Van.Leb Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 αν μας διαβάζει κάποιος τραπεζίτης, παρακαλώ να κάνει πρόταση στο Δ.Σ. του για "αμαξοδάνειο". Τόσες μλκιες δάνεια έχουν βγάλει (μέχρι και διακοποδάνειο είχαμε κάποτε -που είσαι ρε ΠΑΣΟΚ?? Λείπεις!!-*) Με παλιο πασοκ το ορθοδοξο ο dikonou θα ειχε κανει εδω κ καιρο τροπετο τον 2.5 tfsi... Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Prince_73 Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Επειδή έχει δώσει το ok ο Γιώργος να του @#%$£<=%}£ το τοπικ του, σου αναφέρω πρίγκηπα τα εξής... Αν πας σε -50mm, σε εσένα με 18/ 8j et40, θα βρίσκεις σίγουρα έστω και άδειο αμάξι... Μην υπολογίζεις το 50/40 που δίνει η eibach, επειδή: Σε εμένα 3θυρο, με pro kit 30/30, πίσω ήταν όπως όταν το πρωτοπηρα (έκδοση ambition) κατσίκι, ας πω 30/ 0 !!! Με sportline τώρα, πίσω έκατσε ωραία/αρκετά και μπροστά λιιιγο ακόμα. Έχει απόσταση από το έδαφος εμπρός ~14 cm και πίσω ~16 cm μετρημένο άδειο εντελώς και στο κατώτερο σημείο μετάλλου εκεί που μπαίνει ο γρύλος. Επειδή το είχα ψάξει πολύ το θέμα πριν αλλάξω ελατήρια-αμορτισέρ, δεν είχα βγάλει άκρη για το πόσο αντικειμενικά θα χαμηλώσει και αυτό επειδή -όπως κατάλαβα εκ των υστέρων- άλλο βάρος έχει πίσω το 3θυρο και άλλο το 5θυρο (δεν υπολογίζω καν τον παράγοντα 1.4/1.8)....έτσι, λοιπόν, αρχικά πήγα στην πιο safe επιλογή των 30/30. Και όσον αφορά -για να καταλάβεις γενικότερα- το οπτικό θέμα, εμένα με 30/30 ηταν χάλι πίσω και ωραίο μπροστά, ενώ τώρα πίσω τέζα (για να το πω έτσι) και μπροστά οριακά καγκουρικο. Α....πολύ σπάνια τυχαίνει να το φορτώνω τα έχουμε πει μαζί φίλε....απλά που και που, με τρώει ο κ@λος μου!!!
Kavouras Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Σήμερα ξεκινάει το upgrade που εδώ και μήνες σχεδιάζω αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, δεν κατάφερα να βάλω μπροστά. Αναμονή πληροφοριών το απόγευμα. 3
PanA4 Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Καλή επιτυχία! Ξέρουμε σε ποια τιμή πίεσης ανοίγει η μαμά wg ;
kwsths Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Καλη επιτυχια Γιωργη και εννοειτε ΠΑΤΑΩ οταν τελιωσει με το καλο!!!! Καλή επιτυχία!Ξέρουμε σε ποια τιμή πίεσης ανοίγει η μαμά wg ; 0.5 ειναι Παναγιωτη...!!! 1
Audzig Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Άντε ρε Γιώργο....άσε τον Κωνσταντίνο να κάνει την δουλεια του και πιάσε το κινητό μα μας πεις πως πάει το έργο....
Kavouras Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Καλημέρα παιδιά!!! Καταρχάς ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Σήμερα φτιάξαμε τα "εμπρός" κομμάτια. Μπήκε η σωλήνα πριν την πεταλούδα ώστε να κουμπώσει αύριο η σκάστρα και φτιάξαμε και την καλωδίωση. Ουσιαστικά ανοίξαμε το πλαστικό εργοστασιακό σπηράλ και βγάλαμε από μέσα τα καλώδια που καταλήγουν στη φύσα της σκάστρας και φέραμε τη φύσα μπροστά. Φυσικά τα καλώδια ντύθηκαν και πάλι με μονωτική μαύρη και εν συνεχεία με ταινία "γάζας" (υφασματο-ταινία μου την είπαν), ώστε να επανέλθει το εργοστασιακό look (με εξαίρεση ίσως το σημείο που βγαίνουν τα καλώδια της σκάστρας από το εργοστασιακό σπηράλ). Παραθέτω φωτογραφίες από το αποτέλεσμα. Δεν έχει μπει ακόμα: - τουρμπίνα - σκάστρα (γιατί είναι πάνω στην υπάρχουσα τουρμπίνα) - σωλήνα εισαγωγής από maf μέχρι τουρμπίνα Αναμονή ως αύριο που θα μπουν το πρωί τα υπόλοιπα και το απόγευμα που θα ρυθμίσω καλώς εχόντων των πραγμάτων. 9
Van.Leb Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Καλημέρα παιδιά!!! Καταρχάς ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Σήμερα φτιάξαμε τα "εμπρός" κομμάτια. Μπήκε η σωλήνα πριν την πεταλούδα ώστε να κουμπώσει αύριο η σκάστρα και φτιάξαμε και την καλωδίωση. Ουσιαστικά ανοίξαμε το πλαστικό εργοστασιακό σπηράλ και βγάλαμε από μέσα τα καλώδια που καταλήγουν στη φύσα της σκάστρας και φέραμε τη φύσα μπροστά. Φυσικά τα καλώδια ντύθηκαν και πάλι με μονωτική μαύρη και εν συνεχεία με ταινία "γάζας" (υφασματο-ταινία μου την είπαν), ώστε να επανέλθει το εργοστασιακό look (με εξαίρεση ίσως το σημείο που βγαίνουν τα καλώδια της σκάστρας από το εργοστασιακό σπηράλ). Παραθέτω φωτογραφίες από το αποτέλεσμα. IMG_4179.JPG IMG_4180.JPG IMG_4181.JPG Δεν έχει μπει ακόμα: - τουρμπίνα - σκάστρα (γιατί είναι πάνω στην υπάρχουσα τουρμπίνα) - σωλήνα εισαγωγής από maf μέχρι τουρμπίνα Αναμονή ως αύριο που θα μπουν το πρωί τα υπόλοιπα και το απόγευμα που θα ρυθμίσω καλώς εχόντων των πραγμάτων. Κανε κ ενα πλυσιμο μολις τελειωσεις...κ βαλε κ ενα πλαστικο καπακι απο tts...που μου θες κ εργοστασιακο look!!!! Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1
Dikonou Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Βάλε και μια χοάνη για αρχή που να κοιτάει μπροστά!!!! Βγάλε την evoms!!!!!!! 1
Audzig Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Καλα τα λεει ο Μητσος......... Βγαλε την evoms να την παρω εγω....... 2
Kavouras Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Καλα τα λεει ο Μητσος......... Βγαλε την evoms να την παρω εγω....... ψάχνω ήδη άλλη εισαγωγή γιατί με την κ04 θα είμαι οριακά... 1
KeM Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 ψάχνω ήδη άλλη εισαγωγή γιατί με την κ04 θα είμαι οριακά...Δοκίμασε να τη φέρεις ευθεία με ένα μανιτάρι. Μην κάνεις πάλι γωνία. Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
xrhstosa4b6 Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Καλά τελειώματα Γιώργο και καλά αποτελέσματα!! Με το νούμερο 4 να αρχίζει η ιπποδυναμη!! 1
Dikonou Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Άντε ρε ακομα; Και κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ.....άλλαξε το σωληνάκι του μπαρομετρου με ένα της προκοπής, και σφιγκτήρες. Το ίδιο και για τα σωληνάκια της Ν75! Δες εδώ Edited August 4, 2017 by Dikonou 1
Kavouras Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Καλά τελειώματα Γιώργο και καλά αποτελέσματα!! Με το νούμερο 4 να αρχίζει η ιπποδυναμη!! ευχαριστώ πολύ!!! Να πω την αλήθεια, θα μ@μήσει αν φτάσει 400+, αλλά προς το παρόν πάμε χαλαρά για 330-350ps. Έχω dp ακόμα 70άρι και χρειάζομαι και καλύτερη εισαγωγή. Α.... και meth για να γράψει "4" μπροστά. Αλλά ωραίο σαν στόχος Άντε ρε ακομα; Και κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ.....άλλαξε το σωληνάκι του μπαρομετρου με ένα της προκοπής, και σφιγκτήρες. Το ίδιο και για τα σωληνάκια της Ν75! Δες εδώ IMG_0765.JPG λοιπόν....τούρμπο στη θέση του. Δυστυχώς είμαι με μηχανική πίεση ακόμα. Δεν έχω δει τι κάνει το νέο τούρμπο. Πάντως έτσι όπως πάω τώρα (κλειστό boost controler) είναι άπειρα πιο αργό από ΙΗΙ (πάλι με μηχανική) και φυσικά ΠΟΛΥ περισσότερο lag. 1
Dikonou Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Εννοείται ρε!!!!!! Μεγαλύτερο Τούρμπο!!! Αλλα όταν πατήσεις και δεις τι θα κάνει ψηλά θα πεις χαλάλι! 1
KeM Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 ευχαριστώ πολύ!!! Να πω την αλήθεια, θα μ@μήσει αν φτάσει 400+, αλλά προς το παρόν πάμε χαλαρά για 330-350ps. Έχω dp ακόμα 70άρι και χρειάζομαι και καλύτερη εισαγωγή. Α.... και meth για να γράψει "4" μπροστά. Αλλά ωραίο σαν στόχος λοιπόν....τούρμπο στη θέση του. Δυστυχώς είμαι με μηχανική πίεση ακόμα. Δεν έχω δει τι κάνει το νέο τούρμπο. Πάντως έτσι όπως πάω τώρα (κλειστό boost controler) είναι άπειρα πιο αργό από ΙΗΙ (πάλι με μηχανική) και φυσικά ΠΟΛΥ περισσότερο lag. Παταω Sent from my SM-J510FN using Tapatalk 1
Kavouras Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Παταω Sent from my SM-J510FN using Tapatalk θα το σηκώσω το απόγευμα 1,7-1,2 και πάμε...... θα πατήσω και φορτωμένος με βαλίτσες στο πορτπαγκάζ έτσι για "δικαιοσύνη"
KeM Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 θα το σηκώσω το απόγευμα 1,7-1,2 και πάμε...... θα πατήσω και φορτωμένος με βαλίτσες στο πορτπαγκάζ έτσι για "δικαιοσύνη" Μηχανικές παταω μόνο για να μη κάνει misfire [emoji14] Sent from my SM-J510FN using Tapatalk 1
Kavouras Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 η εικόνα από το μηχανοστάσιο: Είπαμε μηχανική πίεση: η παλιά τουρμπίνα περιμένει το νέο της ιδιοκτήτη: (είναι λίγο βρώμικη από wd40 που ρίξαμε για να λύσουμε τα παξιμάδια της πολλαπλής εξαγωγής, συν ότι τα χρώματα είναι γτπ, αλλά τη γενική εικόνα την πιάνετε ) και τέλος....ψάχνουμε αυτή την περίφημη βάση της powerflex(?) για να γεμίσω τον λαστιχένιο σύνδεσμο του dog-bone, γιατί κουνάει στα κατεβάσματα κάποιες φορές το μοτέρ. (ελένξαμε και δεν είναι κομμένη κάποια βάση ) 2
Recommended Posts