Audzig Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Με το Δημήτρη (Dimitris_kon), αλλά θα το δει και θα σου στείλει κι αυτός. Που μένεις? Τέλος, θα κάνουμε πανελλήνια συνάντηση με κοπή πίτας για το 2017. Μήπως σε βολεύει να το πάρεις εκεί, στην κοπή της Πίτας?? Είπα και τον Dimitris_kon μην ξεχασετε να ριξετε σε ενα μαξι το δικο μου για να το παραλαβω το Σαββατο...
Stathis F. Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 (edited) Αν υπαρχει , θα ηθελα και εγω ενα καλωδιο!(θα το παραλλαβει - πληρωσει και εμενα φιλος απο εκει) Edited February 24, 2017 by Stathis F.
Dimitris_Kon Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Εχω μερικά που έμειναν μαζί μου στην Πανελλήνια στην Κερκίνη, οποίος έρθει μπορεί να πάρει. Δημήτρης 2
xristoforosQ Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 καλημερα ολα καλα μου ηρθε το καλωδιο το εγκατεστησα οταν κανω τεστ μου βγαζει ολα οκ και μετα οταν παω στην επιλογη να δω για τα σφαλματα του κινητηρα μου πεταει αυτο το μνμ "no response from controller" γιατι;
xristoforosQ Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Κάνεις το τεστ, πατάς save;ναι πρωτα τεστ και μετα save.
Giannis20vt Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Το καλωδιο ειναι 15.7 ; Αν ναι γιατι εχεις βαλει την 12.12 version ; 2
xristoforosQ Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Το καλωδιο ειναι 15.7 ; Αν ναι γιατι εχεις βαλει την 12.12 version ;γιαννη απο το google εικονα ειναι αλλα το μνμ ειναι το ιδιο 15.7.1 ειναι το προγραμμα.
Giannis20vt Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 OK, αρα εισαι ΟΚ με την version. Εκανες αυτοματο scanning ?
xristoforosQ Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 OK, αρα εισαι ΟΚ με την version. Εκανες αυτοματο scanning ? εκανα ναι μου εβγαλε κατι τετοιο
pelorth Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 εχει περισσεψει κανενα καλωδιο? θα με ενδιεφερε να παρω ενα αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο. 2
Dimitris_Kon Posted March 17, 2017 Author Posted March 17, 2017 Έχουν μείνει 10 στο σύνολο. Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, μπορεί να το γράψει εδώ, γιατί μου έχουν ζητήσει και εκτός φόρουμ. Δημήτρης 2
pelorth Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 εγω θα ηθελα ενα Dimitris_Kon. σου εχω στειλει και pm, αν το δεις απαντησε μου να κανονισουμε πως μπορω να το παραλαβω. Ευχαριστω. 1
Thanos@A3 Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 (edited) Θέλω και εγώ ένα! @Dimitris_Kon Σου στέλνω pm Edited March 18, 2017 by Thanos@A3
Stathis F. Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Έχουν μείνει 10 στο σύνολο. Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, μπορεί να το γράψει εδώ, γιατί μου έχουν ζητήσει και εκτός φόρουμ. Δημήτρης θελω κι εγω ενα, σου ειχα στειλει και π.μ. πριν τρεις εβδομαδες,
Dimitris_Kon Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 Εχω λάβει τα μηνύματα σας, αλλα επειδή δέχομαι πολλά, ειναι πρακτικά αδύνατο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά και ζήτω συγγνώμη για αυτό. Ωστόσο, επειδή έγινε τωρα η εκκαθάριση των καλωδίων, θα τα δώσουμε ολα σε μέλη γιαυτο και θα κάνουμε λίστα. Για την αποστολή εκτός Αθηνών θα ενημερώσω ξεχωριστά το κάθε μέλος για τη διαδικασία, αφού ολοκληρωθεί η λίστα. Το κόστος ανέρχεται στο ποσο των 60 ευρώ + έξοδα αποστολής. Δημήτρης
Stathis F. Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Εχω λάβει τα μηνύματα σας, αλλα επειδή δέχομαι πολλά, ειναι πρακτικά αδύνατο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά και ζήτω συγγνώμη για αυτό. Ωστόσο, επειδή έγινε τωρα η εκκαθάριση των καλωδίων, θα τα δώσουμε ολα σε μέλη γιαυτο και θα κάνουμε λίστα. Για την αποστολή εκτός Αθηνών θα ενημερώσω ξεχωριστά το κάθε μέλος για τη διαδικασία, αφού ολοκληρωθεί η λίστα. Το κόστος ανέρχεται στο ποσο των 60 ευρώ + έξοδα αποστολής. Δημήτρης Βαλε με στη λίστα , θα στειλω να το παραλαβουν απο Αθήνα!
Dimitris_Kon Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 θελω κ εγω υπαρχει? Dimitri_Kon ειχα γραψει πριν καιρο αν εχει μεινει κανενα και για μενα οπότε υπολιστε με κι εμενα να παρω ενα! Αν υπαρχει , θα ηθελα και εγω ενα καλωδιο!(θα το παραλλαβει - πληρωσει και εμενα φιλος απο εκει) εχει περισσεψει κανενα καλωδιο? θα με ενδιεφερε να παρω ενα αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο. Θέλω και εγώ ένα! @Dimitris_Kon Σου στέλνω pm Μέχρι τώρα αυτοί έχουν δηλώσει. Δημήτρης 4
Dimitris_Kon Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 (edited) Dimitris Kots 1 καλώδιο Orestinio 1 καλώδιο (εκτός Αττικής) Stathis F. 1 καλώδιο Pelorth 1 καλώδιο (εκτός Αττικής) Thanos@A3 1 καλώδιο (εκτός Αττικής) Έχουν μείνει άλλα τέσσερα. Αν θέλει κάποιος να το δηλώσει εδώ, για να ολοκληρώσω το group buy. Δημήτρης Edited March 21, 2017 by Dimitris_Kon
ΓιώργοςA4_b8 Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 (edited) Δημήτρη, με ξεχασες!!! Edited March 21, 2017 by ΓιώργοςA4_b8 1
xristoforosQ Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 δημητρη το καλωδιο μου βγαζει το μνμ "no responce on controller" μονο στην επιλογη 01engine μηπως ειχε προβλημα εξαρχης; μηπως να το αλλαζαμε;
Dimitris_Kon Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 (edited) Όχι Χριστοφορε προφανώς δεν φταίει το καλώδιο. Δεν μπορεί να διαβάζει όλους τους υπόλοιπους εγκεφάλους πλην του κινητήρα ειναι παράλογο. Σε κάθε περίπτωση αν έρθεις Αθήνα δοκιμάζουμε το καλώδιο σου σε ένα αυτοκίνητο απο τς δικά μου και αν εχει θέμα, το αλλάζουμε. Δημήτρης Edited March 22, 2017 by Dimitris_Kon
xristoforosQ Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 (edited) Όχι Χριστοφορε προφανώς δεν φταίει το καλώδιο. Δεν μπορεί να διαβάζει όλους τους υπόλοιπους εγκεφάλους πλην του κινητήρα ειναι παράλογο. Σε κάθε περίπτωση αν έρθεις Αθήνα δοκιμάζουμε το καλώδιο σου σε ένα αυτοκίνητο απο τς δικά μου και αν εχει θέμα, το αλλάζουμε. Δημήτρης μα αυτο λεω και γω τεστ κανω κομπλε απλα δν μπορει να διαβασει την μηχανη..... τι μπορει να φταιει παει το μυαλο σου καπου; Edited March 22, 2017 by xristoforosQ
Recommended Posts