csaris Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Μουφες... Κόψε μια σπείρα από τα ελατήρια με σεγα και θα έρθει τέλειο στο μάτι! 😂 1 2
Dikonou Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 Ακόμα βρίσκω......θέλω λίγο σήκωμα και πιο πολύ φάγωμα στο πλαστικό...
metero Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) Μετά θα χοροπηδάει σαν καγκουρό , πολύς αέρας από κάτω και ανεβάζεις σε ύψος το κέντρο βάρους κανονικά θέλει 2,3 με 3,1 πόντους χαμήλωμα Edited December 5, 2021 by metero 1
csaris Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 4 hours ago, Dikonou said: Ακόμα βρίσκω......θέλω λίγο σήκωμα και πιο πολύ φάγωμα στο πλαστικό... Να σου πω πάντως εμένα δεν βρίσκει πίσω και εχω και τις βίδες ακόμα πάνω. Μπροστά έβρισκα μόνο σε στροφές στα λιμανάκια αλλά ήμουν πολύ κάτω, δάχτυλο δεν χωρούσε κάτω από το θόλο. Το σήκωσα μόνος μου 2 στροφές, περίπου 2.5mm η στροφή είναι και δεν έχω ακούσει κάτι ξανά από τότε. Σήκωσε το 2 στροφές πίσω και βλέπεις. 1
Dikonou Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 Αυτό σκόπευα μισό εκατοστό περίπου πάνω παντού.... Ευχαριστώ 1
Dikonou Posted December 9, 2021 Author Posted December 9, 2021 Σήκωσα 3 στροφές πίσω κοντά στο 1 δάχτυλο σε πάχος ( τα δικά μου είναι σα λουκάνικα ..... Κοντά στον ένα πόντο) και 2 στροφές μπροστά. Πίσω τριμαρα με dremel εντελώς το πλαστικό έως το όριο της οπής για την βίδα και έδωσα και 1.5 μοίρα καμπερ. Πίσω φαίνεται να μην βρίσκει καθόλου. Μπροστά όμως βρίσκει σε καλό κατέβασμα μέσα στο θόλο. Θα σηκώσω άλλη μια με δύο στροφές μπροστά και θα δω τι θα γίνει.
Dikonou Posted December 9, 2021 Author Posted December 9, 2021 Φωτό γιατί σηκώνει οπως να είναι πλέον; Υπάρχει θέμα; 1
csaris Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 7 hours ago, Dikonou said: Φωτό γιατί σηκώνει οπως να είναι πλέον; Υπάρχει θέμα; Τι εννοεις??? Eμενα παντως δεν βρισκει ουτε στριψιμο ουτε σε φρεναρισμα πλεον. Μηπως ειναι πεσμενη η αναρτηση??? Α, και ευθυγραμμιση μην κανεις καθε τρεις και λιγο γιατι πανε και σφιγγουν διχως αυριο τα ρυθμιστικα πανω στις ζαντες και κανουν σημαδια!! χχαχαχ
Van.Leb Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 καυλα αυτές οι σουπερτουρισμο...Είναι τάμαμ αυτό το σχέδιο στο 8p... 2 1
Dikonou Posted December 9, 2021 Author Posted December 9, 2021 Έκατσε ένα δάχτυλο μπροστά από την πρώτη ρύθμιση.....ίσως να έχει πέσει λίγο. Για το πρώτο θεμα δεν μου ανεβάζει σωστά τις φωτό. Όσον αφορά ευθυγράμμιση.....βάζουν ταινία μονωτική για να μην αφήνει σημάδια......ξέρουν την αρρώστια μου. 1
Dikonou Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 (edited) Θέλω γνώμη για αντιστρεπτικές και .......................... RNS-E csaris περιμένω Edited December 16, 2021 by Dikonou 1 1
Van.Leb Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Θέλω γνώμη για αντιστρεπτικές και .......................... RNS-E csaris περιμένω μονο συντηρησχαχαχαχαχαχα!!! 1
Dikonou Posted December 17, 2021 Author Posted December 17, 2021 RNS-E δρομολογήθηκε......................με αντιστρεπτικές τί κάνουμε; Μόνο συντήρηση!!!!!!!!! 😆
csaris Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 4 hours ago, Dikonou said: RNS-E δρομολογήθηκε......................με αντιστρεπτικές τί κάνουμε; Μόνο συντήρηση!!!!!!!!! 😆 Rns-e αν και ξεπερασμένο πλεον δένει τέλεια με το εσωτερικό!! Από ebay το είχα πάρει το δικό μου σε τελευταίο κωδικό. Έχω και λινκ για χάρτες του 2020. Αντιστρεπτικές??? Ε νομίζω παντελώς άχρηστες θα σου είναι, αλλά θα πας να τις βάλεις ούτως ή άλλως!! 😂😂 1 1
Dikonou Posted December 17, 2021 Author Posted December 17, 2021 (edited) Εbay κι εγώ .....8P0035193G αυτό είναι; ( Mόλις έμαθα ότι αυτό δεν συνδεεται με κάμερα οπισθοπορείας!!!!!! )😲 Ξεπερασμένο δεν το θεωρώ, προσωπικό αυτό μιας και android μόνο για να παίζω μουσική από το κινητό δεν το θεωρώ αναβάθμιση....... Αντίθετα έχοντας ήδη επάνω σε άλλο αμάξι πηγη android μάλλον τζάμπα λεφτά έδωσα βλέποντας πως μια μέση λύση όσον αφορά κόστος μου έχει στοιχήσει ακόμα και σε ποιότητα δέκτη ραδιοφώνου.......... Βλέποντας την ποιοτική διαφορά από μια πολύ καλή πηγή που έχω χρόνια, με το RNS-E όσον αφορά σχεδιασμό και ευχρηστία κατέληξα στο ΟΕΜ. Όσο γι αντιστρεπτικές μάλλον θα ακούσω τον προλαλήσαντα..... Edited December 17, 2021 by Dikonou
csaris Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 12 hours ago, Dikonou said: Εbay κι εγώ .....8P0035193G αυτό είναι; ( Mόλις έμαθα ότι αυτό δεν συνδεεται με κάμερα οπισθοπορείας!!!!!! )😲 Ξεπερασμένο δεν το θεωρώ, προσωπικό αυτό μιας και android μόνο για να παίζω μουσική από το κινητό δεν το θεωρώ αναβάθμιση....... Αντίθετα έχοντας ήδη επάνω σε άλλο αμάξι πηγη android μάλλον τζάμπα λεφτά έδωσα βλέποντας πως μια μέση λύση όσον αφορά κόστος μου έχει στοιχήσει ακόμα και σε ποιότητα δέκτη ραδιοφώνου.......... Βλέποντας την ποιοτική διαφορά από μια πολύ καλή πηγή που έχω χρόνια, με το RNS-E όσον αφορά σχεδιασμό και ευχρηστία κατέληξα στο ΟΕΜ. Όσο γι αντιστρεπτικές μάλλον θα ακούσω τον προλαλήσαντα..... Nαι αυτο ειναι!! Καμερα παιρνει αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για το module αυτο. Και το rns-e εχει καποια θεματα με τους σταθμους (τους γκριζαρει αναλογως το σημα) και δεν μπορεις να τους επιλεξεις παραμονο χειροκινητα. Μονο τα αμαξια που το ειχαν ως εργοσταστασιακο δεν ειχε θεμα γιατι ειχαν αλλο πισω παρπριζ που ειναι και η κεραια του ραδιοφωνου βασικα. Δηλαδη, αν θες τελεια ποιοτητα ραδιοφωνου και επαρχεια που εισαι δεν ξερω τι θα κανει το rnse... Κοιτα και σε επωνυμη πηγη, kenwood, pioneer κτλ που ναι μεν ειναι και ακριβες αλλα παιζουν και σωστα τα πισω ηχεια και το sub.... Φτηνες κινεζικες μακρια, δεν θα εβαζα.
Dikonou Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Όχι ρε έχω Kenwood και μάλιστα πανάκριβη για την εποχή της
csaris Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 4 hours ago, Dikonou said: Όχι ρε έχω Kenwood και μάλιστα πανάκριβη για την εποχή της Και γιατί θες να πας σε rns e?
Dikonou Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Γιατί είναι άψογο όσον αφορά εμφάνιση μέσα στο ταμπλώ........... 1
Dikonou Posted December 20, 2021 Author Posted December 20, 2021 Μετά από συνεννόηση με τον πωλητή αναμένω το μοδελο 193 με το σωστό hardware για κάμερα. Άντε να δούμε τι μας περιμενει 1
metero Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Μπα δεν αξίζει!!!!!! Καλημέρα ένα OEM με εμφάνιση RNS 2
csaris Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Σαν να συγκρινεις εμφανισιακα τη Φλωρεντια με τη Φλωρινα ενα πραγμα ειναι.... χαχαχα 1 1
Recommended Posts