Jump to content

Recommended Posts

Posted

Έχει χάσει λίγο σε αγριάδα αλλά η ασημί ζάντα δείχνει πιο μεγάλη από μια 18αρα μαυρη και το συνολικό αποτέλεσμα μου αρέσει.

Τελικά σήμερα διαπίστωσα οτι οι πίσω τροχοι βρίσκουν πλεον στο εσωτερικό των θόλων. Λίγο,αλλά βρίσκουν. Έτσι, έβγαλα τους αποστάτες για να τους κάνω πιο στενούς.

Ξενέρωμα!!!

• Like 4
Posted

Έχει χάσει λίγο σε αγριάδα αλλά η ασημί ζάντα δείχνει πιο μεγάλη από μια 18αρα μαυρη και το συνολικό αποτέλεσμα μου αρέσει.

Τελικά σήμερα διαπίστωσα οτι οι πίσω τροχοι βρίσκουν πλεον στο εσωτερικό των θόλων. Λίγο,αλλά βρίσκουν. Έτσι, έβγαλα τους αποστάτες για να τους κάνω πιο στενούς.

Ξενέρωμα!!!

+1 Πανο για αυτο που λες με το χρωμα...

μοναδικη μου ενσταση: Εφοσον πηρες την αποφαση να αλλαξεις ζαντες θα ηταν προτιμοτερο να εβαζες ενα οφσετ τοσο οσο ειχες στις προηγουμενες ζαντες με τους αποστατες....προκειμενου να τους ειχε αφαιρεσει εντελως...

γνωμη μου!!!

• Like 3
Posted (edited)

Το σκεπτικό αυτό ήταν από την αρχή. Να βγάλω τους αποστατες. Για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα με πριν έπρεπε να πάω σε 19άρα ή να κάνω custom παραγγελία την 18αρα με παραλαβή σε ένα μήνα και όφελος 5 mm.

Με τις νέες ζάντες είμαι ήδη έξω 11mm σε σχέση με τις παλιές, μη φορώντας αποστατες.

Οπότε σκέφτηκα σιγά τη διαφορά.

Και τώρα που είμαι χωρίς αποστατες δεν είναι άσχημο, απλώς αν έχεις τον "κάλο",δύσκολα αλλάζεις γνώμη.

Edited by PanA4
  • Like 2
Posted

Θοδωρή, ανάλογα το πλάτος της ζαντας. Με την 8 άρα, πίσω είχα ΕΤ 27 χωρίς πρόβλημα. Στο ίδιο αποτέλεσμα θέλω να καταλήξω και τώρα με την 8.5 άρα.

Posted

Ωραία ζάντα καλορίζικη. Η 8,5 σίγουρα το πριζει περισσότερο.

Από λάστιχο τι διάσταση επαιξες ????

• Like 1
Posted

Το μαμά για 18 άρα. 245 40 18

• 3 months later...
Posted

Καλησπέρα!

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, μέσα από εδώ θέλω τα φώτα σας για κάτι.

Ψάχνω τον τελευταίο καιρό για spoiler για το Α4 και συχνά το υλικό κατασκευής που βλέπω είναι το GRP (Glass Reinforced Plastic).

Γνωρίζετε κάτι για αυτό; Είναι ψαθυρό όπως ο πολυεστέρας; Αντέχει σε μικροεπαφες;

Παρακάτω και ένα παράδειγμα :

http://www.nktuning.com/Audi_A4_B8_Front_bumper_spoiler-1166.html

Posted

Ειναι το ίδιο υλικό με αυτό που ήρθε σε μένα ο πίσω διάχυτης!

Ευαίσθητο υλικό για μπροστινή επιφάνεια εάν θες την άποψη μου!

• Like 1
Posted

Ειναι το ίδιο υλικό με αυτό που ήρθε σε μένα ο πίσω διάχυτης!

Ευαίσθητο υλικό για μπροστινή επιφάνεια εάν θες την άποψη μου!

Αυτό είναι που με εμποδίζει. Αν είναι για πιο όμορφο με το παραμικρό να μαζεύω κομμάτια και να δείχνει σαν "χρέπι", δεν αξίζει.
Posted

Μιας και δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο για μπροστά,προχώρησα στην αναβάθμιση του πίσω μέρους.

Σε λίγες μέρες η παραλαβή!

post-14848-0-67819400-1492972209_thumb.jpg

• Like 8
Posted

Ωραία πινελιά Πάνο, αναμενω φωτογραφία μετά την τοποθέτηση!

Η σκέψη πάντως είναι για μαύρο γυαλιστερό και όχι carbon όπως είναι στην φωτογραφία.

Posted

Τα πλαίσια των παραθύρων σου είναι μαύρα ή νίκελ? Αν θυμάμαι καλά μπροστά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα το μεσαίο κομμάτι το έχεις βάψει ασημί? Καλό είναι να μην υπάρχουν πολλές αντιθέσεις...

• Like 2
Posted

Τα πλαίσια των παραθύρων σου είναι μαύρα ή νίκελ? Αν θυμάμαι καλά μπροστά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα το μεσαίο κομμάτι το έχεις βάψει ασημί? Καλό είναι να μην υπάρχουν πολλές αντιθέσεις...

Τα πλαίσια στα παράθυρα είναι μαύρα.

Το φιλέτο στον προφυλακτηρα είναι γκρι αλλά θα βαφτει μαύρο ώστε να ταιριάζει με τη μάσκα και τους αεραγωγους στα προβολάκια.

• Like 2
Posted

Τα πλαίσια στα παράθυρα είναι μαύρα.

Το φιλέτο στον προφυλακτηρα είναι γκρι αλλά θα βαφτει μαύρο ώστε να ταιριάζει με τη μάσκα και τους αεραγωγους στα προβολάκια.

Ε τότε σωστά σκέφτεσαι για μαύρο.... Ξέχασα ότι αλλαξες και τη μάσκα....
  • Like 1
Posted

Ο διάχυτης θα βαφτει μαύρο γυαλιστερό.

Μαζί θα μπει και μια αεροτομή. Η σκέψη μου ήταν αυτή να βαφτει άσπρη αλλά ένας φίλος -πριζας μου πρότεινε το μαύρο. Για πείτε καμια γνώμη;

post-14848-0-29535000-1493560787_thumb.jpegpost-14848-0-42773200-1493560809_thumb.jpeg

• Like 1
Posted

Θα έλεγα λευκή στο χρώμα του αμαξιου. Πιο διακριτική. Η μαύρη θα είναι πιο αλητικη

• Like 1
Posted

1-1,λοιπόν! Στις φωτογραφίες το μαύρο δείχνει πολύ ωραίο αλλά με φοβίζει μην δείχνει από κοντά καγκουρικο.

Μια σκέψη είναι να τη βαψω ασπρη και μετά να τη ντυσω με μεμβράνη.

Posted

Πανό εξαρτάται και γιατί αεροτομή μιλάς....αν δεν είναι άψογα κατασκευασμένη το λευκό είναι μονόδρομος....το μαύρο δεν μπορεί να κρύψει τις ατέλειες....

• Like 2
Posted

Πανό εξαρτάται και γιατί αεροτομή μιλάς....αν δεν είναι άψογα κατασκευασμένη το λευκό είναι μονόδρομος....το μαύρο δεν μπορεί να κρύψει τις ατέλειες....

Συμφωνώ. Επειδή την αεροτομή θα την πάρω από Αθήνα, θα την δω πριν την αγοράσω. Αν δεν είναι όπως πρέπει, θα κοιτάξω κάτι άλλο.

• Like 2