Dikonou Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Βαφεται.......και το δικο μου βαφεται τωρα που μιλαμε... Για side skirts τι λες????? Με φοβιζουν οι τρυπες... Ούτε γι αστείο!!!! 2
Kavouras Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Ούτε γι αστείο!!!! +1 Για να μπουν του S3, πρέπει να αλλάξεις και πόρτες...... Ντάξει...ποτέ όμως.... 1
Prince_73 Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 ρε παλικάρια, πόσο λέτε (σε ευρά) να φτάσουμε τα ρημάδια μας με τις τροποποιήσεις?? σε λίγο θα αλλάζουμε και τις βίδες/στριφόνια με αυτά του rs3!!! λεφτά υπάρχουν!!!
Kavouras Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 ρε παλικάρια, πόσο λέτε (σε ευρά) να φτάσουμε τα ρημάδια μας με τις τροποποιήσεις?? σε λίγο θα αλλάζουμε και τις βίδες/στριφόνια με αυτά του rs3!!! λεφτά υπάρχουν!!! εξαρτάται πώς το βλέπεις. Εμένα ήδη γράφει 5 μπροστά.... όπου και σταμάτησα να "γράφω" τα κόστη και τα λεφτά... 1
Van.Leb Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 εξαρτάται πώς το βλέπεις. Εμένα ήδη γράφει 5 μπροστά.... όπου και σταμάτησα να "γράφω" τα κόστη και τα λεφτά... Βαλε τα διπλα κ κατι ψιλα ακομα...με αισθητικες τροποποιησεις μονο την γριλια τα φιμε κ ενα καλο γυαλισμα!! 1
Dikonou Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 Λεμε για συνολικό κόστος το 5 μπροστά Ε! Όχι κόστος μετατροπής.......μαζί με συντήρηση.......
Prince_73 Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 (edited) Κάνε μας δυο ........... καλά εσύ στο τέλος θα γράφεις 2 x Α3 Sportback 1.8!!! μόνο για μετατροπές/αλλαγές, πρέπει να έχω ξεπεράσει το 7..... και να γράφει 8....αν βάλεις στα προσεχώς φανάρια xenon και cooler, πάω κοντά στο 10... το καλό!!! Edited March 9, 2017 by Prince_73
Kavouras Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Βαλε τα διπλα κ κατι ψιλα ακομα...με αισθητικες τροποποιησεις μονο την γριλια τα φιμε κ ενα καλο γυαλισμα!! σσσσσ....μη λες πολλά! φήμες λένε ότι μας διαβάζει ο Τσίπρας ΥΓ: πρίγκιπα, εγώ αναφέρομαι στο κόστος αγοράς οχήματος, συν ότι μετατροπές/βελτιώσεις έχω κάνει. Σίγουρα μιλάμε για 50.000€ συνολικά (με το ~85% να είναι η αγορά του οχήματος βέβαια). Εν τέλει, όπως έχω πει και σε κάποιον από εδώ μέσα, αν ήξερα που θα έφτανα σήμερα ίσως τελικά να έπρεπε να έχω πάρει άλλο αμάξι.... 1
Van.Leb Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Λεμε για συνολικό κόστος το 5 μπροστά Ε! Όχι κόστος μετατροπής.......μαζί με συντήρηση.......Ναι Μητσο χωρις συντηρηση... Απλα καποια πραγματα τα εχω διπλοπληρωσει..οπως προγραμμα πχ... 2
Prince_73 Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 σσσσσ....μη λες πολλά! φήμες λένε ότι μας διαβάζει ο Τσίπρας ΥΓ: πρίγκιπα, εγώ αναφέρομαι στο κόστος αγοράς οχήματος, συν ότι μετατροπές/βελτιώσεις έχω κάνει. Σίγουρα μιλάμε για 50.000€ συνολικά (με το ~85% να είναι η αγορά του οχήματος βέβαια). Εν τέλει, όπως έχω πει και σε κάποιον από εδώ μέσα, αν ήξερα που θα έφτανα σήμερα ίσως τελικά να έπρεπε να έχω πάρει άλλο αμάξι.... Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για καινούργιο, το πήρα ελαφρώς μεταχείρο, οπότε... για το bold παραπάνω, απλά +1000!!!!!!!!! 1
Dikonou Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 Δυο και τρεις και δεκατρείς.....έτσι πάει άμα δεν ξέρεις και μαθαίνεις..... Πονάει αλλα να τα λεμε κι αυτά.... 1
Kavouras Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Ναι Μητσο χωρις συντηρηση... Απλα καποια πραγματα τα εχω διπλοπληρωσει..οπως προγραμμα πχ... Ναι βρε, ποιά συντήρηση? Μόνο βελτιώσεις... Γάμησέ τα.... ΥΓ: ευτυχώς η γυναίκα δε διαβάζει forum, αν και αν κάνει τους υπολογισμούς, θα τα βρει και μόνη της 2
Van.Leb Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Ναι βρε, ποιά συντήρηση? Μόνο βελτιώσεις... Γάμησέ τα.... ΥΓ: ευτυχώς η γυναίκα δε διαβάζει forum, αν και αν κάνει τους υπολογισμούς, θα τα βρει και μόνη της Offtopic....Γι αυτο δεν παντρευομαι... Αλλιως παιρνεις ενα rsq3 τα σκας μια κ καλη...τα εχεις ολα κ ξεμπερδευεις... 1
Kavouras Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Offtopic.... Γι αυτο δεν παντρευομαι... Αλλιως παιρνεις ενα rsq3 τα σκας μια κ καλη...τα εχεις ολα κ ξεμπερδευεις... πες τα.....εκεί είναι η μεγάλη σπατάλη!!! 2
Dikonou Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 (edited) Τα πλαϊνά πλαστικά ήρθαν. Να βάψω το νίκελ ή να περάσω μεμβράνη; Και νέα για το diffuser του προφυλακτήρα. Ανταλλακτικά σύνολο κομπλέ όλα ............ 300 γιούρια. 120 κάνει καινούριο και τα υπόλοιπα ειναι τα εσωτερικά διακοσμητικά πλαστικά .....6 κομμάτια σύνολο. Και επιχειρώντας να κάνω μια σούμα έτσι στα γρήγορα Γρίλια 310 Πλαστικά προβολακια 90 Πίσω αεροδιαχυτης 300 Αεροτομή 350 .…………............... Πάει το χιλιάρικο....... Βάλε και ξενον ........ 2 οι χήνες........ Έλα κι έτσι όπως πάμε θα δούμε 6 μπροστά!!!!!! Γιώργο ακούς!!!!! Edited March 9, 2017 by Dikonou 2
Prince_73 Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Τα καλύμματα των προβολέων, γνώμη μου να μην τα πειράξεις...άστα όπως είναι! Ποιόν διαχύτη πήρες τελικά? του s-line??? και πάει τόσο πολύ????? Ποιά αεροτομή αγόρασες??? Υ.Γ.: Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε???? 1
Dikonou Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 (edited) Διαχύτη του sline πήρα τιμή, και το κόστος ανεβαίνει τρελά απο τα εσωτερικά διακοσμητικά. Αεροτομή εργοστασιακή αυτή που μπαίνει στο δικό μου πορτ μπαγκαζ. Στα καλλυματα των προβολέων τα διακοσμητικά βγαίνουν πανεύκολα...θα δούμε εκεί τι θα γίνει. Edited March 9, 2017 by Dikonou 1
Prince_73 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Χθες έψαξα αρκετά στο internet να βρω κάποιον σπορ διαχύτη για το αμάξι μας, αλλά δε βρήκα τίποτα ενδιαφέρον πέραν από αυτόν που δίνει η osir design (αυτό που σου είχα στείλει της parts4euro) αλλά είναι του πανακρίβου ακόμη και ο fiberglass... Νομίζω ότι η μόνη λύση αναβάθμισης είναι αυτή του s-line και πάλι όμως είναι πολύ ακριβός και από design δε λέει πολλά πράγματα (όπως λέει ο κάβουρας, πολύ "κυριλε"). Δημήτρη θα περιμένω να δω το δικό σου αποτέλεσμα, ειδικά αν το βάψεις gloss black, και μετά να δω αν θα βάλω και εγώ αυτόν ή βάψω τον μαμά στο ίδιο χρώμα. Σημειωτέον φοράω και εγώ μπροστά τη γρίλια RS3 look σε μαύρο γυαλιστερό και έχω βάψει σε φανοποιείο το μεσαίο χείλος του εμπρός προφυλακτήρα σε ίδιο χρώμα, οπότε θα ταιριάζει απόλυτα και θα δείχνει πολύ όμορφο και το πίσω κομμάτι. Μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν: για να αλλάξεις το διαχύτη με αυτόν του s-line, θέλει να ξεκουμπώσεις τον προφυλακτήρα?? θα ήθελα να το αποφύγω αν είναι δυνατόν...
Kavouras Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Χθες έψαξα αρκετά στο internet να βρω κάποιον σπορ διαχύτη για το αμάξι μας, αλλά δε βρήκα τίποτα ενδιαφέρον πέραν από αυτόν που δίνει η osir design (αυτό που σου είχα στείλει της parts4euro) αλλά είναι του πανακρίβου ακόμη και ο fiberglass... Νομίζω ότι η μόνη λύση αναβάθμισης είναι αυτή του s-line και πάλι όμως είναι πολύ ακριβός και από design δε λέει πολλά πράγματα (όπως λέει ο κάβουρας, πολύ "κυριλε"). Δημήτρη θα περιμένω να δω το δικό σου αποτέλεσμα, ειδικά αν το βάψεις gloss black, και μετά να δω αν θα βάλω και εγώ αυτόν ή βάψω τον μαμά στο ίδιο χρώμα. Σημειωτέον φοράω και εγώ μπροστά τη γρίλια RS3 look σε μαύρο γυαλιστερό και έχω βάψει σε φανοποιείο το μεσαίο χείλος του εμπρός προφυλακτήρα σε ίδιο χρώμα, οπότε θα ταιριάζει απόλυτα και θα δείχνει πολύ όμορφο και το πίσω κομμάτι. Μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν: για να αλλάξεις το διαχύτη με αυτόν του s-line, θέλει να ξεκουμπώσεις τον προφυλακτήρα?? θα ήθελα να το αποφύγω αν είναι δυνατόν... είμαστε στο topic του dikonou.... Ας το αναλύσουμε-συζητήσουμε αλλού.
Dikonou Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Βαλτε και το μπροστά χείλος του cupra.....
Kavouras Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Βαλτε και το μπροστά χείλος του cupra..... τέρμα κάγκουρας 3
Prince_73 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Βαλτε και το μπροστά χείλος του cupra..... δεν ταιριάζει στον προφυλακτήρα του facelift...το είχα αγοράσει, δεν έκανε, τον έδωσα όπως ήταν σε συμφουρομίτη με το pro f/l... 1
Dikonou Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 τέρμα κάγκουρας Αρε Γιώργο!!!!!! Χαχαχα οκέικ ότι πεις!!!!
Recommended Posts