Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τασούλη πέρα από την πλάκα παραπάνω, να το χαίρεσαι, απροβλημάτιστο απ' εδώ και πέρα και πολλά καλά γρήγορα και ασφαλή χιλιόμετρα.

Για την ζάντα θα συμφωνήσω κι εγώ, θ' αλλάξει εντελώς η εικόνα του αυτοκινήτου σου.

Posted

Βάλε μια τέτοια και άντε γειά:

3085506753_af55e873b0_b-1.jpg

bbs motorsport ch

Η καλύτερη ζάντα ever ... κάποτε την φόραγε το Α3 μου σε 19" ότι πιο όμορφο !!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Posted

bbs motorsport ch

Η καλύτερη ζάντα ever ... κάποτε την φόραγε το Α3 μου σε 19" ότι πιο όμορφο !!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σε μαλώσω ... και άσχημα κιόλας :sFi_bat:

(το ξέχασες γρήγορα το Α3 σου)

Η παραπάνω ζάντα είναι BBS CK

• Like 1
Posted

Θα σε μαλώσω ... και άσχημα κιόλας :sFi_bat:

(το ξέχασες γρήγορα το Α3 σου)

Η παραπάνω ζάντα είναι BBS CK

Αχαχαχαχ σωστός ο Τάσος! Και μας πρόδωσε Τάσο άστα ο ... μην τον πω..

Δημήτρης

Posted

Χαχαχα ... δέν πειράζει.

Είναι καλό παιδί όμως ... και κάνουμε τα στραβά μάτια

Posted (edited)

Ολα θα γινουν παιδια σιγα σιγα .επισης εκτος απο φιμε και ζαντες θελω να βαλω και cruise control.και κατι ακομα παιδια θελω να ενημερωσω οτι πλεον ξανα μπηκε το προγραμμα της εταιριας ρεβο απλα με ανανεωμενο φαιλ αυτη τη φορα και με ρυθμησεις per3 (100oct). Οτι αλλο νεοτερο εχω θα σας ενημερωσω ως προς τις αλλαγες και ως προς τη λειτουργεια του προγραμματος.

Edited by tasossline
Posted

χαχαχαχ Συγνώμη ρε παλικάρια μην βαράτε!!! BBS ch επιμένω...εννοείται απλά η καλύτερη!!!! όσο για το λάθος δεν πειράζει.. μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσω ματομπούκαλα!! :P:

:offtopic:  (κάποιος mod ρε παιδιάααα)

• Like 1
Posted

Άντε μακάρι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου Τάσο.

Posted

Να σε καλα στεφάνε.μακαρι να ναι και το τελευταιο.

Posted (edited)

Αχαχαχαχ σωστός ο Τάσος! Και μας πρόδωσε Τάσο άστα ο ... μην τον πω..

Δημήτρης

Δημητρη συμφωνω μαζι σου....του τα εχω πει και εγω αλλα δικαιολογειται μιας και.........

χαχαχαχ Συγνώμη ρε παλικάρια μην βαράτε!!! BBS ch επιμένω...εννοείται απλά η καλύτερη!!!! όσο για το λάθος δεν πειράζει.. μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσω ματομπούκαλα!! :P:

:offtopic:  (κάποιος mod ρε παιδιάααα)

οπως βλεπεις αρχισαν τα γεραματα και εγω οταν μεγαλωσω θα ακολουθησω τακτικη σοκι, θα παρω ανοικτο αστερι, να νομιζω οτι με κοιτανε τα πιπινακια και να το παιζω τζοβενο....θα ανεμιζει και η πλαινη χωριστρα (που θα κρυβει την καραφλα) στον αερα !!! Εμαθα οτι εχουν προβλημα μεγαλο και συζητανε στην μερσεντες, επειδη δεν ανεμιζουν πολυ τα μαλλια απο τους οδηγους τον καμπριο της εταιρειας (μιας και δεν πανε βημα) να κανουν καινουργια μοντελα οπως που θα πεφτει το παρμπριζ μπροστα, οπως τα στρατιωτικα οχηματα!!! 

Στο θεμα μας, να το χαιρεσε το αυτοκινητο σου τασο! θα σου προτεινα ετσι οπως το ειδα στις φωτο να το σηκωσεις λιγο, θα δουλευει καλυτερα η αναρητηση σου!

Edited by johnaras
Posted

bbs motorsport ch

Παραθέτω τη καλύτερη κατ εμε

Audi_A3_Hartmann_Mesh_305_19_CI.jpg

• Like 1
Posted (edited)

πολύ ωραίο το αυτοκίνητο σου τάσο ... να έχεις ασφαλή χιλιομετρα  :JC_cheesy:

βάλε και ζαντικό και φίμε και το θυρίο σου θα δίξει απίστευτα   :LaieA_014:

Edited by zoumakos
Posted

Παραθέτω τη καλύτερη κατ εμε

Audi_A3_Hartmann_Mesh_305_19_CI.jpg

Άσε και τίποτα κρυφό ρε φιλαράκι....όλα φόρα παρτίδα !!!  ;) 

Και εμένα είναι από τις αγαπημένες μου... 

• Like 1
Posted (edited)

Να στε καλα παιδια ευχαριστω και εσεις να χαιρεστε τα δικα σας αμαξια.

Edited by tasossline
Posted

Τάσο το αυτοκίνητο σου είναι υπέροχο!! Εχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο και πολύ προσεγμένο! Μπράβο φίλε!!

Θα συμφωνήσω για την ζάντα.. Ήταν το 1ο πράγμα που άλλαξα. Με ζάντα και φιμε, θα κάθεσαι απέναντι του και θα το χαζεύεις... :JC_cupidboy:

Posted

σε ευχαριστω πολυ φιλε ντινο για τα καλα σου λογια να σε καλα καποια στιγμη θα μπουν και αυτα που μου ειπατε ολοι .

Posted

Πολυ ωραιο το αυτοκινητο σου,πολυ ολοκληρωμενο και με φανταστικο χρωμα.

Οσον αφορα στις ζαντες,μονο σε εμενα αρεσουν ή αρεσαν οι 17αρες του ambition?Δεν αντιλεγω,πολυφορεθηκαν,ειναι συνηθισμενες αλλα θεωρω οτι αντικειμενικα ειναι μια εντυπωσιακου σχεδιασμου ζαντα η οποια γεμιζει καλα τον θολο-απο τις πιο ωραιαες 17αρες που εβγαλε η audi τα τελευταια χρονια.Αν η audi δεν τις μοιραζε αφειδως με καθε ambition (η οποια εκδοση ειναι η πιο value for money) θεωρω οτι θα τις ειχαμε σε μεγαλυτερη εκτιμηση.

Παντως πισω στο 2003 οταν τις ειχα πρωτοδει ειχα εντυπωσιαστει τρομερα.Δεν θα επαιρνα Α3 αν δεν ειχε τις συγκεκριμενες ζαντες... :laughing:

Αν τις αλλαζα παντως θα πηγαινα στις παρακατω 18''.Εννοειται βεβαια οτι και οι bbs ειναι φανταστικες.

post-873-0-73305000-1369928112_thumb.jpg

• Like 1
Posted (edited)

χαιρομαι που σαρεσε το αμαξι μου φιλε.οσο για τις ζαντες και εγω δεν χαλιεμαι αμαν και τι αλλα θελω καποια στιγμη να τις αλλαξω για να βαλω 18αρες απο σ3 ετσι για να δειξει ακομα πιο πολυ .

Edited by tasossline
Posted

Παντως πισω στο 2003 οταν τις ειχα πρωτοδει ειχα εντυπωσιαστει τρομερα.Δεν θα επαιρνα Α3 αν δεν ειχε τις συγκεκριμενες ζαντες... :laughing:

Αν τις αλλαζα παντως θα πηγαινα στις παρακατω 18''.Εννοειται βεβαια οτι και οι bbs ειναι φανταστικες.

Οντως και για μενα ο σχεδιασμος της συγκεκριμενης 17αρας τον θεωρω απο τους καλυτερους, μοιαζει με 18αρα!

και μακαρι να ταιριαζουν τα φρενα μου να τις παρω για χειμερινα λαστιχα

Για τις 18αρες που εβαλες παντως δεν θα ελεγα το ιδιο....

Posted

ειναι καλη ζαντα οντως γεματη .οσο για τις 18ρες ΔΕΝ εβαλα ακομα απλα καποια στιγμη θελω να βαλω

• 8 months later...
Posted

Λοιπον παιδια μετα απο τοσο καιρο ειπα να τραβηξω ενα βιντεο με το πως  ανοιγει το αμαξι μου μετα απο την αλλαγη file που εγινε απο την revo το Μάιο του 2013 ,το αμαξι εχει γινει πολυ ωραιο πολυ γραμμικο δουλευει αψογα(προς το παρον,κραταω μια πισινη αν και ολα ειναι θετικα, το σωστο  συμπερασμα θα βγει μετα που θα φυγει ο χειμωνας)χωρις misfire χωρις τη παραμικρη δυσλειτουργεια .

Η καταναλωση εχει πεσει αισθητα και πλεον εχεις την αισθηση οτι οδηγας ενα μανισιο αμαξι απλα πιο γρηγορο .Επισης εβγαλα τα μπουζι για να τα κανω ενα ελεγχο για να κανω συγκρισεις με πριν(παλιο file revo)απλα καμια σχεση,πλεον η ακιδα ειναι καθαρη χωρις ντουμανια ενω πριν εβγαζα ενα μπουζι καταμαυρο που η ακιδα δεν φαινοταν απο τη καπνα .Απο αυτο φαινεται οτι το παλιο file ηταν υπερβολικα πλουσιο με σχεση με τωρα και πιστευω πως ηταν αυτη η  αιτια των Misfires.

Πιεσεις που κραταω πλεον ειναι 1,35-1,4 οβερ αναλογως τη ταχυτητα 0,98-1,0 μπαρ στις 5000 και 0,7 στις 6000.

Αβανς που κραταω ειναι10,5 στις 4000 19-20 μοιρες στις 5000 , 26,5-27 μοιρες στις 6000 και απο τις 6400 μεχρι και κοφτη 31 μοιρες .

Γραμμαρια που διαβαζω 189 με το παπα επανω και ενα πανελς φιλτρο jr μεσα στο παπα .

Παλμός ν75 98,4% απο χαμηλα μεχρι κοφτη στην τριτη και τεταρτη ταχυτητα και στην πεμπτη ταχυτητα πεφτει 94-94,5% .

Misfires 0000(προς το παρον το ξανα τονιζω) ,επιστροφες 0000 ,πεταλουδα 100% ανοιχτη απο χαμηλα μεχρι και κοφτη .

• Like 2
Posted

να σε καλα δημητρη και στεφανε .να σημειωσω κατι στα 264 που βλεπετε οτι κοβει και πεφτει μετα 263-262 ειναι γιατι γιατι πιανει κοφτη η εκτη και ριχνει αυτοματως τη πιεση στα 0,4-0,45 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.