Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλοριζικος Παναγιώτη!!!

Μια χαρά έπαιξες!!! Πολυ όμορφο και oem αποτέλεσμα!!!

Δυο απορίες:

Η οθόνη ειναι touch screen και προφανώς έχει ένα menu του dynavin και ένα menu εργοστασιακό;;;

Μεσα στο ντουλαπάκι έβαλες κάποιο επιπλέον εξάρτημα, η όλο το σύστημα ειναι η οθόνη;

Έκανες τρύπα για να περάσουν τα καλώδια η η κάμερα που έβαλες δεν ήταν απο αυτές που μπαίνουν στα φώτα της πινακίδας;

Εννοείς πως στο πλαίσιο γύρω απο την οθόνη έχει υποδοχή sd?

Λειτουργικό έχει wince, android η κάτι άλλο;;;

Ok, περισσότερες απο 2 ερωτήσεις αλλα καταλαβαίνεις οτι αναβεις φωτιές!!!

Ευχαριστώ Γιάννη!

Υπάρχει το μενού της Dynavin και όποτε θες γυρίζεις στο εργοστασιακό με το πάτημα ενός κουμπιού ,όπως εξηγώ και παραπάνω.

Μέσα στο ντουλαπάκι υπάρχουν τα δυο καλωδια για usb,i-pod.

Έγινε μια μικρή τρύπα για να τοποθετηθεί το μάτι της κάμερας ακριβώς δίπλα στη λαβή που έχει το πορτ-μπαγκαζ για το άνοιγμά του.

Τα υπόλοιπα καλώδια περάστηκαν στα πλαινά μαρσπιε χωρίς καν να ξηλωθούν αυτά.Πρόκειται για πολύ λεπτής διατομής καλώδια.

Επίσης στη θέση που έχει το ταμπλώ για το κεντρικό ηχείο,έχει τοποθετηθεί η κεραία του gps και το ηχειάκι που χρισιμοποείται για το navi και το bluetooth.

Στο πλάι της οθόνης υπάρχει η SD θύρα.

Το λειτουργικό είναι win.

http://www.dynavin-net.gr/project/dynavin-audi-a5/

• Like 1
Posted

Άψογος !!!!!

:JC_doubleup:  :clap2:

Και παλι καλορίζικο και να το ευχαριστηθείς οσο δεν πάει!!!

• Like 1
Posted

Πολυ ωραιο Παναγιωτη! Καλοριζικο! Το Kicker ποσα watt ειναι; 15ιντσο;

• Like 1
Posted

Καλορίζικο φίλε μου!!

Δεν κρατηθηκες τελικά, κάτι έπρεπε να φέρει ο Άγιος Βασιλης δε μπορεί......

Δείχνει πολύ καλό πάντως!

• Like 1
Posted

Καλορίζικο ρε φίλε!! Πρέπει να ναι τέλειο!! Θέλω να το δω απο κοντά!!

• Like 1
Posted

Καλοριζικο Πανο...πολυ καλη βελτιωση του εσωτερικου...να το ευχαριστηθεις οσο δεν παει..!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
Posted (edited)

Πολυ ωραιο Παναγιωτη! Καλοριζικο! Το Kicker ποσα watt ειναι; 15ιντσο;

Ευχαριστώ! Το sub είναι Kicker solobaric L7 15' Dual 4 στα 1000 Wrms με κούτα 90 λίτρων.

Καλορίζικο φίλε μου!!

Δεν κρατηθηκες τελικά, κάτι έπρεπε να φέρει ο Άγιος Βασιλης δε μπορεί......

Δείχνει πολύ καλό πάντως!

:LaieA_014: Να σαι καλά Γιάννη! Αλλα σκεφτόμουν ,αλλού πήγα,αλλά θα επιστρέψω σύντομα στη βάση της μηχανικής βελτίωσης!

Καλορίζικο ρε φίλε!! Πρέπει να ναι τέλειο!! Θέλω να το δω απο κοντά!!

Thanks Χρηστάρα! Εσένα ειδικά θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω :sHa_hehe:

Πολύ ωραίο... μεγειές!!!

Ευχαριστώ Δημήτρη!

Καλοριζικο το νεο συστημα!!Πολυ ωραιο!!

Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε!

Καλοριζικο Πανο...πολυ καλη βελτιωση του εσωτερικου...να το ευχαριστηθεις οσο δεν παει..!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

:sHa_thumbgoodjob: Θα κάνω ό,τι περνάει απ' το χέρι μου,χαχαχα!

Edited by PanA4
  • Like 4
Posted

QUESTIONS Part II

Υπαρχει η δυνατότητα να τρέξει android επειδη μεσα στο site της dynavin έχει και section android αλλα δεν λέει σε ποια μοντέλα παίζει.

Αν δεν παίζει android υπαρχει η δυνατότητα να συνδεθεί με κινητό android ωςτε να κάνει mirror την οθόνη του κινητού στην οθόνη του;;

Ρωτάω επειδη δεν ειμαι πολυ fan των πρόσθετων οργάνων, μηπως συνέδεα μέσω της obd με μια εφαρμογή στυλ rev ωςτε να βλέπω τα data του κινητήρα στην εργοστασιακή οθόνη...

Και το κερασάκι παίρνει ή εχει τηλεχειριστήριο;;;

Thank you!!

Posted

Το λειτουργικό του είναι Windows και δε μπορεί δυστυχώς να τρέξει εφαρμογές android.

Χειριστήριο δεν πρέπει να έχει,θα κοιτάξω στην αποθήκη να σου πώ σίγουρα.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μέσω ενός πρωτόκολλου A2DP ,να παίζει τα αρχεία μουσικής του κινητού σου,χρησιμοποιώντας το bluetooth.

Posted

Μπραβο Παναγιωτη,ωραια αναβαθμιση.Το εχω δει σε ενα Α5 και  ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειναι αρκετα ευχαριστημενος

Posted

Ευχαριστώ Γιώργο! Πιο πολύ το έβαλα για το navi,μιας και με τους δρόμους δεν τα πάω καλά και για το τηλέφωνο.

• Like 1
Posted

'Ενα μείον από τη μέχρι τώρα χρήση έχει να κάνει με το I-pod.Μπορείς και επιλέγεις πχ. playlist ,αλλά δε μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε τραγούδι αλλά ένα-ένα πατώντας το soft key για το επόμενο.

Παιδιά μια διόρθωση για να μην γίνονται παρεξηγήσεις:

Το menu για i-phone,i-pod δουλευει άψογα,για όποιον ενδιαφέρεται!

Μια συμβουλή.

R.T.F.M(Read The Fucking Manual).

• Like 3
  • 3 weeks later...
Posted

Να σαι καλά φίλε μου!

Posted

Όχι φιλράκι. Εκεί να σε φάει η αγωνία! :icon_turbo: :icon_turbo:

• Like 2
Posted (edited)

Εχθές ξεκλεψα λίγο χρόνο και έγινε η τοποθέτηση του intercooler της CTS.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στην έδρα του φόρουμ μαζί με καλούς φίλους.

Dimitris Kon,panoulis,GianKitsA4,Kavouras,Dinos,Περικλής και Κωνσταντίνος jr!

Ότι και να πώ είναι λίγο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κον για άλλη μια φορά για τον απίστευτο ζήλο του να βοηθά μέλη του φόρουμ και όχι μόνο,χωρίς και το τονίζω,κανένα προσωπικό κέρδος ή όφελος.

panoulis:Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου και τη συμβολή σου στην ολοκλήρωση του project!

GianKitsA4:Φιλαράκι χωρίς τα τρυπανάκια σου ακόμα εκεί θα ήμασταν.Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Kavouras και Dinos:Ήρθαν για λίγο, τα έκαναν όλα π#$%^να ,πολύ γέλιο και απήλθαν.

Στο intercooler τωρα,

Είναι τεράστιο.Καμία σχέση με το μαμά.Η ποιότητα κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής!

Πολύ καλή εφαρμογή που χωρά οριακά στο μηχανοστάσιο και φαίνεται σαν να τοποθετήθηκε από τη μαμα εταιρεία.

Πιο δυνατο spoolαρισμα.Εντυπώσεις μόλις κάνω λίγα χιλιόμετρα και αναβάθμιση στο πρόγραμμα.

post-14848-0-38663100-1391952341_thumb.jpgpost-14848-0-78436900-1391952365_thumb.jpgpost-14848-0-35876500-1391952379_thumb.jpgpost-14848-0-80287800-1391952393_thumb.jpg

Edited by PanA4
  • Like 9
Posted

Καλοφορετο Παναγιωτη... καλες "δροσιες" ευχομαι... η εισαγωγη τι ειναι; τι φιλτρο χρησιμοποιεις;

Posted

Καλοφορετο Παναγιωτη... καλες "δροσιες" ευχομαι... η εισαγωγη τι ειναι; τι φιλτρο χρησιμοποιεις;

Σε ευχαριστώ Γιώργο!

Η εισαγωγή είναι custom με φτιαχτό μεταλικο maf-case και το φίλτρο που χρησιμοποιώ είναι ξηρού τύπου της Injen.

Μερικές σελίδες πιο πίσω σε αυτό το τόπικ ,θα δεις περισσότερες λεπτομέρειες.

• Like 1
Posted

Να σε καλά φιλαράκι να χαρείς όσο δεν παει!

Είμαστε δυνατή ομάδα , ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!

• Like 3
Posted

ρε σεις κανονικό συνεργείο το κάνατε!!!!χαχαχαχα ..Μεγεια Παναγιώτη!!! Καλα δροσερά τουρμπισματα!!

Μητσαρα κανόνισε σιγά σιγά μετατροπές σε σφυρηλατο!!χαχαχα

• Like 2
Posted

μπραβο πολυ ωραιο φιλε και απο οτι βλεπω η ομαδα στο κλαμπ πεταει .ερωτηση αναλαβανετε και αλλαγη τουρμπο ?

• Like 2