Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρίξε μια ματιά και στα EBC κόκκινα που είναι κεραμικά και σε απόδοση πραγματικά εκπληκτικά.

Βέβαια το πρόβλημά σου δεν λύνεται μόνο με τακάκια όπως είπαν και προηγούμενοι

Posted

ποια αντλία?? του RS3????  :P

αντλία 2λιτρου 200ps, που από όσο ξέρω φοράμε την ίδια...

τώρα ό,τι διαβάζω σου λέω. :)

• Like 1
Posted

Α) θα βάλω άλλα τακάκια να δω τι γίνεται. Αν δεν με πείσουν, θα τα βγάλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο.

Β) η ΑΡ ρε φίλε έχουν 2 κακά. Το ένα είναι ότι θα είναι υπερ-πανάκριβα (4+) και επίσης τα φρένα που δίνει για S3 είναι 6πίστονα 355χ32....πολύ μικρή διαφορά από το 345χ30 που φοράω εγώ. Δε με πείθουν κιόλας....Να ήταν κανα 365χ34 να πω οκ.

Ρε υπερβολίδη θα μας τρελάνεις τελικά... 365 διάμετρο και 34άρι πάχος σε αυτοκίνητο 260 ίππων ;

Δημήτρης

Posted

Ρε υπερβολίδη θα μας τρελάνεις τελικά... 365 διάμετρο και 34άρι πάχος σε αυτοκίνητο 260 ίππων ;

Δημήτρης

Το Πάχος ειναι επιπλέον θερμοαπαγωγή και θερμοχωρητικότητα.

Τι σχεση εχει με το ποσά αλογα ειναι;

ΥΓ: δηλώνω 200ps.

• Like 3
Posted

Και με χιλιάρι που λέει ο λόγος εάν πας ταυτότητα μπορείς να ανάψεις φρένα..... ο Γιώργος δεν θα τ άναβε; που πήρε στο κατόπι τα θηρία;

• Like 2
Posted

Το Πάχος ειναι επιπλέον θερμοαπαγωγή και θερμοχωρητικότητα.

Τι σχεση εχει με το ποσά αλογα ειναι;

ΥΓ: δηλώνω 200ps.

Θα βαλεις δηλαδή μεγαλύτερα φρένα απο S3 του οποίου τις επιδοσεις και το στήσιμο συνολικά δεν θα το εχεις ποτε. Ο,τι και να βάλεις, αν κυνηγας τέτοια αυτοκίνητα, πάλι θα τα κανεις φριτεζα. Ο λόγος απλός : έχεις μπροστά κίνηση φορτίο dsg και τρώνε όλο το ζόρι όταν τα πιέζεις, σε υπερθετικό βαθμό. Και 8πιστονα να βάλεις πάλι θα τα κανεις καπνιστά. Αν πάλι πηγαίνεις γιαγιά με τα μεγάλα φρένα, ειναι εύκολο να το κανεις τροπετο.

Δεν ειναι για χόρταση Γιωργαρα μου - γνώμη μου. Άλλαξε αυτοκίνητο, στο ξαναλέω.

Δημήτρης

• Like 2
Posted (edited)

Είναι ενημερωμένη.

Και στην τελική της το έχω πει:

- δεν πίνω

- δεν καπνίζω

- δεν ασχολούμαι με τις γυναίκες (με την έννοια να μου γυαλίζουν διάφορες κτλ)

- δεν έχω κολλήματα με ακριβά ρούχα

Ε.... νομίζω ότι δικαιούμαι κι εγώ να έχω ένα πάθος. :)

Πιστεύω πως αν συνεχίσεις έτσι, ένα βράδυ γυρίζοντας σπίτι θα δεις δίπλα στην πολυθρόνα του σαλονιού ουίσκι, πούρα και 2 call girls με ένα σημείωμα στο τραπεζάκι που θα γράφει:

"Έλεος πια με το αμάξι"

Edited by ianos
  • Like 8
Posted

Θα βαλεις δηλαδή μεγαλύτερα φρένα απο S3 του οποίου τις επιδοσεις και το στήσιμο συνολικά δεν θα το εχεις ποτε. Ο,τι και να βάλεις, αν κυνηγας τέτοια αυτοκίνητα, πάλι θα τα κανεις φριτεζα. Ο λόγος απλός : έχεις μπροστά κίνηση φορτίο dsg και τρώνε όλο το ζόρι όταν τα πιέζεις, σε υπερθετικό βαθμό. Και 8πιστονα να βάλεις πάλι θα τα κανεις καπνιστά. Αν πάλι πηγαίνεις γιαγιά με τα μεγάλα φρένα, ειναι εύκολο να το κανεις τροπετο.

Δεν ειναι για χόρταση Γιωργαρα μου - γνώμη μου. Άλλαξε αυτοκίνητο, στο ξαναλέω.

Δημήτρης

Θα μπορούσα να απαντησω με σεντόνι ατελείωτο το γιατι ασχολούμαι ακομα με το α3 αλλα πραγματικα νομιζω οτι θα ξεφύγει το θεμα συν του οτι δεν ξερω ποιος θα το διαβάσει εκτός απο μενα που θα το γράψω.

Θα γράψω λοιπον οσο πιο απλα και περιεκτικά μπορω το εξής: δεν υπάρχει αμαξι στο καρ στα λεφτα που θελω/μπορω/αντέχω να διαθέσω αυτη τη στιγμη/φάση, που να θεωρώ οτι αξιζει να δωσω για να παρω κατι αλλο/καλυτερο απο αυτο που εχω σημερα ως σύνολο στο α3 μου (Οχι μονο μοτερ, Οχι μονο ευθείες, οχι μονο στρίψιμο, αλλα και εξοπλισμο, κατάσταση και γενικα ολα).

Μακάρι το οικονομικό να μην ηταν προβλημα να επαιρνα ενα rs4 b9 φουλ εξτρα καινούριο ρε φιλε με το νεο μοτερ το τουρμπατο που έβαλαν (αν δεν κανω λάθος) να ημουν super happy. Αλλα επειδη ζούμε στην Ελλάδα και αμείβομαι (δυστυχως) κρινόμενος την αγορά εκει έξω (Ελλάδα) ασχέτως αν αξίζω ή οχι παραπανω και τα αποτελέσματα φέρνω (ας αφήσω άλλους να κρίνουν γι αυτο καλυτερα), αυτα ειναι όνειρα καλοκαιρινής νυχτός.

Δυστυχως δεν εχω γνωστούς να με χώσουν σε καλη δουλεια με καλα χρηματα, ανεξάρτητα αν τα αξίζω ή οχι, γιατι απλα ειμαι ο γνωστός του CEO-ιδιοκτήτη-πολιτικού-κτλ. (Όπως ισως ετσι ειναι και ο περισσότερος κόσμος δηλαδή).

Δυστυχως το χρήμα ειναι το νούμερο ένα driver σε τέτοιες κινήσεις.

Οποτε προς το παρόν κάθομαι στα αυγά μου και κανω οτι μπορω με το "υλικό" που εχω σημερα στα χέρια μου σημερα.

Ολα αυτα ειλικρινά με το χερι στην καρδιά και χωρίς ίχνος ειρωνίας ή επίθεσης.

Το ποστ αυτο περισσότερο απολογητικό ειναι παρα κατι αλλο. (Δεν ξερω ο καθένας πως το εισπράττει)

Υγ: δεν αναφέρομαι σε σενα με τα παραδείγματα ετσι ουτε σε κανεναν αλλο. Μην παρεξηγηθώ.

• Like 2
Posted

Πιστεύω πως αν συνεχίσεις έτσι, ένα βράδυ γυρίζοντας σπίτι θα δεις δίπλα στην πολυθρόνα του σαλονιού ουίσκι, πούρα και 2 call girls με ένα σημείωμα στο τραπεζάκι που θα γράφει:

"Έλεος πια με το αμάξι"

• Like 6
Posted

Εάν διαβάζει η γυναίκα σου το φόρουμ αυτό ένα σε λεω

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!

• Like 4
Posted

Θα μπορούσα να απαντησω με σεντόνι ατελείωτο το γιατι ασχολούμαι ακομα με το α3 αλλα πραγματικα νομιζω οτι θα ξεφύγει το θεμα συν του οτι δεν ξερω ποιος θα το διαβάσει εκτός απο μενα που θα το γράψω.

Θα γράψω λοιπον οσο πιο απλα και περιεκτικά μπορω το εξής: δεν υπάρχει αμαξι στο καρ στα λεφτα που θελω/μπορω/αντέχω να διαθέσω αυτη τη στιγμη/φάση, που να θεωρώ οτι αξιζει να δωσω για να παρω κατι αλλο/καλυτερο απο αυτο που εχω σημερα ως σύνολο στο α3 μου (Οχι μονο μοτερ, Οχι μονο ευθείες, οχι μονο στρίψιμο, αλλα και εξοπλισμο, κατάσταση και γενικα ολα).

Μακάρι το οικονομικό να μην ηταν προβλημα να επαιρνα ενα rs4 b9 φουλ εξτρα καινούριο ρε φιλε με το νεο μοτερ το τουρμπατο που έβαλαν (αν δεν κανω λάθος) να ημουν super happy. Αλλα επειδη ζούμε στην Ελλάδα και αμείβομαι (δυστυχως) κρινόμενος την αγορά εκει έξω (Ελλάδα) ασχέτως αν αξίζω ή οχι παραπανω και τα αποτελέσματα φέρνω (ας αφήσω άλλους να κρίνουν γι αυτο καλυτερα), αυτα ειναι όνειρα καλοκαιρινής νυχτός.

Δυστυχως δεν εχω γνωστούς να με χώσουν σε καλη δουλεια με καλα χρηματα, ανεξάρτητα αν τα αξίζω ή οχι, γιατι απλα ειμαι ο γνωστός του CEO-ιδιοκτήτη-πολιτικού-κτλ. (Όπως ισως ετσι ειναι και ο περισσότερος κόσμος δηλαδή).

Δυστυχως το χρήμα ειναι το νούμερο ένα driver σε τέτοιες κινήσεις.

Οποτε προς το παρόν κάθομαι στα αυγά μου και κανω οτι μπορω με το "υλικό" που εχω σημερα στα χέρια μου σημερα.

Ολα αυτα ειλικρινά με το χερι στην καρδιά και χωρίς ίχνος ειρωνίας ή επίθεσης.

Το ποστ αυτο περισσότερο απολογητικό ειναι παρα κατι αλλο. (Δεν ξερω ο καθένας πως το εισπράττει)

Υγ: δεν αναφέρομαι σε σενα με τα παραδείγματα ετσι ουτε σε κανεναν αλλο. Μην παρεξηγηθώ.

Αν και το θέμα των χρημάτων δεν το θίγω, έχω την εντύπωση ότι έχεις δώσει πολλά παραπάνω απ΄ όσο θα είχε ένα s3 π.χ.  Απλά τα δίνεις λίγα - λίγα και δεν σου φαίνεται. Τελοσπάντων δεν έχει και πολλή σημασία η άποψή μου, την αναφέρω όμως, επειδή θεωρώ ότι δεν ήταν σωστό το κριτήριο να κρίνεις, με βάση δύο εντελώς διαφορετικά, τετρακίνητα και πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα από το δικό σου (ΟΕΜ τουλάχιστον) και άρα, αδικείς το αυτοκίνητό σου.

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Αν και το θέμα των χρημάτων δεν το θίγω, έχω την εντύπωση ότι έχεις δώσει πολλά παραπάνω απ΄ όσο θα είχε ένα s3 π.χ. Απλά τα δίνεις λίγα - λίγα και δεν σου φαίνεται. Τελοσπάντων δεν έχει και πολλή σημασία η άποψή μου, την αναφέρω όμως, επειδή θεωρώ ότι δεν ήταν σωστό το κριτήριο να κρίνεις, με βάση δύο εντελώς διαφορετικά, τετρακίνητα και πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα από το δικό σου (ΟΕΜ τουλάχιστον) και άρα, αδικείς το αυτοκίνητό σου.

Δημήτρης

Δε θα στρίψει ποτέ σαν rs4. Δεν εχω τέτοιες αυταπάτες. :-)
Posted (edited)

Παίδες ξεφεύγουμε!

Εάν ένας εδώ μέσα συνειδητά έχει σταματήσει το οικονομικό εκεί που είχε βάλει ως όριο..... εγώ παραιτούμαι!

Εδώ έχουμε ξεπεράσει κι ένα S3 βελτιωμένο....τι να λεμε τωρα....η "βελτίωση" είναι μικρόβιο ειναι αρρώστια.....

Στο θέμα μας; Γιώργο δοκίμασε για αρχή άλλη πάστα στο τακακι και για μένα ενίσχυσε τα πίσω στο βαθμό που μπορείς!

Αγγελική ............ παρακαλώ κατανόηση!!!!!!

Edited by Dikonou
  • Like 3
Posted

Θα γράψω λοιπον οσο πιο απλα και περιεκτικά μπορω το εξής: 

Μην πτοείσαι αδελφέ. Εγώ το διάβασα το σεντονάκι σου και είμαι πρόθυμος να διαβάσω και το μελλοντικό σου πάπυρο  :P

Παίδες ξεφεύγουμε!

Εάν ένας εδώ μέσα συνειδητά έχει σταματήσει το οικονομικό εκεί που είχε βάλει ως όριο..... εγώ παραιτούμαι!

Υπάρχει Δημήτρη...

• Like 3
Posted

Γιώργο καλημέρα, διαβάζω από το προηγούμενο Σ/Κ το post σου και προσπαθώ να καταλάβω/δικαιολογήσω τη "στενοχώρια" σου πάνω στο αμάξι σου - ποια είναι η αιτία ρε φίλε?

- ότι τα φρένα σε πρόδωσαν και άναψαν πάνω που κυνηγιόσουν με 4κινητα στο Σούνιο?

- το ότι ήταν πιο γρήγοροι από σένα και στα στροφιλίκια ήταν/παρέμεναν πάντα μπροστά??

- το γεγονός ότι θα ήθελες ένα καλύτερο/δυνατότερο αυτοκίνητο για να ξεδιψάσεις την όποια δίψα σου??

Άκου τη γνώμη μου όπως μου λες και εσύ και πέταξε την μετά, να ξέρεις και στο έχω ξαναπεί πολλές φορές, ότι όποιο αμάξι και να έχεις, πάντα μα πάντα κάποιος/οι θα είναι γρηγορότεροι/καλύτεροι!! ξέρεις τι αμάξι είχα βάλει στο μάτι όταν σκεφτόμουν να δώσω το audi?? το peugeot 308 Gti, θα είχα 300 αλόγατα, διαφορικό torsen, φρενάρες, εξοπλισμό πλήρη, καλύτερους χώρους στο πορτμπαγκάζ και look που σκοτώνει!! όταν τα έβαλα στο ζύγι όμως, ο λογαριασμός/αποτέλεσμα δεν έβγαινε, θα είχα δλδ κάπως καλύτερο αυτοκίνητο, πιο απόλυτο σε στήσιμο, αλλά με 40 χιλιάρικα και να το κάνω τι??? για να έπαιρνα κάτι πολύ αξιόλογο/καλύτερο από αυτό που είχα, έπρεπε να κοιτάξω πάνω από 50 χήνες και σε τέτοιες εποχές φίλε που δε ξέρεις τι σου ξημερώνει, δε λένε τέτοια ανοίγματα εκτός και αν είσαι πολύ φραγκάτος!!!

Αυτό που θέλω να σου πω και στο έγραψε αρκετές φορές παραπάνω και ο Kon, είναι ότι αδικείς το αυτοκίνητό σου - έχεις ένα μουράτο Α3, με πολύ καλό στήσιμο, πλήρη εξοπλισμό, επαρκέστατους χώρους για την οικογένεια και κοντά 290 άλογα!!! τι άλλο θέλεις δλδ, έχεις καλύτερο αυτοκίνητο από την πλειονότητα των ελληνάρων που ούτε στα όνειρά τους δε θα δουν τέτοια μεγαλεία....και φίλε να το ξέρεις καλά και να πας να αλλάξεις αμάξι, πόσο νομίζεις θα πουλήσεις το δικό σου?? πάνω από 15 χιλιάρικα με τίποτα!!! οπότε ότι χρήμα έχεις ρίξει πάνω θα έχει πάει χαμένο, δε πρόκειται να το πάρεις πίσω ούτε στο 20%...

Θες να κάνεις μια σοβαρή αλλαγή??? άλλαξες δισκόπλακες μπρος-πίσω, βάλε χαρακτές (όχι τρυπητές), κεραμικά τακάκια της ΑΤΕ (ή EBC ή Ferodo) αλλά προπάντων, βάλε πίσω τα αεριζόμενα δισκόφρενα του S3, εκεί θα δεις σημαντική διαφορά, καθώς το αμάξι θα έχει πιο ισορροπημένη πέδηση, καθώς τα πίσω φρένα θα σαπορτάρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα μπροστά και όχι τώρα που λειτουργούν εντελώς βοηθητικά....εγώ πάντως το σκέφτομαι για μένα!

Αυτά τα ολίγα και sorry για το μακροσκελές post!!

Καλό Πάσχα να έχουμε με τις οικογένειές μας... :wave:

• Like 1
Posted

Μετα το ποστ του Audidi παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου. Ευχαριστώ.

• Like 5
Posted

Μετα το ποστ του Audidi παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου. Ευχαριστώ.

:hysterical:  :hysterical:  :hysterical: πήγαινες γυρεύοντας - είχαμε ξεχάσει το Σταθάρα!!!!

• Like 3
Posted

Ώπα ώπα!!! Δεν εχω παράπονο απο το αμαξι. Α3 εχω και ξερω τις δυνατότητες του.

Απλα Ψαχνω-βρίσκω τα αδύναμα (για μένα) σημεία του και Θελω να τα διορθώνω ώστε να γινει οτι πιο κοντα στο βέλτιστο (για μένα παντα)

Posted

Δεν ειναι αναγκη να δωσεις 60-70Κ+ για ενα τουμπανο σπορ αυτοκινητο.

Μπορεις απλα να παρεις ενα EVO οπου του κανεις οτι θελεις και εχεις και χωρους και τα σχετικα για την οικογενεια... 

Και πιστευω δεν ειναι αναγκη να γραψουμε για την 4κινηση του EVO...

Posted

Αδελφε για να κανεις ενα evo να τσουλαει θελεις την αγορα του και 15Κ+ ακόμα!!!!

Αν το ανεβάσεις αρκετα το ξεχνας για καθημερινές βολτες.

• Like 3
Posted

Αδελφε για να κανεις ενα evo να τσουλαει θελεις την αγορα του και 15Κ+ ακόμα!!!!

Αν το ανεβάσεις αρκετα το ξεχνας για καθημερινές βολτες.

Εκει θελω να καταληξω, με τα λεφτα που θα δινες για να ανεβασεις ενα Α3-Α4 εαν πεσουν τα ιδια σε ενα EVO πχ παιζεις σε τελιως διαφορετικες κατηγοριες.

To τελευταιο EVO ειναι 295 μαμα οσο δλδ παμε εμεις με μια ΙΗΙ.

Posted

Εκει θελω να καταληξω, με τα λεφτα που θα δινες για να ανεβασεις ενα Α3-Α4 εαν πεσουν τα ιδια σε ενα EVO πχ παιζεις σε τελιως διαφορετικες κατηγοριες.

To τελευταιο EVO ειναι 295 μαμα οσο δλδ παμε εμεις με μια ΙΗΙ.

Ηδη το εβο απο μονο του ειναι απαράδεκτα ακριβο στη συντήρηση του, κατανάλωση του κτλ.

Αν το βελτιώσεις κιόλας, κλαις μετα αν το εχεις καθημερινό.

Καλο ειναι να ξερεις που φτάνουν οι τσέπες σου.

Καλα τα όνειρα, δε λεω αλλα να ξέρουμε τι μπορουμε/αξιζει να υλοποιήσουμε και ποια οχι.

• Like 2
Posted

Καλησπερα και απο μενα,

το τι αυτοκινητο κυνηγουσε ο Γιωργος δεν εχει καμια σχεση με την ολη υποθεση κατα τη γνωμη μου...νομιζω πως ανα διαστηματα σε καποιους απο μας μας εχει τυχει να βρουμε οδηγο ακριβου αυτοκινητου και να τον περασουμε με χαρακτηριστικη ανεση σε καποιο δρομο στροφες...εκει λοιπον τι θα λεγαμε? ..α μπραβο..το Α3 δεν εχει θεμα με τα φρενα γιατι τον περασε αυτον με 911, Μ3, AMG, EVO, SUBARU κλπ κλπ. Δεν υπαρχει βαση και συγκριση του τι κυνηγουσε και για ποιο λογο...εγω λοιπον που εχω 2 ζευγαρια χερια κ 4 ποδια μπορει να ερθω με το Polo το tsi των 110 αλογων στο σουνιο κ να μην μπορει να με ακολουθησει το Α3. τι γινεται εκει? .. το ιδιο ισχυει και εδω με τον Γιωργο. Εχει επενδυσει ψυχη, χρημα, χρονο και διαθεση στο πανεμορφοτο Α3 του. Αυτο εχει κ αυτο θελει να συνεχισει να εχει και ο διαλογος γινεται για την αναζητηση της βελτιστης λυσης σε αποδοση, εναντι κοστους, για το συγκεκριμενο αμαξι..αυτη τη στιγμη το θεμα ειναι το φρεναρισμα...ακουστηκαν καποιες σωστες προτασεις στα προηγουμενα ποστ που πρεπει να ληφθουν υποψη για την επομενη κινηση...

αλλαγη υγρων φρενων και τακακια ειναι μια καλη αρχη πριν πας σε δισκους μπρος πισω...οι αντιστρεπτικες θα σου δωσουν καλυτερο πατημα και προσφυση παντου οπως συζητησαμε...Επισης πρεπει λιγο να δουμε κ το κουρδισμα της αναρτησης σου

Επισης ποτε μα ποτε δεν πρεπει να συγκρινουμε κοστος βελτιωσεων σε βαθος χρονου με κοστος 1-off αλλου αυτοκινητου...η συγκριση δεν εχει βαση και ουτε νομιζω πως καποιος δεν θα κανει μια βελτιωση για να κρατησει τα χρηματα στην ακρη ωστε μετα απο Χ διαστημα να τα δωσει με το παρον οχημα προς αντικατασταση με καινουργιο.

Εβο γιατι να παρει?? ποιο πολλα πληρωσε για το Α3. καλο, αγιο, ευχαριστο αυτοκινητακι το εβο με το μοτερ του κ την τετρακινηση του..αλλα μπες στο Α3 του Γιωργου και μπες κ σε ενα Εβο απο το Ι μεχρι το τωρινο (ασε που ο Ζησης εχει δικιο για το κοστος του να κανεις ενα Εβο να κουνηθει με αξιοπρεπεια)..το ενα ειναι ενα υπεροχο κυριλε GT αυτοκινητο φτιαγμενο για ενα κοινο με σπορτιφ ανησυχιες...το αλλο εχει εσωτερικο αμαξιδιου λουνα παρκ και ειναι για κοινο που θελει πολεμικη μηχανη κ τιποτα περισσοτερο (και για να αποφυγουμε τα κακεντρεχη σχολια...εχω υπαρξει με πολλα αυτοκινητα με εσωτερικο χειροτερο απο αμαξιδιου λουνα παρκ).

Πρακτικες απαντησεις χρειαζεται λοιπον εδω η κατασταση...

• Like 3
Posted

Λοιπον, ως ημέρα ξυσιματος, μέτρησα αντιστρεπτικες.

23 εμπρός

21 πισω

Εμπρός ειναι σε ολα τα μπροσθιοκινητα ιδια.

Πισω κανονικά το α3 φοραει 18mm. Εμενα φοραει 21 λόγω sline εργοστασιακής ανάρτησης.

Posted

Το ερώτημα είναι εαν απλά και μόνο βάζοντας παχύτερες αντιστρεπτικές μπορεί να βελτιώσει την συμπεριφορά, ακόμη και με "μαλακά" αμορτισέρ?