basiliskaz Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Άστα αυτά. Εγώ έμαθα του έλεγες διαφορά βρωμολογα κατά τη διαρκεια
Kavouras Posted October 9, 2017 Author Posted October 9, 2017 Τελικά αφού περάσαμε και file για "σκασίματα" στις αλλαγές και παρότι παραπονιόμουν ότι δεν ακούω τίποτα, τελικά ενώ η εξάτμιση όντως "σκάει" όταν είσαι απέξω. Απλά δεν ακούγεται τίποτα από μέσα... Τίποτα όμως... Ρε audi έλεος!!! Πόση ηχομόνωση έχεις βάλει στο αμάξι? Ντροπή σου!!! Θα με κάνεις να ξηλώσω κανα καζανάκι για να ακούω το "μπαμ-μπουμ"!!! 1
S3-Nick Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Γινεται τετοιο πραγμα; Να σκαει στις αλλαγες; Αυτο εχει καποια χρησιμοτητα ή απλα για εφε;
Dikonou Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) Τί το θές το flatshift ρε γκασμά με το DSG!!!!!!! Mη μου πείς ότι πέρασες την άλλη π@π@ριά με το πρρρ πρρρρρ σε κάθε αλλαγή.....γιατί θα σε πώ τσαπρρρρρρρρρρρρ στα Καρδιτσιώτικα..... Το πιο σημαντικό ΡΥΘΜΙΣΕΣ; Edited October 9, 2017 by Dikonou 3
nasosGT Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Γινεται τετοιο πραγμα; Να σκαει στις αλλαγες; Αυτο εχει καποια χρησιμοτητα ή απλα για εφε εννοειται μονο για εφε καγκουρας αντι για καβουρας 5
Giannis20vt Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 εννοειται μονο για εφε καγκουρας αντι για καβουρας
Kavouras Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 στην 1η σελίδα, στο 1ο post έβαλα κάτω-κάτω τα "κύρια" σημεία του topic, γιατί ακόμα και ο ίδιος έχει χρειαστεί να ανατρέξω σε παρελθοντική πληροφορία και να ψάχνομαι μέσα στις 60 σελίδες. Δυστυχώς δεν έχω άλλα νέα για το αμάξι. Προσωπικός χρόνος ελάχιστος, μεγάλη (προσωπική μου) αδυναμία να συγχρονιστώ με τον προγραμματιστή να φτιάξουμε το αμάξι στο high, έχουν έρθει πολύ μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή μου αλλά και στην ευρύτερη οικογένειά μου (γονείς-αδερφός), με αποτέλεσμα το αμάξι να έχει μείνει πίσω σε προτεραιότητα (με εξαίρεση τα λαμπάκια στις πόρτες που τα βάλαμε κάτι βραδυνές ώρες λίγο πριν πάμε για ύπνο ). Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να φτιάξω το θέμα του maf που παρέδωσε πνεύμα (έπεσε η απόδοσή του βασικά).
kwsths Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Γιατι δεν του το δινεις ρε συ να το φτιαξει και να στο δωσει ετοιμο.... ;
Kavouras Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 (edited) Γιατι δεν του το δινεις ρε συ να το φτιαξει και να στο δωσει ετοιμο.... ; Είχαμε σκεφτεί να κάνουμε τράμπα τα αμάξια μας, αλλά του τρακάρανε το δικό του αμάξι στη Θήβα, οπότε ο ίδιος είναι χωρίς αμάξι στην ουσία (κυκλοφορεί ένα δανεικό....) Έτσι δεν μπορουμε να κάνουμε τράμπα τα αμάξια να του το αφήσω 1-2 μέρες να το φτιάξει με την ησυχία του. Edited October 11, 2017 by Kavouras
Van.Leb Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Είχαμε σκεφτεί να κάνουμε τράμπα τα αμάξια μας, αλλά του τρακάρανε το δικό του αμάξι στη Θήβα, οπότε ο ίδιος είναι χωρίς αμάξι στην ουσία (κυκλοφορεί ένα δανεικό....) Έτσι δεν μπορουμε να κάνουμε τράμπα τα αμάξια να του το αφήσω 1-2 μέρες να το φτιάξει με την ησυχία του. άλλαξε προγραμματιστή... 4
Kavouras Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 Ολη η γκαντεμια πανω σου ρε συ.... δεν πειράζει. Μου έχει κάτσει σε άλλους τομείς. Το αμάξι είναι το τελευταίο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. @van.leb έχε χάρη τώρα... 1
Dikonou Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 άλλαξε προγραμματιστή... Κινηση μονόδρομος!!!!! 2
Van.Leb Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 δεν πειράζει. Μου έχει κάτσει σε άλλους τομείς. Το αμάξι είναι το τελευταίο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. @van.leb έχε χάρη τώρα... Έχω χάρη γιατί? 1
Kavouras Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Λοιπόν, Να γράψω ένα update, μιας και μετά από καιρό βγήκα χρόνο να κάτσω με ηρεμία μπροστά από υπολογιστή και να γράψω post. Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ανεβάσει σοβαρή πίεση (1,9bar over και 1,7bar στις 7100rpm). Έχουμε στόχο για πιο ψηλά, αλλά ο ελεύθερος χρόνος μου περιορίζει κάπως κάποιες κινήσεις που θέλω να κάνω ώστε να χτυπήσουμε το 1,8+bar ψηλά (6500 και πάνω flat πίεση). Εν αναμονή να βάλω led σε όλο το εσωτερικό (τα έχω πάρει και τα κάνω βόλτα να "πάρουν τον αέρα τους" πρώτα) και να βάλω και τη forge σκάστρα πάνω (ναι, είμαι ακόμα με την S3 με το πιστονάκι, αλλά δουλεύει άψογα) 2
Dikonou Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 (edited) H S3 δουλεύει πολύ καλά αλλά επειδή έχει μαλακό ελατήριο θα σου κάνει τρελά ηχητικά!!!!! Θέλεις μια λίγο πιο σκληρή σε ελατήριο.....αλλά εάν κρατάς πίεση νο προμπλέμο Πές και τί αβάνς κρατάς μωρή ψηλά!!!! μόνο πίεση; Edited December 21, 2017 by Dikonou 1
Kavouras Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 H S3 δουλεύει πολύ καλά αλλά επειδή έχει μαλακό ελατήριο θα σου κάνει τρελά ηχητικά!!!!! Θέλεις μια λίγο πιο σκληρή σε ελατήριο.....αλλά εάν κρατάς πίεση νο προμπλέμο Πές και τί αβάνς κρατάς μωρή ψηλά!!!! μόνο πίεση; άσε και κανα μυστικό ρε...
Kavouras Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Σιγά το μυστικό ρε! έλα ρε μλκα, ούτε ένα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε. Λες και σε αυτές τις πιέσεις, με εργοστασιακά μέταλα κτλ έχεις και πολλές επιλογές. 25 μοίρες (actual) παίζω αλλά εξαρτάται φυσικά από το καύσιμο, τη θερμοκρασία εισαγωγής κτλ. 1
Van.Leb Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Λοιπόν, Να γράψω ένα update, μιας και μετά από καιρό βγήκα χρόνο να κάτσω με ηρεμία μπροστά από υπολογιστή και να γράψω post. Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ανεβάσει σοβαρή πίεση (1,9bar over και 1,7bar στις 7100rpm). Έχουμε στόχο για πιο ψηλά, αλλά ο ελεύθερος χρόνος μου περιορίζει κάπως κάποιες κινήσεις που θέλω να κάνω ώστε να χτυπήσουμε το 1,8+bar ψηλά (6500 και πάνω flat πίεση). Εν αναμονή να βάλω led σε όλο το εσωτερικό (τα έχω πάρει και τα κάνω βόλτα να "πάρουν τον αέρα τους" πρώτα) και να βάλω και τη forge σκάστρα πάνω (ναι, είμαι ακόμα με την S3 με το πιστονάκι, αλλά δουλεύει άψογα) 1.7 μετα τις 6500;;;; με στο ο το 1.8;;;;μλκα δεν πατάω...κότα...!!!!
Kavouras Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 1.7 μετα τις 6500;;;; με στο ο το 1.8;;;; μλκα δεν πατάω...κότα...!!!! δε διαβάζεις σωστά Βαγγέλη..... 1,7 στις 7100 (όπου κάνει αλλαγή το DSG). στις 6500 έχω 1,8... Αυτά με 3η. Με 4η ταχύτητα έχω περίπου 0,05 πάνω σε όλο το φάσμα και με 5η ταχύτητα περίπου 0,1 πάνω. Γενικά ίσως πρέπει να σκεφτώ να επενδύσω σε ένα boost controler της προκοπής για να κρατήσω 1,9 παντού χωρίς "άγχος" για τεράστια over και κλάψουμε κανα μοτέρ.
Dimitris_Kon Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Πάρε και κυάλια θα τα δεις τα 2+ κάπου εκεί ψηλά! Καλορίζικο Βαγιω! Δημήτρης 2
Recommended Posts