KeM Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Ευχαριστώ πολύ Γιάννη. Προσωπικά δε μου αρέσει να ξεφεύγω από την εργοστασιακή εικόνα (ίσως είναι και ένα απλό και χαζό κόλλημα) και γι' αυτό έβαψα και μαύρο το σωλήνα και δεν τον άφησα νίκελ (όπως είναι κανονικά το χρώμα του αλουμινένιου σωλήνα). Για αυτο δεν εβαψα τον δικο μου, αν βαρεθεις το δικο σου μπορεις να κοιτας το μοτερ μου
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Για αυτο δεν εβαψα τον δικο μου, αν βαρεθεις το δικο σου μπορεις να κοιτας το μοτερ μου Πάντως ρε μλκ είσαι μαρτυριάρης...
AlexA3glyf Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Καλημέρα. Πολύ καλή δουλειά. Διάβασα από την αρχή τα ποστ και ομολογώ ότι έχεις εργαλείο αμάξι από πολλές απόψεις. Έχει τύχει να οδηγήσω το Α3 SB S-line με τα 125 για 2000χλμ και είχα εντυπωσιαστεί με το αυτοκίνητο. Φαντάζομαι το δικό σου πόσο πολύ καλύτερο κ ολοκληρωμένο είναι. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που ασχολείσαι, το μεράκι σου και το αποτέλεσμα! Πάντα καλοτάξιδο εύχομαι! Ένα σχόλιο για το Σπύρο (Μαυροειδάκο) και από εμένα: Έχω την ίδια άποψη μαζί σου καθώς έχει φτιάξει όλες τις σωληνώσεις στο δικό μου. Μπράβο για το αμάξι σου!
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Καλημέρα. Πολύ καλή δουλειά. Διάβασα από την αρχή τα ποστ και ομολογώ ότι έχεις εργαλείο αμάξι από πολλές απόψεις. Έχει τύχει να οδηγήσω το Α3 SB S-line με τα 125 για 2000χλμ και είχα εντυπωσιαστεί με το αυτοκίνητο. Φαντάζομαι το δικό σου πόσο πολύ καλύτερο κ ολοκληρωμένο είναι. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που ασχολείσαι, το μεράκι σου και το αποτέλεσμα! Πάντα καλοτάξιδο εύχομαι! Ένα σχόλιο για το Σπύρο (Μαυροειδάκο) και από εμένα: Έχω την ίδια άποψη μαζί σου καθώς έχει φτιάξει όλες τις σωληνώσεις στο δικό μου. Μπράβο για το αμάξι σου! ευχαριστώ πολύ φίλε για τα σχόλιά σου. Προσπαθώ να φέρω το αμάξι "στα μέτρα μου" χωρίς να χάνει όμως το χαρακτήρα του και ταυτόχρονα η βελτίωση να είναι ολοκληρωμένη σε όλα τα επίπεδα. Όσο για το Σπύρο (Μαυροειδάκο - δεν έχω άποψη για τον αδερφό του), πραγματικά είναι ο επαγγελματίας που δε σε πείθει τόσο με τα λόγια του, αλλά με τις πράξεις του. Δε θα γράψω περισσότερα εκτός από το παρακάτω σχόλιο: Γενικά μου άφησε μία πολύ θετική εντύπωση όσο αναφορά την εργασία του αλλά και τις τιμές του. Στις εξατμίσεις δεν τον έχω τεστάρει ακόμα...
AlexA3glyf Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σου σχόλιο. Όσο αφορά τη δουλειά στις εξατμίσεις, έχω προσωπική πείρα. Για να μην θεωρηθεί προτροπή ή οτιδήποτε, θα σου στείλω pm. Πάντως όσο αφορά το αμάξι σου, αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία, ούτε είμαι ειδικός, απλά έχει τύχει να οδηγήσω πολλά αυτοκίνητα και για αρκετό χλμ, είναι ένα από τα αυτοκίνητα που προσωπικά θα "παντρευόμουν"!
TASOS_GTC Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 το νέο downpipe, το οποίο είναι όλο Φ70 Η εξάτμιση έμεινε όπως στη φωτό ? Χωρίς το δίχαλο στήριξης ?
KeM Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Η εξάτμιση έμεινε όπως στη φωτό ? Χωρίς το δίχαλο στήριξης ? Οχι μπηκανε μετα τα εργοστασιακα
TASOS_GTC Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Οχι μπηκανε μετα τα εργοστασιακα ok Οπότε όλα σούπερ !!! Μεγειά.
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Οχι μπηκανε μετα τα εργοστασιακα Τάσο, όπως είπε ο αρχηγός (KeM) παραπάνω, μπήκαν μετά. Απλά επειδή εγώ τραβούσα φωτογραφίες (στην ουσία έπαιζα) και ο άλλος δούλευε, δεν ήθελα να τον διακόπτω/ενοχλώ για να βγάζω φώτο (συν του ότι ήμουν διακριτικά "από πάνω του" για να δω τι κάνει, πώς κτλ), οπότε έχοντας εστιάσει στο να βγει καλό και προσεγμένο αποτέλεσμα, το τελικό-τελικό set-up ξέχασα να το βγάλω φωτογραφία. Γι' αυτό λείπουν και οι βάσεις στήριξης. ΥΓ: φυσικά οποιαδήποτε παρατήρηση, είναι δεκτή!!
KeM Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Πάντως ρε μλκ είσαι μαρτυριάρης... Ειχε σασπενς ομως δεν μπορεις να πεις! Το παπατζι μπροστα θα το βγαλω και εγω μου φαινεται...ζηλεψα
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Ειχε σασπενς ομως δεν μπορεις να πεις! Το παπατζι μπροστα θα το βγαλω και εγω μου φαινεται...ζηλεψα Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι είχε νόημα που το έβγαλα. Θα δείξει
tasossline Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 μια φορα να με ακουγες καλα θα ηταν καλα ρε εγω δεν σου ειπα να βαλεις 76αρι dp ?σου ειπα η ρεβο δινει για το σταδιο 2 dp 76ari γιατι το εκανες 70αρι ?και μην μου πεις οτι θα εχανες στα χαμηλα δεν ισχυει τεσπαεαν μπορεις αλλαξετο πιο μετα
tasossline Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 αααα και κατι αλλο περιμενω να μου στειλεις κατι στο μειλ μου μην ξεχνιομαστε
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 μια φορα να με ακουγες καλα θα ηταν καλα ρε εγω δεν σου ειπα να βαλεις 76αρι dp ?σου ειπα η ρεβο δινει για το σταδιο 2 dp 76ari γιατι το εκανες 70αρι ?και μην μου πεις οτι θα εχανες στα χαμηλα δεν ισχυει τεσπαεαν μπορεις αλλαξετο πιο μετα Ε... εγώ ξέρω ότι η revo ζητάει 70άρι... Και αφού δεν πρόκειται να βάλω Κ04 στο σύντομο μέλλον, δεν είχε νόημα το μεγαλύτερο dp...
Dimitris_Kon Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Καλορίζικο Γιώργο Καλύτερα 70άρι, 76 είναι υπερβολή για μέχρι 300 ίππους, οπότε μια χαρά! Δημήτρης
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Καλορίζικο Γιώργο Καλύτερα 70άρι, 76 είναι υπερβολή για μέχρι 300 ίππους, οπότε μια χαρά! Δημήτρης Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη :)
Dikonou Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) Πολύ καλή δουλειά Γιώργο...........στο στόμιο της τουρμπίνας κάνει συστολή ή έχεις κολάρο συστολής; Θέλω log με pm έστω από 003-115-118........με 3η όποτε μπορέσεις.........και βιντεάκι με ήχο............αυτά τα λίγα για την ώρα! Υ.Γ. υποδοχή για πυρόμετρο έβαλες ή δεν είναι στα πλάνα σου; Edited December 31, 2012 by Dikonou
Dimitris_Kon Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Πολύ καλή δουλειά Γιώργο...........στο στόμιο της τουρμπίνας κάνει συστολή ή έχεις κολάρο συστολής; Θέλω log με pm έστω από 003-115-118........με 3η όποτε μπορέσεις.........και βιντεάκι με ήχο............αυτά τα λίγα για την ώρα! Υ.Γ. υποδοχή για πυρόμετρο έβαλες ή δεν είναι στα πλάνα σου; Μητσάρα μου σιγά, μια οπή με ένα παξιμάδι είναι, θα την ανοίξει όταν το πάρει το πυρόμετρο! Δημήτρης
Dikonou Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Ναι βρέ, αλλά για για να την ανοίξει θα ξανακατεβάσει Dp ενώ τώρα θα την έχει έτοιμη!!
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Μητσάρα μου σιγά, μια οπή με ένα παξιμάδι είναι, θα την ανοίξει όταν το πάρει το πυρόμετρο! Δημήτρης Το αυτό. Επιπλέον προς το παρόν δεν είναι στα πλάνα μου η τοποθέτηση πυρόμετρου. @Dikonou φίλε, που να κάνεις λογκ στην Αθήνα? Έχουμε "πλημμυρίσει" από τη βροχή... Δεν έχει σταματήσει να βρέχει για πάνω από 1-2 ώρες... Και νομίζω ότι και την άλλη βδομάδα πάλι έτσι θα μας πάει... 1
tasossline Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 γιωργο οχι 76αρι ζηταει 100%τεσπα δεν πειραζει .δωσε τωρα βιντεο στο λαο μαζι με λογκς να δουμε τι γινεται
Dikonou Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Το αυτό. Επιπλέον προς το παρόν δεν είναι στα πλάνα μου η τοποθέτηση πυρόμετρου. @Dikonou φίλε, που να κάνεις λογκ στην Αθήνα? Έχουμε "πλημμυρίσει" από τη βροχή... Δεν έχει σταματήσει να βρέχει για πάνω από 1-2 ώρες... Και νομίζω ότι και την άλλη βδομάδα πάλι έτσι θα μας πάει... Δεν ξέρω τί θα κάνεις εδώ μια χαρά καιρό έχει................. τσακίσου και έλα και κερνάω μάσα σούρα στην Λίμνη!!!!! :sHa_hehe: :sHa_hehe:
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 @Τάσο (tasosline), Θα κάνω λόγκ καιρού επιτρέποντος @dikonou, έχει κάνει συστολή στη σωλήνα. Το κολάρο είναι απλό 60άρι (όχι συστολής - αλλαγής διατομής). 1
Kavouras Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Δεν ξέρω τί θα κάνεις εδώ μια χαρά καιρό έχει................. τσακίσου και έλα και κερνάω μάσα σούρα στην Λίμνη!!!!! :sHa_hehe: :sHa_hehe: αν δεν έχει τσάι, δεν έρχομαι... 1
Recommended Posts