mariosA4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Ακόμα περιμένω να γράψεις σχόλια και να ανεβάσεις το video... Οποιον έχω βάλει μέσα πάντως δεν έχει όρεξη να τραβάει κάμερα.... εσύ είσαι πρόθυμος???
Aristos Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Οποιον έχω βάλει μέσα πάντως δεν έχει όρεξη να τραβάει κάμερα.... εσύ είσαι πρόθυμος??? Νομίζω πως ναι,εχω αποκτήσει ψιλοανοσία με τα πολλά άλογα...
mariosA4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Νομίζω πως ναι,εχω αποκτήσει ψιλοανοσία με τα πολλά άλογα... Σύμφωνοι λοιπόν ,θέλω συνεργείο του star με τη βυζαρού στο πίσω κάθισμα να μου λέει τον καιρό....
proestuning Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 απο θερμοκρασιες καυσαεριων τι βλεπεις?παιζεις ακομα mafless?
mariosA4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 απο θερμοκρασιες καυσαεριων τι βλεπεις?παιζεις ακομα mafless? δεν έχω βάλει ακόμα πυρόμετρο, από vag com στον 1ο λάμμδα έχω δεί μέχρι 850 αλλά δεν είναι ακριβές το γνωρίζω έχω βάλει μάφ 90άρι mafcase από S4 αλλα με το δικό μου σένσορ γιατί με του S4 δεν δούλευε
proestuning Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 με το πλαστικο case η το αλουμινενιο με τον Hitachi τον αισθητηρα?
Dimitris_Kon Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ...μπλα μπλα μπλα ,οπότε ο δικηγόρος συγχωρείται πάραυτα... μπλα μπλα μπλα... Στα έλεγα εγώ και εσύ αμέσως να με φας ρε Τρελο - Μαρίνο.. Δημήτρης
mariosA4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Στα έλεγα εγώ και εσύ αμέσως να με φας ρε Τρελο - Μαρίνο.. Δημήτρης
mariosA4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 με το πλαστικο case η το αλουμινενιο με τον Hitachi τον αισθητηρα? το ορίτζιναλ πλαστικό case της bosch
Agelosa4 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 επί τη ευκαιρία χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! το αμάξι τελικά μάλλον θα ξαναμπεί συνεργείο γιατί έχω knock στον 1ο και 2ο κύλινδρο (ειδικά στο 2ο) που σημαίνει κάτι άσχημο εσωτερικά ... το θέμα είναι να βρούμε τι είναι και ποιός ευθύνεται... γενικώς δεν σηκώνει αβάνς πάνω από 16-17 μοίρες παρά το big port καπάκι λόγω knock και έτσι όπως είναι πάντως του πίνω το αίμα με 1.8 bar και ειλικρινά χάνεις το φώς σου σε αυτές τις πιέσεις ψηλά ... το τούρμπο δείχνει να ανταποκρίνεται καλά και δεν έχει πτώση δύναμης έως τις 7300 του κόφτη . Στη φάση που είναι δείχνει πάνω από 400 άλογα αλλά ο σταύλος ...χωράει πολλά περισσότερα. Πάντως είναι απίστευτ το πόσο γρήγορα συνηθίζεις την ιπποδύναμη και θέλεις κι'άλλη ,οπότε ο δικηγόρος συγχωρείται πάραυτα... Μιά φορά να βάλεις το greddy στο 1.8 και δεν το κατεβάζεις με τίποτα... Καλές γιορτές!!! και εγω μεσα λυμενο το εχω φιλος. παω ψαχνωντας...
proestuning Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ευτηχως ειμαι στο επομενο σταδιο....ενα βημα πριν το προγραμμα.....Sylvester-τουρμολαγε!!!!!!!
A80Avant Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 πριν το βαλεις μεσα, δοκιμασες να αλλαξεις μπουζι ή coil? στον κυλινδρους αυτους? μπορει απλα να μην γινεται σωστη καυση. Παντος οντως η δυναμη ειναι εθιστικη. Εκτος αν πας στο αλλο σταδιο,...δηλαδη εκει που παει ο δικηγορος!!! μετα ερχεται η λογικη και ειτε παιρνεις ενα νορμαλ αμαξι και δεν το πειραζεις(κρατας το τερας για τις κοντρες σου) ειτε επανερχεσαι στην πραγματικοτητα μιας νορμαλ τουρμπινας...
mariosA4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 πριν το βαλεις μεσα, δοκιμασες να αλλαξεις μπουζι ή coil? στον κυλινδρους αυτους? μπορει απλα να μην γινεται σωστη καυση. Παντος οντως η δυναμη ειναι εθιστικη. Εκτος αν πας στο αλλο σταδιο,...δηλαδη εκει που παει ο δικηγορος!!! μετα ερχεται η λογικη και ειτε παιρνεις ενα νορμαλ αμαξι και δεν το πειραζεις(κρατας το τερας για τις κοντρες σου) ειτε επανερχεσαι στην πραγματικοτητα μιας νορμαλ τουρμπινας... εννοείται ότι θα ελέγξω πρίν ανοιχτεί τα μπουζί και τουςπολλαπλασιαστές ,είναι καινούργια όμως bill.... το αμάξι αυτό ( και γενικώς όποιος έχει κάνει τέτοιες αλλαγές )το παντρεύεται χωρίς δυνατότητα διαζυγίου, αυτό ήταν γνωστό εκ των προτέρων... Τώρα περίπτωση να γυρίσω σε κάτι νορμάλ θα το συζητούσα όταν θα αρχίσουν να τρέμουν τα χέρια μου...
A80Avant Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ενοουσα, παιρνεις επιπλεον ενα νορμαλ αμαξι και χρησιμοποιεις το παρον για τις κοντρες σου.
NOEL-S3 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) επί τη ευκαιρία... και έτσι όπως είναι πάντως του πίνω το αίμα με 1.8 bar και ειλικρινά χάνεις το φώς σου σε αυτές τις πιέσεις ψηλά ... το τούρμπο δείχνει να ανταποκρίνεται καλά και δεν έχει πτώση δύναμης έως τις 7300 του κόφτη . Στη φάση που είναι δείχνει πάνω από 400 άλογα αλλά ο σταύλος ...χωράει πολλά περισσότερα. Πάντως είναι απίστευτ το πόσο γρήγορα συνηθίζεις την ιπποδύναμη και θέλεις κι'άλλη ,οπότε ο δικηγόρος συγχωρείται πάραυτα... Μιά φορά να βάλεις το greddy στο 1.8 και δεν το κατεβάζεις με τίποτα... Καλές γιορτές!!! Καποιο ''πουλακι'' μου ειπε οτι: εμφανιστηκε γνωστο Α4 1.8τ (ο θεος να το κανει) στην περιοχη του Λουτρακιου να γαζωνει-ξεμπαζωνει οτι περναει και οτι οδηγιεται... (οδηγος με Α4 1.8τ (με 7 γραμματα) και 450 αλογα στην περιοχη Λουτρακι (κατοχος ξενοδοχειου, ο οποιος πασχει απο χρονια "μη αισθηση ροπης").... ποιος να ειναι-ποιος να ειναι-ποιος να ειναι???? :sHa_sarcasticlol: ) Edited December 27, 2010 by NOEL-S3
mariosA4 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Καποιο ''πουλακι'' μου ειπε οτι: εμφανιστηκε γνωστο Α4 1.8τ (ο θεος να το κανει) στην περιοχη του Λουτρακιου να γαζωνει-ξεμπαζωνει οτι περναει και οτι οδηγιεται... (οδηγος με Α4 1.8τ (με 7 γραμματα) και 450 αλογα στην περιοχη Λουτρακι (κατοχος ξενοδοχειου, ο οποιος πασχει απο χρονια "μη αισθηση ροπης").... ποιος να ειναι-ποιος να ειναι-ποιος να ειναι???? :sHa_sarcasticlol: ) τρία πουλάκια κάθονταν.... θα σε φτιάξω εσένα μόλις κατέβεις...
venzinas Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ο "XAZOMΠΑΜΠΑΣ" τρελαθηκε.προσοχη,προσοχη.
mariosA4 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 (edited) Ποιος αλήτης είναι αυτός αραγε; εσύ το παίζεις παρθένα αλλά ετοιμάζεις κ04 μαθαίνω έ? Ο "XAZOMΠΑΜΠΑΣ" τρελαθηκε.προσοχη,προσοχη. τι νομίζεις ότι άρχισα τις κόντρες? ξέχασέ το .. μία θα βάλω μόνο με το δικηγόρο για να μπεί screensaver στα A4..... Edited December 27, 2010 by mariosA4
mariosA4 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 σήμερα άλλαξα τον κολιέ της πεταλούδας με ένα βιομηχανικού τύπου γιατί μου πέταγε συνέχεια το κολλάρο και διαπίστωσα μεγάλη αλλαγή....Βασικά το τούρμπο έχανε πίεση από κει με αποτέλεσμα να στροφάρει παραπάνω για να κρατήσει την ζητούμενη πίεση ... Τώρα πλέον τρώς σφαλιάρα καλή στις 4000 και γεμίζει καλύτερα παντού... αμα φυτέψουμε και τις μεθανόλες τότε θα αρχίσει το γλέντι....
Aristos Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 σήμερα άλλαξα τον κολιέ της πεταλούδας με ένα βιομηχανικού τύπου γιατί μου πέταγε συνέχεια το κολλάρο και διαπίστωσα μεγάλη αλλαγή....Βασικά το τούρμπο έχανε πίεση από κει με αποτέλεσμα να στροφάρει παραπάνω για να κρατήσει την ζητούμενη πίεση ... Τώρα πλέον τρώς σφαλιάρα καλή στις 4000 και γεμίζει καλύτερα παντού... αμα φυτέψουμε και τις μεθανόλες τότε θα αρχίσει το γλέντι.... Νομίζω πως θα πρέπει να τσεκάρεις όλα τα κολάρα και να αντικαταστήσεις όλους τους κολιέδες...
proestuning Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 αν παιζεις πιεση μπορεις να βαλεις μπαρακια που συγκρατουν τις σωληνες μεταξυ τους
A80Avant Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ειδικα αν οι σωληνες δεν εχουν χειλακι. Εμενα σε ολες τις σωληνωσεις ο μηχανικος εχει προσθεσει χειλακι. Με αυτο, δεν χρειαζεται τιποτα απο ενα απλο κολιε και δεν φευγει ποτε.
proestuning Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ειδικα αν οι σωληνες δεν εχουν χειλακι. Εμενα σε ολες τις σωληνωσεις ο μηχανικος εχει προσθεσει χειλακι. Με αυτο, δεν χρειαζεται τιποτα απο ενα απλο κολιε και δεν φευγει ποτε. αν σηκωνεις πιεση τι να κανουν τα χειλακια και οι διπλοι σφιχτηρες.....θες αλλα πιο σοβαρα μεσα.....
Recommended Posts