Kavouras Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Ωραίος!! Αυτή η μπαγκαζιέρα μόνο της Thule, με σκοτώνει... - δίνει τουλάχιστον κανά άλογο παραπάνω?? Δε χωραμε αλλιως ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Ειναι καιρος τωρα που κοοταω για αλλαγη αυτοκινητου αλλα συνεχως το αναβάλω γιατι η κυβερνηση θεωρει οτι εισαι..............χαζος, θυμα και τρελός λεφτάς (για να μην γραψω κατι αλλο) αν κυκλοφορεις αμαξι λιγο παραπανω κυβικων απο το μεσο ορο αλλα δεν τοσο εισαι λεφτάς αν εχεις σπιτι-διαμερισμα 180 μετρων και 250 μετρων σε καλη περιοχη και εχεις ενα ταπεινο τιγκιυαν 1400αρι.... (υπαρκτα παραδειγματα). 3
Theodore Saba Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Γιώργο πάρε ένα http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/8043318/για την οικογενειακές μετακινήσεις και κράτα το a3 για παρτη σου να γουσταρεις...Είναι κρίμα να το σκοτώσεις.
Kavouras Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Γιώργο πάρε ένα http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/8043318/για την οικογενειακές μετακινήσεις και κράτα το a3 για παρτη σου να γουσταρεις...Είναι κρίμα να το σκοτώσεις.Δτστυχως εχω τη νοοτροπια "ενα αμαξι και καλο". Θελω να ζω ο,τι εχω στην κατοχη μου στο επακρο και οχι να το "φυλαω". Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κρατας τα μεταξωτα βρακια για τις ειδικες περιστάσεις (που λενε στο χωριο μου). 5
George_7 Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Δτστυχως εχω τη νοοτροπια "ενα αμαξι και καλο". Θελω να ζω ο,τι εχω στην κατοχη μου στο επακρο και οχι να το "φυλαω". Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κρατας τα μεταξωτα βρακια για τις ειδικες περιστάσεις (που λενε στο χωριο μου). Πιστευω πως εαν ειχαμε καμια lambo δν θα την βγαζαμε στους δρομους συχνα... για πολλους λογους...
Kavouras Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Πιστευω πως εαν ειχαμε καμια lambo δν θα την βγαζαμε στους δρομους συχνα... για πολλους λογους...Αυτος που μπορει και θελει να διαθεσει 280.000€ για αμαξι, γενικα ζει σε αλλο κύκλο επαφων και γνωριμιων και τα χαρατσια γι αυτους ειναι χρηματα για τσιχλες (κατα τη γνωμη μου). Και εχεις και την αντιστοιχη ασφαλεια οποτε δε σε νοιαζει. Ας το κάψουν (κυριολεκτικά). Δηλαδη δεν ειναι μονο οτι εχεις τετοιο αμαξι αλλα κανεις και αντίστοιχη ζωη και εχεις και το αναλογο εισοδημα οπου τα 1380€ τελη και τα 3000€ φορο πολυτελειας ειναι ευτελή ποσα και αναξια προς συζητηση. ΥΓ: Προσωπικά ειμαι ειλικρινής και ξερω που πατανε τα ποδια μου (ή που δεν πατανε αν το θες). 6
ianos Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Δτστυχως εχω τη νοοτροπια "ενα αμαξι και καλο". Θελω να ζω ο,τι εχω στην κατοχη μου στο επακρο και οχι να το "φυλαω". Αρκεί πριν πατήσουν στα χαλάκια να εχουν σκουπίσει τα πόδια τους, να εχουν πετάξει τους καφέδες τους και να μην διανοηθούν να φάνε τυρόπιτα μέσα... Ουτε καν Κούρου, όχι σφολιάτα... 7
iliasr38 Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Καλη η προταση του Θεοδωρου αλλα με λαθος κυβικα...σε 18αρι με κ04 θα ηταν και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος! 1
Kavouras Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 (edited) Να το γράψω κι εδώ για να είμαστε σωστοί και να μην το ψάχνουμε μετά. καιρό τώρα ψάχνομαι για φρένα (βλέπε post και εδώ -πιο πίσω-). Τελικά έχω καταλήξει και έχω ήδη βρει να βάλω (μεγάλες) δαγκάνες 4πίστονες από jaguar που συνεργάζονται με τον 345χ30 δίσκο του S3-Cupra-R32. Φωτό από τη δαγκάνα. Το Σάββατο 10/9 θα μπουν πάνω μαζί με αποστάτες φτιαχτούς, πάχους 12mm. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και θα πάρω αυτό το το λίγο παραπάνω που θέλω στα φρεναρίσματα από "πάρα πολλά" και να μπορέσουμε να τα συζητήσουμε στον καφέ της Κυριακής (11/9) για εντυπώσεις κτλ... Edited September 7, 2016 by Kavouras 6
Dimitris_Kon Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Με γειες Κάβουρα! Καλα φρεναρίσματα! Δημήτρης 1
audidis Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Οι δαγκάνες του Κάβουρα μεγάλωσαν Μεγειές Γιώργο!!! 5
GTaros Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Καλοριζικα αν και θα ομολογήσω ότι πίστευα πως θα κατεληγες σε εξαπιστονες!!!!
PanA4 Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Με το καλό! Μια συμβουλή για τους αποστατες. Μέτρησε τους ώστε τα δύο πρόσωπα να είναι εντελώς παράλληλα μεταξύ τους και αν είναι δυνατόν κατεργασμενα με ένα " πιάσιμο ". Αυτό για να μην έχεις τρεμουλο.
Prince_73 Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 καλορίζικα George, αν και θα πρότεινα να αλλάξεις τα πίσω σου απλά με τα αεριζόμενα δισκόφρενα του cupra/s3/r32....θα είχες καλύτερη "ισορροπία" στο φρενάρισμα, ειδικά σε καμπές/στροφές... 1
Dimitris_Kon Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Κάβουρα μοτέρ άλλο παίρνει? Φοβάμαι ότι τα φρένα θα είναι για περισσότερη δύναμη απ΄ ό,τι έχει το μοτέρ σου Δημήτρης 7
KeM Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Για 2.5tfsi μια χαρά ειναι ρε Sent from my SM-G800F using Tapatalk 2
ma4nos Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 10/9 ειχες πει... ανεβασε τουλαχτιστον φωτο... 1
ianos Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 (edited) Να το γράψω κι εδώ για να είμαστε σωστοί και να μην το ψάχνουμε μετά. καιρό τώρα ψάχνομαι για φρένα (βλέπε post και εδώ -πιο πίσω-). Τελικά έχω καταλήξει και έχω ήδη βρει να βάλω (μεγάλες) δαγκάνες 4πίστονες από jaguar που συνεργάζονται με τον 345χ30 δίσκο του S3-Cupra-R32. Φωτό από τη δαγκάνα. Το Σάββατο 10/9 θα μπουν πάνω μαζί με αποστάτες φτιαχτούς, πάχους 12mm. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και θα πάρω αυτό το το λίγο παραπάνω που θέλω στα φρεναρίσματα από "πάρα πολλά" και να μπορέσουμε να τα συζητήσουμε στον καφέ της Κυριακής (11/9) για εντυπώσεις κτλ... Με το ένα χέρι κρατάς τη δαγκάνα.Με το αλλο χέρι φωτογραφίζεις! Τον μακιατο με τι τον κρατάς;; Όπως λέει και ο Μανος, που ειναι οι φωτογραφίες;;; Μήπως ήρθε η ώρα πριν ξαναλλαξεις τις μπροστινές με 12πιστονες, να άλλαζες και τις πίσω;;; Edited September 11, 2016 by ianos 1
KeM Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Με το ένα χέρι κρατάς τη δαγκάνα. Με το αλλο χέρι φωτογραφίζεις! Τον μακιατο με τι τον κρατάς;; [emoji14] [emoji14] Όπως λέει και ο Μανος, που ειναι οι φωτογραφίες;;; Μήπως ήρθε η ώρα πριν ξαναλλαξεις τις μπροστινές με 12πιστονες, να άλλαζες και τις πίσω;;; Τον τον κρατάω εγω καμια φορά Γιαννη. Ειναι φίλος. 3
Van.Leb Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Παιδια δεν μπορει τωρα πινει μακιατο κ χαζευει τις δαγκανες του.... Καβουρας ειναι αυτος..!!!! 2
Kavouras Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 Ειχα υποσχεθει φωτο αλλα νομίζω οτι το βιντεο ειναι ακομα καλυτερο 8
kananelos Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 5 χλμ parkin Πανέμορφες!!! Θα πέσει καμία επιδημία σαν το τριάκτινο. 3
Prince_73 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Μπα δεν ειναι το ίδιο με το τιμόνι...ωραίες και μεγεια σου Γιώργο , αλλά και του s3 που φοράω μια χαρούλα ειναι! 1
Dikonou Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Εάν έχουν διαφορά why not? αρε Γιώργη με τις μοντέλα σου. Κανα πάτημα θα ανεβάσεις; 1
Recommended Posts