PanA4 Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Έχει χάσει λίγο σε αγριάδα αλλά η ασημί ζάντα δείχνει πιο μεγάλη από μια 18αρα μαυρη και το συνολικό αποτέλεσμα μου αρέσει. Τελικά σήμερα διαπίστωσα οτι οι πίσω τροχοι βρίσκουν πλεον στο εσωτερικό των θόλων. Λίγο,αλλά βρίσκουν. Έτσι, έβγαλα τους αποστάτες για να τους κάνω πιο στενούς. Ξενέρωμα!!! 4
Van.Leb Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Έχει χάσει λίγο σε αγριάδα αλλά η ασημί ζάντα δείχνει πιο μεγάλη από μια 18αρα μαυρη και το συνολικό αποτέλεσμα μου αρέσει. Τελικά σήμερα διαπίστωσα οτι οι πίσω τροχοι βρίσκουν πλεον στο εσωτερικό των θόλων. Λίγο,αλλά βρίσκουν. Έτσι, έβγαλα τους αποστάτες για να τους κάνω πιο στενούς. Ξενέρωμα!!! +1 Πανο για αυτο που λες με το χρωμα... μοναδικη μου ενσταση: Εφοσον πηρες την αποφαση να αλλαξεις ζαντες θα ηταν προτιμοτερο να εβαζες ενα οφσετ τοσο οσο ειχες στις προηγουμενες ζαντες με τους αποστατες....προκειμενου να τους ειχε αφαιρεσει εντελως... γνωμη μου!!! 3
PanA4 Posted January 17, 2017 Author Posted January 17, 2017 (edited) Το σκεπτικό αυτό ήταν από την αρχή. Να βγάλω τους αποστατες. Για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα με πριν έπρεπε να πάω σε 19άρα ή να κάνω custom παραγγελία την 18αρα με παραλαβή σε ένα μήνα και όφελος 5 mm. Με τις νέες ζάντες είμαι ήδη έξω 11mm σε σχέση με τις παλιές, μη φορώντας αποστατες. Οπότε σκέφτηκα σιγά τη διαφορά. Και τώρα που είμαι χωρίς αποστατες δεν είναι άσχημο, απλώς αν έχεις τον "κάλο",δύσκολα αλλάζεις γνώμη. Edited January 17, 2017 by PanA4 2
Theodore Saba Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Άρα Πάνο το τέλειο offset για τα b8 είναι το 35 ?
PanA4 Posted January 17, 2017 Author Posted January 17, 2017 Θοδωρή, ανάλογα το πλάτος της ζαντας. Με την 8 άρα, πίσω είχα ΕΤ 27 χωρίς πρόβλημα. Στο ίδιο αποτέλεσμα θέλω να καταλήξω και τώρα με την 8.5 άρα.
GTaros Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ωραία ζάντα καλορίζικη. Η 8,5 σίγουρα το πριζει περισσότερο. Από λάστιχο τι διάσταση επαιξες ???? 1
PanA4 Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 Καλησπέρα! Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, μέσα από εδώ θέλω τα φώτα σας για κάτι. Ψάχνω τον τελευταίο καιρό για spoiler για το Α4 και συχνά το υλικό κατασκευής που βλέπω είναι το GRP (Glass Reinforced Plastic). Γνωρίζετε κάτι για αυτό; Είναι ψαθυρό όπως ο πολυεστέρας; Αντέχει σε μικροεπαφες; Παρακάτω και ένα παράδειγμα : http://www.nktuning.com/Audi_A4_B8_Front_bumper_spoiler-1166.html
Dikonou Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Ειναι το ίδιο υλικό με αυτό που ήρθε σε μένα ο πίσω διάχυτης! Ευαίσθητο υλικό για μπροστινή επιφάνεια εάν θες την άποψη μου! 1
PanA4 Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 Ειναι το ίδιο υλικό με αυτό που ήρθε σε μένα ο πίσω διάχυτης! Ευαίσθητο υλικό για μπροστινή επιφάνεια εάν θες την άποψη μου! Αυτό είναι που με εμποδίζει. Αν είναι για πιο όμορφο με το παραμικρό να μαζεύω κομμάτια και να δείχνει σαν "χρέπι", δεν αξίζει.
PanA4 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Μιας και δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο για μπροστά,προχώρησα στην αναβάθμιση του πίσω μέρους. Σε λίγες μέρες η παραλαβή! 8
Theodore Saba Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Ωραία πινελιά Πάνο, αναμενω φωτογραφία μετά την τοποθέτηση! 1
PanA4 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Ωραία πινελιά Πάνο, αναμενω φωτογραφία μετά την τοποθέτηση! Η σκέψη πάντως είναι για μαύρο γυαλιστερό και όχι carbon όπως είναι στην φωτογραφία.
Theodore Saba Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Τα πλαίσια των παραθύρων σου είναι μαύρα ή νίκελ? Αν θυμάμαι καλά μπροστά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα το μεσαίο κομμάτι το έχεις βάψει ασημί? Καλό είναι να μην υπάρχουν πολλές αντιθέσεις... 2
PanA4 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Τα πλαίσια των παραθύρων σου είναι μαύρα ή νίκελ? Αν θυμάμαι καλά μπροστά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα το μεσαίο κομμάτι το έχεις βάψει ασημί? Καλό είναι να μην υπάρχουν πολλές αντιθέσεις...Τα πλαίσια στα παράθυρα είναι μαύρα. Το φιλέτο στον προφυλακτηρα είναι γκρι αλλά θα βαφτει μαύρο ώστε να ταιριάζει με τη μάσκα και τους αεραγωγους στα προβολάκια. 2
Theodore Saba Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Τα πλαίσια στα παράθυρα είναι μαύρα. Το φιλέτο στον προφυλακτηρα είναι γκρι αλλά θα βαφτει μαύρο ώστε να ταιριάζει με τη μάσκα και τους αεραγωγους στα προβολάκια. Ε τότε σωστά σκέφτεσαι για μαύρο.... Ξέχασα ότι αλλαξες και τη μάσκα.... 1
PanA4 Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 Ο διάχυτης θα βαφτει μαύρο γυαλιστερό. Μαζί θα μπει και μια αεροτομή. Η σκέψη μου ήταν αυτή να βαφτει άσπρη αλλά ένας φίλος -πριζας μου πρότεινε το μαύρο. Για πείτε καμια γνώμη; 1
Giannis20vt Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Θα έλεγα λευκή στο χρώμα του αμαξιου. Πιο διακριτική. Η μαύρη θα είναι πιο αλητικη 1
PanA4 Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 1-1,λοιπόν! Στις φωτογραφίες το μαύρο δείχνει πολύ ωραίο αλλά με φοβίζει μην δείχνει από κοντά καγκουρικο. Μια σκέψη είναι να τη βαψω ασπρη και μετά να τη ντυσω με μεμβράνη.
Audzig Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Πανό εξαρτάται και γιατί αεροτομή μιλάς....αν δεν είναι άψογα κατασκευασμένη το λευκό είναι μονόδρομος....το μαύρο δεν μπορεί να κρύψει τις ατέλειες.... 2
PanA4 Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 Πανό εξαρτάται και γιατί αεροτομή μιλάς....αν δεν είναι άψογα κατασκευασμένη το λευκό είναι μονόδρομος....το μαύρο δεν μπορεί να κρύψει τις ατέλειες.... Συμφωνώ. Επειδή την αεροτομή θα την πάρω από Αθήνα, θα την δω πριν την αγοράσω. Αν δεν είναι όπως πρέπει, θα κοιτάξω κάτι άλλο. 2
Recommended Posts