Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλημερα,

κατ' αρχην καλοριζικα και καλο-ταξιδα..

Κατα δευτερον..... Τα φρενα τα φτιαξαμε τωρα μενουν να φτιαξουμε τα γκαζια...lolololololololo χαχαχαχαχαχαχ

Edited by NOEL-S3
Posted

ευχαριστώ παιδια , ήταν δουλειά που έπρεπε να γίνει για να ξεμπερδεύω

Μητσάρα ότι φτιάξαμε από γκάζια φτιάξαμε , μια χαρά είμαστε εκεί , ένα καλό ιντερκούλερ θέλω να βρώ  σαν το δικό σου και τελειωσα 

Posted

εχουμε αλλαγές..

βρήκα τελικά το ιντερκούλερ της AMS (black race edition)που έψαχνα καιρό και σημερα το έβαλα πάνω. Ακόμα καλύτερο και πιο γεμάτο  τράβηγμα είναι οι πρωτες διαπιστώσεις.

στο βιντεάκι φαίνεται καθαρά το σπινιάρισμα με 2η στα 2bar

https://www.youtube.com/watch?v=H74QdnsQ3fY

και μερικές φωτό από την εγκατασταση... πλεον θυμίζουμε κάτι από EVO...

IMG_20151118_124153560_zpsrltlqzoq.jpg

IMG_20151121_171848849_zpszqcnguzz.jpg

• Like 4
Posted

Ασχετο αλλα "μαμαει" το μαυρο χρωμα.

• Like 1
Posted

γιώργο θα τις βάψωτις σιτες , μάλλον μαζί με τον προφυλκτηρα

Γιαννη προσπάθησα να ξαναβάλω τη μαμά μπάρα αλλά δεν χωραγε . ετσι ξαναέβαλα την custom μπαρα θόλων που ειχα φτιάξει για το προηγουμενο ιντερκούλερ.

το περιεργο είναι ότι ενώ δεν έχω τόσο μεγάλη διαφορά σε θερμοκρασίες με το προηγούμενο ,εντούτις υπάρχειμεγάλη διαφορά και σε άισθηση αλλα και στην ουσία.

Υπάρχει πιο πυκνός αέρας και περισσότερος χωρις πτώση πίεσης που κανουν τη διαφορά. 

χωρις μεθανόλη στο 1.4 bar έχω γεματο τράβηγμα χωρις misfires κι μεγιστο αβανς 22,5 μοιρες ψηλα στις 7000 σαλ χωρις επιστροφες

Στα 2,14 bar με μεθανόλη μέγιστο αβάνς 21 πάλι χωρις επιστροφές.

Γενικά πιστευω πώς ένα καλό ιντερκούλερ αναδυκνύει τις όποιες δυνατότητες του τουρμπο και ειδικά για big turbo είναι must

• Like 3
Posted

Γενικά πιστευω πώς ένα καλό ιντερκούλερ αναδυκνύει τις όποιες δυνατότητες του τουρμπο και ειδικά για big turbo είναι must

Εγω στα ελεγα, αλλα εσυ....

• Like 1
Posted

Το θέμα είναι να βρείς το κατάλληλο χωρίς να αλλάξεις 2-3 στην πορεία...οπότε ποιό είναι το καλύτερο?

Posted (edited)

Το θεμα ειναι που θα φτασεις απο ιπποδυναμη. Παντως αυτο που φοραω δεν προσετει lag , μπορω να πω οτιεχει λιγοτερο απτο greddy που φοραγα πριν και ας ειναι μεγαλυτερο. Αν το βρεις σε καλη τιμη παρτο

Edited by mariosA4
Posted

Εγω στα ελεγα, αλλα εσυ....

Συμφωνω φιλε,κανει οντως διαφορα

Posted

και μια τελική...πως σου φαίνεται Γιώργο??

photos2_zpsrg1letkj.jpg

Καλορίζικο Μαρίνο! Θηρίο!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

και μια τελική...πως σου φαίνεται Γιώργο??

photos2_zpsrg1letkj.jpg

ΠΑΡΑ πολύ ωραίο αποτέλεσμα. :)

Κρίμα που μπορείς να κάνεις μόνο ένα like ανά post.

Posted (edited)

ειναι όντως πολυ ψαρωτικό Δημήτρη, ειδικά όταν το βλέπεις να σου γεμίζει τον καθρέπτη....

Ευχαριστώ Γιώργο,ρίξtε και κανα σκορδο όμως γιατί  ήδη με έπιασε το...ματι.

Ενα σωληνάκι βενζίνης αρχισε να χάνει βενζίνη με πίεση και ευτυχώς το πρόλαβα ...to the tsak   :sSa_worried3:

Πάλι καλα που έχω κάνει τον χωρο της ρεζέρβας μηχανουργείο και κουβαλάω μαζί μέχρι και σωληνάκια υψηλής...Με έβλεπε ένας πακιστανός να το φτιάχνω σήμερα μες στο δρόμο και είχε πάθει πλάκα

Edited by mariosA4
  • Like 2
Posted (edited)

ειναι όντως πολυ ψαρωτικό Δημήτρη, ειδικά όταν το βλέπεις να σου γεμίζει τον καθρέπτη....

Ευχαριστώ Γιώργο,ρίξtε και κανα σκορδο όμως γιατί  ήδη με έπιασε το...ματι.

Ενα σωληνάκι βενζίνης αρχισε να χάνει βενζίνη με πίεση και ευτυχώς το πρόλαβα ...to the tsak   :sSa_worried3:

Πάλι καλα που έχω κάνει τον χωρο της ρεζέρβας μηχανουργείο και κουβαλάω μαζί μέχρι και σωληνάκια υψηλής...Με έβλεπε ένας πακιστανός να το φτιάχνω σήμερα μες στο δρόμο και είχε πάθει πλάκα

:sHa_hehe:

Αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες :D

ΥΓ: σου στέλνω βίντεο με ξεμάτιασμα μπας και....βοηθήσει :P

Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted

σημερα τελειώσαμε λεπτομέρειες σε σωλήνες - κολλάρα όπως και μικροβαψιματα.

εκανα και 2  log με μεγάλη πίεση  και πάτημα 2η, 3η 4η για να δώ διαφορές 

εδω το 1ο log με μεθανολη -2,2 bar

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1u6NjMhipYP4gMbCVUzTKdMBNmBeFEEUAbI_D6doaUU4/edit?usp=sharing

σε αυτό βλεπουμε ουσιαστικά μηδεν επιστροφές και μέγιστο θερμοκρασιακό εύρος + 5 βαθμοί 

το 2ο log με την ίδια πίεση χωρις μεθανόλη  έχω αρκετές επιστροφές , αναμενόμενες στα 2.2 bar , και 10 βαθμοί μέγιστο θερμοκρασιακό εύρος από την εξωτερική

εδω το log

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rK3Km5XzWJZcHcO9ECSMQDF-jHl1sA-16oT3bbhgohI/edit?usp=sharing

πιστευω ότι η τελευταία εγχείρηση έλαβε τέλος με επιτυχία.. 

και μια τελευταια βραδυνή με βαμενες σιτες για να κάνω και το χατιρι του george

IMG_20151128_170536794_zpsw82bdb9b.jpg

• Like 10
Posted

Να ξέρεις φιλαράκι ότι πήρες πολλές μονάδες πάνω!!! Κοίτα να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς γιατί έχει φάει πολύ χρήμα, χρόνο και κόπο!!! Από τα πιο ωραία και πιο δυνατά Α4 εδώ μέσα!!!

• Like 3
Posted

Ρε συ Μαρίνε, καλά που δεν ριχνει χιονι εκει που εισαι γιατι θα σε περασουν για εκχιονιστικό...   :sHa_hehe:

Να το χαίρεσαι φιλε, καλά γκαζια.

• Like 2
Posted

Μαρίνο έχουμε πει ότι τέτοια πράγματα δεν λέμε εκτός αν εννοείς μέχρι το τέλος του 2015 χα χα χα...