Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ευχαριστώ παίδες...το αμάξι απλά επιβεβαίωσε τα λόγια όσων το έχουν δεί εδώ πώς πάει ... ο ΆγγελοςΑ4 ξέρει τι εννοώ....

Αυτό που με άρεσε οι καμπύλες του .. το απόλυτο νούμερο δεν έχει να κάνει.......και πολύ έτσι; όχι ότι δεν μ' ενδιαφέρει.

Έτσι όπως είναι, δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα καθαρά...

Με την μικρή έδειξε 337 και 43.

Τώρα μένει η αντοχή στο χρόνο!!!

Ποια είναι η μικρή πίεση που δουλεύεις;

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Λίγο πιο κάτω κράτησε στο δυναμόμετρο 1.11 στις 7000 με 1.47 όβερ

Edited by Dikonou
Posted

αφου ρε μουχλα στο δρομο σηκωνεις αυτα που λεω ,συνηθως  στο δυναμομετρο εισαι ενα κλικ κατω .

• Like 1
Posted

δυνατος ο μητσαρας.... να το χαιρεσε αγορινα και απροβληματιστο...!!!  :sSig_goodjob:

• Like 1
Posted

Ε Ναι ρε λέω τί πιέσεις είδα αφού λογκαρα και τα δύο πατήματα.

Posted

δυνατος ο μητσαρας.... να το χαιρεσε αγορινα και απροβληματιστο...!!! :sSig_goodjob:

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Posted (edited)

Η μετάδοση μιας και σωστά το ανέφερες στο δικό μου είναι της κωλόφαρδης παραγωγής που σε 18άρια βάλανε σασμάν από δίλιτρο....έχω σασμάν με κωδικό KXD.

Έβαλά sachs performace σε 240 και δεν έχω υποψία πατιναρίσματος.....μέχρι 550 Nm τον δίνει η sachs....

ειχες δισκο ΟΕΜ 228 ή 240?

σε ρωταω γιατι οταν ρωτησα εγω για το δικο μου , μου ειπαν οτι για να βαλω δισκο 240 (μαζι με το πλατο) θα επρεπε να αλλαξω και το βολαν.

Edited by powergolf
Posted (edited)

Έτυχε να είμαι σε παρτίδα παραγωγής που βολάν σασμαν είναι 240. Έτσι ήρθε από εργοστάσιο.... Οπότε μόνο δίσκο πλατό 240 θα χρειαζόμουν, αλλά απέτυχε η δοκιμή με εξαφτερο φτιαχτό και αναγκάστηκα να αλλάξω και βολάν. Το έχω γράψει στο ανάλογο θέμα.

http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/13856-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-18tsi/page-3

Edited by Dikonou
Posted (edited)

Ευχαριστώ παίδες...το αμάξι απλά επιβεβαίωσε τα λόγια όσων το έχουν δεί εδώ πώς πάει ... ο ΆγγελοςΑ4 ξέρει τι εννοώ....

Αυτό που με άρεσε οι καμπύλες του .. το απόλυτο νούμερο δεν έχει να κάνει.......και πολύ έτσι; όχι ότι δεν μ' ενδιαφέρει.

Έτσι όπως είναι, δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα καθαρά...

Με την μικρή έδειξε 337 και 43.

Τώρα μένει η αντοχή στο χρόνο!!!

αφου σου ειπα με τη αισθηση που εχω ειναι ταυτοχρονα και δυναμομετρο! Χαχα τσαμπα πληρωσες δυναμομετρηση ρε! Μια βολτα να με πας θα σου πω εγω ποσα ειναι! Αντε μια χαρα ετσι απροβληματιστο παντα και μου αρεσαν πολυ οι καμπυλες! Edited by Agelosa4
  • Like 1
Posted

Η μετάδοση μιας και σωστά το ανέφερες στο δικό μου είναι της κωλόφαρδης παραγωγής που σε 18άρια βάλανε σασμάν από δίλιτρο....έχω σασμάν με κωδικό KXD.

Έβαλά sachs performace σε 240 και δεν έχω υποψία πατιναρίσματος.....μέχρι 550 Nm τον δίνει η sachs....

εμενα που εχω το ιδιο δισκο πλατο με το δικο σου μεχρι στιγμης με 74 κιλα ροπη μια χαρα αντεχει και ας ειμαι και quattro..
  • Like 1
Posted

Πολύ ωραίο Δημήτρη! Βάλε και τις καμπύλες της μικρής πίεσης αν μπορέσεις.

Πως ρυθμίζεις μικρή-μεγάλη πίεση?

• Like 1
Posted

Φανταστικό για καθημερινή χρήση χωρίς καταπονήσεις.

• Like 1
  • 4 months later...
Posted

Guys την τελευταία εβδομάδα προέκυψε ένα μικροθεματάκι με το greddy oled......μου έχει κάνει στο ''ξεκάρφωτο'' μόνο του reset στις μνήμες.....και το παρατηρώ όταν βάλω για πρώτη φορά μπροστά την επόμενη το πρωί.....έχει ακούσει κανενός το αυτί τίποτα για θέμα με το boost controler αυτο;

Posted

Guys την τελευταία εβδομάδα προέκυψε ένα μικροθεματάκι με το greddy oled......μου έχει κάνει στο ''ξεκάρφωτο'' μόνο του reset στις μνήμες.....και το παρατηρώ όταν βάλω για πρώτη φορά μπροστά την επόμενη το πρωί.....έχει ακούσει κανενός το αυτί τίποτα για θέμα με το boost controler αυτο;

Δουλεψε το με Ν75 να ξενοιασεις.........

Α και χαρισε μου το oled :sHa_hehe:

Posted

Ναι πώς το θές; βρεγμένο στεγνό ή ασάλιωτο με χαλίκι;

Πλάκα πλάκα πάντως άλλοι δύο γνωστοί μου έχουν το ίδιο πρόβλημα με το boost αυτό!!!!!!

Posted

Ναι πώς το θές; βρεγμένο στεγνό ή ασάλιωτο με χαλίκι;

Πλάκα πλάκα πάντως άλλοι δύο γνωστοί μου έχουν το ίδιο πρόβλημα με το boost αυτό!!!!!!

2 ακόμα γνωστοί σου,το ίδιο ακριβώς πρόβλημα; Τότε Δημήτρη δεν μιλάμε για σύμπτωση αλλά για παρτίδα.

Να ρωτήσω αν και οι γνωστοί σου το πήραν επίσης απο eBay;

Επισης φιλαράκι,απο μπαταρία είσαι οκ;

• Like 1
Posted

Κάποιο θέμα με το greddy είχε και ο Κώστας (Viper1) και αν θυμάμαι καλά του το αντικατεστησαν αλλά νομίζω πως είχε να κάνει με την βαλβίδα και όχι με το όργανο...

• Like 1