ChRiS82 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 υπαρχει ενα νομιζω ,του θοδωρη Αυτός έχει γίνει ήδη 1ο στάδιο απλά δεν το γνωρίζει! 4
tasossline Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 εαν ειναι ετσι οπως τα λες χρηστο ε τοτε ναι δεν υπαρχει β8 απειραχτο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 2
tryf3 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Καλορίζικα όλα Γιώργο! Τελικά δεν μας είπες ψήλωσε ή χαμήλωσε πίσω; Χεχε! Βάλε και καμία φωτό να το θαυμάσουμε! Sent from my iPad using Tapatalk Edited March 28, 2015 by tryf3 2
xristoskor Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Καλορίζικη φιλε!! Ειναι πολυ καλός συνδυασμός ο συγκεκριμένος!! 1
Kavouras Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Μετα απο αρκετο καιρο ας κανω μια ενημερωση για το τι παιζει στο τιμιο αμαξακι μου Θα ξεκινησω με το θεμα εξατμιση που με εχει ταλαιπωρησει αρκετο καιρο. Το καλοκαιρι που μας περασε πηγα Παπαδοπουλο να αλλαξω τα τελικα καζανια. Βαλαμε ενα μεσαιο και 2 τελικα, μια μπουκα σε καθε πλευρα. Απο αποψη αισθητικης δεν ηταν και οτι καλυτερο μιας που δεν μου βαλε ετοιμη μπουκα αλλα χειροποιητη και εκτος απο αυτο η μια ηταν πιο εξω απο την αλλη. Το αφησα να περασει με την προοπτικη να αλλαξω καποια στιγμη τις μονο τις μπουκες. Μεσα Φεβρουαριου πηγα απο Δανελατο μιας που πολλα παιδια περασαν απο εκει και μου αρεσε η δουλεια του. Κανονισαμε να φτιαξουμε την υπολοιπη εξατμιση δηλαδη καταλυτη και downpipe με 76mm σωληνα. Οταν σηκωσαμε το αμαξι μου ειπε πως οι σωληνες που ειχα αλλαξει απο το μεσαιο και μετα ηταν υπερβολικα μικρες και για αυτον τον λογο δεν θα μπορουμε να παρουμε εξτρα αλογα απο την εξατμιση, με λιγα λογια τα 400 ευρω που χα δωσει το καλοκαιρι ηταν αχρηστα! Και μετρια εμφανιση και απο πρακτικοτητα μηδεν! Αν θυμαμαι καλα οι διαμετροι ηταν 40-42mm ο καθε ενας!!! Δευτερα κανονισα να παω να φτιαξω ξανα το μεσαιο και τα 2 τελικα με μεγαλυτερες σωληνες ωστε να μπορεσουμε να προγραμματισουμε και να παρουμε τα αλογακια μας. Επισης, σημερα τοποθετηκε καινουργια αναρτηση Bilstein με κοκκινα Eibach ελατηρια. Η διαφορα στον δρομο φανηκε τοσο απο κρατημα οσο και απο ανεση! Ευτυχως που εβαλες αναρτηση και "σου περασε" η πίκρα!!! :-) Sent with smoke signals 1
George_7 Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!! Να μπουν τα νεα τελικα και θα ερθουν και φωτογραφιες! 1
GianKitsa4 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Είσαι ο μεγαλύτερος κρυφός ποντικαρα εδω μεσα!!!!!! Καλορίζικα 2
ChRiS82 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Είσαι ο μεγαλύτερος κρυφός ποντικαρα εδω μεσα!!!!!! Καλορίζικα Εσύ ιδίως δεν πρέπει να μιλάς.Τα έκανες όλα αργά το βράδυ χωρίς να σε καταλάβει κανείς! 2
Theodore Saba Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) Ρε που έχω μπλέξει ο άνθρωπος................ Ρε τι σας έχει πιάσει όλους και έχουμε χάσει την ησυχία μας ??? Ο ένας k04, ό άλλος IHI, ο άλλος πρόγραμμα , αναρτήσεις , τιμόνια...... Θέλετε να αρχίσουμε τα ban??? Kαλά δεν ήμασταν κάποτε με τα 120hp αλογάκια μας, τσακωνόμασταν με τους 160hp για το ποιος έκανε την πιο έξυπνη ή χαζή αγορά και άλλα χαζά.... Γιώργακο να το χαίρεσαι φίλε μου και μια συμβουλή ως μεγαλύτερος ......κόψε τις κακές παρέες μ΄αυτούς τους αρουραίους Β8 !!! @ ianos ακούει ????? Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά έχουμε καταντήσει γραφικοί......Δύο επιλογές έχουμε ή ταν ή επί τας..... ή ακολουθούμε τις εξελίξεις ή καλύτερα να την κάνουμε από εδώ μέσα.... Edited March 29, 2015 by Theodore Saba 5
georgio3gr Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Θοδωρή μη μασάς!!! Φούλαρε το αμάξι και έλα να σε βελτιώσουμε κι εσένα τώρα που πήραμε φόρα!!! 1
tasossline Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 γιωργο τον θοδωρη ομως θα του βαλετε μια gtx 2867 ουτε ihi ουτε κ04 χαχαχαχαχαχαχαχα 2
George_7 Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Εδω 2 γρηγορες φωτογραφιες απο την νεα εξατμιση: 9
George_7 Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Μεγειά! Έχει γίνει πολύ όμορφο! Από ήχο τί λέει; Ευχαριστω!! Δινει ωραιο μπασο ηχο!!
Dikonou Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Πανέμορφο!!!!! Κάτσανε πολύ ωραία οι μπούκες αυτές!!!!! 2
georgio3gr Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Καλοριζικη φιλε μου!!! Πολύ καλή επιλογή στις μπούκες!!! 1
ChRiS82 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Ομορφο Γιώργο.Φαίνεται πολύ καλή δουλειά! Να'σαι γερός να το χαίρεσαι και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! 1
George_7 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!! Μετα απο μερικες βολτες μπορω να πω τις πρωτες εντυπωσεις μου. Αρχικα για τον ηχο της εξατμισης, ειναι πολυ πιο δυνατος απο οτι πριν, ισως θα ηθελα ενα τσακ λιγοτερο θορυβο αλλα νταξει συνηθιζεται... Τωρα για την αναρτηση, παρατηρησα πολυ καλυτερο κρατημα σε στροφες σε επιπεδο που ενθουσιαστικα! Ωστοσο, σιγουρα ειναι πιο ανετη απο πριν αλλα τις λακουβες τις νιωθεις. Μαλλον θα φταει το περαιτερω χαμηλωμα. 1
George_7 Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 (edited) Ανεβασα ενα προχειρο βιντεακι με την GoPro. Θα φτιαξω ενα πιο ολοκληρωμενο με φως της ημερας γιατι το βραδυ μας τα χαλαει, οποιος θελει ομως ας παρει μια γευση. Edited March 24, 2016 by George_7 2
Recommended Posts