Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γεια σου ρε Μήτσε με τα αλογατα σου...(τα καλοστρωμένα!!!!!)

Posted (edited)

Γεια σου ρε Μήτσε με τα αλογατα σου...(τα καλοστρωμένα!!!!!)

Άν δεν κάνει ταξιδάκι.......... κατά Swiss μεριά........... δεν θα στρώσουν Καλά :sHa_thumbgoodjob:.

και σου είπα κάνε ένα ταξιδάκι να κατέβεις στρωμένοςsFun_drool2.gif

Αυτό λέω κι Εγώ.... τόσο καιρό τώρα :sHa_thumbsup2:.

Πρέπει να γράψει 6.500 χλμ.............. δλδ : Αθήνα - Gossau - Ingolstadt - Neckarsulm - Venice - Αθήνα................. για να Καραστρώσει :sHa_sarcasticlol:.

Ένα γύρο δλδ............ ρε Αδερφέ :S.

Δημήτρης :sFun_oldguy:

Edited by Dim80A4Allroad
Posted

Άν δεν κάνει ταξιδάκι.......... κατά Swiss μεριά........... δεν θα στρώσουν Καλά :sHa_thumbgoodjob:.

Αυτό λέω κι Εγώ.... τόσο καιρό τώρα :sHa_thumbsup2:.

Πρέπει να γράψει 6.500 χλμ.............. δλδ : Αθήνα - Gossau - Ingolstadt - Neckarsulm - Venice - Αθήνα................. για να Καραστρώσει :sHa_sarcasticlol:.

Ένα γύρο δλδ............ ρε Αδερφέ :S.

Δημήτρης :sFun_oldguy:

:sHa_thumbsup2:

Posted

Ερε κάτι ξεφυσητα :sHa_thumbgoodjob:

Μιας και έχεις τις πινακίδες που πλησιάζει η ώρα του ΚΤΕΟ τι θα κάνεις?

Posted

Κανα νεο απο εσενα Μητσαρα εχουμε?????? Τελειωσες τελικα??????

Posted

Θα το μάθεις μητσάρα αμέσως! Είμαι για να σηκώσω πίεση από το 1,4 με 2η αντλία. Φωτό και τα συναφή, θα αναρτηθούν όλα, ελπίζω μέχρι ΣΚ να είμαι κομπλέ, γιατί δεν τολμώ να κατέβω Μαγούλα με 1.4 :flag_of_truce:

Δημήτρης

Posted

Ρε ελα να φαμε κανα μπιφτέκι και ασε τα δικά σου λέμεεε....:sHa_thumbgoodjob:

Posted

Θα το μάθεις μητσάρα αμέσως! Είμαι για να σηκώσω πίεση από το 1,4 με 2η αντλία. Φωτό και τα συναφή, θα αναρτηθούν όλα, ελπίζω μέχρι ΣΚ να είμαι κομπλέ, γιατί δεν τολμώ να κατέβω Μαγούλα με 1.4 :flag_of_truce:

Δημήτρης

Αν κατεβεις ρε φιλε (με το καλο σου ευχομαι και καλα ξεμπερδεματα) παρε ενα τηλ. να τα πουμε θελω πολυ να σε δω (και εσενα και το αυτοκινητο φυσικα)...

Posted

Πάω να σηκώσω πίεση αλλά ο v band connector της πολλαπλής με το τούρμπο, είχε άλλη άποψη! Κοινώς άνοιξε στα δύο.. Ψάχνω να βρω ένα connector εδώ, διαφορετικά Αμέρικα πάλι ολεεεε... Εντωμεταξύ, άνοιξα το wg για επιθεώρηση και ανακάλυψα ότι το λαστιχιένιο διάφραγμά του έχει αρχίσει να τ΄ ακούει. Δεν ξέρω αν πρέπει να δω σε άλλη μάρκα, έχω βρει ένα presicion 46άρι και το χαλβαδιάζω.

Δημήτρης

Posted

Πάω να σηκώσω πίεση αλλά ο v band connector της πολλαπλής με το τούρμπο, είχε άλλη άποψη! Κοινώς άνοιξε στα δύο.. Ψάχνω να βρω ένα connector εδώ, διαφορετικά Αμέρικα πάλι ολεεεε... Εντωμεταξύ, άνοιξα το wg για επιθεώρηση και ανακάλυψα ότι το λαστιχιένιο διάφραγμά του έχει αρχίσει να τ΄ ακούει. Δεν ξέρω αν πρέπει να δω σε άλλη μάρκα, έχω βρει ένα presicion 46άρι και το χαλβαδιάζω.

Δημήτρης

:sCo_hmmthink:.....ημαρτον....:sSc_jawdrop2:

Posted

Αντε ρε Μήτσο καλά τελειώματα και εσύ και όπου μπορώ να βοηθήσω από θέμα εισαγωγής όπως σου έχω ξαναπεί πές μου:sHa_thumbgoodjob:

Posted (edited)

Επιτηδες τα κανει...με περιμενει το λεουρι... :fishing1:

@...τωρα που θα συμμετεχει στο Radio asc δεν ξερω αν θα εχει χρονο να ασχοληθει με το αυτοκινητο... :sHa_sarcasticlol:

Edited by Alex
Posted

Έλεος με αυτό το αυτοκίνητο! Αφού δε θέλει ρε μητσο να σηκώσει τι το τυραννας! 997tt και με ένα φ.π.ε θα είσαι μακραν μπροστά! Απορώ με την υπομονή σου πως αντεχεις ακομη!

Posted

Έλεος με αυτό το αυτοκίνητο! Αφού δε θέλει ρε μητσο να σηκώσει τι το τυραννας! 997tt και με ένα φ.π.ε θα είσαι μακραν μπροστά! Απορώ με την υπομονή σου πως αντεχεις ακομη!

Απορείς με την υπομονή του Μήτσου ή του αυτοκινήτου;;;;;:sHa_sarcasticlol:

Posted

Εσυ με τι πιεση εισαι Αγγελε?

Posted

Αντε ρε Μήτσο καλά τελειώματα και εσύ και όπου μπορώ να βοηθήσω από θέμα εισαγωγής όπως σου έχω ξαναπεί πές μου:sHa_thumbgoodjob:

Να σαι καλά βρε Ανάργυρε σε ευχαριστώ :sHa_thumbgoodjob:

Άγγελε, πριν από ένα χρόνο ακριβώς, το δούλευα μια χαρά στα 2,2 σταθερή με το προηγούμενο τούρμπο. Δεν θες να ξέρεις για ποιό λόγο συμβαίνουν αυτά, αλλά σε λίγο θα τη γυρίσω στο 2μπαρο ο κόσμος να χαλάσει.

Όσο για το Porsche δεν γουστάρω γιατί πλέον έχουν Αλβανοί..

Για το Tial να πω ότι απογοητεύτηκα με την ποιότητά του?? Ναι, δεν δικαιολογείται. Θα μου πει κάποιος είσαι υπερβολικός - ναι μπορεί. Όμως δεν το περίμενα.. Γιαυτό και θα κοιτάξω για κάποιας άλλης μάρκας.

Δημήτρης

Posted (edited)

Όσο για το Porsche δεν γουστάρω γιατί πλέον έχουν και οι Αλβανοί..

Δημήτρης

Ρατσιστη...Laie_28.gif:sHa_sarcasticlol:

Edited by Alex
Posted

Δημήτρη μακρυά από Tial δηλαδή? Έχεις κάποιο link από το precision που μελετάς?

Posted

Δημήτρης

Αρε Μητσαρα ειμαι εγω γκαντεμης (με το αυτοκινητο μου) αλλα εισαι και εσυ, τι να πω? δεν μας θελουν ρε γ@μ_το... sHa_thumbgoodjob.gif

Posted (edited)

Έχουν αλλάξει το design . Oi τελευταίες παρτίδες MVS ήταν ελαττωματικές , γιαυτό τις αντικαθιστούν μέσα στην εγγύηση με της καινούργιες με το waterport...Κάτι σαν recall δηλαδή

Edited by The Dog
Posted

Εσυ με τι πιεση εισαι Αγγελε?

Κοιτα εχω σηκωσει και 2,1 καποτε αλλα στεγνωνε απο καυσιμο(οποτε κατεβασα στο 1,6). προσφατα ελυσα το θεμα τροφοδοσιας και εμενε μονο να ριξω λιγο αβανς μεσω του προγραμματος. εριξα 4 μοιρες και πιστευω να σηκωσω σιγα σιγα μεχρι 1,8(μαλλον σημερα θα κανω την δοκιμη) το οποιο θα ειναι και το τελικο γιατι ετσι κι αλλιως ανοιγματα δεν γινονται οποτε τσαμπα τα αλογα...

Posted

Έχουν αλλάξει το design . Oi τελευταίες παρτίδες MVS ήταν ελαττωματικές , γιαυτό τις αντικαθιστούν μέσα στην εγγύηση με της καινούργιες με το waterport...Κάτι σαν recall δηλαδή

Πάνο σκέπτομαι να κοιτάξω κάτι σε presicion..

Δημήτρης

Posted (edited)

Κοιτα εχω σηκωσει και 2,1 καποτε αλλα στεγνωνε απο καυσιμο(οποτε κατεβασα στο 1,6). προσφατα ελυσα το θεμα τροφοδοσιας και εμενε μονο να ριξω λιγο αβανς μεσω του προγραμματος. εριξα 4 μοιρες και πιστευω να σηκωσω σιγα σιγα μεχρι 1,8(μαλλον σημερα θα κανω την δοκιμη) το οποιο θα ειναι και το τελικο γιατι ετσι κι αλλιως ανοιγματα δεν γινονται οποτε τσαμπα τα αλογα...

Αμα κατεβεις ελα να κανουμε μαζι ενα απο ρολλ 2ες που ειχα πατησει και με τον Δημητρη παλιοτερα...με οτι καυσιμο θες (Ελευθερα τα παντα ολα) :sHa_thumbgoodjob:

:offtopic:

Edited by Alex