Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καινούρια μπαταρία πρίν από ένα οχτάμηνο περίπου....... ο ένας ναί από τον ίδιο μάλιστα.......αλλά το περίεργο είναι γιατί να κάνει reset. Ακομα και με μπαταρία εκτός δεν χάνει μνήμες κανονικά.....Να έπεσε στο οχτάμηνο;

Επίσης έχω περάσει πρόσφατα φανάρια xenon και στην μεγάλη σκάλα, αλλά αυτό δεν δημιουργεί θέμα νομίζω βάζοντας μπροστά το αμάξι.....

Θα κοιτάξω ξανά φύσες και κουμπώματα....αλλά περίεργο μου φαίνεται.

Έστειλα κι ε΄να mail στην greddy λέμε τώρα αλλά σιγά που θα πάρω απάντηση......

Edited by Dikonou
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Καινούρια μπαταρία πρίν από ένα οχτάμηνο περίπου....... ο ένας ναί από τον ίδιο μάλιστα.......αλλά το περίεργο είναι γιατί να κάνει reset. Ακομα και με μπαταρία εκτός δεν χάνει μνήμες κανονικά.....Να έπεσε στο οχτάμηνο;

Επίσης έχω περάσει πρόσφατα φανάρια xenon και στην μεγάλη σκάλα, αλλά αυτό δεν δημιουργεί θέμα νομίζω βάζοντας μπροστά το αμάξι.....

Θα κοιτάξω ξανά φύσες και κουμπώματα....αλλά περίεργο μου φαίνεται.

Έστειλα κι ε΄να mail στην greddy λέμε τώρα αλλά σιγά που θα πάρω απάντηση......

Το αγοράζω 100€ αν θες. (Ειναι και ελαττωματικό!)

ΥΓ: και εκανα και καλυτερη προσφορα απο το Νάσο! Yes!!!!

Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted

Το αγοράζω 100€ αν θες. (Ειναι και ελαττωματικό!)

Και δεν εχει και συσκευασια.....

• Like 1
Posted

Ρε όλοι ακόμα κι ελλατωματικό το θελέτε.....ρεμάλιααααααα

• Like 1
Posted

Και δεν εχει και συσκευασια.....

Όλα τα έχω κρατημένα.....πάντα.....ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα ενδιαφερθεί!!

Posted

Σκεψου το παντως πριν αλλαξω γνωμη.
  • Like 1
Posted

Ναι αλλα εμεις δεν την θελουμε....

• Like 1
Posted

Σκεψου το παντως πριν αλλαξω γνωμη.

Εισαι κοντα να κανω προσφορα?

Posted

Εάν βρώ τί φταίει θα ενημερώσω.....

Ανεβαινει το ενδιαφερον για το χαλασμένο oled. Αντε να ανέβω κι εγω. 100€ και δωρο 5lt VP.
Posted

Ανεβαινει το ενδιαφερον για το χαλασμένο oled. Αντε να ανέβω κι εγω. 100€ και δωρο 5lt VP.

Χαλαλι σου το προλαβες...........δωστο ρε Δημητρη στο καβουρι να ησυχασεις.

• Like 1
Posted

Η προσφορά μου είναι η εξής μου το δίνεις τσάμπα μιας και είναι ελαττωματικό και μου δίνεις και 20 ευρώ αντί για 28 που κάνει μια ν75 και σου δίνω μια ν75 να τη βάλεις να τελειώνει τι λες ; Σκέψου το δεν πρόκειται να σου δώσει κανείς τέτοια προσφορά

• Like 2
Posted

Να γίνετε όλοι νεοεισελθέντες στα ΤΣ.Ε.Α. το σκεφτήκατε;

• Like 2
Posted

Δημήτρη δώστο σε μένα και θα σου δώσω την N75J από S3 20vt που είναι και η καλή!!! Τώρα το τι θα την κάνεις είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... Πέραν της πλάκας, επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω κι εγώ μέσα στην βδομάδα, θα με ενδιέφερε να μάθω αν όντως έχουν θέματα... Για του Κώστα πάντως άκυρο, τελικά δεν άλλαξε βαλβίδα, απλά είχαν κάνει λάθος συνδεσμολογία...

• Like 2
Posted (edited)

Όχι αλλά έτσι για να την μπώ στον Τασούλη ( και μιας και η ITG αρχίζει να δείχνει κομμάτια κόπωσης στον αφρό της....να τα λέμε και αυτά....αρχίζει να τρίβεται σοβαρά εξωτερικά πλέον κάθε φορά που το καθαρίζω..) παρήγγειλα σήμερα κι εγώ μια ελεύθερη χοάνη με την ''κάλτσα'' της.....

Θα μπώ κι εγώ στο κλάμπ των ελεύθερων εισαγωγών εντελώς......

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?prod=rx-4730xd

Edited by Dikonou
  • Like 1
Posted

Όχι αλλά έτσι για να την μπώ στον Τασούλη ( και μιας και η ITG αρχίζει να δείχνει κομμάτια κόπωσης στον αφρό της....να τα λέμε και αυτά....αρχίζει να τρίβεται σοβαρά εξωτερικά πλέον κάθε φορά που το καθαρίζω..) παρήγγειλα σήμερα κι εγώ μια ελεύθερη χοάνη με την ''κάλτσα'' της.....

Θα μπώ κι εγώ στο κλάμπ των ελεύθερων εισαγωγών εντελώς......

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?prod=rx-4730xd

Pipercross. Αθάνατη.....!

Αλήθεια, πόσο συχνά την έπλενες και χάλασε "τόσο γρήγορα"?

Posted (edited)

Ανα 3000 χλμ είχε καθαρισμό, αλλά δεν χάλασε εντελώς .... απλά μπροστά εκεί που χρειάζομαι καλό φιλτράρισμα δηλ. μετά το καθάρισμα και όταν βάζω λάδι πλέον φεύγουν μικρά κομμάτια του αφρού.....και όχι ασκώντας και καμιά σοβαρή πίεση.

Pipercross στην διάσταση που ήθελα είδα σε άλλο αμάξι θέλει τακτικά ''γύρισμα'' για να μην τσακίσει ο αφρός κι εκεί.....

Έχουν καλυτερο φιλτράρισμα οι αφρού κατ' εμέ εφόσον λαδωθούν.....αλλά θα δούμε και τί ψαρια πιάνει και η γάζα.....

Edited by Dikonou
Posted

Ανα 3000 χλμ είχε καθαρισμό, αλλά δεν χάλασε εντελώς .... απλά μπροστά εκεί που χρειάζομαι καλό φιλτράρισμα δηλ. μετά το καθάρισμα και όταν βάζω λάδι πλέον φεύγουν μικρά κομμάτια του αφρού.....και όχι ασκώντας και καμιά σοβαρή πίεση.

Pipercross στην διάσταση που ήθελα είδα σε άλλο αμάξι θέλει τακτικά ''γύρισμα'' για να μην τσακίσει ο αφρός κι εκεί.....

Έχουν καλυτερο φιλτράρισμα οι αφρού κατ' εμέ εφόσον λαδωθούν.....αλλά θα δούμε και τί ψαρια πιάνει και η γάζα.....

Ανα 3000 χιλιομετρα καθαρισμο το σφουγγαρι?

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος?

Posted (edited)

Άμα δείς τί βρωμιά έπιανε μπροστά ......Το ITG μην ξεχνάς θέλει λάδωμα οπότε κρατάει πράμα......

Edited by Dikonou
Posted

Άμα δείς τί βρωμιά έπιανε μπροστά ......Το ITG μην ξεχνάς θέλει λάδωμα οπότε κρατάει πράμα......

ξέρω ότι δεν θα σε μεταπείσω, αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις pipercross " τύπου αφρού", που πλένονται πολύ εύκολα και έχουν πολύ καλή απορροφητικότητα στη σκόνη.

Την έχουν αρκετά μέλη και έχει αποδειχτεί πολύ καλή. :)

Κόστος 70€ (ενδεικτικά εδώ ένα link από google) , αποφεύγεις τα "λάδια" και ό,τι συμπτώματα μπορεί να σου προκαλέσουν στο μέλλον.

Διαστάσεις  80x200x200

PICT1057.jpg

(δεξιά η C0187 - αριστερά)

Αν πάντως επειμένεις σε "κόνου" και τύπου "γάζας", πάρει διπλού κόνου 

πχ

thumbnail_XOANI-300px.jpg

ή

greenbicone.jpeg

• Like 1
Posted

Γιώργο εάν δείς η χοάνη είναι τύπου διπλού κώνου τύπου heavy duty.....

RX-4730.jpg

Posted

το μ@μ@με, αλλά τι εννοείς πως είναι heavy duty? Αναφέρεται και στη γάζα (πχ περιβάλλον στυλ "Qatar"??)

Άρα μήπως σου κόψει και σε εισροή αέρα... λέω εγώ τώρα...

• Like 1
Posted (edited)

Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι οτι η διατομή του κολάρου είναι 76mm εσωτερικό που σημαίνει ότι θα χρειάζεται μόνο 76mm εξωτερική σωλήνα....( ή θα μου δίνει λίγο περιθώριο να την βάλω σε 80άρι σωλήνα....εάν και πολύ δύκολο το κόβω ).

Όπως και να έχει είναι η πρώτη που θα έχω μετά την ITG οπόπτε θα σχηματίσω και άποψη για το τί θα διαβάζει και με τέτοια εισαγωγή.

Αλήθεια η vflow τί εσωτερική διατομή έχει;

Όσο για την παροχή αέρα.....γάζα είναι πόσο φιμωμένη να είναι;

Edited by Dikonou
Posted

Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι οτι η διατομή του κολάρου είναι 76mm εσωτερικό που σημαίνει ότι θα χρειάζεται μόνο 76mm εξωτερική σωλήνα....( ή θα μου δίνει λίγο περιθώριο να την βάλω σε 80άρι σωλήνα....εάν και πολύ δύκολο το κόβω ).

Όπως και να έχει είναι η πρώτη που θα έχω μετά την ITG οπόπτε θα σχηματίσω και άποψη για το τί θα διαβάζει και με τέτοια εισαγωγή.

Αλήθεια η vflow τί εσωτερική διατομή έχει;

Όσο για την παροχή αέρα.....γάζα είναι πόσο φιμωμένη να είναι;

Θα στο μετρήσω και θα επανέλθω. ;)

• Like 1
Posted (edited)

Α και όντως κάνει αναφορά για πιο ''στενό'' φίλτρο για περιβάλλον με σκόνη......

Edited by Dikonou
  • Like 1