Aristos Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 το αμάξι ξαναβγήκε στο δρόμο και το κυριότερο ... βγήκε από το συνεργείο , ελπίζω για τελευταία φορά.. Τα περισσότερα προβλήματα τελικά ήταν από πρόγραμμα και τελικά έβαλα eurodyne mafless setup (μέσω του Σάλια) με πολύ καλή λειτουργία σε όλο το φάσμα στροφών παρότι mafless . Βγάζει ακόμα μερικα misfire τα οποία είναι από την μαντεμένια πολλαπλή που έχει αρκετές επιστροφές για big turbo και κόβει αρκετή δύναμη λόγω αβάνς και ελπίζω να τα λύσουμε γρήγορα . Ετσι κι'αλλιώς αυτο που με ενδιαφέρει είναι πάνω από'λα να είναι safe οπότε είμαι ευχαριστημένος. Στην δυναμομέτρηση είδαμε 408 ρόδα στα 2 bar και έχει ακόμα ψωμί αυτό το τούρμπο... Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τακη (0-400) που είναι ίσως από τους λίγους (αν όχι ο μόνος) που δίνουν συνολικά λύσεις στις big turbo μετατροπές του group vag Κοίτα να το ευχαριστηθείς πλέον...κατα τα αλλα δεν θα σχολιάσω τπτ...
Theodore Saba Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Μπράβο Μαρίνο πάρα πολύ καλά νούμερα !!! Να είναι απροβλημάτιστο φίλε !!!
mariosA4 Posted May 15, 2013 Author Posted May 15, 2013 Μπράβο Μαρίνο πάρα πολύ καλά νούμερα !!! Να είναι απροβλημάτιστο φίλε !!! να'σαι καλά ρε θοδωρή
leras Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 μπραβο μαριε..... καλα χλμ τωρα και απροβληματιστα..... αμα κατεβω στο εξοχικο θα σε παρω να βρεθουμε να το δω και απο κοντα....
Dimitris_Kon Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Μαρίνο μπράβο ρε συ! Άντε να το χαρείς σου εύχομαι! Δημήτρης
mariosA4 Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 ευχαριστώ παιδιά , ήδη το χρησιμοποιώ καθημερινά και έχει λογική κατανάλωση σε νορμάλ οδήγηση πλέον λόγω σωστής λειτουργίας. Παλιά είχα κατανάλωση 14 λίτρα /100 χλμ είτε το πάταγα είτε όχι. βέβαια τα πολλά άλογα είναι πειρασμός και είναι δύσκολο να μην το γκαζώνεις ...
konstantinoS3 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Μπραβο Μαρινο!!Αντε να τελειωνεις γιατι εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα!!
NOEL-S3 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ευχομαι να το ευχαριστηθεις οσο περισσοτερο γινεται, κατα αλλα τα λεμε και καθε μερα στο τηλ. οποτε οτι αλλο θελω θα στο πω κατ'ιδιαν...
mariosA4 Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 ευχαριστώ παιδιά . Τελικά το ξέσπασμα της ροπής μετά τις 4000 δεν παίζεται ... όπως είπα και στο Μήτσο το ESP με 2α δεν σε αφήνει να φύγεις και με 3η αναβοσβήνει στιγμιαία στις 4200 δείγμα ότι δεν μπορεί να περάσει την ροπή κάτω ακόμα και τετρακίνητο με torsen κεντρικό διαφορικό... και μερικές φωτό από το κινητό λόγω ...καλής διαθεσης.. φιλάκια 1
Theodore Saba Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 ευχαριστώ παιδιά . Τελικά το ξέσπασμα της ροπής μετά τις 4000 δεν παίζεται ... όπως είπα και στο Μήτσο το ESP με 2α δεν σε αφήνει να φύγεις και με 3η αναβοσβήνει στιγμιαία στις 4200 δείγμα ότι δεν μπορεί να περάσει την ροπή κάτω ακόμα και τετρακίνητο με torsen κεντρικό διαφορικό... και μερικές φωτό από το κινητό λόγω ...καλής διαθεσης.. φιλάκια Μπράβο ρε Μαρίνο πολύ το χαίρομαι που πέτυχες αυτό που ήθελες....και κυρίως χωρίς προβλήματα. Καλή συνέχεια !!!
mariosA4 Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 από το στόμα σου και στου ... συνεργείου το αυτί
georgio3gr Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Μπραβο ρε φιλε... Και μακρια το κακο το ματι... Και τωρα πυροβολα ασταματητα να το χαρεις για ολο αυτο τον καιρο που σε παιδευε...
Sky Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Μαρίνο σου ευχομαι να ειναι απροβλημάτιστο και να του πιείς το αίμα ρε φίλε !!!
mariosA4 Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 (edited) ευχαριστώ ρε φίλε , το ίδιο εύχομαι και στο δικό σου πρότζεκτ. το πράσινο λαμπάκι Γιώργο είναι το led της μεθανόλης της ΑΕΜ. Οταν ψεκάζει ανάβει και σου δείχνει ότι δουλεύει. Και επι της ευκαιρίας να πώ ότι καλοκαίρι χωρίς μεθανόλες απλά δεν πας βήμα ειδικά με μέτριο ιντερκούλερ γαιτί έχεις πολλές επιστροφές σε αβάνς.Και μόνο νερό να το βάζεις να ψεκάζει κάνει δουλειά γιατί εμποδίζει την προανάφλεξη ειδικά με τις δικές μας μέτριες βενζίνες. Εγώ το έχω συνδέσει κανονικά με το boost controller όπως είχα περιγράψει παλιότερα και δουλέυει μια χαρά με την αυτοδιάγνωση. Μόλις διαγνώσει σφάλμα (πχ άδειο ντεπόζιτο μεθανόλης) σβήνει το bc και η πιεση πέφτει στην πίεση ελατηριού της wastegate ( στην περίπτωση μου 1 μπάρ) κάτι σαν safe mode δηλ. Άυτό γίνεται με ένα απλό ρελέ , το έφτιαξα μόνος μου και το συνιστώ σε όποιον έχει βάλει ή σκέφτεται να βάλει μεθανόλες . Edited May 19, 2013 by mariosA4
Giannis20vt Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 ευχαριστώ ρε φίλε , το ίδιο εύχομαι και στο δικό σου πρότζεκτ. το πράσινο λαμπάκι Γιώργο είναι το led της μεθανόλης της ΑΕΜ. Οταν ψεκάζει ανάβει και σου δείχνει ότι δουλεύει. Και επι της ευκαιρίας να πώ ότι καλοκαίρι χωρίς μεθανόλες απλά δεν πας βήμα ειδικά με μέτριο ιντερκούλερ γαιτί έχεις πολλές επιστροφές σε αβάνς.Και μόνο νερό να το βάζεις να ψεκάζει κάνει δουλειά γιατί εμποδίζει την προανάφλεξη ειδικά με τις δικές μας μέτριες βενζίνες. Εγώ το έχω συνδέσει κανονικά με το boost controller όπως είχα περιγράψει παλιότερα και δουλέυει μια χαρά με την αυτοδιάγνωση. Μόλις διαγνώσει σφάλμα (πχ άδειο ντεπόζιτο μεθανόλης) σβήνει το bc και η πιεση πέφτει στην πίεση ελατηριού της wastegate ( στην περίπτωση μου 1 μπάρ) κάτι σαν safe mode δηλ. Άυτό γίνεται με ένα απλό ρελέ , το έφτιαξα μόνος μου και το συνιστώ σε όποιον έχει βάλει ή σκέφτεται να βάλει μεθανόλες . Γεια σου Μαρινε Μηχανικέ. Να το χαιρεσαι το αμαξι βρε, επιτελους βγαλτο να το ευχαριστηθείς.
mariosA4 Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 (edited) ενα ενδιαφέρον log που τράβηξα πρόσφατα και δείχνει την λειτουργία του μοτέρ με μεθανόλες , βέβαια η συγκεκριμένη είναι ειδική made by takis....) το περίεργο είναι εκτός του ότι μηδενίζει τις επιστροφές στο αβάνς- πράγμα αναμενόμενο- , κατεβάζει την θερμοκρασία εισαγωγής 'εως και 10 βαθμούς κάτω από την εξωτερική(!) και μάλιστα με ένα ιντερκούλερ υπεδεέστερο για το τούρμπο που έχω. πίεση 2,2 bar ,εξωτερική θερμοκρασία 30 βαθμοί εδω είναι το λινκ https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvDN7w0Esy4wdDgwTElYVy1DRlhuRHNHZ1hsT0QydVE&usp=sharing Edited June 4, 2013 by mariosA4
Agelosa4 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ενα ενδιαφέρον log που τράβηξα πρόσφατα και δείχνει την λειτουργία του μοτέρ με μεθανόλες , βέβαια η συγκεκριμένη είναι ειδική made by takis....) το περίεργο είναι εκτός του ότι μηδενίζει τις επιστροφές στο αβάνς- πράγμα αναμενόμενο- , κατεβάζει την θερμοκρασία εισαγωγής 'εως και 10 βαθμούς κάτω από την εξωτερική(!) και μάλιστα με ένα ιντερκούλερ υπεδεέστερο για το τούρμπο που έχω. πίεση 2,2 bar ,εξωτερική θερμοκρασία 30 βαθμοί εδω είναι το λινκ https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvDN7w0Esy4wdDgwTElYVy1DRlhuRHNHZ1hsT0QydVE&usp=sharing ο πρωτος κυλινδρος βαραει υπερωριες στις επιστροφες βεβαια. Σε ποιο σημειο εχεις συνδεσει τις μεθανολες?? Πριν την πεταλουδα ακριβως η στο ic?
mariosA4 Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 εδώ διαφορα λογκαρίσματα χωρίς μεθανόλη όπου οι επιστροφές και η θερμοκρασία εισαγωγής πάρνουν την ανηφόρα... ουσιαστικά με ένα καλό σπρέυ μεθανόλης δεν χρειάζεσαι και το ιντερκούλερ... https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvDN7w0Esy4wdEJQeUpWVS1YRmJTSFNYQU5xUWVGOXc&usp=sharing
mariosA4 Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 (edited) ο πρωτος κυλινδρος βαραει υπερωριες στις επιστροφες βεβαια. Σε ποιο σημειο εχεις συνδεσει τις μεθανολες?? Πριν την πεταλουδα ακριβως η στο ic? πριν την πεταλούδα φίλε. δεν έχει θέμα ο 1ος κυλ. , σν δείς το log χωρίς μεθανόλη θα καταλάβεις . Εχω πολλές επιστροφές λόγω μαντεμιού και υψηλής πίεσης εισαγωγής. το θέμα είναι ότι (εσύ που ξέρεις....)για να φτιάξεις καλό χταπόδι + ιντερκούλερ της προκοπής θέλεις 2χίλιαρο... με ένα σετάκι μεθανόλης καθάρισες φίλε... Σιγά μην σκάσω 2χίλιαρο για να πάω από 400 ρόδα σε 500 ρόδα. Μια χαρά είμαι 400 ρόδα Edited June 4, 2013 by mariosA4
johnaras Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ισχυει οτι την ακουει ευκολα η πεταλουδα με χρηση μεθανολης?
Recommended Posts