραγματα μαζι , για να δουμε ποσο αξιζει το επομενο βημα .

Έλα που όμως δεν έχουν βγει ακόμη.. Οι shrick δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, άσε που με φοβίζει το εξής : Ποιός θα το χρονίσει? Σε κάθε περίπτωση, αν δεν μου έρθουν σύντομα οι βαλβίδες κτλ., δεν με βλέπω να περιμένω. Το πολύ - πολύ να το σετάρω σε χαμηλότερη πίεση (σίγουρο δλδ) μέχρι να έρθουν και τα υπόλοιπα.

Δημήτρης

• 3 weeks later...
Posted

Σας παρουσιάζω το νέο μου παιχνίδι :icon_turbo::thumbsup::whoohoo::sHa_thumbsup2:

DSC05533.jpg

DSC05535.jpg

DSC05536.jpg

DSC05537.jpg

Δημήτρης

Posted

Αυτό δεν είναι τουρμπίνα.....μου το είπε και ο Νίκος......εξωπραγματικό :sSc_jawdrop2:

Posted

κάποιο λάθος στο σκλαλισμα βλέπω ,κανονικά έπρεπε να γράφει ...Κon_turbo :sHa_sarcasticlol:

αντε καλοδούλευτη ρε φίλε,είσαι όλο ευχάριστες εκπλήξεις

Posted

Αφου δεν στην πηρα την τριτη που την ειδα στο μαγαζι εισαι τυχερος.Αντε καλοφορετη να ναι και περιμενουμε να μας αναστατωσεις παλι στο χωριο(ξερεις εσυ)

Posted

για δώσε μερικά specs δημήτρη,μέχρι πόσα άλογα σηκώνει?

650 Από πρώτο χέρι το έμαθα :sFi_gunsmilie:

Posted

650 Από πρώτο χέρι το έμαθα :sFi_gunsmilie:

Κοντά έπεσες φίλε! Αν τη δουλέψω κοντά στα 2bar + (τώρα είμαι στα 2.3) θεωρητικά προσεγγίζει τα 700. Απλά είναι θεωρητικό νούμερο, δεν λέει κάτι αυτό από μόνο του.

Δημήτρης

Posted

Κοντά έπεσες φίλε! Αν τη δουλέψω κοντά στα 2bar + (τώρα είμαι στα 2.3) θεωρητικά προσεγγίζει τα 700. Απλά είναι θεωρητικό νούμερο, δεν λέει κάτι αυτό από μόνο του.

Δημήτρης

Άντε και την επόμενη που θα σε βάλω στο γκαράζ τότε θα είναι η τελειωτική της πολυκατοικίας :new_iloveyou:

Posted

και επειδή εσύ την θεωρία την κάνεις πράξη σε βλέπω να τα φτάνεις ... και πάνω πού λεγα ότι θα σε προλάβαινα πάλι μας την έκανες...:Party_fest39:

Posted

Άντε και την επόμενη που θα σε βάλω στο γκαράζ τότε θα είναι η τελειωτική της πολυκατοικίας :new_iloveyou:

χαχαχαχααα Κώστααα !! :hysterical::new_iloveyou::biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

Αντε γιατι πολυ ησυχια ειχε πεσει στο θεμα :sHa_thumbsup2: Δημητρακη καλη ευκολια και το στρωσιμο ειπαμε που θα γινει :sCo_hmmthink:

Posted

Αφου δεν στην πηρα την τριτη που την ειδα στο μαγαζι εισαι τυχερος.Αντε καλοφορετη να ναι και περιμενουμε να μας αναστατωσεις παλι στο χωριο(ξερεις εσυ)

Τι μου θύμισες τώρα φιλαράκι :whistling:

Δημήτρης