Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δεν τον εχει αφαιρέσει ο προγραμματιστης σου;;;

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Όχι..... τον έχει μετατοπίσει λίγο προς τα πάνω.....270 και κάτι ψιλά...

Edited by Dikonou
Posted

Όχι..... τον έχει μετατοπίσει λίγο προς τα πάνω.....270 και κάτι ψιλά...

Α) και τα πιάνεις αυτα τα km/h?

B) εχει νόημα;

Γ) ενα update ειναι και ενας καφες προς τα μερη μου.... :P

• Like 1
Posted

Όχι ρε τι νόημα... Πρώτη φορά το πάτησα έτσι.... Και δείχνει να πάει μια χαρά.

Εκεί που κάνω τις μετρήσεις μου.

Posted

Όχι ρε τι νόημα... Πρώτη φορά το πάτησα έτσι.... Και δείχνει να πάει μια χαρά.

Εκεί που κάνω τις μετρήσεις μου.

αστον εκει τοτε να σου κανω "φωτα" στην εθνική αμα σε πετυχω!!!
  • Like 1
Posted (edited)

A! και Γιώργο ναι τα πιάνει χαλαρά......γι' αυτό θέλω κι άλλο.....τέσπα νυχτερινή βόλτα ήτανε και δεν χρειάζεται να το ξαναταλαιπωρήσω έτσι.....μια φορά να δώ πού πόσο και πώς φτάνει και αυτό μου φτάνει........

Το πυρόμετρο στο τέλος έγλυφε τους 900.....και λάδι 108...οπότε..... once is enough...

φορτώνει πολύ γρήγορα πλέον χλμ σε σημείο που σκέφτομαι και για ανάρτηση πλέον γιατί καλή χρυσή η ambition, αλλά στα πολλά ''πλέει'' πλέον.......το βλέπω τα επόμενα από τακτοποιήσεις και κάτι ''τοπο'' αδείας να πάνε εκεί.....

Άσε που δεν είναι και ότι πιο λογικό να ''βλέπεις'' τέτοια χλμ σε ανοιχτό σε κυκλοφορία δρόμο αλλά λέμε τώρα.......

Θα σε δώ Κρήτη ρε;

Edited by Dikonou
  • Like 1
Posted

Αναμένω τηλεφώνημα!!!!!!!

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Παίδες έχω ένα ψιλοθεματάκι με το στήσιμο του αυτοκινήτου........ :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

όποτε πατάω πλέον το καταλαβαίνω στο τιμόνι να πάει δεξά αριστερά όπως οτυ αρέσει και με βρίσκω πατώντας να παλεύω με το τιμόνι........πάω γι' ανάρτηση ε;

Posted

Μάλλον προς τα εκεί πας ...Χιλιόμετρα ?

Τα λάστιχα σε τι κατάσταση είναι ? Μήπως κάηκαν και αυτά από τα πατήματα ?

Posted (edited)

Τα λάστιχα ψιλο-έχουν ψωμί στην μέση είναι η γόμα, χιλιόμετρα 54000 πλέον...αλλά η ανάρτηση τρώει ένα τακτικό ζόρι στο ανέβα κατέβα στο γκαράζ και στο ανέβα κατέβα από το πεζοδρόμιο...ακόμα και με τσιμεντωμένη κλίση είναι έντονο....και 5 χρόνια τώρα συνεχώς και καθημερινά τρώει σφαλιάρες από εκεί, εάν και δεν ξέρω πόοοση καταπόνηση θα πάρει από αυτό, απλά σαν επιβαρυντικό παράγοντα το λέω.

Edited by Dikonou
Posted

Παίδες έχω ένα ψιλοθεματάκι με το στήσιμο του αυτοκινήτου........ :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

όποτε πατάω πλέον το καταλαβαίνω στο τιμόνι να πάει δεξά αριστερά όπως οτυ αρέσει και με βρίσκω πατώντας να παλεύω με το τιμόνι........πάω γι' ανάρτηση ε;

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα Δημήτρη...την βλέπω την ανάρτηση μονόδρομο...δυστυχώς όμως τα γούστα μας είναι ακριβά.Δεν έχω ανέβει σε KW

αλλά σε pss9 που έχω μπει,με στροφές πατημένο,έχασα την μπάλα.

• Like 1
Posted

Άστα να πάνε...μιλάμε πατάω και παλεύω με το τιμόνι......KW είδα στο αμάξι του Τάσου πώς είναι και μου φάνηκε αρκετά φιλική.....τώρα για την pss το πιο κοντινό που έχω και γνωστό είναι το Α3 του Γιώργου και θα ήθελα να την δώ και αυτή...............

• Like 1
Posted

Φυσικά και αυτό μπορεί να παίζει μεγάλο ρόλο. Αν τα αλλάξεις και έχεις διαφορετικά από του s3, σου τα προτείνω.

Επίσης, μπορεί να έχει ξεφύγει η ευθυγράμμισή σου και να τραβάει στο γκάζι.

Posted

Να περιγράψω όσο μπορώ αυτό που συμβαίνει...πατάω 2η όλη κάτω τιμόνι μια χαρά..με την μικρή η τρίτη χαζοπατάει και μόλις στρώσει καταλαβαίνω τράβηγμα στο τιμόνι....δεξία αριστερά......μολις σταματήσει να σπινιάρει ...όσο για τα σινεμπλόκ έχω του S3 λόγω και της ambition έκδοσης τα τσέκαρα και με το μάτι.....είναι πολύ γεμάτα όπως στις φωτό του Γιώργου Kavoura.

Επίσης συνυπολογίζω και τα λάστιχα οπότε ξεκινάω με μια τράμπα τα μπροστά πίσω λάστιχα για έλεγχο και μαζί και επιθεώρηση μπροστά συστήματος....

Posted

εγω εχω καλυτερη ιδεα να μου δωσεις την τουρμπινα σου σε μενα και να βαλεις την παλια σου επανω ,μην δινεις τσαμπα λεφτα  φιλε για αναρτησεις και παπαριες δεν αξιζει ασε να χαρουμε εμεις που τα εχουμε ολα ετοιμα .

Σκεψου το λιγο ,συμφερει.............

• Like 2
Posted

Για δείτε ποιός μιλάει!!!! :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

Αφού σε τρώει να το κάνεις Κ04 κι εσύ τι μου το παίζεις συμβουλάτορας τώρα μωρή; :sHa_hehe:

• Like 2
Posted

Μα δεν το παίζω είμαι εδώ καιρό για σένα συμβουλατορας χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα όσο γιαυτο που σου πρότεινα σκέψου το σε συμφέρει και δεν χρειάζεται να ρήξεις άλλο χρήμα

• Like 3
Posted

Να περιγράψω όσο μπορώ αυτό που συμβαίνει...πατάω 2η όλη κάτω τιμόνι μια χαρά..με την μικρή η τρίτη χαζοπατάει και μόλις στρώσει καταλαβαίνω τράβηγμα στο τιμόνι....δεξία αριστερά......μολις σταματήσει να σπινιάρει ...όσο για τα σινεμπλόκ έχω του S3 λόγω και της ambition έκδοσης τα τσέκαρα και με το μάτι.....είναι πολύ γεμάτα όπως στις φωτό του Γιώργου Kavoura.

Επίσης συνυπολογίζω και τα λάστιχα οπότε ξεκινάω με μια τράμπα τα μπροστά πίσω λάστιχα για έλεγχο και μαζί και επιθεώρηση μπροστά συστήματος....

Δημήτρη, η pss είναι από άλλο πλανήτη, θα έχεις τεράστια διαφορά. Ωστόσο, δες τα λάστιχά σου και τις πιέσεις, μήπως καταφέρεις να το περιορίσεις λίγο.

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα Δημήτρη...την βλέπω την ανάρτηση μονόδρομο...δυστυχώς όμως τα γούστα μας είναι ακριβά.Δεν έχω ανέβει σε KW

αλλά σε pss9 που έχω μπει,με στροφές πατημένο,έχασα την μπάλα.

Κάτι θα κάνουμε και για σένα... χαχαχα

Δημήτρη σε torque steering αναφέρεσαι απ'ότι κατάλαβα... είχα κι εγώ προ ανάρτησης τέτοιο πρόβλημα, ειδικά σε ανηφορικα κομματια... Με την pss9 έστρωσε...

• Like 2
Posted

Βαλτοι ειστε ολοι; αααααπαπαπαπαπα. Παλι εφιαλτες με pss9 να με κυνηγανε θα βλεπω και απ'οτι βλεπω και ο Δημητρης.

• Like 1