Dimitris_Kon Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Για ποσα αλογα μιλαμε με αυτα τα καλουδια? Αν δουλέψω σωστά την αναπνοή και την παροχή και πίεση καυσίμου, υπολογίζω στα 2 bar κάπου στα 600+ αλλά δεν προεξοφλώ τίποτα. Θα δούμε Γιάννη.. Δημήτρης
mak1s Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ασε ρε Αλέξη που τα ξέρεις ολα. Δημήτρη με το καλο να κυκλοφορήσει το θηρίο σου κ να πάμε καμία βολτα γιατί με έχει ζαλίσει η Κατερινα
NOEL-S3 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Μητσαρα ποτε με το καλο θα το εχεις ετοιμο?????
souls Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Αν δουλέψω σωστά την αναπνοή και την παροχή και πίεση καυσίμου, υπολογίζω στα 2 bar κάπου στα 600+ αλλά δεν προεξοφλώ τίποτα. Θα δούμε Γιάννη.. Δημήτρης Αντε με το καλο,και σου ευχομαι να τα ξεπερασεις κατα πολυ τα 600 :icon_turbo:
Dimitris_Kon Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Ασε ρε Αλέξη που τα ξέρεις ολα. Δημήτρη με το καλο να κυκλοφορήσει το θηρίο σου κ να πάμε καμία βολτα γιατί με έχει ζαλίσει η Κατερινα ΠΙστεύω να προλάβω μέχρι να πάμε Αράχοβα, να το στρώσω με το καινούργιο μου παιχνιδάκι Μητσαρα ποτε με το καλο θα το εχεις ετοιμο????? Ελπίζω να τελειώσω την Παρασκευή μήτσο. Με παίδεψε λίγο η προσαρμογή των θηριωδών βεντιλατέρ (600W!!!) και το τεράστιου ψυγείου του RS4 αλλά και ο διαφορετικός εγκέφαλος. Αντε με το καλο,και σου ευχομαι να τα ξεπερασεις κατα πολυ τα 600 :icon_turbo: Να σαι καλά βρε Γιάννη Και να τα φτάσω, ευχαριστημένος θα είμαι! Δημήτρης
Velos Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) ΠΙστεύω να προλάβω μέχρι να πάμε Αράχοβα, να το στρώσω με το καινούργιο μου παιχνιδάκι Ωωωχχχχ θα μας τρελάνει πάλι αυτό το παιδί...... Να σαι καλά βρε Γιάννη Και να τα φτάσω, ευχαριστημένος θα είμαι! Δημήτρης Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που λές να το θυμάσαι.Ας είναι.Να σαι καλά να το χαίρεσαι ρε φίλε Edited January 14, 2011 by gi0rg0s
Peris Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Να σαι καλά βρε Γιάννη Και να τα φτάσω, ευχαριστημένος θα είμαι! Δημήτρης Για μια εβδομάδα εννοείς ε? Γιατί στο καπάκι σε βλέπω να τα πετάς όλα και φτου από την αρχή για 800-1000. Μακάρι να είχα μερικά περίσσια να σου τα έδινα ρε φίλε αφού σ'ευχαριστούν τόσο πολύ
remwin2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Εγω ακομα θυμαμαι πως ακουγοταν το θηριο μεσα στα τουνελ στην Α.Ο απ'το πουθενα εβλεπα 2 φωτακια να πλησιαζουν τρομακτικα γρηγορα,μετα ηταν οπως στις ταινιες που δεν κοιτας αλλο πισω για να μην δεις τι πλησιαζει και λιποθυμησεις Μεγεια λοιπον οι νεες σου προσθηκες και να το χαρεις οπως θες!
itGfloG Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) Ρε , δεν προλαβαίνουμε να κοιτάξουμε από την άλλη και αυτός έχει αλλάξει το μισό αυτοκίνητο... Μπράβο άλλη μια φορά για την όρεξη σου Δημήτρη και εύχομαι να είναι καλοτάξιδο... Για πέρνα και καμμιά βόλτα από αεροδρόμιο να το θαυμάσουμε και από κοντά...!!!! Edited January 14, 2011 by itGfloG
Peris Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Για πέρνα και καμμιά βόλτα από αεροδρόμιο να το θαυμάσουμε και από κοντά...!!!! δεν έχει ακόμη άδεια προσγείωσης εκεί μάλλον ΜήτσοΜ
Dimitris_Kon Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Εγω ακομα θυμαμαι πως ακουγοταν το θηριο μεσα στα τουνελ στην Α.Ο απ'το πουθενα εβλεπα 2 φωτακια να πλησιαζουν τρομακτικα γρηγορα,μετα ηταν οπως στις ταινιες που δεν κοιτας αλλο πισω για να μην δεις τι πλησιαζει και λιποθυμησεις Μεγεια λοιπον οι νεες σου προσθηκες και να το χαρεις οπως θες! Σε ευχαριστώ Ανδρέα, θα ξαναβγούμε ΑΟ για δοκιμές Ρε , δεν προλαβαίνουμε να κοιτάξουμε από την άλλη και αυτός έχει αλλάξει το μισό αυτοκίνητο... Μπράβο άλλη μια φορά για την όρεξη σου Δημήτρη και εύχομαι να είναι καλοτάξιδο... Για πέρνα και καμμιά βόλτα από αεροδρόμιο να το θαυμάσουμε και από κοντά...!!!! Τάσο αρχηγέ Θα περάσω φίλε, διανύω διάρκεια στρωσίματος, οπότε η ΑΟ θα γίνει 2ο σπίτι μου Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Ωωωχχχχ θα μας τρελάνει πάλι αυτό το παιδί...... Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που λές να το θυμάσαι.Ας είναι.Να σαι καλά να το χαίρεσαι ρε φίλε Για μια εβδομάδα εννοείς ε? Γιατί στο καπάκι σε βλέπω να τα πετάς όλα και φτου από την αρχή για 800-1000. Μακάρι να είχα μερικά περίσσια να σου τα έδινα ρε φίλε αφού σ'ευχαριστούν τόσο πολύ Ρε παιδιά αλήθεια πιστέψτε με. Δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερο τούρμπο από αυτό, μετά το ενδιαφέρον θα στραφεί στο άλλο project! Μέχρι όσα καταφέρω με αυτό Δημήτρης
lekoS3 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ρε παιδιά αλήθεια πιστέψτε με. Δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερο τούρμπο από αυτό, μετά το ενδιαφέρον θα στραφεί στο άλλο project! Μέχρι όσα καταφέρω με αυτό Δημήτρης Πιστευω οτι το εχεις σκεφτει πριν απο μενα αλλα στο λεω Δημητρη.......εχεις χωρο και στο πορτ-παγκαζ για ενα κινητηρακι ακομα....
Peris Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Πιστευω οτι το εχεις σκεφτει πριν απο μενα αλλα στο λεω Δημητρη.......εχεις χωρο και στο πορτ-παγκαζ για ενα κινητηρακι ακομα.... Έτσι Γιάννη.Υπήρχε καιρός που αυτό ακριβώς που λες το κορόιδευε και να που ήρθε ο καιρός που αυτή η σκέψη γαργαλάει το αριστερό κομμάτι του εγκεφάλου του
Dimitris_Kon Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 (edited) Παλιά και νέα τουρμπίνα.. Οι διαφορές εμφανείς νομίζω Και μια φωτό από Bansko (άσχετο) Δημήτρης Edited January 15, 2011 by Dimitris_Kon
Sky Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Παλιά και νέα τουρμπίνα.. Οι διαφορές εμφανείς νομίζω Και μια φωτό από Bansko (άσχετο) Δημήτρης Μπράβο Δημήτρη, ανηπομονούμε να δούμε το καμάρι σου στο δρόμο !!!!!!
Dimitris_Kon Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Και μια φωτό με καπάκι s3 ferrea βαλβίδες και valvetrain Δημήτρης
mariosA4 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 έτσι όπως γυαλίζουν όλα μητσάρα είναι αμαρτία να το κλέισεις... βάλε ένα fiberglass να φαίνονται όλα να γυρίζουν
A80Avant Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ο σχεδιασμος της φτερωτης ειναι ιδιος, μιας και μαλλον ειναι απο garrett ετσι και αλλιως,απλα ειναι μεγαλυτερη φτερωτη σε μεγεθος. Τα 'καλα' σημεια της καινουριας Δημητρη δεν ειναι αυτα που φαινονται, αλλα αυτα που δεν φαινονται. Θα δειξει στην πραξη ομως. κατα τις 20 φλεβαρη θα ειναι ετοιμο απο προγραμμα το αμαξι? το λεω γιατι κατεβαινω με το perfomance box αν θελεις μια γρηγορη μετρησουλα!
Dimitris_Kon Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Και μόνο η φτερωτή που είναι μεγαλύτερη με φτιάχνει Bill! Θα είναι σίγουρα οπότε η μέτρηση είναι δεδομένη Δημήτρης
A80Avant Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 (edited) Ναι αλλα μεγαλυτερες φτερωτες εχει και η garrett, borgwarner(καλυτερο σχεδιασμο), precision, klp Οι comp ειναι με τα 3πλα ρουλεμαν που εχουν το edge! Νομιζω οτι οταν κατεβω ελλαδα θα κανω μια επισκεψη προς extreme tuners για μια αναβαθμιση στη φτερωτη της garrett με κατι πιο εξωτικο... Θα τηλ. μολις κατεβω Δημητρη να το μετρησουμε στην πραξη!!! Edited January 15, 2011 by A80Avant
lekoS3 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Παλιά και νέα τουρμπίνα.. Οι διαφορές εμφανείς νομίζω Και μια φωτό από Bansko (άσχετο) Δημήτρης Για την πρωτη φωτο, δεν εχω λογια.... Φανηκε και απο τον μορφασμο στα γενεθλια του ASC... Η δευτερη ειναι φοβερη φωτογραφια!!!
Kritonas Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Πολυ ωραια φωτο , Δημητρη ! Ετοιμασε το αυτοκινητο , να το κανουμε πυροβολο !
Recommended Posts