Jump to content

Recommended Posts

Posted

Με το Δημήτρη (Dimitris_kon), αλλά θα το δει και θα σου στείλει κι αυτός. :)

Που μένεις?

Τέλος, θα κάνουμε πανελλήνια συνάντηση με κοπή πίτας για το 2017. Μήπως σε βολεύει να το πάρεις εκεί, στην κοπή της Πίτας??

Είπα και τον Dimitris_kon μην ξεχασετε να ριξετε σε ενα μαξι το δικο μου για να το παραλαβω το Σαββατο... :LaieA_050:  :worthy: 

Posted (edited)

Αν υπαρχει , θα ηθελα και εγω ενα καλωδιο!(θα το παραλλαβει - πληρωσει και εμενα φιλος απο εκει)

Edited by Stathis F.
Posted

Εχω μερικά που έμειναν μαζί μου στην Πανελλήνια στην Κερκίνη, οποίος έρθει μπορεί να πάρει.

Δημήτρης

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

καλημερα ολα καλα μου ηρθε το καλωδιο το εγκατεστησα οταν κανω τεστ μου βγαζει ολα οκ

m8pdaxot.png

και μετα οταν παω στην επιλογη να δω για τα σφαλματα του κινητηρα

μου πεταει αυτο το μνμ "no response from controller" γιατι;

Posted

Το καλωδιο ειναι 15.7 ; Αν ναι γιατι εχεις βαλει την 12.12 version ;

γιαννη απο το google εικονα ειναι αλλα το μνμ ειναι το ιδιο 15.7.1 ειναι το προγραμμα.
Posted

OK, αρα εισαι ΟΚ με την version.

Εκανες αυτοματο scanning ?

εκανα ναι μου εβγαλε κατι τετοιο

kn6rpl4u.jpg

Posted

εχει περισσεψει κανενα καλωδιο? θα με ενδιεφερε να παρω ενα αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο.

• Like 2
Posted

Έχουν μείνει 10 στο σύνολο. Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, μπορεί να το γράψει εδώ, γιατί μου έχουν ζητήσει και εκτός φόρουμ.

Δημήτρης

• Like 2
Posted

εγω θα ηθελα ενα Dimitris_Kon. σου εχω στειλει και pm, αν το δεις απαντησε μου να κανονισουμε πως μπορω να το παραλαβω. Ευχαριστω.

• Like 1
Posted

Έχουν μείνει 10 στο σύνολο. Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, μπορεί να το γράψει εδώ, γιατί μου έχουν ζητήσει και εκτός φόρουμ.

Δημήτρης

θελω κι εγω ενα, σου ειχα στειλει και π.μ. πριν τρεις εβδομαδες,

Posted

Εχω λάβει τα μηνύματα σας, αλλα επειδή δέχομαι πολλά, ειναι πρακτικά αδύνατο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά και ζήτω συγγνώμη για αυτό. Ωστόσο, επειδή έγινε τωρα η εκκαθάριση των καλωδίων, θα τα δώσουμε ολα σε μέλη γιαυτο και θα κάνουμε λίστα. Για την αποστολή εκτός Αθηνών θα ενημερώσω ξεχωριστά το κάθε μέλος για τη διαδικασία, αφού ολοκληρωθεί η λίστα. Το κόστος ανέρχεται στο ποσο των 60 ευρώ + έξοδα αποστολής.

Δημήτρης

Posted

Εχω λάβει τα μηνύματα σας, αλλα επειδή δέχομαι πολλά, ειναι πρακτικά αδύνατο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά και ζήτω συγγνώμη για αυτό. Ωστόσο, επειδή έγινε τωρα η εκκαθάριση των καλωδίων, θα τα δώσουμε ολα σε μέλη γιαυτο και θα κάνουμε λίστα. Για την αποστολή εκτός Αθηνών θα ενημερώσω ξεχωριστά το κάθε μέλος για τη διαδικασία, αφού ολοκληρωθεί η λίστα. Το κόστος ανέρχεται στο ποσο των 60 ευρώ + έξοδα αποστολής.

Δημήτρης

Βαλε με στη λίστα , θα στειλω να το παραλαβουν απο Αθήνα!

Posted

θελω κ εγω υπαρχει?

Dimitri_Kon ειχα γραψει πριν καιρο αν εχει μεινει κανενα και για μενα οπότε υπολιστε με κι εμενα να παρω ενα!

Αν υπαρχει , θα ηθελα και εγω ενα καλωδιο!(θα το παραλλαβει - πληρωσει και εμενα φιλος απο εκει)

εχει περισσεψει κανενα καλωδιο? θα με ενδιεφερε να παρω ενα αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο.

Θέλω και εγώ ένα! @Dimitris_Kon

Σου στέλνω pm

Μέχρι τώρα αυτοί έχουν δηλώσει.

Δημήτρης

• Like 4
Posted

κάποιο link για κατέβασμα  έκδοσης 15.7 32bit !!??

Posted (edited)

Dimitris Kots 1 καλώδιο

Orestinio      1 καλώδιο (εκτός Αττικής)

Stathis F.      1 καλώδιο

Pelorth         1 καλώδιο (εκτός Αττικής)

Thanos@A3 1 καλώδιο (εκτός Αττικής)

Έχουν μείνει άλλα τέσσερα. Αν θέλει κάποιος να το δηλώσει εδώ, για να ολοκληρώσω το group buy.

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

δημητρη το καλωδιο μου βγαζει το μνμ "no responce on controller" μονο στην επιλογη 01engine μηπως ειχε προβλημα εξαρχης;

μηπως να το αλλαζαμε;

Posted (edited)

Όχι Χριστοφορε προφανώς δεν φταίει το καλώδιο. Δεν μπορεί να διαβάζει όλους τους υπόλοιπους εγκεφάλους πλην του κινητήρα ειναι παράλογο. Σε κάθε περίπτωση αν έρθεις Αθήνα δοκιμάζουμε το καλώδιο σου σε ένα αυτοκίνητο απο τς δικά μου και αν εχει θέμα, το αλλάζουμε.

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted (edited)

Όχι Χριστοφορε προφανώς δεν φταίει το καλώδιο. Δεν μπορεί να διαβάζει όλους τους υπόλοιπους εγκεφάλους πλην του κινητήρα ειναι παράλογο. Σε κάθε περίπτωση αν έρθεις Αθήνα δοκιμάζουμε το καλώδιο σου σε ένα αυτοκίνητο απο τς δικά μου και αν εχει θέμα, το αλλάζουμε.

Δημήτρης

μα αυτο λεω και γω τεστ κανω κομπλε

απλα δν μπορει να διαβασει την μηχανη.....

τι μπορει να φταιει παει το μυαλο σου καπου;

Edited by xristoforosQ