Jump to content

Recommended Posts

Posted

υπαρχει περιπτωση παιδια να μπορουμε να κολλησουμε μονοι μας την ταπετσαρια ουρανου...οπως ειναι γνωστο οταν τα χρονια περασουν....αρχιζει και καταρρεει...

Posted

Δύσκολο. Προτιμότερο να την αφαιρέσεις και να την πας σε ταπετσέρη να στη φτιάξει και να την επανατοποθετήσεις - γνωμη μου.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Έγινε φίλε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Κάτι τέτοιο θα γίνει...

Posted

Όπως είπε ο Δημήτρης παραπάνω δύσκολο. Πρόσφατα που πουλήσαμε το polo του αδερφού μου είχε πέσει ο ουρανός και η ολική του αντικατάσταση με καινούργια ταπετσαρία πριν το πουλήσουμε ήταν μονόδρομος. Τα πλαϊνά από τις πόρτες μπορούν να σωθούν.

• 5 months later...
Posted

Να πω κάτι εδώ σε όποιον προσπαθήσει να την βγάλει μόνος διότι έχω βγάλει μέχρι στιγμής 2 απο ενα avensis 2005 και απο ενα Octavia 1 ....

Οποίος εχει sedan και ειδικά ιαπωνικό ....ας το ξανασκεφτεί .... Είναι πολύ δύσκολο αρκετά κλιπ που δεν ξαναχρειςιμοποιουνται .....

βγαίνει μόνο απο την πορτα του συνοδηγού με περιστροφή και μεγάλη δυσκολία ....οπωσδήποτε προσοχή στα τσακίσματα καθότι είναι πολύ πιθανό να φαίνονται και με την καινούργια ταπετσαρία .... Τώρα στο Octavia τα πράγματα ήταν για παιδικό πάρτι .... Πολύ εύκολο ξεμονταρισμα χωρις απώλειες και εύκολη έξοδος - είσοδος του ουρανού απο την Πέμπτη πιςω πορτα ...

Sent from my I phone

• Like 1