Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ευχαριστώ παιδιά!

Κάθε πληροφορία δεκτή εννοείται, ιδιαίτερα αν έχετε θετική άποψη απο δουλειά που έχει κάνει!

Είτε εδώ είτε με πμ.

• Like 1
Posted

Καλοριζικα Γιαννη! Αναμενουμε φωτογραφιες με τα φρενα τοποθετημενα και εννοειται,εντυπωσεις!

• Like 1
Posted (edited)

Γιάννη,μας κάνεις ζημιά τώρα σε παρακαλώ :sorry: .Είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο,έλα να γινόμαστε κακοί οι Β8άδες  :sHa_wink3:

Edited by ChRiS82
  • Like 1
Posted

Εσυ εισαι κακός που εισαι μαύρος. Εμείς οι λευκοί είμαστε πιο αθώοι! :P

Έτσι δεν ειναι pan??

Μετα απο αποχή ενός χρόνου σε σοβαρές αλλαγές, είπα να ξανακυλησω αρχίζοντας απο τα βασικά...

Άντε να τελειώσουμε με τα φρένα για να πάμε και στα υπόλοιπα.

Για Μοραρη εχει κανείς αποψη;;

• Like 2
Posted (edited)

Πολύ καλή κίνηση Γιάννη! Καλορίζικα και καλοφόρετα !

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by tryf3
  • Like 1
Posted

Εσυ εισαι κακός που εισαι μαύρος. Εμείς οι λευκοί είμαστε πιο αθώοι! :P

Έτσι δεν ειναι pan??

Μετα απο αποχή ενός χρόνου σε σοβαρές αλλαγές, είπα να ξανακυλησω αρχίζοντας απο τα βασικά...

Άντε να τελειώσουμε με τα φρένα για να πάμε και στα υπόλοιπα.

Για Μοραρη εχει κανείς αποψη;;

Λυκοι με προβια προβατου! Οποιος μας υποτιμησει,απλα την πατησε! Χαχαχα!
  • Like 5
Posted

Kαλορίζικα Γιάννη! Καλοφόρετα, καλοτάξιδα και μια καλή αντλία βενζίνης :sHa_wink3:

Δημήτρης

Posted (edited)

Αρχίσαμε τοποθετηση

image.jpg

Edited by ianos
  • Like 2
Posted

Λυκοι με προβια προβατου! Οποιος μας υποτιμησει,απλα την πατησε! Χαχαχα!

Οποίος ΣΕ υποτιμήσει την πάτησε.

Εμένα ακόμη μπορούν να με υποτιμούν άνετα :)

• Like 1
Posted

Οποίος ΣΕ υποτιμήσει την πάτησε.

Εμένα ακόμη μπορούν να με υποτιμούν άνετα :)

Γιάννη η διαφορα μας ειναι μερικα λεπτα της ωρας, οσο δηλαδη διαρκει ενα φλασαρισμα. Μολις παρεις το μαγικο φιλτρο όλα θα αλλάξουν.
  • Like 1
Posted

Γιάννη η διαφορα μας ειναι μερικα λεπτα της ωρας, οσο δηλαδη διαρκει ενα φλασαρισμα. Μολις παρεις το μαγικο φιλτρο όλα θα αλλάξουν.

Στην αρχή νόμιζα πως η διαφορά μας είναι μερικά λεπτά της ώρας στο 0-100!!  :heat:  :sFun_nahnahna3:

Μετά το σώσαμε βέβαια! :JC_doubleup:

• Like 1
Posted (edited)

Όπως καταλάβατε ανεβήκαμε για άλλη μια φορά στη ράμπα σήμερα το πρωι, για καλό λόγο

image.jpg

Ιδού οι κούτες (52 κιλά)...

image.jpg

...ιδού και τα φρένα που με σταμάταγαν ως τώρα

image.jpg

Υπάρχει μια εμφανής διαφορά στους δίσκους

image.jpg

και μια πιο εμφανής στις δαγκάνες

image.jpg

Let's play. Αφαιρέθηκαν τα παλιά, και έμειναν οι κιθάρες. Ήταν στο ίδιο μέγεθος με αυτές του νέου πακέτου αλλά και οι δύο βρώμικες για να τραγουδήσουν οπως θα ήθελα.

image.jpg

Ευτυχώς ο Μάνος ήταν πιο μανιακός από εμένα στην καθαριότητα, οπότε

image.jpg

εκ του αποτελέσματος είχε δίκιο

image.jpg

Τα καινούργια μου φρένα

image.jpg

σε σύγκριση με τα παλιά

image.jpg

image.jpg

Η περιποίηση του Α4 ολοκληρώθηκε με νέα υγρά.

image.jpg

(τα οποία υποτίθεται πως μου είχαν αλλάξει τον Αύγουστο το 2013 και από ότι είπε ο Μόραρης δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ. Ποιός έχει δίκιο ένας θεός ξέρει...)

Πάνω στο αυτοκίνητο

image.jpg.

Συμπερασματικά.

Σε ότι έχει να κάνει με τα φρένα.

Τελικά τα συγκεκριμένα φρένα από Q5 είναι ακριβώς τα ίδια με του S4 και του S5. Οι δίσκοι είναι 345 και κουμπώνουν κουτί χωρίς καμία μετατροπή, όπως αρχικά ήθελα.

Στα 60 χιλιόμετρα που έκανα ως τώρα χωρις να τα πιέσω ιδιαίτερα (ώστε να κάτσουν καλά τα υλικά όπως μου είπε ο μάστορας) παρατήρησα άμεσα πιο δυνατό και πιο σίγουρο δάγκωμα. Στην πράξη ελπίζω να με ικανοποιήσουν το ίδιο όπως και οπτικά, που πλέον γεμίζουν τις ζάντες μου. Τις επόμενες ημέρες που θα κάνω αρκετά χιλιόμετρα στο επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης θα στρώσουν για τα καλα οπότε οταν την επόμενη εβδομάδα θα ανεβώ Δράμα-Καβάλα θα μπορέσω να έχω πιο ολοκληρωμένη αποψη για τα φρενάρισμα τα απο υψηλότερες ταχύτητες.

Σε οτι εχει να κανει με το συνεργείο.

Πολυ καλοί σε αυτό που έκαναν και με όρεξη να αφιερώσουν χρόνο για τις απορίες του πελάτη. Προσεκτικοί και υπέρ του δέοντος σημασία σε λεπτομέρεια.

Τιμαι φιλικαι και ακόμη πιο φιλικοί άνθρωποι. Και το τελευταίο λέει πολλά. Περισσότερα απο όλα τα υπόλοιπα. Αυτοί κέρδισαν ένα πελάτη, εγώ μια αξιόπιστη γνώμη.

Παρελειπομμενα.

Σωλήνακια τελικά χρησιμοποιήσαμε τα δικά μου που ταίριαζαν κουτί. Οταν βρω πισω σετ απο S θα ολοκληρώσουμε τη μετατροπή με μεταλλικά σωλήνακια. Η μονη εκκρεμότητα ο αισθητήρας των τακακιων που στα νεα ήταν διαφορετικού τύπου και λύθηκε με πατέντα ωςτε να μην ανάβει λαμπάκι βλάβης. Μόλις προμηθευτών τους κατάλληλους αισθητήρες θα λυθεί.

Επόμενα.

Πισω φρένα, σωλήνακια υψηλής, το μοντ που εκανε ο georgio με τους αεραγωγούς απο Phaethon και μου άρεσε πολυ.

Αφού το project των φρενών ειναι σε καλο δρόμο, πάμε για αλλα.

Ευχαριστω πολυ όσους βοήθησαν. Georgio, Chris, kon, Jim, pan, kavoura και όλους όσους ξεχνάω σας ευχαριστω πολυ.

Edited by ianos
  • Like 2
Posted

Καλορίζικα. Πολύ καλή κίνηση για μια μετατροπή πρώτου σταδίου.

• Like 1
Posted

Με γειες! Μάλλον εννοείς τον αισθητήρα στα τακάκια σωστά?

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Ευχαριστώ παιδιά.

Ναι Δημήτρη, αυτό εννοώ! 

Posted

Γιάννη (Νο1) σε ζηλεύω φίλε,μπράβο,ΟΕΜ καταστάσεις,όμορφα αποτελέσματα και καλύτερες επιδόσεις είναι ο τέλειος συνδιασμός

για να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος πρώτα εσύ και μετά εμείς που το "χαλβαδιάζουμε"  :whistling:

Γιαννη (Νο2-καλάτζο) Πες μου που έχεις το σετ να έρθω να σου τα κλέψω  :thumbsup:

• Like 1
Posted

Μεγεια! Ευτυχώς οι φόβοι σου δεν επαληθεύτηκαν και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Μπράβο Γιάννη!

Posted

Μεγεια! Ευτυχώς οι φόβοι σου δεν επαληθεύτηκαν και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Μπράβο Γιάννη!

Ναι Παναγιώτη. 

Αντε τώρα περιμένω να μου κάνεις το κονε για πιο all Over καταστάσεις  :wave:

Posted

Για ο,τι χρειαστεις,θα ειναι χαρα μου να βοηθησω!

• Like 1
Posted

Όπως καταλάβατε ανεβήκαμε για άλλη μια φορά στη ράμπα σήμερα το πρωι, για καλό λόγο

image.jpg

Ιδού οι κούτες (52 κιλά)...

image.jpg

...ιδού και τα φρένα που με σταμάταγαν ως τώρα

image.jpg

Υπάρχει μια εμφανής διαφορά στους δίσκους

image.jpg

και μια πιο εμφανής στις δαγκάνες

image.jpg

Let's play. Αφαιρέθηκαν τα παλιά, και έμειναν οι κιθάρες. Ήταν στο ίδιο μέγεθος με αυτές του νέου πακέτου αλλά και οι δύο βρώμικες για να τραγουδήσουν οπως θα ήθελα. 

image.jpg

Ευτυχώς ο Μάνος ήταν πιο μανιακός από εμένα στην καθαριότητα, οπότε 

image.jpg

εκ του αποτελέσματος είχε δίκιο 

image.jpg

Τα καινούργια μου φρένα

image.jpg

σε σύγκριση με τα παλιά

image.jpg

image.jpg

Η περιποίηση του Α4 ολοκληρώθηκε με νέα υγρά.

image.jpg

(τα οποία υποτίθεται πως μου είχαν αλλάξει τον Αύγουστο το 2013 και από ότι είπε ο Μόραρης δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ. Ποιός έχει δίκιο ένας θεός ξέρει...)

Πάνω στο αυτοκίνητο

image.jpg.

Συμπερασματικά.

Σε ότι έχει να κάνει με τα φρένα. 

Τελικά τα συγκεκριμένα φρένα από Q5 είναι ακριβώς τα ίδια με του S4 και του S5. Οι δίσκοι είναι 345 και κουμπώνουν κουτί χωρίς καμία μετατροπή, όπως αρχικά ήθελα.

Στα 60 χιλιόμετρα που έκανα ως τώρα χωρις να τα πιέσω ιδιαίτερα (ώστε να κάτσουν καλά τα υλικά όπως μου είπε ο μάστορας) παρατήρησα άμεσα πιο δυνατό και πιο σίγουρο δάγκωμα. Στην πράξη ελπίζω να με ικανοποιήσουν το ίδιο όπως και οπτικά, που πλέον γεμίζουν τις ζάντες μου. Τις επόμε

Με το καλό λοιπόν και καλά φρεναρίσματα!!!

Σχετικά με το bold, θα ήθελα να ρωτήσω πώς κατάλαβε ότι δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ τα λάδια??

Posted (edited)

Έβαλε κάτι σαν μικρή βέργα μέσα στο δοχείο των φρένων και το υλικό που είχε πάνω άλλαξε χρώμα σε κόκκινο γεγονός που απ'όσο είπε σημαίνει ότι ήθελαν άλλαγμα, οπότε ή δεν είχαν αλλαχθεί ποτέ, ή αυτά με τα οποία είχαν αλλαχθεί ήταν τόσο κακής ποιότητας που μέσα σε ένα χρόνο βγηκαν off.

Η αλήθεια είναι ότι τα είχα αλλάξει σε εξειδικευμένο συνεργείο και δεν ήμουν μπροστά την ώρα της αλλαγής (συνήθως στα σερβις που κάνω στο εξουσιοδοτημένο που το πάω είμαι απο πάνω για να ελεγχω τέτοιες καταστάσεις) οπότε δεν μπορώ να ξέρω ποιός έχει δίκιο. 

Edited by ianos
  • Like 1
Posted

καλοταξιδα γιανναρε....

φρεναρες....  :sSig_goodjob:

• Like 1
Posted

Μην τον παραχαϊδεύετε γιατί μας αποφεύγει. Κανόνισε να έρθεις ρε μεγάλε να τα δούμε από κοντά. Μην μας αποφεύγεις - σνομπάρεις!

Δημήτρης